• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mohammadkarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد:
http://www.box.net/public/static/6by601in2o.rar
جاشو با فایل روی پی پی سی تون عوض کنی.در ضمن من خودم امتحان اش نکردم ، ولی ویروس اینا نداره
ممنون از جوابتون. من اینکارو انجام دادم ولی برنامه HIcalc دیگه اجرا نشد.وقتی اجراش میکردم هیچی نیومد.

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا برنامه space time 2.5 را با کرک بگذارید . هر کی دانلود نکنه بهترین ماشین حسا ب از دستش رفته(حل انتگرال نا معین!!!!!!!!!!رسم نمودار 2d,3d و...)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان يه سوالی داشتم کليه برنامه هايی که معرفی شدن تو این تاپيک بر روی Everex E900 بدونه هيچ مشکلی اجرا میشن ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان يه سوال ديگه هم داشتم
برنامه ها روی Microsoft Windows Mobile 2003 SE اجرا میشن بدونه مشکل ؟ بازيها چطور ؟

Mahdi_Nasiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر فوری از (دنیای موبایل):

رهیاب سابیران (نقشه تهران85) کرک شد!

لینک جهت دانلود فایل کرک شده:

*** من لینک دانلود رو به درخواست شرکت CYBIRAN از روی سایت برداشتم. از اونجایی که این برنامه بسیار برنامه با ارزشی است و زحمت زیادی برای تهیه اش کشیده شده ، ضمن اینکه قیمت فروش چندان بالایی هم نداره ، دوستان لطف کنند کرک اون رو روی سایت نگذارند. کار قشنگی نیست. با حمایت از تولید کننده این نرم افزار می تونید در آینده شاهد ورژن های بهتر این نرم افزار و یا نرم افزارهای مشابه باشید.

متشکر
knowhow

ealia2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت مدیر محترم و کلیه اعضا عزیز
چون اولین بار است که دارم پست میزنم خواستم در ابتدا تشکر کنم از زحمات و اطلاعات دوستان محترم علل الخصوص مدیر محترم انجمن که همه جوره اطلاعاتشان را در اختیار دوستان و شخص حقیر قرار می دهند.

و 1 زحمت برای دوستان:
امروز سایت www.pocketgear.com را نگاه می کردم دیدم sktools نسخه جدیدش آمده است.خواستم اگر زحمتی نیست کرک این برنامه را پیدا و لینکی از آنرا در اختیار قرار دهید

با سپاس

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با سلام خدمت مدیر محترم و کلیه اعضا عزیز
چون اولین بار است که دارم پست میزنم خواستم در ابتدا تشکر کنم از زحمات و اطلاعات دوستان محترم علل الخصوص مدیر محترم انجمن که همه جوره اطلاعاتشان را در اختیار دوستان و شخص حقیر قرار می دهند.

و 1 زحمت برای دوستان:
امروز سایت www.pocketgear.com را نگاه می کردم دیدم sktools نسخه جدیدش آمده است.خواستم اگر زحمتی نیست کرک این برنامه را پیدا و لینکی از آنرا در اختیار قرار دهید

با سپاس

قربان اس کی تولز ، خیلی دنگ و فنگ داره باسه کرک کردن، با این حال می گذارم ، ولی در وقتی که خالی پیدا کنم.
موفق باشید

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
قربان مطمئن هستید که لینک مشکل داره ؟ من الان امکان بررسی ندارم ، اگر کسی دیگه سالم دانلود کرده بگه.

می شه توضیح بدید چرا قابل استفاده نشد؟ لینک رو باید دانلود کنید ، باز کنید ومنتقل کنید روی پی پی سی تون و اجرا کنید ، همین

