این ورژن جدیده رو هم گرفتم همینطور که تو عکس می بینی قاطی می کنه و بعد ان اینستال کردم اون قبلیه هم نصب می کنم کار نمی کنه! برگشتم به عصر حجر و الان از اون اولین کیو اسمایلت دارم استفاده می کنم! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از mehrdad1355 :
مهرداد جان اين سيستم شما واقعا خارق العاده است... چه جوريه كه با فقط سيستم تو سازگار نيست؟!به نقل از mehrdad1355 :این ورژن جدیده رو هم گرفتم همینطور که تو عکس می بینی قاطی می کنه و بعد ان اینستال کردم اون قبلیه هم نصب می کنم کار نمی کنه! برگشتم به عصر حجر و الان از اون اولین کیو اسمایلت دارم استفاده می کنم! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
منم اول نصب يه به مشگل خوردم..برنامه باز نميشد و همش مينوشت كه در حال اجراست ولي خود به خود درست شد :blink:به نقل از daftarekhaterat :مهرداد جان اين سيستم شما واقعا خارق العاده است... چه جوريه كه با فقط سيستم تو سازگار نيست؟!
نبايد اينطوري بشه فقط توي صفحه custom اينجوريه؟به نقل از mehrdad1355 :این ورژن جدیده رو هم گرفتم همینطور که تو عکس می بینی قاطی می کنه و بعد ان اینستال کردم اون قبلیه هم نصب می کنم کار نمی کنه! برگشتم به عصر حجر و الان از اون اولین کیو اسمایلت دارم استفاده می کنم! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
این ورژن جدیده همه صفحه هاش اینجوری بودبه نقل از Asef :نبايد اينطوري بشه فقط توي صفحه custom اينجوريه؟
من روي ورژن قبلي نصب كردم. الان داره مثل گاو كار ميكنه.به نقل از hwt :مال من كه بار اول يه بار حسابي كليك كرد . ورژن قبلي رو ان ايناستال كردم . و جديد رو نصب كردم ! الان هم مثل ساعت كار ميكنه
منم آپديتش كردم چه آپديت ماماني دارهبه نقل از daftarekhaterat :من روي ورژن قبلي نصب كردم. الان داره مثل گاو كار ميكنه.
مثل خودت هلو شده!به نقل از Asef :علاوه بر اين نكاتي كه گفتم تگ هاي تصوير [image] كه در بعضي فروم ها استفاده ميشن هم الان قابل استفاده هستند. براي تغيير دادن ميتونيد از منوي زمينه استفاده كنيد يا اينكه به صفحه ستينگ بريد. (قابل توجه مهرداد)
يه عكس هم از ليلا.. بي زحمت.به نقل از Asef :اين شبيه آواتار قبليه بحرينيه اينم ميبينم ياد شرلوك ميوفتماصلا برا همين اضافش كردم
اينم اطهرديگه نبود؟
شرمنده عكس ناموس مردمو نميشه قرار داد. حالا عكس خودتو بفرست شايد بشه يه كاريش كردبه نقل از daftarekhaterat :يه عكس هم از ليلا.. بي زحمت.
منم همچين مشكلي داشتم موقع نصب.به نقل از mehrdad1355 :این وی بی چیه می خوام ورژن قبلیه رو نصب کنم الان میخواد؟
كدومو ميخواي نصب كني؟ آخه 100 تا ورژن داشتيم تا حالا. ولي در مورد اون مشكلي كه صفحه پيش گفتي: اين ايراد نبايد وجود داشته باشه چون من درستش كرده بودم ولي در هر حال الان هم مشكلي نيست بعد از يك بار خروج از برنامه و اجراي مجدد بايد مشكل حل بشه. ترجيحا موقع بستن برنامه روي تبي غير از تب custom قرار داشته باشه.به نقل از mehrdad1355 :این وی بی چیه می خوام ورژن قبلیه رو نصب کنم الان میخواد؟
گربه خوب و مشتي گير نيوردم.يه شكلك پيشي هم بزار به اسم من ديگه داداشي