ضمن تشکر از اقا محمود عزیز مدیر خوب بخش عکاسی-امیدوارم بتونم تو این بخش مفید باشم
و تبریک به اقا مجید گل دوست خوبم:general504:
ضمن تشکر از اقا محمود عزیز مدیر خوب بخش عکاسی-امیدوارم بتونم تو این بخش مفید باشم
با سلام
این مورد به بخش عکس و عکاسی مرتبط نیست. تنظیمات کلی انجمن هستش و بهتره در بخش گفتگو پیرامون مسائل مربوط به فروم مطرح کنید.عکس با فرمت webp پشتیبانی نمیشه لطفا درستش کنید
جدول این هفته:
همونطور که می بینید برنده مسابقه این هفته @Bvafa هستند. به اشیون تبریک میگم و خواهش می کنم تا آخر امروز موضوع مسابقه جدید رو در تاپیک قرار بدن (یه مقدار مهلت بیشتر از آخر شنبه هم شد اشکالی نداره).
مدال نقره به bitcomet می رسه و مدال برنز هم مشترکا به aryan sTs و Hassan3313 می رسه.
همگی خسته نباشید.
----------------------------------------------
من بعضی هفته ها که گرفتار باشم یا عکس جالبی نتونم پیدا کنم ممکنه شرکت نکنم.
هر موقع دیدی من جدول رو دیر تر گذاشتم علتش قطعا گرفتاری هستش که باعث شده نتونم به انجمن سر بزنم.
از طرفی هیچ لزومی به این که فقط من جدول بگذارم نیست. شما هر وقت دیدی من جدول نگذاشتم سریع دست به کار شو و خودت جدول رو تنظیم کن و بگذار که همه بفهمند خودت هم درگیر فوتبال نیستی.
من رییس نیستم و نمی خوام باشم، مدیر انجمن هستم. اداره این تاپیک هم کمترین ربطی به مدیر یا همکار بودن کسی نداره و من سال ها این تاپیک رو اداره می کردم بدون این که همکار یا مدیر باشم یا اصلا انتظاری در این زمینه داشته باشم.بلاخره شما رئیس هستی،نمیشه که ،مگه قانون ندارید،خب ،پس یه همکار انجمن هم به من بدید من.همه کاری انجام میدم...والا به خاطر همین بی توجهی ها صدسال یه بار پیدام میشه
من رییس نیستم و نمی خوام باشم، مدیر انجمن هستم. اداره این تاپیک هم کمترین ربطی به مدیر یا همکار بودن کسی نداره و من سال ها این تاپیک رو اداره می کردم بدون این که همکار یا مدیر باشم یا اصلا انتظاری در این زمینه داشته باشم.
هیچ "بی توجهی" هم من احساس نمی کنم به شما شده باشه. شما از دیر شدن یه کاری اعتراض می کنی، در حالی که اون کار رو خودت هم می تونی انجام بدی! مثل این می مونه که چند نفر یه جا گرفته باشند خوابیده باشند و یکی شون هی داد بزنه که پس چرا کسی این برق رو خاموش نمی کنه که من بخوابم! همه تون فقط بلدید فوتبال ببینید؟
پ.ن: این پست ها بعدا همه منتقل میشن به تاپیک پیشنهادات و انتقادات.
بله، حتما.میشه عکس هایی که حجمشون بالا هست بجای کم کردن کیفیت و حجم عکس ، لینک آن را گذاشت و طرف مقابل عکس را از روی کلیک روی لینک ببینه تا نمایش مستقیم در اینجا؟
من که با این پیشفرض عکس سنگینتر آپلود میکردم چونکه فکر میکردم اسکریپت انجمن اتومات حجمشو نرمال خواهد کرد.عکس من:
شکوفه های گیلاس در ژاپن. جزو معروف ترین زیبایی های فصل بهار در دنیا.
========================
سلام. دو تا نکته بچه ها:
- لطفا طبق قوانین بخش، عکس های بالای 600 کیلوبایت رو به صورت کوچک قرار بدید (این سه عکس رو خودم درست کردم).
- اینجا ملاک انتخاب عکسه (از هر منبعی) و اجباری به گذاشتن عکسی که خودتون گرفتید نیست، ولی اگر عکسی که خودتون گرفتید رو انتخاب کردید بنویسید که این طوره. بچه ها معمولا امتیاز بالاتری به این نوع عکس ها میدن (عکس Fifa2018).
- پیش فرض کردید؟ لطفا از این به بعد پیش فرض نکنید! به جاش بعد از آپلود کردن سایز عکس رو چک کنید و ببینید انجمن سایزش رو تغییر داده یا نه.من که با این پیشفرض عکس سنگینتر آپلود میکردم چونکه فکر میکردم اسکریپت انجمن اتومات حجمشو نرمال خواهد کرد.
ضمنا با ادیت شما دیگه عکس ما دیده نمیشه تا روش کلیک نشه!
و بهتره که کپشن رو حذف بفرمایید کلا، از قدیم گفتند چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...
بحث طلبکاری نیست بهتره عینک خوشبینی بزنید اگر به دنبال پیشرفت هستید نه درجا زدن؛- پیش فرض کردید؟ لطفا از این به بعد پیش فرض نکنید! به جاش بعد از آپلود کردن سایز عکس رو چک کنید و ببینید انجمن سایزش رو تغییر داده یا نه.
- دوستان موقع امتیازدهی بزرگش می کنند، ولی خوب اگر روی دیده شدن عکس تون حساس هستید از این به بعد قبل از آپلود به سایزش دقت کنید به جای پیش فرض کردن.
- توضیح برای سه نفر داده شده. برای شما عیانه خوب باشه، برای شما یک نفر که نیست!
جدا هم خواهش می کنم این لحن طلبکار رو تغییر بدید! این طریقه درست برخورد وقتی اشتباه از خودتونه نیست!
بحث طلبکاری هست، به خاطر این که لحن کلام شما طلبکارانه است و این طور نمیشه ادامه داد. چندمین پست تون با این لحن هم هست و نیاز به برخورد و اصلاح وجود داره.بحث طلبکاری نیست بهتره عینک خوشبینی بزنید اگر به دنبال پیشرفت هستید نه درجا زدن؛
طبیعتا این لحن شما خیلیها رو از انتقاد سالم میترسونه بهرحال در جایگاه مدیریت انجمن عکاسی از شما انتظار ظرفیت پذیرش بالاتری داریم.
مثلا میتونستید به فال نیک بگیرید و بگید پیشنهادشو به فروم منیجر و همکارنم خواهم داد و کپشن را به طریقی کوتاهتر خواهیم کرد نه که هزار و یک برداشت سوء بنمایید.
ضمنا مشک آن نیست که عطار بگوید.
نمی دونم شوخیه یا جدیه صحبتت، ولی همیشه جواب ما به این جور اتهامات اینه که مستندات ارائه کنید (اگر دوست داشتید پیغام خصوصی کنید).به نظرم نمیشه جایزه گذاشت چون این تایپیک به شدت مافیایی و هر دوره ی سری افراد به صورت دوره ای برنده میشن،از سال پیش که دنبال میکنم برنده بین ۳ نفر کلا،شما سلاطین امتیاز هستید باید زودتر اعدام بشید