خواهش می کنم. شکسته نفسی می فرمایید، لذت می بریم از عکس های زیباتون.درود بر شما. سلامت باشید نظر لطف تونه. ارادت از ماست دادا. زنده باش و مانا دوست عزیز. لطف دارین. کاربر فعال یعنی چی؟ من حقیقا از دنگ و فنگ
های اینترنت زیاد سر در نمیارم. به هر حال مرسی که لطف دارین.
من فقط اینجا عکس میزارم. عکس های من هم فقط بخاطر اینکه آنالوگ هستند برام مهم هستند که پست کنم با دوستان تقسیم کنم. چون این عکس ها رو تو تاریک خونه با دارو و این چیزا ظاهر میکنم فکر میکنم که ارزش پست کردن رو دارن. وگرنه همشون عکس های سطح پایین هستند. تنها دلیل پست کردن عکس های آنالوگ ام اینه که شاید کسی پیدا بشه بیشتر علاقه مند بشه به عکاسی در کل.
روراست بگم دوست ندارم تو مسائل مدیریتی و این جور چیزای گروه درگیر بشم. من خودمم هم عکاس نمیدونم. جدی میگم. چون که نه کتابی در این مورد خوندم و نه دوره تخصصی در این مورد دیدم. من عکاسی رو فقط عملی یاد گرفتم و در تئوری هیچ حرفی برای گفتن ندارم.
همونطور که حتما دیدید اکثر کاربران در پرشین تولز عنوان Registered User دارند،"کاربر فعال عکس و عکاسی" یک عنوان کاربری است که به نوعی معادل قدردانی از زحمت اعضاییه که فعالیت مثبت و بهتری در یک بخش دارند. البته وظایف یا دسترسی های خاصی در انجمن ایجاد نمی کنه، ولی همیشه از دوستان دیگه انتظار داشتیم با کاربران فعال با احترام خاص و ویژه برخورد کنند و واقعا همین طور هم بوده.
راحت باشید، و امیدوارم به فعالیت خوب تون به همین شکل ادامه بدید.