• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نسخه 3.15 Movable Tyor بدون محدوديت

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از rouhollah :
چرا اینقدر بحث رو پیچیده میکنین . بابا جان نمیفهمن از این جهت که تعداد خیلی زیاده مگه بیکارن بشینن ببینن که کی بیشتر شده یا نه ولی میتونن یه سیستمی بذارن که اجازه نده بیشتر بشه که خیلی هم کار ساده ای هستش و حرف من اینه که از نظر قانونی نمیتونن این کار رو بکنن یعنی محدودیت فنی ایجاد کنن به همین خاطر نوع محدودیت رو اخلاقی و رفاقتی تعیین کردن . ( مرگ من بیشتر از سه وبلاگ درست نکن ) اینطوریه . خداییش افتاد ؟
آره بابا!! قبلش هم افتاده بود :lol:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از mehdixp :
سلام به همه.اين نسخه 3.15 بدون محدوديت mt هست.
فقط بايد لينك را در IE بزنيد و بدون استفاده از برنامه هاي جانبي دانلود كنيد.
( براي لينك PM بزنید. )

كسي لينك دانلودش رو داره...؟ :blink:

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
Shahedr عزيز چرا شوخي
من فكر كنم اين تاپيك براي همين باز شده
ولي اصلا به اون عمل نشده
فقط مي خواد آدما رو گل بزنه كه بيان اينجا مطالبتونو بخونن
وگر نه اگه تاپيكي باز مي كنيد ديگه شوخي نداره كه
اگه لينك مستقيم و بدون محدوديتشو دارين كه بسم الله و اگر هم ندارين اين بحثاتون اصلا ربطي به موضوع تاپيك نداشت مي تو نستين برين يه تاپيك به همين اسمي كه دارين توش بحث مي كنيد باز كنيد
البته بله شايد اگر اين كارو مي كردين كسي نمي آمد مطالبتونو بخونه
اينم خودش يه جور سياسته
ولي خواهشا اگه كسي داره بگه
كه حداقل اين آخر سوال اول جواب داده شده باشه

ممنونم

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از mbf :
Shahedr عزيز چرا شوخي
من فكر كنم اين تاپيك براي همين باز شده
ولي اصلا به اون عمل نشده
فقط مي خواد آدما رو گل بزنه كه بيان اينجا مطالبتونو بخونن
وگر نه اگه تاپيكي باز مي كنيد ديگه شوخي نداره كه
اگه لينك مستقيم و بدون محدوديتشو دارين كه بسم الله و اگر هم ندارين اين بحثاتون اصلا ربطي به موضوع تاپيك نداشت مي تو نستين برين يه تاپيك به همين اسمي كه دارين توش بحث مي كنيد باز كنيد
البته بله شايد اگر اين كارو مي كردين كسي نمي آمد مطالبتونو بخونه
اينم خودش يه جور سياسته
ولي خواهشا اگه كسي داره بگه
كه حداقل اين آخر سوال اول جواب داده شده باشه

ممنونم

بابا برادر یا خواهر عزیزم شما انگار خیلی پرتی، اصلا نگرفتی مطلب رو! یا شایدم خیلی جمهوری اسلامی زده شدی که فکر می کنی همه یه جوری مریضن یا مرض دارن می خوان اذیتت کنن!

عزیزم این همه بحث شد که شما بفهمی بدون محدودیت و با محدودیت نداریم! هر چه هست همانی است که توی سایت Sixapart هست و دیگر چیزی نیست. هر کی هم چیز دیگری میگوید شیادی بیش نیست! از MT یک نسخه بیشتر نداریم که آن هم در اختیار همه هست. فکر نکن به آنکه پول می دهد چیز دیگری می دهند یا اگر پل ندهی Expire می شود! نه! لطفا اگر حوصله داشتی یک بار از اول بخوان این بحث را چون می دانم نخواندی!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
بابا برادر یا خواهر عزیزم شما انگار خیلی پرتی، اصلا نگرفتی مطلب رو! یا شایدم خیلی جمهوری اسلامی زده شدی که فکر می کنی همه یه جوری مریضن یا مرض دارن می خوان اذیتت کنن!

عزیزم این همه بحث شد که شما بفهمی بدون محدودیت و با محدودیت نداریم! هر چه هست همانی است که توی سایت Sixapart هست و دیگر چیزی نیست. هر کی هم چیز دیگری میگوید شیادی بیش نیست! از MT یک نسخه بیشتر نداریم که آن هم در اختیار همه هست. فکر نکن به آنکه پول می دهد چیز دیگری می دهند یا اگر پل ندهی Expire می شود! نه! لطفا اگر حوصله داشتی یک بار از اول بخوان این بحث را چون می دانم نخواندی!
ما اگر صدهزار بار ديگر هم اين موضوع رو بگيم و بگيم كه نسخه پولي نداريم! باز يكي مي‌ياد مي‌گه لينك نسخه بدون محدوديتش رو بده.

