• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

pashaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
سلام من تازه عضو شده ام
كلي برنامه براي windows pocket pc 2003 se هم دارم البته با كرك
به مناسبت ورودم يك برنامه جديد معرفي مي كنم به نام spb weather كه با spb pocket plus هم سازگاري داره
با اين برنامه مي توانيد تا پيش بيني اب و هواي 7 روز بعد رو مشاهده كنيد.
اينم عكس اين برنامه
MainPage.gif

اين هم link براي download
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/weather/?en
اين هم سريال 46123413
بريد حال كنيد .

»منشی تلفنی داری؟؟؟

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز ميخوام از كليه عزيزاني كه اين همه عيدي دادن تشكر كنم:blink:
بابا بچه هاي اين بخش كه اين همه خسيس نبودن
حداقل يك عكس مسلمون پسند ميدادين
خلاصه دست همه تون درد نكنه كه اينقدر خودتونو كشتين ومارو شرمنده كردين.:eek: :eek: :eek:

حالا براي ارامش اعصابمون يه برنامه معرفي ميكنم كه بدرد بخوره:blush:
اين برنامه اي كه براتون گذاشتم يك پخش كننده موزيك هست
اين برنامه ميتونه هم فايلهاي wav و mp3 و...به خوبي پخش كنه
و با امكاناتي كه داره ميتونين با اين برنامه از موزيك هاي خود لذت ببريد:lol:

يكي ديگر از مزاياي اين برنامه سادگي اون هست كه اين برنامه رو دلچسب ميكنه
داراي كرك هم هست.

فایل های ضمیمه

• xonix_Lyrics.Magic.v1.31.zip
    561.3 KB · نمایش ها: 29

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behzadms :
در هنگام رانندگي معمولا خواندن SMS هاي طولاني سخته.آيا برنامه اي وجود دارد كه متن SMS را به صورت VOICE پخش كند؟!:blink:
نسخه 1.5 نرم افزار وویس کامندر که روی اورکس ها هست ، این کار رو انجام می ده!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از XONIX_JAM :
امروز ميخوام از كليه عزيزاني كه اين همه عيدي دادن تشكر كنم:blink:
بابا بچه هاي اين بخش كه اين همه خسيس نبودن
حداقل يك عكس مسلمون پسند ميدادين
خلاصه دست همه تون درد نكنه كه اينقدر خودتونو كشتين ومارو شرمنده كردين.:eek: :eek: :eek:

حالا براي ارامش اعصابمون يه برنامه معرفي ميكنم كه بدرد بخوره:blush:
اين برنامه اي كه براتون گذاشتم يك پخش كننده موزيك هست
اين برنامه ميتونه هم فايلهاي wav و mp3 و...به خوبي پخش كنه
و با امكاناتي كه داره ميتونين با اين برنامه از موزيك هاي خود لذت ببريد:lol:

يكي ديگر از مزاياي اين برنامه سادگي اون هست كه اين برنامه رو دلچسب ميكنه
داراي كرك هم هست.

با درود
بنده برگشتم ، الان خیلی دیر وقت هست و امیدوارم فردا از خجالت تون در بیام
موفق باشید

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از della :
فکر می کنم منظورتون چنین برنامه ای باشه!
فقط کپی کنید داخل دستگاه و اجراش کنید:f34r:

با تشكر از بهروز و دلا
براي نصب بايد بگم كافيه فايل exe داخل پوشه زيب معرفي شده را يك جايي داخل دستگاه كپي كنيد و بعد با فايل اكسپلورر پيدا و اجراش كنيد.برنامه كار ميكنه و free ware هم هست.
مشكل اينجاست تصوير ايجاد شده را چگونه ميتوان بصورت sms ارسال كرد.نتيجه كار با فرمت sml قابل ذخيره است ولي به چه دردي خواهد خورد نمي دانم.روي گزينه send هم كه برويد يك شماره ميخواهد تا ارسال كند پس از وارد نمودن شماره موبايل و زدن دكمه send پيغام communication error ميدهد.
اگر كسي واقعا با اين برنامه picture sms ارسال كرده روش كار را لطفا توضيح دهد.(متاسفانه Helpهم ندارد!)

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نسخه 1.5 نرم افزار وویس کامندر که روی اورکس ها هست ، این کار رو انجام می ده!

ممنون از اطلاعي كه دادي.آيا نسخه اي از VC وجود داره كه بشه روي ساير پاكت پي سي ها (مثل جم) اين قابيلت را داشت؟

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pashaa :
عزیز (حروف گچ پژ ) رو چی جوری تایپ کنیم؟؟؟

در قسمت گوشه راست پايين رو فلش كنار كي برد كليك كن و option را انتخاب كند از منو لوحه امفاتيح را انتخاب و بعد دوباره آپشن پايين اين منو را بزن دو گزينه خواهي ديد اولي arabic و دومي Farsi است. دومي را انتخاب كن .

