• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mohsen.Mirkamal :
بر خلاف تصور همه چهار حرف گ چ پ ژ براي تايپ در ويندور موبايل 2003 وجود دارد.
براي فارسي تايپ كردن مراحل زير را انجام دهيد:
Start->Settings -> Personal -> Input
اين قسمت براي انتخاب Keyboard ميباشد كه اگر Arabiazer نصب باشد پيش فرض بر روي لوح المفاتيح ميباشد. حال گزينه Option را بزنيد در صفحه مورد نظر دو گزينه Farsi , Arabic وجود دارد كه با انتخاب Farsi صفحه كليد كاملاً به چينش استاندار فارسي تبديل ميشود و گچپژ هم نمايش داده خواهد شد.
ممنون از راهنماي اتان
من توي منوي گفته شده رفتم.به محض كليك روي آپشن در لوح المفاتيح مينويسد:
there are no options for the selected input method

Arabizer هم نصب و فعال ميباشد! ممكنه راهنمايي فرماييد؟

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گرامي بنده تا كنون از راهنماييها و برنامه‌هاي معرفي شده خيلي استفاده كرده‌ام. يعني دقيقاً صبح روزي كه PDA را خريدم اين Forum را پيدا كردم و مشغول به كار شدم.

برنامه فارسي ساز شهاب طبق گفته دوستمان به هيچ دردي نمي‌خورد مگر تقويم شمسي و ديكشنري آن. چون sms هاي تايپ شده توسط فارسي ساز شهاب به صورت معكوس (آخر به اول) ارسال ميشود. اين مسئله را هم بر روي symbian mobile و هم بر روي گوشيهاي معمولي آزمايش كرده‌ام.

اگر برنامه Arabiazer كه معمولاً روي اكثر PDA ها وجود دارد نصب باشد فارسي با تنظيمي كه در بالا ذكر شد بدون هيچ مشكلي دقيقاً مثل XP وجود دارد. فقط براي زدن ي بهتر است از Shift+X استفاده شود.

راستي با تصوير زير يادداشت شما به نظرم رسيد شايد نسخه ويندوز روي دستگاه EVEREX شما اين قابليت را دارد.
من i-mate jam 128 دارم.

hooman khasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان نرم افزاري ميخواستم براي مديريت دفترچه تلفن PPc از روي كامپيوتر

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hooman khasari :
سلام
دوستان نرم افزاري ميخواستم براي مديريت دفترچه تلفن PPc از روي كامپيوتر
outlook این کار را براتون انجام میده

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kavir_iran :
هر كدام از دوستان كه مايل به دريافت crack farsi saz shahab هستند ميتوانند برايم pm بگذارند .

ويا اگر مديريت اجازه دهند يك فايل 186 بايتي كه يك فايل registry میباشد را update كنم كه در اينصورت بايد از يكي از برنامه هاي Registry editor مثل phm , KilmistRegEditor استفاده كنند براي import كردن اين فايل

اميدوارم لذت ببريد
دوست عزيز اگر لطف كني كرك شهاب را به ايميل [email protected] بفرستي ممنونت ميشم.

hooman khasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايتون
يسوال ديگه هم دارم
اگه بخوام به اهنگهايي كه براي SMS هست اهنگ ديگه ايي اظافه كنم چيكار كنم ؟؟
دستگام iMate JAM

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arashfarrokhi :
دوست عزيز اگر لطف كني كرك شهاب را به ايميل [email protected] بفرستي ممنونت ميشم.

