• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برنامه handyswitcher ورژن جديد 2.7 اش اومده که از نون شي واجب تره
http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=10982

برو بچس هکر فعال شن لطفا و يه حال اساسي به اين برنامه بدن

منتظر آپ شدنش هستم.

علي

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
This application allows you on PC to do some things Microsoft never indtended in ActiveSync.
Such as - set yourself up as a guest partner and never have it prompt you again, remove those installs you accidentally clicked on that will be run on the next activesync connection, stop the Application Manager from popping up every time you cradle your device, delete Partnerships without having to wipe out AS and reinstall, change the communication timeouts on the sync.

0000001260.gif

دانلود
http://www.pdagold.com/software/download.asp?s=1260&d=/files/software/0000001260/activetweak 1.0.zip

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از ajazbi :
سلام
طبق help گفته که برا WM5 بک آپ و استور حذف شده. البته با اينکه کيلويي بود ولي خوب بود چون چند بار بعد از نصب نرم افزار دستگاه به هم ريخت با ري استور برگشت سر جاش ولي الان من تا حالا 3 با اين S200 رو هارد ريست کردم بعد دوباره نصب همه نرم افزارها از اول!!!!!
اگه چيزي بشه پيدا کرد که بتونه اين کاره بکنه خيلي خوبه
Sprite Backup فکر می‌کنم که برای WM5 یه نسخه بیرون داده بود که اگر اشتباه نکنم ،اینجا هم معرفی‌ شده بود.
SPB Backup نسخه ی جدیدش مگه به WM5 نمیخوره؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از ajazbi :
سلام
کسي براي اين نسخه اربايزر imaginet کرک نداره
http://www.imaginet-software.com/index.aspx?p=arabizer

ممنون ميشم اگه کمک کنيد

علي
من نسخه ی حدود 9MB از Arabizer 2 رو که اینجا معرفی‌ شده بود ،با crack ای که بعد از اون در چند پست جلو تر زحمت کشیده و معرفی‌ کرده بودن رو download کردم، و بدون مشکل کار کرد. یه امتحان بکنین ببینین جواب میده یا نه.

shingen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
ديروز بالاخره يكم وقت پيدا كردم تا اين كارو انجام بدم :happy:

همونطور كه خيلي از دوستان اشاره كردن الان ديگه با وجود Arabizer و انواع ديكشنري هاي فارسي ديگه كيبورد و ديكشنري فارسي پك بدرد نميخورن و فقط جا اشغال ميكنن .

خب منم با اجازه شهاب خان اونا رو از فارسي پك حذف كردم و اسمشو گذاشتم Shahab Persian Calendar :p

و باز هم با اجازه شهاب خان اين ورژن رجيستر شده ميباشد ;)

البته هنوزم مثل ورژن اصلي مشكل فونت رو داره ولي اگه فرصت بكنم اونم برطرف ميكنم .

overload عزیز مشکل فونتش حل نشده و ما حالا حتما باید هارد ریست کنیم تا uninstall شود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
Sprite Backup فکر می‌کنم که برای WM5 یه نسخه بیرون داده بود که اگر اشتباه نکنم ،اینجا هم معرفی‌ شده بود.
SPB Backup نسخه ی جدیدش مگه به WM5 نمیخوره؟
چرا قربان ، اس پی بی کار می کنه مثل بنز ، ولی ، با ویندوز 2003 من باهاش یه مشکلی پیدا کردم :
اولش ، خیلی عالی بک آپ های برنامه ریزی شده رو انجام می داد ، بعد ، یه چند روزی صبح که می اومدم دستگاه رو بردارم ، می دیدم ،بک آپ در مرحله ریست کردن هنگ کرده، بعد تیک اتو ریست رو برداشتم ، و مشکلی نبود
تا اینکه یه روز صبح ، وقتی دیدم ریست انجام نشده ، سعی کردم خودم بکنم ، که در صفحه بوت لودر دستگاه گیر کرد، دیگه با باطری در آوردن و هزار بدبختی ، دستگاه رو هارد ریست کردم و بعد ش 68 دقیقه طول کشید تا دستگاه رو برام ریستور کرد ، ولی خوب بک آپ رو کامل گرفته بود خوشبختانه
کسی می دونه دلیل اش چیه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
قربان من خسته نیستم ، ولی من ندیده بودم که این نرم افزار اینجا معرفی بشه ، شما که دیده بودید اش ، با دیگران به اشتراک اش می گذاشتید ، این طوری شاید افراد بیشتری به فکر راه حل می بودن