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اساتید عاجزانه خواهش میکنم این ++complailere C رو واسه ppc بزارن ممنون میشم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزیزان این هم سوغاتی من (من عادت به عیدی دادن ندارم) ، البته خیلی عجله ای شد ، خود عکس کیفیت فوق العاده داره ، میزانسن اش هم توسط کینگ طراحی شده:D
اما در این نمی دونم چرا کیفیت افت کرد، احتمالاً تم جنریتور بیشتر از یه رزولوشنی رو نمی گیره ، عکس با دوربین ایکسوس 750 کنون گرفته شده .سعی می کنم با کیفیت ترش رو هم بذارم
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Themes/Souvenir1.rar

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از behzadms :
ممنون از اطلاعي كه دادي.آيا نسخه اي از VC وجود داره كه بشه روي ساير پاكت پي سي ها (مثل جم) اين قابيلت را داشت؟
خیر قربان
اقلاً من که ندیدم ، اما براتون نگاه می کنم
اما دو چیز رو بگم
هیچ سخت افزار نیاز نداره این برنامه ، پس اگر باشه روی همه دستگاه ها جواب می ده
روی بلوتوث قابل استفاده نیست ها:rolleyes:

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
این هم عیدی من

با این برنامه ( البته به قول خودش ) می تونید تا 300 درصد حجم Storge و Storage Card تون رو افزایش بدین

فایل های ضمیمه

• 300% Enlarge Disk.zip
    90.8 KB · نمایش ها: 112

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pedram_2000 :
این هم عیدی من

با این برنامه ( البته به قول خودش ) می تونید تا 300 درصد حجم Storge و Storage Card تون رو افزایش بدین

آقا بيزحمت يه كم توضيح ميدين.
يا اينكه محبت كنين لينك سايت اصلي رو بزارين.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ،
گشتم و این برنامه سایبرون رو براتون پیدا کردم ،
می گم من نمی تونم امتحان اش کنم، چون نسخه 1.5 اش در رام ام نصبه .برای همین بقیه لطف کنن و تست اش کنن.
شیوه نصب هم احتمالاً دردسر هایی ایجاد خواهد کرد:یه فایل همراهش هست ، کلمات انگلیسی شو بخونید ببینید چیزی سرتون می شه
به نظرم باید همه فایل ها رو خودتون دستی منتقل کنید.البته اونهایی که در فولدر ویندوز هست ، حتماً باید روی شاخه ویندوز کپی شه ، ولی توصیه می کنم مابقی فایل ها رو هم در مموری داخلی نصب کنید نه مموری کارت
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/CyberonVC1.6.rar
در ضمن ، یادتون باشه که من تست اش نکردم ، پس هیچ مسئولیتی هم قبول نمی کنم.
در آخر ، یه فایل کب هم دارم ، که برای ویندوز موبایل 5 هست ، اگر درخواست بود براش ، آپ لودش می کنم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از pda-jam :
آقا بيزحمت يه كم توضيح ميدين.
يا اينكه محبت كنين لينك سايت اصلي رو بزارين.
قربان یه فایل همراه فایل کب هست که توضیح داده .فقط کافیه نصب کنید و هر سریالی دوست داشتید بدید
در مورد نحوه عمل هم ، فکر کنم مثل اون برنامه هایی که تحت داس و ویندوز 95 بود کار می کنه: همه فایل های شما رو به صورت زیپ نگه می داره ، که فضای بیشتری به جا می مونه ولی خوب طبیعیه که سرعت هم بیاد پایین
به هر حال هر کس امتحان کرد بگه ، چون من روی کارت دو گیگ ام هنوز 800 مگ خالی دارم:rolleyes:

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون طور كه قول داده بوديم بخش رينگ تون و تم پاكت پي سي راه اندازي شد
عزيزان از اين به بعد هر چي تم و رينگ تون داشتن اينجا معرفي كنن

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
شاید یه مقدار بی ربط باشه ولی کسی آدرس چند تا سرور برنامه های معرفی شده ppcرو داره؟!!
مرسی

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نیما جان شرمنده ، بنده قصد جسارت نداشتم ، مزاح بود قربان.
با تفاسیری که گفتید ، اگر فقط می خواهید تقویم فارسی داشته باشید ، باز هم مجبور هستید یه راست نویس نصب کنید، که فعلاً به نظر من بهترین ، اکتاکو هست که همین جا با سریال نامبر معرفی شده.بعد هم باید هر برنامه فارسی خواستید بریزید.به نظر من ، بهترین برنامه فارسی پک شهاب هست ، که روی دست اش نیومده، تاریخ هارو به صورت جدول نشون می ده و تاریخ جلالی رو به تاریخ میلادی تبدیل می کنه.حیف شد که من نتونستم به آقای شهاب پول بفرستم ، اگر حمایت می کردیم از برنامه شون، شاید الان برای دبلیو ام 5 دوباره می نوشت.دیکشنری که همراه ش هست، اگرچه 40هزار لغتی ست ، ولی مزیت اش اینه که خیلی سریع سرچ می کنه ، مثلا مزار سرچ فارسی اش واقعاً طول می کشه.ولی این خوبه
در مجموع ، من پیشنهادم شهابه ، که حدود 3.5مگ روی کارت فلش یا اس دی و حدود نیم مگ از حافظه استورج رو می گیره(به دلیل فونت هاش)
حدود 1.170مگ هم اکتاکو می گیره
در ضمن اون روش جایگزینی فونت روی ویندوز موبایل 2003 اس ای جواب نداده ، پیشنهاد نمی کنم تلاش کنید برای انجام اش
سئوال پزشکی دیگه هم باشه خوشحال می شم بتونم کمک کنم