اين مقادير رو بايد توي رجيستري تغيير بديد ( شايد هم بايد اضافه كنيد درست يادم نيست )

[HKEY_LOCAL_MACHINE]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Cache\Components\SHR\P1]
"c1"="JEUWWYJPYGUKARHJKH"
"c2"="JEKFQYSKSGYQJPKBBYUX"

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hooman khasari :
ممنون از راهنمايتون
يسوال ديگه هم دارم
اگه بخوام به اهنگهايي كه براي SMS هست اهنگ ديگه ايي اظافه كنم چيكار كنم ؟؟
دستگام iMate JAM

آهنگي كه ميخواي رو با فرمت WAV بايد كپي كني داخل دايركتوري ويندوز Pocket pc

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
اين مقادير رو بايد توي رجيستري تغيير بديد ( شايد هم بايد اضافه كنيد درست يادم نيست )

[HKEY_LOCAL_MACHINE]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Cache\Components\SHR\P1]
"c1"="JEUWWYJPYGUKARHJKH"
"c2"="JEKFQYSKSGYQJPKBBYUX"

واقعاً ديگه Overload شدي عزيز جان ببين چيزي يادت مياد؟؟؟؟

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
بر خلاف تصور همه چهار حرف گ چ پ ژ براي تايپ در ويندور موبايل 2003 وجود دارد.
براي فارسي تايپ كردن مراحل زير را انجام دهيد:
Start->Settings -> Personal -> Input
اين قسمت براي انتخاب Keyboard ميباشد كه اگر Arabiazer نصب باشد پيش فرض بر روي لوح المفاتيح ميباشد. حال گزينه Option را بزنيد در صفحه مورد نظر دو گزينه Farsi , Arabic وجود دارد كه با انتخاب Farsi صفحه كليد كاملاً به چينش استاندار فارسي تبديل ميشود و گچپژ هم نمايش داده خواهد شد.

دوست عزيز دستگاه شما توسط برنامه فارسي ساز عربيزر قبلا فارسي شده و اين آپشن كه شما ميگوييد زماني وجود دارد كه با اين برنامه فارسي شود

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mmhmt :
دوست عزيز دستگاه شما توسط برنامه فارسي ساز عربيزر قبلا فارسي شده و اين آپشن كه شما ميگوييد زماني وجود دارد كه با اين برنامه فارسي شود

دوست گرامي ، متوجه منظورتان نشدم.arabizer بصورت عادي كشور ايران و زبان فارسي را دارد.با انتخاب دو گزينه مذكور نوشتار روزها و تاريخ به زبان فارسي ميشود(نه تاريخ شمسي) ضمنا هيچ تغييري در صفحه كليد مشاهده نميشود (پ ژ گ چ ).
ممكنه توضيح بدين منظور از فارسي شدن با اين برنامه چيه؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
بابا اين كه كاري نداره خب اگه اين كليدها رو تو رجيستري پيدا كردي مقدارشونو به اون چيزي كه فرستادم تغيير بده اگر هم پيدا نكردي بسازشون .
اگه توي فروم سرچ كني حتما چيزاي بيشتري تو اين زمينه پيدا ميكني .

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گرامي بنده تا كنون از راهنماييها و برنامه‌هاي معرفي شده خيلي استفاده كرده‌ام. يعني دقيقاً صبح روزي كه PDA را خريدم اين Forum را پيدا كردم و مشغول به كار شدم.

برنامه فارسي ساز شهاب طبق گفته دوستمان به هيچ دردي نمي‌خورد مگر تقويم شمسي و ديكشنري آن. چون sms هاي تايپ شده توسط فارسي ساز شهاب به صورت معكوس (آخر به اول) ارسال ميشود. اين مسئله را هم بر روي symbian mobile و هم بر روي گوشيهاي معمولي آزمايش كرده‌ام.

اگر برنامه Arabiazer كه معمولاً روي اكثر PDA ها وجود دارد نصب باشد فارسي با تنظيمي كه در بالا ذكر شد بدون هيچ مشكلي دقيقاً مثل XP وجود دارد. فقط براي زدن ي بهتر است از Shift+X استفاده شود.

دوست عزيز يه سئوال ديگه:
ميشه بفرماييد ورژن arabizer دستگاه شما در قسمت about چه هست.
ورژن دستگاه من Arabizer 1,3 build 250 imate ميباشد.

