• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه جدید نرم افزار کلمات کلیدی(محبوبترین ها)

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
بسیار عالی بنده نحوه صحیح سرچ برای سایتم رو پیدا کردم

متشکر از زحمات شما

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
منم که تست گرفته بودم دیشب تستی شارژ کردم کار نرم افزار خوب هست میشه
اگر میشه کار حساسیت تطبیق رو کلمات کمکی رو بگید چطوری کار میکنه که من راحت تر وارد کنم کلمات رو

• Like
Reactions: cms

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
منم که تست گرفته بودم دیشب تستی شارژ کردم کار نرم افزار خوب هست میشه
اگر میشه کار حساسیت تطبیق رو کلمات کمکی رو بگید چطوری کار میکنه که من راحت تر وارد کنم کلمات رو
بله نرم افزار برای مدیران سایت بسیار مناسب هست در زیر نمودار سایتی که در پست اول تاپیک گذاشتم رو دوباره قرار میدم
hmpy0tdfyd6ag8qw8tes.png

ببینید دوست من عنوان -عبارات کمکی-حساسیت تطبیق اینا ابزار کمکی و زبان گفتگوی شما با ماتریکس هستند شما اگر تنها عنوان رو هم وارد کنید نتایجی براتون میاد ولی برای اینکه نتایج بهترین باشه و کاملا مربوط به مطلب شما باید خواست خودتون رو به نحوی برای ماتریکس توضیح بدین و این ابزار بهترین زبان گویا برای این کار هستند.
اما هر سایت مختصات و ویژگی خاص خودش رو داره مانند سایت دوستمون که در مطالب قبلی اشاره شد یعنی این شما هستین که باید با چند بار آزمون و خطا بهترین ترکیب رو از این سه عنصر دربیارین یعنی عنوان و حساسیت تطبیق و کلمات کمکی این شما هستین که دقیقا می دونین چه عنوانی مد نظرتون هست و باید با توجه به اون این تنظیمات قرار بگیره

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
منم دارم استفاده می کنم و راضی هستم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من با نرم افزار قدیم راحتم ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من با نرم افزار قدیم راحتم ...
خب هر کسی یه سلیقه ای داره خوشحالم با قبلی راحت هستی امیدوارم همچنان پرندش واست بال بال بزنه و سایتت روز به روز بیشتر رشد کنه

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.
ما هم در حال استفاده هستیم.
نتایج رضایت بخش است.
با تشکر از شما.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خدا رو شکر که رضایت دوستان رو جلب کرده

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
منم جهت حمایت از کار ارزشمند شما و تست برنامه شارژ کردم:D

یک سوال: آیا استفاده همزمان از Tag و Category در سایت مپ (sitemap.xml) صحیح هست؟
اینا موارد تجربی هستند و گفته من لزوما نمی تونه صحیح باشه اما تنها کاربرد سایت مپ کمک به گوگل برای رسیدن سریعتر به محتوای تازه ما بدون دریافت دیتای اضافی از سایت ما هست هر چند وجود tag در سایت مپ می تونه ایندکس ها رو بالا ببره و ورودی رو هم همینطور اما کمی هم باعث سنگینی سایت میشه در کل توصیه من به شما این هست که اجازه بدین گوگل خودش این موارد رو برداره و دقت خودتون رو روی کیفیت بزارید یعنی چی یعنی مهم نیست شما تو سایتتون چه تعداد برچسب دارین مهمتر اینه که اونا چقدر براتون ورودی می گیرن پس سعی کنید بهترین ها را که مرتبط با مطلب شما هست قرار بدین

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اینا موارد تجربی هستند و گفته من لزوما نمی تونه صحیح باشه اما تنها کاربرد سایت مپ کمک به گوگل برای رسیدن سریعتر به محتوای تازه ما بدون دریافت دیتای اضافی از سایت ما هست هر چند وجود tag در سایت مپ می تونه ایندکس ها رو بالا ببره و ورودی رو هم همینطور اما کمی هم باعث سنگینی سایت میشه در کل توصیه من به شما این هست که اجازه بدین گوگل خودش این موارد رو برداره و دقت خودتون رو روی کیفیت بزارید یعنی چی یعنی مهم نیست شما تو سایتتون چه تعداد برچسب دارین مهمتر اینه که اونا چقدر براتون ورودی می گیرن پس سعی کنید بهترین ها را که مرتبط با مطلب شما هست قرار بدین

بحث کیفیت محتوا درست ولی مگه تعداد زیاد URL با محتوای مشابه باعث ضعف سئوی سایت نمیشه؟ یعنی شما میگی tag ها بیشتر بشه (در کنار دسته ها) ممکنه بازدید سایت بالا میره (هرچند سئو پایین میاد!؟)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بحث کیفیت محتوا درست ولی مگه تعداد زیاد URL با محتوای مشابه باعث ضعف سئوی سایت نمیشه؟ یعنی شما میگی tag ها بیشتر بشه (در کنار دسته ها) بازدید سایت بالا میره (هرچند سئو پایین میاد!؟)
اونطور که شما از محتوای مشابه صحبت می کنید اساسا اگر یک برچسب در سایت یک بار استفاده بشه نباید در هیچ مطلب دیگری استفاده شود در حالی که منطقا این صحیح نیست برداشت گوگل برای محتوای مشابه کاملا متفاوت می باشد و نگرانی از بابت برچسب نیست

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من این نرم افزار ها دارای سایت رسمی پشتیبان هستند دیگه یاهو نمی دونم برا چی لازم میشه این وسط راهنمای جامعی هم برای نرم افزار ساخته شده

irmelody.in

Registered User
لایک‌ها
369
چندتا سوال داشتم
مثلا ما یه پست میخوایم بزنیم برا سایت موزیک
به عنوان مثال : آهنگ سیروان خسروی به نام کجایی تو
کلا یه بار میشه این رو در عنوان تگ ساز نوشت تا تگ درست کنه؟
برای دفعه دوم با عنوان دیگه باید هزینه جدا پرداخت کرد؟
میشه بنده هم یه تست انجام بدم؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببین دوست گرامی شما عنوان رو می نویسی و تعدادی عبارت کمکی هم براش می نویسی که نزدیدک به عنوان باشه و تنظیمات رو هم درست میزاری من تضمین میدم همون بار اول بهترین عبارت ها رو برات بیاره و شما نیاز نباششه تکرار کنی

نکته: خدا وکیلی الان با 5 تومان چه میشه کرد اصلا 5 تومان وجود خارجی داره همچینی شما و برخی دوستان میگید هزینه که انگار من برای هر بار درخواست دارم 5 دلار میگیرم بابا گلی به جمال همه وبمسترا که دیگه با این هزینه کردشون منو کشتن

بالا