موفق باشی

دانیال جان سلام
آقا مرسی از راهنماییت. ببخشید که دیر جواب دادم. شمال بودم و اینترنت نداشتم.
آقا من رفتم که اکتاکو رو بگیرم. سرچ که کردم توی توضیحاتش دیدم که نوشته یا wm2003 مشکل داره. من گوشیم imaje Jam ه و خوب روش wm2003 هست. ماله تو هم همینه؟ یعنی نصب کنم مشکلی نداره ؟!
راستی من یه فایلی بود که overload فرستاده بود و تقویم فارسی شهاب بودو من اونو گرفتم و تقویمش دست کار میکنه! فارسی هم هست. همه سایتها رو هم باز میکنه فارسی! ولی حروف جدا از همن و جهتشون هم از چپ به راسته. پس فکر کنم فقط یه برنامه میخوام که از راست به چپ بکنه جهت رو. که اونطوری که گفتی اکتاکو این کار رو میکنه ولی نگرفتمش به خاطر این مساله.. حالا چیکار کنم؟
و یه چیزه دیکه اینکه من رفتم سایت شهاب که بگیرمش ولی لینکهای داونلودش کار نمیکرد! جای دیگه ای هست که بتونم بگیرمش؟ و سریال لازم داره یا نه!
ببخشید که انقدر سوال کردم :p
مرسی مرسی
نیما

arashfarrokhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از neema_b99 :
دانیال جان سلام
آقا من رفتم که اکتاکو رو بگیرم. سرچ که کردم توی توضیحاتش دیدم که نوشته یا wm2003 مشکل داره. من گوشیم imaje Jam ه و خوب روش wm2003 هست. ماله تو هم همینه؟ یعنی نصب کنم مشکلی نداره ؟!
راستی من یه فایلی بود که overload فرستاده بود و تقویم فارسی شهاب بودو من اونو گرفتم و تقویمش دست کار میکنه! فارسی هم هست. همه سایتها رو هم باز میکنه فارسی! ولی حروف جدا از همن و جهتشون هم از چپ به راسته. پس فکر کنم فقط یه برنامه میخوام که از راست به چپ بکنه جهت رو. که اونطوری که گفتی اکتاکو این کار رو میکنه ولی نگرفتمش به خاطر این مساله.. حالا چیکار کنم؟
و یه چیزه دیکه اینکه من رفتم سایت شهاب که بگیرمش ولی لینکهای داونلودش کار نمیکرد! جای دیگه ای هست که بتونم بگیرمش؟ و سریال لازم داره یا نه!
مرسی مرسی
نیما

دوستان سلام

برای استفاده از قابلیت دیدن متن های فارسی و نوشتن فارسی بدون هیچ مشکلی لازم نیست این همه برنامه متفرقه نصب کنید .شرکت ایمج نت سازنده Arabizer یک پچ را برایم میل کرده بود که من هم اونو آپلود کردم قبلا یک سرچی کنید.

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چنتا سوال داشتم

1 --آیا k-jam قابل اتصال به projector هست یا نه اگه میشه چه جوری؟

2 --من نمی تونم cabها را نصب کنم میشه من رو راهنمایی کنیید؟

3 --آیا نرم افزاری هست که بتونیم قبل از نصب برنامه ها روی pocket pc اونها را روی pc امتحان کرد؟

خیلی ممنون از کمک هاتون......:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از neema_b99 :
دانیال جان سلام
مرسی مرسی
نیما
نیما خان
همون طور که توضیح دادم برای ویندوز 2003 اکتاکو خیلی خوب جواب می ده ، البته یه چیز عجیبی من دیدم:وقتی برای دوستم روی اچ پی 2750ش ریختم ، متوجه شدم که در ایکونی که در ستینگز اضافه می شه ، تمام regional settingsرو به فارسی می شه عوض کرد، اما آپشنی که در جای دیگه نباشه نداره ، ولی در دستگاه من ، اصلاً روی آیکون می زنی به صفحه خالی می یاد که به نظرم مشکلی هم نبود.شاید مشکلی که میگه همینه ، البته اچ پی هم 2003 هست ها.در ضمن شما که آی میت داری، اگر از این عربی هاش باشه ، برنامه اربایزر احتمالاً عالی جواب می ده.برای من که اصلاً اربایزر جواب نمیده و چون پک شهاب کار فارسی من رو راه انداخت بی خیالش شدم.
لینک شهاب هم اگر کار نمی کنه بگید که آپ کنم.
راستی سریال اکتاکو هم در همین صفحات هست
موفق باشی

بالا