• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
من نصبش کرده بودم و اجرا هم شد. ولی‌ متاسفانه گویا برنامه به زبانی‌ غیر از زبان های لاتین بود و حروف مربع مربع بودن. و تقریبا بلا استفاده بود.
دانیال و دوستان دیگه این ور اون ور که می‌رن، یه وقت اگه پیدا کردین نسخهٔ انگلیسی‌ این برنامه رو، حتما اینجا بذارینش...
شرمنده بزرگواران ، از روی گلتان که فایلی که آپ کردم کار نمی کنه.بازم می گم خودم امکان تست اش را نداشتم .می گم حالا باز می گردم ببینم چی می شه

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دانیال با Microsoft Voice Command کار کردی؟
میتونی‌ یه مقایسه در مورد کارایی‌ های اون با Cyberon Voice Commander بذاری؟

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ha1h1 :
با سلام
پاكت پي سي من هنگام اتصال به كامپيوتر ساعتش يك ساعت به جلو كشيده ميشه اگر راهنمائي كنيد كه چطوري ميتونم تنظيم كنم ممنون ميشم

سلام

اگر تازه نصب شده باشد ممكن است ساعت آن روي شهري مانند بغداد تنظيم شده باشد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دانیال با Microsoft Voice Command کار کردی؟
میتونی‌ یه مقایسه در مورد کارایی‌ های اون با Cyberon Voice Commander بذاری؟
نه قربان
کسی می دونه که اگر کسی که توی رام اش سایبرون داره ، مایکروسافت ویوس رو نصب کنه چی اتفاقی می افته؟
من در مورد مایکروسافت زیاد خودندم ، در مورد نسخه جدید ، به دلایل تکنیکی می گن خیلی کارکرد بهتری نسبت به نسخه ها قبلی داره.
در ضمن با یه کلک هایی می شه هر دو برنامه رو مجبور کرد که از روی بلوتوث فرمان بگیرن ، به این شرط که دستگاه تون ای تو دی پی رو ساپورت کنه

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نه قربان
در ضمن با یه کلک هایی می شه هر دو برنامه رو مجبور کرد که از روی بلوتوث فرمان بگیرن ، به این شرط که دستگاه تون ای تو دی پی رو ساپورت کنه

دكترجان، منظورت چي بود؟

fake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fake :
آقاي نيما، خدا خيرت بده. خدا بهت بركت بده. يعني يكي از بهترين و كاربردي ترين برنامه‌ها كه ميشد باهاش روي PPC كار كرد رو برامون كاربردي كردي همين Lingvosoft Dictionary بود.
يك خواهش در ادامه حركت بسيار عالي شما و البته همگي دوستاني كه به هم كمك ميكنند و اطلاعاتشون رو به اشتراك مي گذارند.
با اين ديكشنري يك Farsi Keyboard هم نصب مي شه كه به خصوص زمان استفاده از ديكشنري مي آيد بالا و بلافاصله پيغام Demo Version - Please Register رو ميده.
اگر ممكنه شما و يا همگي دوستاني كه در اين مورد راه حلي دارن من و بقيه كساني كه ممكنه اين مسئله برايشان پيش آمده باشد را راهنمايي كنند تا به نوعي اون رو هم Register يا Crack كنيم.

از لطف همگي سپاسگذارم

اساتيد محترم، در مورد سوال و درخواست كمك اخير بنده كسي نظري يا تجربه‌اي نداشته است؟

kota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا اگر پسورد spb pocket plus v3.1.1 را داريد اعلام كنيد

