• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
اگه پاکت پی س تون GPS داشته باشه ، مثلاً Eten G500 ، بله نشون می ده، در غیر این صورت می تونین از یه دستگاه gps بلوتوث دار استفاده کنید و روی پاکت پی سی موقعیت خودتون رو ببینید!

و ایول!!!! فکر نمی کردم به این زودی ها این نقشه های گرون قیمت درز کنه:wacko:
83.gif
83.gif
83.gif

آقا کسی نقشه ی gps مشهد رو نداره؟!:rolleyes:
قربان نقشه اش که خیلی وقته درز کرده، اصولاً مشکل همینه که ممکنه نقشه اش کمی قدیمی باشه .
با اینحال نسخه فایل اجرایی ش آپدیت شده
ولی یک چیزی که امیدوار کننده است ، اینه که احتمالا بشه یک جوری نقشه ها رو خودتان ایراد گیری کنید ، توی سایت رسمی ، در کناره سمت چپ یک چیزی نوشته که می توانید نقشه ها را دستکاری کنید روی پی سی

کسی تجربه ای نداره؟

e900

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
اگه پاکت پی س تون GPS داشته باشه ، مثلاً Eten G500 ، بله نشون می ده، در غیر این صورت می تونین از یه دستگاه gps بلوتوث دار استفاده کنید و روی پاکت پی سی موقعیت خودتون رو ببینید!

و ایول!!!! فکر نمی کردم به این زودی ها این نقشه های گرون قیمت درز کنه:wacko:
83.gif
83.gif
83.gif

آقا کسی نقشه ی gps مشهد رو نداره؟!:rolleyes:

میشه یکم در مورد دستگاه gps بلوتوث دار توضیح بدین! قیمت؟ نحوه عملکرد؟ اصلا تو ایران هست؟

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان نقشه اش که خیلی وقته درز کرده، اصولاً مشکل همینه که ممکنه نقشه اش کمی قدیمی باشه .
ولی یک چیزی که امیدوار کننده است ، اینه که احتمالا بشه یک جوری نقشه ها رو خودتان ایراد گیری کنید ، توی سایت رسمی ، در کناره سمت چپ یک چیزی نوشته که می توانید نقشه ها را دستکاری کنید روی پی سی

کسی تجربه ای نداره؟

اين نرم افزار يه برنامه رو PC هم نصب ميکنه که با اون ميشه هر فايل نقشه گرافيکي رو کاليبره کرد و پس از انتقال اون به Pockepc ازش تو برنامه استفاده کرد.
نقشه هايي که من گذاشتم قديمي عست و مثلا بزرگراه نيايش رو نداره ولي اگه کسي نقشه جديد داره براحتي با همين برنامه ميشه تبديلش کرد. اگر هم لينک نقشه هاي جديد رو بديد من مي تونم اين کاره انجام بدم

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند نکته در باره برنامه PATHAWAY
1- پس از نصب برنامه يک فولدر توي sTORAGE CARD به نام pATHAWAY درست ميشه. نقشه هاي تهران رو که 4 فايل هستن دستي تو اين فولدر کپي کنيد
2-تو برنامه از منوي OPTION--->MAPS بريد نقشه هايي که مال کانادا و بلاد کفر هست پاککنيد و نقشه هاي تهران رو اضافه کنيد.
3- اگه نقشه هاي تهران تو فولدر بالا نيستن بريد تو OPTION--->FOLDERS و فولدر بند بالا رو ADD کنيد تا نقشه ها اضافه بشن.
4- تو قسمت PREFERENCES در tab مربوط به map حتما AUTO SELECT MAPS انتخاب بشه تا با تغيير مکان نقشه مورد نظر لود بشه.

