• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه جديد Quick Smile

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
منم داون لد كردم و دارم ازش استفاده ميكنم ولي طبق معمول مثل آدم كار نميكنه و بايد با كپي پيست رديفش كرد!!:lol:

پيشنهادات

1:نميشه اينو تول بارش كني؟

2:نميتوني يه بخشي بزاري كه اسمايلها رو از رو وب بخونه؟مثلا يه تبش؟(فايده اش اينه كه بعدا خيلي راحت ميتوني اسمايل جديد اضافه كني)

3:نميشه سورتش بر اثاث تعداد كليلك باشه؟يعني رنك هر كدوم بالا تر بود مثلا توي يه تب جديد يا همون كاستم بيان

4:اون پايينش بهتر نيست يه تكست باكس بزاري كه ادرس اسمايل توش بياد؟ براي اينكه بشه آدرس رو كپي پيست كرد.

تعريفات:

طراحي برنامه كاملا حرفه اي هست.مخصوصا ستاپ و آپشن ها در كل اين برنامه لذت پست زدن رو خيلي بيشتر كرده!

ممنون

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
منم داون لد كردم و دارم ازش استفاده ميكنم ولي طبق معمول مثل آدم كار نميكنه و بايد با كپي پيست رديفش كرد!!:lol:
:D :(
1:نميشه اينو تول بارش كني؟
حسش نيست!
نميتوني يه بخشي بزاري كه اسمايلها رو از رو وب بخونه؟مثلا يه تبش؟(فايده اش اينه كه بعدا خيلي راحت ميتوني اسمايل جديد اضافه كني)
محدوديت دارم فعلا كه نميشه. در آينده شايد
نميشه سورتش بر اثاث تعداد كليلك باشه؟يعني رنك هر كدوم بالا تر بود مثلا توي يه تب جديد يا همون كاستم بيان
تب كاستم براي همين هست ديگه! براي اينكه خودت هر كدومو كه دوست داشتي بهش اضافه كني. يعني اينكه اسمايلي هايي كه بيشتر استفاده ميكني رو يه جا بچيني كنار هم. (از اول ميخواستم به اين صورت باشه كه براساس رنك سورت بشن ولي ديدم كه خود كاربر اين كار رو انجام بده بهتره)
اون پايينش بهتر نيست يه تكست باكس بزاري كه ادرس اسمايل توش بياد؟ براي اينكه بشه آدرس رو كپي پيست كرد.
حيف كه يه راهنماي فارسي براش ننوشتم ! از توي قسمت ستينگ توي صفحه جنرال گزينه Mode 2 رو اگه انتخاب كنيد به جاي ارسال متن اونو فقط كپي ميكنه.

در كل اين نسخه كمتر مشكلي با مكستون و فاير و اپرا داره. ميشه بگي مشكلت چيه؟ من با يقين 90 درصد ميتونم بگم كه مشكلي نداره !

طراحي برنامه كاملا حرفه اي هست.مخصوصا ستاپ و آپشن ها در كل اين برنامه لذت پست زدن رو خيلي بيشتر كرده!
لطف داري و من الله توفيق !!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
حيف كه يه راهنماي فارسي براش ننوشتم ! از توي قسمت ستينگ توي صفحه جنرال گزينه Mode 2 رو اگه انتخاب كنيد به جاي ارسال متن اونو فقط كپي ميكنه.

در كل اين نسخه كمتر مشكلي با مكستون و فاير و اپرا داره. ميشه بگي مشكلت چيه؟ من با يقين 90 درصد ميتونم بگم كه مشكلي نداره !
بايد چند بار روش كليك كني تا پاس بشه به جاي نوشتن!!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بي انصاف من كي شبيه اينم
179.gif
!!گرچه از حق نگذريم بي شباهت هم نيستم!:(

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از SherlockHolmes :
بي انصاف من كي شبيه اينم
179.gif
!!گرچه از حق نگذريم بي شباهت هم نيستم!:(
:) :) خودمم شبيه اينم!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
يادمه , يه مدت طولاني توي امضات بود!:D