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من نیاز به سریال نامبر vito sound explorer 2005 OR 2006 دارم
ممنون

zendooni1

Guest
لایک‌ها
0
سلام .
من تازه واردم . اما با اینجا خیلس وقته آشنام.
و یه مشکل دارم.
ویندوز pocket pc من قاطی کرده.بعضی وقتها عین این فیلم قدیمی ها خط خطی می شه صفحهش.
یکی بگه چی کار کنم.
راستی آنتی ویروس کسی سراغ داره؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از zendooni1 :
سلام .
من تازه واردم . اما با اینجا خیلس وقته آشنام.
و یه مشکل دارم.
ویندوز pocket pc من قاطی کرده.بعضی وقتها عین این فیلم قدیمی ها خط خطی می شه صفحهش.
یکی بگه چی کار کنم.
راستی آنتی ویروس کسی سراغ داره؟
تا به حال 4 بار برای من هم حالتی‌ که گفتی‌، پیش اومده و من رو خیلی‌ نگران کرده. ولی‌ خیلی‌ زود و با یک Soft Reset بر طرف شده.
خودم هنوز از علت وقوع این مشکل مطمئن نیستم.
فقط یه سوال دارم ازت: آیا زیاد دستگاه رو OverClock میکنی‌؟ اگه آره، سرعت رو حداکثر میکنی‌؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
نه قربان
کسی می دونه که اگر کسی که توی رام اش سایبرون داره ، مایکروسافت ویوس رو نصب کنه چی اتفاقی می افته؟
من در مورد مایکروسافت زیاد خودندم ، در مورد نسخه جدید ، به دلایل تکنیکی می گن خیلی کارکرد بهتری نسبت به نسخه ها قبلی داره.
منفی‌ ترین نکته ی Microsoft Voice Command، کند شدن عملیات زنگ زدن گوشی‌، نشون دادن شماره و پیدا کردن و نشون دادن اسم مربوط به اون شمارست. که باعث می‌شه تماس گیرنده گاهی‌ حتی‌ وقتی‌ 3-4 بوق رو پای تلفن میشنوه، تازه اولین زنگ از گوشی‌ شنیده بشه. که اون هم به خاطر اعلام اسم تماس گیرنده توسط اون خانومست که نمیدونم چجوری چپوندنش اونتو! Cyberon هم همینطوره؟
راستی‌ فکر نمیکنم مشکلی‌ پیش بیاد اگر هر دو رو بریزی. چون من MS VC رو داشتم، C VC رو هم که بود رو ریختم. ولی‌ مشکلی‌ وجود نداشت. (غیر از اینکه C VC به یه زبونی‌ بود که قابل استفاده نبود.)
البته ریسکش با خودته ها!

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من نیاز به سریال نامبر vito sound explorer 2005 OR 2006 دارم
ممنون

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima_07 :
-------------------------------------------------------------------------
سلام
اگه با اون مشکل داری از این استفاده کن...حتی sms رو هم بلاک میکنه
آخرشه...من خودم از این استفاده میکنم

از نرم افزار های خوبتون ممنونم ولی :

کد این نرم افزار جواب نداد و این که اصلا کار نمیکنه:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
منفی‌ ترین نکته ی Microsoft Voice Command، کند شدن عملیات زنگ زدن گوشی‌، نشون دادن شماره و پیدا کردن و نشون دادن اسم مربوط به اون شمارست. که باعث می‌شه تماس گیرنده گاهی‌ حتی‌ وقتی‌ 3-4 بوق رو پای تلفن میشنوه، تازه اولین زنگ از گوشی‌ شنیده بشه. که اون هم به خاطر اعلام اسم تماس گیرنده توسط اون خانومست که نمیدونم چجوری چپوندنش اونتو! Cyberon هم همینطوره؟
راستی‌ فکر نمیکنم مشکلی‌ پیش بیاد اگر هر دو رو بریزی. چون من MS VC رو داشتم، C VC رو هم که بود رو ریختم. ولی‌ مشکلی‌ وجود نداشت. (غیر از اینکه C VC به یه زبونی‌ بود که قابل استفاده نبود.)
البته ریسکش با خودته ها!