john

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من يك موبايل xda lls كه ويندوز 2003 روي آن است دارم .مي خواستم بدامنم اگر از دوستان كسي هست كه به من راهنمايي كنه چطور مي توانم ويندوز 2005 را جايگزين ويندوز2003 كنم
درضمن من اطلاعات بالايي از كامپيوتر و اين كارها ندارم لطفا به زبان ساده برايم بنويسيد
و سوال ديگه اينه كه ويندوز 2005 را از كجا بايد در يافت كرد
از همگي دوستان متشكرم

john

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Babak M :
سلام
من از سایت دوست عزیزم ، احسان ویندوز 2005 رو به حجم حدود 2.5 مگ دانلود کردم و الآن مشغول نصب اون هستم ... نتونستم صبر کنم تا آخرش نصب بشه و دوست داشتم شما رو هم که ویندوز 2003 دارید توی این لذت شریک کنم
اینجا رو ببینید:
www.irtik.com)

jjjjjjjjjjjjjjjjj.jpg

آقا بابك ميشه لطفا براي من طريقه كامل نصب كردن ويندوز 2005 را توضيح بدهيد. در ضمن من اطلاعات زيادي از پروگرام واين چيزها ندارم خواهشن به زبان ساده لطفا توضيح بدهيد
متشكرم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ajazbi :
اين نرم افزار يه برنامه رو PC هم نصب ميکنه که با اون ميشه هر فايل نقشه گرافيکي رو کاليبره کرد و پس از انتقال اون به Pockepc ازش تو برنامه استفاده کرد.
نقشه هايي که من گذاشتم قديمي عست و مثلا بزرگراه نيايش رو نداره ولي اگه کسي نقشه جديد داره براحتي با همين برنامه ميشه تبديلش کرد. اگر هم لينک نقشه هاي جديد رو بديد من مي تونم اين کاره انجام بدم
قربان این رو همه می دونیم که نقشه قدیمی ست ، ولی ممکنه بگویید نقشه از کجا بیاوریم ، بعد دستی عوض کردن نقشه اون رو از دقت خارج نمی کنه؟
می گم باید یک سایتی چیزی باشه که این جور نقشه ها رو داشته باشه نه؟ مثلا سازمان کنترل ترافیک؟؟

بعد اگر بود پیشنهاد من اینه تکه تکه نقشه را تصحیح کنیم ، من که اتوبان هاشو تصحیح می کنم:lol:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از ajazbi :
هديه ويژه من به اين فرم:
برنامه GPS + نقشه تهران + کرک (Pathaway) که توي بازار تا 170000 تومان هم فروش رفته. فقط چون حجم آن بالا هست (130MB) صبر کنيد تا توي Rapidshare آپلود بشه

اين برنامه توي PHALLS معرفي شده بود ولي کرک نداشت و بايد با يک اسم و سريال خاص رجيستر مي شد ولي با اين کرک براحتي با هر اسم و سريال ثبت ميشه.
اطلاعات تکميلي رو در سايت سازنده بخونيد: http://pathaway.com تا من برسم امروز اونو آپلود کنم.

اين آدرس خود نرم افزار به همراه کرکش:
http://rapidshare.de/files/29106566/GPS.zip.html
اينم آدرس نقشه هاي تهران
http://rapidshare.de/files/29119588/Tehran_Gps_Map_Prc.zip.html
اقا من اصلا نمی تونم این 2 تا رو دانلود کنم
همش میگه فایل مورد نظر مفقوده یا اصلا موجود نیست؟
شایدم من بلد نیستم
ولی هر کار کردم اصلا نتونستم
بعد هم اینکه 2 قسمت frr , premum داره که این 2 تا یعنی چی؟
میشه روش دانلود رو توضیح بدی؟
اصلا کسی تا حالا این رو دانلود کرده؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
اقا من اصلا نمی تونم این 2 تا رو دانلود کنم
همش میگه فایل مورد نظر مفقوده یا اصلا موجود نیست؟
شایدم من بلد نیستم
ولی هر کار کردم اصلا نتونستم
بعد هم اینکه 2 قسمت frr , premum داره که این 2 تا یعنی چی؟
میشه روش دانلود رو توضیح بدی؟
اصلا کسی تا حالا این رو دانلود کرده؟
والا رپید لینک مستقیم نمی ده( اکانت باکس من که نیست که تند تند ازش دانلود کنید :happy: )
ولی شما باید روی فری بزنید ، بعد بهتون یک صفحه دیگه می ده ، بسته به حجم فایل دانلودی ، می گه مثلاً 30 ثانیه صبر کنید بعد یک تیکت برایتون می ده که باید اول اعدادی و حروفی که می ده عینا وارد کنید و بعد کلیک کنید دقت کنید که با دانلود منیجر نمی تونید بگیرید و وسط دانلود قطع شه همه چی پریده.
بعد هم در ساعت حداکثر 30 مگ می تونید دانلود کنید مگر اینکه یک فایل تکی رو بیش از این حجم دارید داشته باشید