این برنامه که اصلاً از آدرسی که شما دادید قابل دریافت نیست ، بعد برای پاکت پی سی هم برنامه داره ، یا باید به کمک ماشین جاوا نصب بشه ؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اينم ورژن جديد برنامه Pocket Controller-Professional كه آخرين ورژنشه!

biganim.gif

براي اطلاعات بيشتر در مورد خود برنامه مي‌تونيد به اینجا بريد.

براي دانلود نرم‌افزار به همراه Patch اینجا رو كليك كنيد.

پسور براي unzip كردن : www.devilived.com

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از amirr1361 :
سلام.
اينم ورژن جديد برنامه Pocket Controller-Professional كه آخرين ورژنشه!

biganim.gif

براي اطلاعات بيشتر در مورد خود برنامه مي‌تونيد به اینجا بريد.

براي دانلود نرم‌افزار به همراه Patch اینجا رو كليك كنيد.​

ممنون
اما لطفا password برای unzip کردن رو هم مرقوم بفرمایید.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام:)
دوستان من تا حالا چندین بار و در شرایط متفاوت این برنامه text maker رو نصب کردم و در هر بار گوشیم ( imate jam ) نتونسته این برنامه رو بخوبی اجرا کنه؟ دیگه شک کردم که این برنامه بتونه بخوبی توی آیمیت جم اجرا بشه؟ کسی امتحان کرده یا اطلاعی داره؟

pda-jam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
سلام:)
دوستان من تا حالا چندین بار و در شرایط متفاوت این برنامه text maker رو نصب کردم و در هر بار گوشیم ( imate jam ) نتونسته این برنامه رو بخوبی اجرا کنه؟ دیگه شک کردم که این برنامه بتونه بخوبی توی آیمیت جم اجرا بشه؟ کسی امتحان کرده یا اطلاعی داره؟
سلام دوست عزيز
اگر مشكل شما هم اون صفحه سفيد هست كه رو مانيتور ظاهر ميشه و كاري نميكنه من بر اساس تجربه و توصيه بضي دوستان ، به اين نتيجه رسيدم كه اين مشكل از يه باگ تو برنامه photocontact هست كه به صورت پيش فرض در extRom ايميت جم هست. من كه راي اجراي برنامه planmaker و يكي دوتا برنامه ديگه امتحان كردم به اين نتيجه رسيدم.
ميتونين گوشي رو هارد ريست كنين و وقتي بالا اومد قبل از اينكه برنامه هاي extRom مثل arabizer , photocontact , truefax , بقيه نصب شن ( همونجا كه 3 ثانيه ميشماره) خودتون با قلم ريست كنين. اينطوري ديگه نصب ميشن. فقط arabizer رو از دست ميدين ( اگه رام عربي دارين) كه اونم ميتونين بعدا خودتون نصب كنين. بقيه برنامه ها هم كه همچين چيز تحفه اي نيستن.
من كه اين كار رو كردم جواب داد. يعني از صفحه سفيد ديگه خبري نبود.
حالا اگه مشكل شما هم نظير مشكل منه پيشنهاد ميكنم يه امتحاني كنين.:cool:

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد
تمام نرم افزارهاي dinar soft مثل هندي منو-سويچ و لانچر برا WM5 نسخه جديد داره که من تا حالا نتونستم کرکشو پيدا کنم. کسي نسخه جديد و کرک شدشو داره. متاسفانه سرور ما emule رو بسته و اين دست منو بسته.

مرسي
علي

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
من نسخه ی حدود 9MB از Arabizer 2 رو که اینجا معرفی‌ شده بود ،با crack ای که بعد از اون در چند پست جلو تر زحمت کشیده و معرفی‌ کرده بودن رو download کردم، و بدون مشکل کار کرد. یه امتحان بکنین ببینین جواب میده یا نه.

دستت درد نکنه. خيلي حال داد.