سلام جناب مدير
اميدوارم حالت خوب باشه
من دانلود و نصبش كردم فايل cool camera و cool capture رو اجرا كه ميكنم ميگه To start Screen capture press(action) button
وقتي فعالش كنم از برنامه خارج ميشه و وب كم ويدئو يا هركدوم رو كه انتخواب كرده باشيم رو توي Storage/my documents/video - picture
سيو ميكنه و ok.
اما دو تا سوال :
! نميشه كاري كرد كه از طريق دوربين گوشي وب كم بشه براي اينترنت ؟ آخه وقتي وب كم رو انتخواب ميكنيم محتويات روي گوشي براي طرف ميفرسه !
! و سوال دوم اينكه وقتي گوشي رو وب كم ميكنيم اگه توجه كرده باشيد با برنامه يا اينترنت وقتي داره تصوير ميفرسته بعد از مدت كمتر از 1 دقيقه Stop ميكنه و بايد برامه رو دوباره action كنيم . راه حلي براي اين مسئله هست ؟ !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام جناب مدير
اميدوارم حالت خوب باشه
من دانلود و نصبش كردم فايل cool camera و cool capture رو اجرا كه ميكنم ميگه To start Screen capture press(action) button
وقتي فعالش كنم از برنامه خارج ميشه و وب كم ويدئو يا هركدوم رو كه انتخواب كرده باشيم رو توي Storage/my documents/video - picture
سيو ميكنه و ok.
اما دو تا سوال :
! نميشه كاري كرد كه از طريق دوربين گوشي وب كم بشه براي اينترنت ؟ آخه وقتي وب كم رو انتخواب ميكنيم محتويات روي گوشي براي طرف ميفرسه !
! و سوال دوم اينكه وقتي گوشي رو وب كم ميكنيم اگه توجه كرده باشيد با برنامه يا اينترنت وقتي داره تصوير ميفرسته بعد از مدت كمتر از 1 دقيقه Stop ميكنه و بايد برامه رو دوباره action كنيم . راه حلي براي اين مسئله هست ؟ !

متاسفانه کمترین کمکی نمی توانم بکنم ، چون دستگاه من باهاش سازگاری نداره.
ولی تو نسخه قدیمی ، یک فایل برای پی سی وجود داشت که باعث می شد بتونید ازش به عنوان وب کم استفاده کنید.
شاید دیگران بتونن کمک کنن

aminsamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه کمترین کمکی نمی توانم بکنم ، چون دستگاه من باهاش سازگاری نداره.
ولی تو نسخه قدیمی ، یک فایل برای پی سی وجود داشت که باعث می شد بتونید ازش به عنوان وب کم استفاده کنید.
شاید دیگران بتونن کمک کنن

سلام،
اسم این برنامه CoolCamera از کمپانی AtekSoft هست که تمامی کارهای یک دوربین فیلمبرداری و عکاسی از جمله Webcam شدن رو به شما میده.:happy:

فایل های ضمیمه

• CoolCamera.zip
    84.7 KB · نمایش ها: 127

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام،
اسم این برنامه CoolCamera از کمپانی AtekSoft هست که تمامی کارهای یک دوربین فیلمبرداری و عکاسی از جمله Webcam شدن رو به شما میده.:happy:
عزيزم چند تا پست بالاتر كه معرفي شد ميگم چجوري دوربين موبايل رو وب كم كنيم نه محتويات داخل موبايل رو

K-Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به مدير محترم وبقيه دوستان
اول تشكروخسته نباشيد بگم به دكتر دانيال عزيز كه خيلي زحمت اين فروم مفيد رو ميكشه .
من چند ماه كه تقريبا هرروز اينجا سر ميزنم و الان عضو شدم اميدوارم منم بتونم مفيد باشم .
ولي براي باب آشنايي ميخوام درخواست يك برنامه حسابداري شخصي براي پي پي سي كنم .
بازم ممنون​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عزيزم چند تا پست بالاتر كه معرفي شد ميگم چجوري دوربين موبايل رو وب كم كنيم نه محتويات داخل موبايل رو

می بخشید ولی منظورتون از محتویات داخل موبایل یعنی چی؟ یعنی فایلی که توسط این ضبط شده رو نشون می ده یا واقعاً محتویات سخت افزاری موبایل رو نشون می ده؟:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
می بخشید ولی منظورتون از محتویات داخل موبایل یعنی چی؟ یعنی فایلی که توسط این ضبط شده رو نشون می ده یا واقعاً محتویات سخت افزاری موبایل رو نشون می ده؟:happy:

خيلي باهالي دكتر جان
منظورم چيزي كه ظبط شده نيست منظورم صفحه گوشي هست . فكر كن بريم توي چت روم و يك فيلم رو توي گوشي فول اسكرين كنيم و cool camera رو اجرا كنيم و وب بديم
طرف فكر ميكنه اون فيلم توي اتاق شماست :happy: كه داره رخ ميده
اما هر كار ميكنم بيشتر از 30 ثانيه كار نميكه !!! صفحه وب سياه ميشه !!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خيلي باهالي دكتر جان
منظورم چيزي كه ظبط شده نيست منظورم صفحه گوشي هست . فكر كن بريم توي چت روم و يك فيلم رو توي گوشي فول اسكرين كنيم و cool camera رو اجرا كنيم و وب بديم

چشماتون باحال می بینه قربان
والا چی بگم ، من که ندیدم برنامه رو، ولی تو ضیح برنامه نوشته می شه استفاده اش کرد به عنوان لایو وب کم

شرمنده

aminsamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي باهالي دكتر جان

نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که آخرین ورژن Final این برنامه 1.13 هست و من تصور میکنم شما 1.14b رو که beta هست رو استفاده کردید که به مشکل خوردید.1.13 رو هم امتحان کنید و دوستانی که عضو هستند خواهشنا در قسمت Signature پروفایل مشخصات دستگاه از جمله ورژن ROM و OS رو ذکر کنند که راحتتر بشه Troubleshooting کرد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که آخرین ورژن Final این برنامه 1.13 هست و من تصور میکنم شما 1.14b رو که beta هست رو استفاده کردید که به مشکل خوردید.1.13 رو هم امتحان کنید و دوستانی که عضو هستند خواهشنا در قسمت Signature پروفایل مشخصات دستگاه از جمله ورژن ROM و OS رو ذکر کنند که راحتتر بشه Troubleshooting کرد.

امین خان ممنون از توضیح شما ، من البته واقعاً نمی تونم کمکی کنم ، چون دستگاه من، و همچنین اتم ، قادر به استفاده از این برنامه نیست.

ولی ته اسم این نسخه بتا نوشته ، سایند ، برای همین من به جای نسخه 13 آوردم اش.اصلاً فکر کنم هر دو رو دادم ، ندادم؟
خوب این فایل حاوی همه نسخه هاست.البته بقیه نسخه ها فایل کب هست.
به اینجا بروید و لینک را که آپدیت شده بردارید

پیشنهاد خیلی خوبی هست.البته چون این فروم غیر از پاکت پی سی فروم های دیگه هم داره ، شاید همه نکنند این کار رو:blink:
با این حال بنده عمل خواهم کرد و امضام رو تصحیح می کنم.

در ضمن : بنده از همین جا از شما دعوت به همکاری در فروم را می کنم.دوستان زیادی اینجا هستند، ولی خوب خیلی کم فعالند در کمک به دیگر کاربران کم تجربه. امیدوارم ، شما را همیشه اینجا ببنیم.

aminsamizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امین خان ممنون از توضیح شما ، من البته واقعاً نمی تونم کمکی کنم ، چون دستگاه من، و همچنین اتم ، قادر به استفاده از این برنامه نیست.

ولی ته اسم این نسخه بتا نوشته ، سایند ، برای همین من به جای نسخه 13 آوردم اش.اصلاً فکر کنم هر دو رو دادم ، ندادم؟
خوب این فایل حاوی همه نسخه هاست.البته بقیه نسخه ها فایل کب هست.

260کیلو بایت
[]
کد:
 http://bianconero.persiangig.com/PDANew/coolcamera_all%20ver.rar[/CODE

پیشنهاد خیلی خوبی هست.البته چون این فروم غیر از پاکت پی سی فروم های دیگه هم داره ، شاید همه نکنند این کار رو:blink: 
با این حال بنده عمل خواهم کرد و امضام رو تصحیح می کنم.

در ضمن  : بنده از همین جا از شما دعوت به همکاری در فروم را می کنم.دوستان زیادی اینجا هستند، ولی خوب خیلی کم فعالند در کمک به دیگر کاربران کم تجربه. امیدوارم ، شما را همیشه اینجا ببنیم.[/QUOTE]

ممنون از لطف شما، من هر کمکی که لازم باشه در جهت رفع مشکلات و معرفی نرم افزارها برای دوستان انجام خواهم داد.سابقا من به این فروم سر میزدم اما چون تو تایپ فارسی تنبل هستم :blush:  پستی نمیگذاشتم ولی دارم تمرین میکنم:p

بالا