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
سئوالي از متخصصان ايميل در پاكت پي سي آيميت:

در برنامه Outlook ويندوز اكس پي در قسمت account گزينه اي در تنظيمات ايميل وجود دارد (سربرگ Server در properties account)كه شما با فعال كردن آن يك كپي از ايميل را به هنگام دريافت آن روي سرور باقي ميگذاريد (leave a copy of message on server) بدين ترتيب شما در كامپيوتر ديگري نيز قادر خواهيد بود ايميلهاي موجود در ميل سرور را مجددا مشاهده كنيد.
متاسفانه من چنين آپشني را در تنظيمات ايميل روي آيميت نديدم.
كسي تجربه اي دارد و ميتواند كمكي بكند ... ممنون

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behzadms :
سئوالي از متخصصان ايميل در پاكت پي سي آيميت:

در برنامه Outlook ويندوز اكس پي در قسمت account گزينه اي در تنظيمات ايميل وجود دارد (سربرگ Server در properties account)كه شما با فعال كردن آن يك كپي از ايميل را به هنگام دريافت آن روي سرور باقي ميگذاريد (leave a copy of message on server) بدين ترتيب شما در كامپيوتر ديگري نيز قادر خواهيد بود ايميلهاي موجود در ميل سرور را مجددا مشاهده كنيد.
متاسفانه من چنين آپشني را در تنظيمات ايميل روي آيميت نديدم.
كسي تجربه اي دارد و ميتواند كمكي بكند ... ممنون

برنامه Outlook در پاكت پيسي اين آپشن رو نداره چون اصلا توي هيچ حالتي از دانلود ميل رو از روي سرور پاك نميكنه و فقط زماني كه آپشن مخصوصي رو فعلا كرده باشيد اگه بعد از دانلود نامه اي رو پاك كنيد توي تماس بعدي فقط اونو از روي سرور پاك ميكنه .

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
خب كجاش درست كار نميكنه ؟
لطفا اينجوري پيغام نديد يكم توضيح بديد كه مشكل از كجاس و شما چيكار كرديد كه به اين نتيجه رسيديد كه درست كار نميكنه .
معذرت میخوام منظور من این بود که شماره سریالی که با kegenبدست میاد وارد میکنم ولی اونرو قبول نمیکنه:(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين نرم افزار يك ماشين حساب كامل همه كاره هست. نمودار رسم ميكنه . ميشه فرمول نويسي كرد. و كلي كار ديگه. كم نيستند افرادي كه ميروند نزديك 100 هزار تومان يه ماشين حساب Casio Agebra​
ميخرند. اما ما كه PDA داريم ميتونيم به راحتي و به صورت مجاني از همچين ماشين حسابي برخوردار باشيم.
به خاطر اينكه كار كردن با اين ماشين حساب را كامل ياد بگيريد توصيه ميكنم Help را كه فكر كنم 87 صفحه باشه حتماً بخوانيد.

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
برنامه Outlook در پاكت پيسي اين آپشن رو نداره چون اصلا توي هيچ حالتي از دانلود ميل رو از روي سرور پاك نميكنه و فقط زماني كه آپشن مخصوصي رو فعلا كرده باشيد اگه بعد از دانلود نامه اي رو پاك كنيد توي تماس بعدي فقط اونو از روي سرور پاك ميكنه .

overload جان ممنون
حتما آزمايش خواهم كرد

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از behrooz_forjani :
اين نرم افزار يك ماشين حساب كامل همه كاره هست. نمودار رسم ميكنه . ميشه فرمول نويسي كرد. و كلي كار ديگه. كم نيستند افرادي كه ميروند نزديك 100 هزار تومان يه ماشين حساب Casio Agebra​
ميخرند. اما ما كه PDA داريم ميتونيم به راحتي و به صورت مجاني از همچين ماشين حسابي برخوردار باشيم.
به خاطر اينكه كار كردن با اين ماشين حساب را كامل ياد بگيريد توصيه ميكنم Help را كه فكر كنم 87 صفحه باشه حتماً بخوانيد.

دستت درد نكنه

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
این دوست عزیز ما که ادعا میکرد کیبورد رو بدون هیچ برنامه ای (در صورت داشتن Arabizer) میشه فارسی کرد پس چرا پیداش نمیشه تا راهنمایی کنه ؟

من که میگم سر کارمون گذاشته !!!:hmm:

بالا