اصلا من بايد بگم كه من لينك ام‌تي 3 مجاني و بدون محدوديت رو دارم و به هيچ كس هم نمي‌دم. تا دلتون كباب شه ...

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از azemati :
ما اگر صدهزار بار ديگر هم اين موضوع رو بگيم و بگيم كه نسخه پولي نداريم! باز يكي مي‌ياد مي‌گه لينك نسخه بدون محدوديتش رو بده.

اصلا من بايد بگم كه من لينك ام‌تي 3 مجاني و بدون محدوديت رو دارم و به هيچ كس هم نمي‌دم. تا دلتون كباب شه ...

آقاي عزيز اصلا شما ها شايد متوجه منظور من نشديد
اولا شما اگه لينكشو داري و نمي خواي بدي تا دل ما كباب شه خوب نده برو لينكشو بزار تو قلكت تا به چيزاي ديگه كه داري اضافه بشه
دوما با عرض پوزش از عزيز
من حوصله هم دارم و همه مطالبو خوندم هر سه صفحه بحث شده ولي منظور من پولي بودن يا نبودن موابل تايپ نبود اينو ديگه فكر كنم با بحثاي شما همه فهميدن ولي عزيز جون همه كه مثل شما تو شريف درس نخوندن و مهندس هم كه نيستن فكر كنم به خاطر همين هم هست كه شما دارين تلاش مي كنين محتواي فارسي وب زياد بشه يه بي سوادايي مثل ما هم پيدا مي شن
من نتونستم از اين سايتي كه گفتي موابل تايپو دانلود كنم چون زياد زبانم خوب نيست بخاطر همين مي خوام اين برنامه رو بگيرم و فارسي ساز شما رو روش نصب كنم
اگه مي شه لينك مستقيم دانلودشو بزارين اينجا اينقدر هم ناز نكنين
لطفا اينجوري هم جواب ندين

يه سوال ديگه هم داشتم اگه ممكنه لينك تاپيكي كه توش نصب روي سرور اين موابل تايپ فارسي خود شما رو داره بدين چون من اون آموزشها و مقالات شما رو كه خوندم همشون درباره نصب موابل تايپ انگليسي هست و تمام فايلهاي رو هم كه بايد تغيير داده بشه با اين فايلهاي فارسي شده فرق دارن

در ضمن اگه باز خيلي بي ربط گفتم لطفا عصباني نشين و بايد بگم عزيز جان من واقعا جمهوري اسلامي زدم شدم و
فكر نمي كنم همه یه جوری مریضن یا مرض دارن ولي بالاخره همه كه مثل هم نيستن بعضي ها هم پيدا مي شن كه از كباب شدن دل ديگران لذت ببرن .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mbf :
آقاي عزيز اصلا شما ها شايد متوجه منظور من نشديد
اولا شما اگه لينكشو داري و نمي خواي بدي تا دل ما كباب شه خوب نده برو لينكشو بزار تو قلكت تا به چيزاي ديگه كه داري اضافه بشه
دوما با عرض پوزش از عزيز
من حوصله هم دارم و همه مطالبو خوندم هر سه صفحه بحث شده ولي منظور من پولي بودن يا نبودن موابل تايپ نبود اينو ديگه فكر كنم با بحثاي شما همه فهميدن ولي عزيز جون همه كه مثل شما تو شريف درس نخوندن و مهندس هم كه نيستن فكر كنم به خاطر همين هم هست كه شما دارين تلاش مي كنين محتواي فارسي وب زياد بشه يه بي سوادايي مثل ما هم پيدا مي شن
من نتونستم از اين سايتي كه گفتي موابل تايپو دانلود كنم چون زياد زبانم خوب نيست بخاطر همين مي خوام اين برنامه رو بگيرم و فارسي ساز شما رو روش نصب كنم
اگه مي شه لينك مستقيم دانلودشو بزارين اينجا اينقدر هم ناز نكنين
لطفا اينجوري هم جواب ندين

يه سوال ديگه هم داشتم اگه ممكنه لينك تاپيكي كه توش نصب روي سرور اين موابل تايپ فارسي خود شما رو داره بدين چون من اون آموزشها و مقالات شما رو كه خوندم همشون درباره نصب موابل تايپ انگليسي هست و تمام فايلهاي رو هم كه بايد تغيير داده بشه با اين فايلهاي فارسي شده فرق دارن

در ضمن اگه باز خيلي بي ربط گفتم لطفا عصباني نشين و بايد بگم عزيز جان من واقعا جمهوري اسلامي زدم شدم و
فكر نمي كنم همه یه جوری مریضن یا مرض دارن ولي بالاخره همه كه مثل هم نيستن بعضي ها هم پيدا مي شن كه از كباب شدن دل ديگران لذت ببرن .
اول بايد تو سيكس اپارت عضو بشي و يوزرنيم و پسورد داشته باشي. بعد ميزاره دانلود كني.

فكر ميكنم لينك مستقيم به خود برنامه اينجا واسه احسان دردسر درست كنه.

درسته؟

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
مرصي از راهنمايتون

بالا