Fashist78!!!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول ....
کارت درسته!
172.gif

فعلا
181.gif

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اگه بيشتر يادت بياد جاي آواتارم بود :D
راست ميگيا!:lol: !ولي چي باعث شده بود اين اسمايل رو بزاري تو اويترت؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Asef :
كدومو ميخواي نصب كني؟ آخه 100 تا ورژن داشتيم تا حالا. ولي در مورد اون مشكلي كه صفحه پيش گفتي: اين ايراد نبايد وجود داشته باشه چون من درستش كرده بودم ولي در هر حال الان هم مشكلي نيست بعد از يك بار خروج از برنامه و اجراي مجدد بايد مشكل حل بشه. ترجيحا موقع بستن برنامه روي تبي غير از تب custom قرار داشته باشه.
الان هم كلا برنامه رو آن اينستال كن و كل شاخه برنامه رو هم پاك كن و بعدش ورژن جديد (آخرين) رو نصب كن. اگه باز هم مشكلي بود يا منو به روانپزشك معرفي كن يا سيستمتو بنداز دور
97.gif
21.gif

گربه خوب و مشتي گير نيوردم. :D
الان این اخریه رو نصب کردم! یعنی ظاهرا بعد اونی که تو یاهو به من دادی یکی جدیدتر هم دادی اونو نصب دارم و فقط شکلکهای یاهوش رو می بینم و باقی سر برگ ها رو که میرم سفیده!
من چه بدونم چه ورژنی می خواد
من وین اکس پی با اخرین وصله های منتشر شده اش رو دارم

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از SherlockHolmes :
راست ميگيا!:lol: !ولي چي باعث شده بود اين اسمايل رو بزاري تو اويترت؟
:D از دست مهرداد :lol: فكر كنم اگه تاپيك قرار الكامپ (اون اولي كه فقط منو دفي و ... بوديم) رو ببيني همون جا از آگلريا به رامبو تغيير چهره دادم :D

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mehrdad1355 :
الان این اخریه رو نصب کردم! یعنی ظاهرا بعد اونی که تو یاهو به من دادی یکی جدیدتر هم دادی اونو نصب دارم و فقط شکلکهای یاهوش رو می بینم و باقی سر برگ ها رو که میرم سفیده!
من چه بدونم چه ورژنی می خواد
من وین اکس پی با اخرین وصله های منتشر شده اش رو دارم
اين كارايي كه گفتم انچام دادي؟ در ضمن توي about ببين ورژن رو چند زده؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Asef :
كدومو ميخواي نصب كني؟ آخه 100 تا ورژن داشتيم تا حالا. ولي در مورد اون مشكلي كه صفحه پيش گفتي: اين ايراد نبايد وجود داشته باشه چون من درستش كرده بودم ولي در هر حال الان هم مشكلي نيست بعد از يك بار خروج از برنامه و اجراي مجدد بايد مشكل حل بشه. ترجيحا موقع بستن برنامه روي تبي غير از تب custom قرار داشته باشه.
الان هم كلا برنامه رو آن اينستال كن و كل شاخه برنامه رو هم پاك كن و بعدش ورژن جديد (آخرين) رو نصب كن. اگه باز هم مشكلي بود يا منو به روانپزشك معرفي كن يا سيستمتو بنداز دور
97.gif
21.gif

گربه خوب و مشتي گير نيوردم. :D
من چند بار اینکارو کردم و از بیخ همه چی رو پاک کردم ولی نشد
متاسفانه فکر نکنم بیمه باشی!
106.gif
106.gif

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mehrdad1355 :
من چند بار اینکارو کردم و از بیخ همه چی رو پاک کردم ولی نشد
متاسفانه فکر نکنم بیمه باشی!
106.gif
106.gif
بهتره فعلا سيستمتو بندازي دور :D چند ساله ويندوز جديد نريختي؟!

بالا