راستی می گم این نقشه با اونی که تو پی سی سون گذاشته بودن فرق داره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب این برنامه رو قبلاً معرفی کرده بودم ولی ورژن آخر برنامه به ضمیمه کرک تقدیم می شه
کد:
http://www.box.net/public/static/94282xb8ce.rar

از جمله امکانات افزوده شده ، ساپورت بهتر دبلیو ام 5 و امکان اسکرین شات گیری ست
کلا برنامه خیلی جمع و جوری ست

فایل کب رو ببرید روی پی پی سی اجرا کنید و در مین مموری نصب کنید ، بعد فایل کرک رو روش اور رایت کنید
حجم برنامه 98 کیلو بایت

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :

کسی تجربه ای نداره؟

یه برنامه ای که من دیدم (و حتما هم اساتید دیدن) البته روی گوشی p910i
برنامه ای هست که از روی مختصات جغرافیایی آنتن های موبایل و از روی امواجی که آنتنها میفرستند به شما میگن که کجایید به اینصورت که کافیه نام مکانی که هستید رو یک بار به برنامه بدهید پس از آن بعد از هر مراجعت به همان محل اسم آن روی صفحه ظاهر می شود
مسلما کارآیی GPS را ندارد چون اصولا GPS برای مکانهایی درست شده که از آبادی نشانی نیست چه رسد به آنتن موبایل همچنین از قابلیت راهنمایی نیز خبری نیست به علاوه دارای خطای زیادی هم هست.
جالب توجه که توی ترکیه همه موبایلها با یه گوشی کاملا معمولی بدون اینکه نیاز به نصب نرم افزار به خصوصی داشته باشن از همچین سیستمی استفاده می کنن
منظور که کسانی که دستی در تهیه برنامه دارن اگر خبری از همچنین برنامه ای برای پاکت پی سی دارن بگن چون میتونه کار GPS رو تا حدی بکنه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از e900 :
میشه یکم در مورد دستگاه gps بلوتوث دار توضیح بدین! قیمت؟ نحوه عملکرد؟ اصلا تو ایران هست؟

والا اینطور که من شنیدم این دستگاه موقعیت شمارو از طریق بلوتوث می تونه به دستگاه های دیگه مثل پاکت پی سی اعلام کنه، پاکت پی سی هم با توجه به مختصات شما می گه کجای نقشه ای که روش نصب کردین قرار دارین...

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=49192&highlight=gps

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان این رو همه می دونیم که نقشه قدیمی ست ، ولی ممکنه بگویید نقشه از کجا بیاوریم ، بعد دستی عوض کردن نقشه اون رو از دقت خارج نمی کنه؟
می گم باید یک سایتی چیزی باشه که این جور نقشه ها رو داشته باشه نه؟ مثلا سازمان کنترل ترافیک؟؟

بعد اگر بود پیشنهاد من اینه تکه تکه نقشه را تصحیح کنیم ، من که اتوبان هاشو تصحیح می کنم:lol:

آقا دانيال
با سلام. متاسفانه مشکل اصلي عدم پيشرفت GPS در مملکت ما نبود نقشه هست و فعلا کاملترين نقشه مال کتاب اول هست که اين هم نقشه قديمي اونه و اصولا قيمت بالاي GPS به خاطر نقشه هاشه.
ميشه نقشه ها رو اصلاح کرد و دقت دستگاه به هم نمي خوره و مججدد با برنامه PC ميشه کاليبره کردشون ولي در حال حاضر پيشنهاد شما خوبه که خودمون دستي اونارو اصلاح کنيم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Vahid_Captain :
یه برنامه ای که من دیدم (و حتما هم اساتید دیدن) البته روی گوشی p910i
برنامه ای هست که از روی مختصات جغرافیایی آنتن های موبایل و از روی امواجی که آنتنها میفرستند به شما میگن که کجایید به اینصورت که کافیه نام مکانی که هستید رو یک بار به برنامه بدهید پس از آن بعد از هر مراجعت به همان محل اسم آن روی صفحه ظاهر می شود
مسلما کارآیی GPS را ندارد چون اصولا GPS برای مکانهایی درست شده که از آبادی نشانی نیست چه رسد به آنتن موبایل همچنین از قابلیت راهنمایی نیز خبری نیست به علاوه دارای خطای زیادی هم هست.
جالب توجه که توی ترکیه همه موبایلها با یه گوشی کاملا معمولی بدون اینکه نیاز به نصب نرم افزار به خصوصی داشته باشن از همچین سیستمی استفاده می کنن
منظور که کسانی که دستی در تهیه برنامه دارن اگر خبری از همچنین برنامه ای برای پاکت پی سی دارن بگن چون میتونه کار GPS رو تا حدی بکنه
بله این برنامه رو مشابه اش رو برای پی پی سی هم نوشتن ، البته از طریق وای فای و هات اسپات ها می تونه مسیر یابی کنه و حتی مثلا بگه یه رستوران یا یه بار خوب نزدیک ها کجاست. البته دور از جونتون ، به این اماکن فساد که شما نمی رید :lol:

ولی من یه چیزی رو روی نوکیا دیدم تبلیغ می کرد ، کسی نمی دونه چجوری کار می کنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ajazbi :
آقا دانيال
با سلام. متاسفانه مشکل اصلي عدم پيشرفت GPS در مملکت ما نبود نقشه هست و فعلا کاملترين نقشه مال کتاب اول هست که اين هم نقشه قديمي اونه و اصولا قيمت بالاي GPS به خاطر نقشه هاشه.
ميشه نقشه ها رو اصلاح کرد و دقت دستگاه به هم نمي خوره و مججدد با برنامه PC ميشه کاليبره کردشون ولي در حال حاضر پيشنهاد شما خوبه که خودمون دستي اونارو اصلاح کنيم.
بله ، خوب می گم یه نقشه معرفی کنید ، بعد هر کسی یه منطقه شو ور داره دیگه . فقط اون طوری هر کسی که تغییرات بده ، چطوری باید تغییرات نفر بعد رو روش اضافه کرد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اساتید پزشک خودم ، می خوام حراج تابستانه بزنم :happy:
سری کتاب های کلینیکال کلرک شیپ رو حتماً باهاش آشنا هستید ، شرکت یو اس بی ام ای اس رو هم که قبلاً کلی ازش براتون کتاب گذاشتم.
books.gif

سری کتاب ها 6 تا هست در روی هند هلد و البته روی پالم هستن که معنی ش اینه که باید حتما ! استایل تپ داشته باشید ،
rotater.gif

برنامه ها اگرچه کیفیت تصویری پالم رو دارن ، ولی حرف ندارن ، کامل و اغلب مجهز به نقاشی های متعدد
shot_1.gif

خوب من 6 تا شو براتون می ذارم یک جا ، یکی هم کتاب معروف Emergency Medicine Just the Facts می ذارم.

امیدوارم که استفاده ببرید ، همه شون پچ شده هستن و فول ورژن

Clinical Clerkship Series:

prev_faid.gif

First Aid Emergency Medicine

کد:
http://www.box.net/public/static/t4nvc590a4.rar

حجم 5.3 مگابایت

First Aid Pediatrics

کد:
http://www.box.net/public/static/5qksx4kqzb.rar

حجم 3مگابایت

First Aid Psychiatry

کد:
http://www.box.net/public/static/m17b5agfbg.rar

حجم 300کیلو بایت

First Aid Internal medicine

کد:
http://www.box.net/public/static/dgql73z6b1.rar

حجم 2.5 مگابایت

First Aid Surgery

کد:
http://www.box.net/public/static/ppszozh7rc.rar

حجم 3.7مگ

First Aid GyOb

کد:
http://www.box.net/public/static/3nxar43084.rar

حجم 1.7مگ

این هم آخری که
Emergency Just the Facts
هست. دقت کنید ، اگر هم این یکی رو و هم کتاب اورژانس سری بالا رو می خواهید روی استایل تپ نصب کنید ، موردی ندارد ، فقط لینکی که در پروگرم ساخته می شود ، توسط دومی اور رایت می شود، پس اول یکی را نصب کنید ، با برنامه اکسپلورر به این مسیر بروید
windows\start menu\programs
و اونجا یا اسم شورت کات رو عوض کنید یا به یکی از فولدر ها تون منتقل کنید. خیلی راحت

کد:
http://www.box.net/public/static/dingxpjay9.rar

حجم 4.3 مگابایت.

