• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه جدید نرم افزار کلمات کلیدی(محبوبترین ها)

M0jtaba77

Registered User
لایک‌ها
35

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من هزار تومن شارژ کردم ولی چون موضوع سایت من خاصه اصلا بدرد نخورد
دوست گرانقدر من با وجود بسیار بسیار خاص بودن سایت شما بازم میتونید از این نرم افزار استفاده کنید عنوان مطالب رو درست انتخاب کنید و از عبارات کمکی هم استفاده کنید

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
یکمم انصاف داشته باشید
بنده خدا علمشو برا شما گذاشته بنرامه نویسیکرده با ظاهری کاربر پسند
اگر اول کار میگفت مثلا نرم افزار 30 تومن خیلی ها میخریدن
ولیچون لینک دانولد گذاشته و بهای 5 ت رو میگیره برای زیاده؟
از اینکه خودت 20 تا برچسب دستی تایپ کنی که بهتره
بخوای ادغام کنی چند تا رو تکراری میزنی این نرم افزار براتون ادغام میکنه ترکیبی میکنه تا هر چند بر چسب که بخواید
اون 5 ت هم بهای ناچیزیه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ممنون از نرم افزارتون ولی بدردِ ما که نخورد
سایت هم موضوعش گردشگری هست ...

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
انشالله موفق باشید و کارتون رو در زمینه های مترادف گسترش بدید.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ممنون از نرم افزارتون ولی بدردِ ما که نخورد
سایت هم موضوعش گردشگری هست ...
به جرات میگم این برای هر نوع سایتی کاربردی هست این نسخه طوری طراحی شده که هر نوع فعالیتی رو پوشش بده فقط نکته بسیار مهم نحوه درخواست شما هست از این نرم افزار که باید درخواست خودتون رو با کمک عبارات کمکی و خود عنوان تا حد امکان واضحتر کنید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من برای سایت بازی شارژ کردم اما به کارم نیومد

شما برای سایت بازی آنلاین هر جور که سرچ کنی نتیجش یکیه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من برای سایت بازی شارژ کردم اما به کارم نیومد

شما برای سایت بازی آنلاین هر جور که سرچ کنی نتیجش یکیه
جسارت به شما نشه من نمی دونم چرا اکثر دوستان بلافاصله بعد از چند بار جستجو (به یقین خود درست) میان و نتیجه گیری کلی می کنند در حالی که اکثرشون حتی راهنمای نرم افزار رو نمی خونن دوستی میگه من یک تک لکمه جستجو می کنم هیچی نمیاره چک می کنی می بینی حساسیت تطبیق رو گذاشته رو 2 و یک تک کلمه ای سرچ زده .
دوستان گرانقدر این نرم افزار هم دارای تنظیمات و قلق خاصی هست تا به نتایج مناسب برسید باید وقت بزارید و قلق مناسب رو به دست بیارید شما اگر برای بازی آنلاین از عبارات کمکی مناسبی استفاده کنید نتیجه فرق خواهد داشت
دوستان گرامی حتما و حتما راهنما رو مطالعه کنند و از تنظیمات درست و کلمات کمکی استفاده کنند

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
بله متوجه منظورتون می شم اما بنده چک کردم

شما با این کلمات جستجو رو بزنید و تفاوتش رو بهم بگید

عنوان بازی آنلاین عنوان های کمکی بازی ماشین + بازی سرعتی

عنوان بازی آنلاین عنوان های کمک بازی موتور + بازی پرشی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بله متوجه منظورتون می شم اما بنده چک کردم