جدی ، پس مایکروسافت وویس توی تله فونی دستگاه هم دست می بره.سایبرون خیلی بچه خوبیه ، اصلاً ازین کار ها نمی کنه.ببین ، من یه مشکل دیگه هم دارم ، اونم اینه که نمی دونم نسخه ای که دارم از وویس مایکروسافت اصلاً کار کنه یا نه.
ولی یا شانس یا اقبال ، امتحان خواهم کرد.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
جدی ، پس مایکروسافت وویس توی تله فونی دستگاه هم دست می بره.سایبرون خیلی بچه خوبیه ، اصلاً ازین کار ها نمی کنه.ببین ، من یه مشکل دیگه هم دارم ، اونم اینه که نمی دونم نسخه ای که دارم از وویس مایکروسافت اصلاً کار کنه یا نه.
ولی یا شانس یا اقبال ، امتحان خواهم کرد.
نه، یه وقت اشتباه برداشت نشه این بیلی‌ با بیل بیافته دنبالمون!
سرعت load شدنش به دلایلی‌ که اگه لازم شد بعدا میگم ،کنده و این روی بقیه برنامه ها تاثیر میذاره. مثلا بالا اومدن سریع Photo Contacts و این قبیل برنامه ها...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مثل اینکه فایل ها رو توی ویندوز موبایل 5 بهتر هندل می کنه و منوی های جدید داره . من امتحان می کنم ببینم کرک قدیمیه بهش می خوره یا نه
main.gif

دانلود آزمایشی

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
سلام دوست قديمي. بعد از مدت‌ها اومدم اينجا يك سري بزنم ببينم چه خبره.
هنوز داري حرس اينجا و سوال‌ها را مي‌خوري؟ بيخيال دكتر. خيلي صبر داري كه هنوز اينجا توان سر و كله زدن با اين صفريها را داري. من و دلا و tamoochin و خيلي‌ها كه ديگه بريديم.:(
خدا عمرت بده.
کس نخواهم زند بر دلم دست که دلم اشیان دلی هست
زاشیانم اگر حاصلی نیست من برانم کزان حاصلی هست

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از abnuse :
یه راهنمایی من خواستم وقتی که سیستم (کامپیوتر) از طریق دیال آپ کانکت شده یه جورایی ازطریق
بلوتوث ای میت رو هم کانکت کنم که بشه از طریق بلوتوث به همون خط دیال اپ سیستم وصل بشه
اما نتونستم باید به کدوم قسمت برم
ممنون از سایت عالی و پر ............................................................:blink:

سلام
اول باید توی activesync منوی file و قسمت connection settings در قسمت this computer connected to . اینترنت رو انتخاب کیند.
بعد از اون باید بدونید که پورت سریال برای bluetooth روی pc چه پورتی هست و بعد توی همون قسمت connection manager در قسمت allow connection to... اون پروت رو انتخاب کنی. ضمن اینکه لازمه که inoming و outgoing prot رو روی ppc فعال کرده باشی.
بعد از اینکه همه این کارا رو کردی توی ppc وارد active sync میشی و در منوی tools گزینه sync via bluetooth رو کلیک کنی.
اگر مشکل حل نشد بپرس بازم
موفق باشی

نیما

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nima_07 :
-------------------------------------------------------------------------
سلام
اگه با اون مشکل داری از این استفاده کن...حتی sms رو هم بلاک میکنه
آخرشه...من خودم از این استفاده میکنم

سلام
آقا ممنون
من مدتی بود که دنبال این برنامه میگشتم. چون قدیم یکی از بچه ها گذاشته بود ولی من سریالش رو نداشتم و دیگه نتونستم اینجا پیداش کنم. الانم ماله شما رو گرفتم و نصب کردم ولی unlock codeش کار نمیکنه ! carckش رو ندارین؟
در ضمن سریال کدی که خودش میده 23097301 . حالا ببین میتونی کاری بکنی یا نه
بقیه بچه ها هم هر کدومتون میتونین کمک کنین عالیه.
من واقعا به این برنامه احتیاج دارم. جهت اطلاع بگم که بحث در مورد call sms blocker ه.
مرسی

نیما

بالا