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا این هم آخرین ورژن برنامه اکسپلورر رسکو:
awards_intro.gif

دیگه البته نیاز به تعریف که نداره...
explorer_intro.jpg

این هم آدرس دانلود برنامه:
http://www.pocketgear.com/download.asp?product_id=529
البته من خودم از سایتش دانلود کردم یعنی از
http://www.resco.net/

مهمتر از همه این کرکشه:
http://pocketz.dl1.vipserver.ru/2006/05/23/resco.explorer.5.40.showkey.mystery.pxdxa.rar
روش کرک کردن اینه که پس از نصب برنامه، فایل کرک رو داخل فولدر برنامه (در پاکت پی سی) انتقال میدهید و از طریق اکسپلورر خود ویندوز موبایل (یعنی فایل اکسپلورر) روی کرک کلیک میکنی ...اونوقت برنامه بالامی آید و اقدام به رجیستر کردن می کنی که اینجا شماره رابه شما میدهد...حالا برنامه را میبندید واز طریق خود برنامه رسکو اکسپلورر وارد میشوید و شماره را وارد میکنید...امیدوارم سر درآورده باشید...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ajazbi :
سلام مجدد
تمام نرم افزارهاي dinar soft مثل هندي منو-سويچ و لانچر برا WM5 نسخه جديد داره که من تا حالا نتونستم کرکشو پيدا کنم. کسي نسخه جديد و کرک شدشو داره. متاسفانه سرور ما emule رو بسته و اين دست منو بسته.

مرسي
علي
قربان بنده یکی شون رو فکر کنم هندی منو رو معرفی کردم که آخرین نسخه بود ، یا حداقل ساپورت ویندوز موبایل 5 داشت ، بگردید این تو، ولی به نظر من چیز مالی نیستن ها ، هم زیادی حجم می گیرد ، هم بیخودی دستگاه رو کند می کند و هم شیوه طبقه بندی لینک هاش آشغاله

من شدیداً smallmenuplusرو که خودم با کرک و اخرین نسخه سازگار با ویندوز موبایل 5 هست معرفی کردم پیشنهاد می کنم ، تا نظر شما چی باشه

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pda-jam :
سلام دوست عزيز
اگر مشكل شما هم اون صفحه سفيد هست كه رو مانيتور ظاهر ميشه و كاري نميكنه من بر اساس تجربه و توصيه بضي دوستان ، به اين نتيجه رسيدم كه اين مشكل از يه باگ تو برنامه photocontact هست كه به صورت پيش فرض در extRom ايميت جم هست. من كه راي اجراي برنامه planmaker و يكي دوتا برنامه ديگه امتحان كردم به اين نتيجه رسيدم.
ميتونين گوشي رو هارد ريست كنين و وقتي بالا اومد قبل از اينكه برنامه هاي extRom مثل arabizer , photocontact , truefax , بقيه نصب شن ( همونجا كه 3 ثانيه ميشماره) خودتون با قلم ريست كنين. اينطوري ديگه نصب ميشن. فقط arabizer رو از دست ميدين ( اگه رام عربي دارين) كه اونم ميتونين بعدا خودتون نصب كنين. بقيه برنامه ها هم كه همچين چيز تحفه اي نيستن.
من كه اين كار رو كردم جواب داد. يعني از صفحه سفيد ديگه خبري نبود.
حالا اگه مشكل شما هم نظير مشكل منه پيشنهاد ميكنم يه امتحاني كنين.:cool:
pda-jam جان! از راهنمایی شما بسیار متشکرم:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، نسخه آخر برنامه رسکو ، که برای پیگیری بازی های جام جهانی طراحی شده رو بدست اوردم ، ولی چون پی دی ای خودم مرخص شده ، نمی تونم چک کنم که ایا اصلاً کار می کنه یا نه ، پس داوطلب شید و چک کنید که ایا نصب و رجیستر می شه ، اگر می شه ، ایا امکان سینک کردن اش هست یا نه

به اولین نفری که این کار رو انجام بده ، یک عدد پست تشکر نفیس هدیه می شود:D
بازم از باکس دات نت لینک دادم ، مستقیم نیست ولی چون فایل اش همه 1.5 مگه نباید براتون سخت باشه دانلودش ، اگر اذیت می شید ، بگید که دیگه از این سرور استفاده نکنم

کد:
http://www.box.net/public/static/i138l3qak3.rar

لینک سایت برنامه

بالا