شما با این کلمات جستجو رو بزنید و تفاوتش رو بهم بگید

عنوان بازی آنلاین عنوان های کمکی بازی ماشین + بازی سرعتی

عنوان بازی آنلاین عنوان های کمک بازی موتور + بازی پرشی
بدون سرچ براتون میگم دوست گرانقدر من شما هر دوبار داری یک عنوان ثابت رو سرچ می کنی یعنی تو خود گوگل به اون بزرگی شما وقتی سرچ می کنی دانلود فیلم یه تعداد نتیجه میده بعد دو دقیقه دوباره دانلود فیلم رو سرچ بزنی نتایج متفاوته یعنی؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
خیر اما اگر شما با این دو عنوان سرچ می کردید می دیدی شما دارید بازی موتور رو وارد می کنید اما برنامه بازی پو یا بازی موبایل و خیلی چیز های بی ربط به این موضوع رو نمایش می ده و شما هر کلمه ای هم بزنید باز نتیجه یکسانه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
در اینجا شما باید از حساسیت تطبیق استفاده کنید و میزان اون رو به درستی تعیین کنید تا نتایجتون دقیقتر باشه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
شما برای نمونه این دو رو با حساسیت باب میلتون تنظیم کنیم همه ببینیم چه تغییری می کنه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من حتما حق با شماست اما باور کنید با کمی وقت می تونید بهترین نتیجه رو دریافت کنید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
شما به عنوان برنامه نویس این نرم افزار به بنده یاد بدید چطور با دو سرچ مختلفی که در بالا گفتم نتایج یکسان نگیرم

من دیدم در تایپیک دیگه ای برای دوستان به صورت تصویری سرچ رو قرار دادید

پس برای اینکه هم من و هم دیگران از اشتباه در بیایم شما با کلمات ذکر شده 2 نتیجه متفاوت بسیازید و عکسش رو بزارید تا من و دیگران توجیح بشیم و متوجه اشتباهمون بشیم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست گرانقدر من برای اینکه متوجه عدم ورود صحیح درخواست بشید عرض می کنم
شما باید عنوانی رو که وارد می کنید انتظار کلمات و عبارات برای اون رو داشته باشید شما می فرمایید عنوان رو وارد می کنم بازی آنلاین و بعد کلمات کمکی رو می زنم بازی موتور خود شما بفرمائید آیا به درستی درخواست کرده اید مثل اینکه به شخصی می گوئید برو به شیراز خب حالا برام برج آزادی رو پیدا کن مشخص هست که این درخواست مشکل داره و فرد مورد نظر به مشکل بر می خوره
حالا در مبحث خودمون هم شما وقتی می خواهید در مورد بازی آنلاین عبارت بگیرید خب مشخص هست که این بازی آنلاین شامل طیف وسیعی از بازی ها میشه اگر شما می خواهید فقط در مورد بازی آنلاین موتور داده بگیرید اون هم زمانی که عنوان شما یک عنوان کلی هست باید سیستم رو دقیقتر راهنمایی کنید

مثال:
عنوان: بازی آنلاین
عبارات کمکی :بازی آنلاین موتور+بازی آنلاین موتور کراس
حسایت تطبیق :3
نتیجه حاصل :
v34o45s7qcid2d2brtb.jpg

ولی شما می توانید با عنوان مناسب و ورود به حوزه دقیق مطلب خودتون نتیجه بهتری رو درخواست کنید

مثال :
عنوان جستجو : بازی موتور
عبارات کمکی :بازی آنلاین موتور+بازی آنلاین موتور کراس
حساسیت تطبیق : 2
نتیجه حاصل :
6u47xhdyaghhxwbm6o.png

همونطور که ملاحظه می کنید نتایج حاصله ارتباط دقیقی با نحوه مسیردهی شما دارد این شما هستین که باید خواست خودتون رو به درستی بیان کنید تا نرم افزار اون رو ارائه کنه و شما می تونید با ابزار موجود و استفاده از کلمات دقیقتر خواستتون رو بیان کنید.

امیدوارم که مطالب و گفته ها رو صرفا یک بحث آموزشی در نظر بگیرید اینجا نه هدف اثبات اشتباه شما می باشد و نه مبحث دیگر قدر مسلم هر سیستمی نیاز به راهنمای دقیق دارد تا استفاده کننده دچار مشکل نشود که من نیز تلاش کردم چنین راهنمایی را همراه نرم افزار قرار دهم از شما و سایر دوستان تقاضا دارم آن را مطالعه فرمایند و در صورتی که باز مشکل یا سوالی بود من خوشحال میشوم که پاسخگو باشم

شاد و پیروز باشید

Last edited:
بالا