بله نرم افزار برای مدیران سایت بسیار مناسب هست در زیر نمودار سایتی که در پست اول تاپیک گذاشتم رو دوباره قرار میدممنم که تست گرفته بودم دیشب تستی شارژ کردم کار نرم افزار خوب هست میشه
اگر میشه کار حساسیت تطبیق رو کلمات کمکی رو بگید چطوری کار میکنه که من راحت تر وارد کنم کلمات رو
خب هر کسی یه سلیقه ای داره خوشحالم با قبلی راحت هستی امیدوارم همچنان پرندش واست بال بال بزنه و سایتت روز به روز بیشتر رشد کنهمن با نرم افزار قدیم راحتم ...
اینا موارد تجربی هستند و گفته من لزوما نمی تونه صحیح باشه اما تنها کاربرد سایت مپ کمک به گوگل برای رسیدن سریعتر به محتوای تازه ما بدون دریافت دیتای اضافی از سایت ما هست هر چند وجود tag در سایت مپ می تونه ایندکس ها رو بالا ببره و ورودی رو هم همینطور اما کمی هم باعث سنگینی سایت میشه در کل توصیه من به شما این هست که اجازه بدین گوگل خودش این موارد رو برداره و دقت خودتون رو روی کیفیت بزارید یعنی چی یعنی مهم نیست شما تو سایتتون چه تعداد برچسب دارین مهمتر اینه که اونا چقدر براتون ورودی می گیرن پس سعی کنید بهترین ها را که مرتبط با مطلب شما هست قرار بدینمنم جهت حمایت از کار ارزشمند شما و تست برنامه شارژ کردم
یک سوال: آیا استفاده همزمان از Tag و Category در سایت مپ (sitemap.xml) صحیح هست؟
اینا موارد تجربی هستند و گفته من لزوما نمی تونه صحیح باشه اما تنها کاربرد سایت مپ کمک به گوگل برای رسیدن سریعتر به محتوای تازه ما بدون دریافت دیتای اضافی از سایت ما هست هر چند وجود tag در سایت مپ می تونه ایندکس ها رو بالا ببره و ورودی رو هم همینطور اما کمی هم باعث سنگینی سایت میشه در کل توصیه من به شما این هست که اجازه بدین گوگل خودش این موارد رو برداره و دقت خودتون رو روی کیفیت بزارید یعنی چی یعنی مهم نیست شما تو سایتتون چه تعداد برچسب دارین مهمتر اینه که اونا چقدر براتون ورودی می گیرن پس سعی کنید بهترین ها را که مرتبط با مطلب شما هست قرار بدین
اونطور که شما از محتوای مشابه صحبت می کنید اساسا اگر یک برچسب در سایت یک بار استفاده بشه نباید در هیچ مطلب دیگری استفاده شود در حالی که منطقا این صحیح نیست برداشت گوگل برای محتوای مشابه کاملا متفاوت می باشد و نگرانی از بابت برچسب نیستبحث کیفیت محتوا درست ولی مگه تعداد زیاد URL با محتوای مشابه باعث ضعف سئوی سایت نمیشه؟ یعنی شما میگی tag ها بیشتر بشه (در کنار دسته ها) بازدید سایت بالا میره (هرچند سئو پایین میاد!؟)