سایت برنامه
خوب امیدوارم که تابستان خوبی داشته باشید

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مرسی از این همه برنامه پزشکی جالب. واقعا ممنونم
1. یه خواهش داشتم : میشه برای برنامه های Skyscape مربوط به کامپیوتر کرکی یا کدسازی پیدا کنید ؟
2. راستی از تکست های معروف رو از کجا میشه گیر بیاریم ؟ چه برای کامپیوتر چه برای موبایل...
3. راستی برای آخرین ورژن Isilo سریال ندارید ؟
4. کدوم برنامه رو باید نصب کنیم ؟ هر دوتاشون روی ppc نصب میشن...
iSilo™ 4.32 for Pocket PC
iSilo™ 4.32 for Windows Mobile™ Smartphone.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ahwaztaxi :
سلام
مرسی از این همه برنامه پزشکی جالب. واقعا ممنونم
1. یه خواهش داشتم : میشه برای برنامه های Skyscape مربوط به کامپیوتر کرکی یا کدسازی پیدا کنید ؟
2. راستی از تکست های معروف رو از کجا میشه گیر بیاریم ؟ چه برای کامپیوتر چه برای موبایل...
3. راستی برای آخرین ورژن Isilo سریال ندارید ؟
4. کدوم برنامه رو باید نصب کنیم ؟ هر دوتاشون روی ppc نصب میشن...
iSilo™ 4.32 for Pocket PC
iSilo™ 4.32 for Windows Mobile™ Smartphone.
خواهش می شه
1.قربان چنین چیزی من هنوز ندیدم شرمنده
2. تکست های معروف رو می تونین اینجا دانلود کنید ، من که قبلاً آی سایلو رو معرفی کردم ، البته اگر اصرار دارید که ورژن جدید شو بریزید ، براتون سریال پیدا می کنم ، ولی باور کنید هیچ فرق عمده ای نکرده.
34.صد البته که نسخه پاکت پی سی و نه اسمارت فون رو.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فقط جهت تشویش اذهان عمومی اساتید پزشکی خودم بگم که پست بالا ویرایش شد ودو کتاب باقی مانده رو هم اضافه کردم

لذت شو ببرید.

در مورد استایل تپ هم یک توضیح خالی از لطف نیست. البته برای تازه وارد تر ها وگرنه اساتید همه می دونن

ببینید ، فایل کب برنامه استایل تپ مستقیم روی پی دی ای نصب می شه و کار رو راحت می کنه چون فول ورژن هست.
ولی برای کسانی که نسخه های قدیمی تر شو استفاده نکردن این مشکل رو پیش می آره که نمی تونن برنامه های جدید رو منتقل کنن .پس این کار رو بکنید :

فایل آخرین نسخه برنامه رو بگیرید به صورت اگزه ، و روی پی سی نصب کنید ، یک نسخه هم روی پی دی ای نصب می شه ، بروید و اون رو پاک کنید ، و فایل کب رو جایگزین ش کنید.
حالا شما دارای یک شورت کات به برنامه در پی سی تون هستید ، همه فایل هایی که مربوط به یک برنامه پالم هست رو با هم منتقل کنید به همین شورت کات ، وقتی که نوشت به دستگاه شما وصله ، اینستال آل کنید.

موفق باشید

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آدرس تکست ها عالی بود. مرسی ...
من اصرار زیادی به آخرین ورژن ندارم Isilo
ولی ورژن های پایینتر هم هیچکدوم از سریال های زیر رو قبول نمیکنه. نمیدونم شاید روشی داره که من بلد نیستم :(

XY63-S378-OG9H-PDFG
TUQ6-872Q-8VAR-B82L

بالا