--------------------------------------------
بله من سعی کردم کرامت شما حفظ بشه، ولی شخص شما با این استدلال که همه می دونند من و فلان کاربر دیگه متهم هستید شروع کردید به طعنه و پست های مکرر اعتراضی زدن!
میشه بفرمایید من در کدوم پست اینو گفتم؟ من کجا گفتم همه میدونن من و فلان کاربر متهممیم؟؟ کجا از اون کاربر اسم آوردم و این اسم آوردنم قبل از gatshasb بوده؟؟؟
اولا: همین که شما می فرمایید وقتی محمود بدون اسم هم تذکر میده همه می دونند که من و فلانی متهم این قضیه هستیم، دقیقا نشون میده که خودتون می دونید چی کار کردید!
در پ خ عرض کردم خدمتتون وقتی بدون اسم هم چنین تذکری دادین اگر کسی بره جداول رو نگاه کنه از روی امتیازا متوجه میشه منظور شما کیه
اما هدف این بود که مستقیما از کسی نامی برده نشه
بله من خودم میدونم چکار کردم
امتیاز دادم
امتیازم شک برانگیز بوده
اما تبانی نکردم
دوما: بله من نوشته بودم که کسی از بچه ها شما رو اسم نبره، ولی اگر بخوام کسی رو جریمه کنم خود شما رو جریمه می کنم که اولین کسی بودید که توصیه من رو نادیده گرفتید و طوری پست زدید که همه فهمیدند منظور کیه!
میشه این پست من رو اینجا بذارید ببینم من کجا طوری پست زدم که همه بفهمن اون کاربر کیه و کجا از اون کاربر اسم بردم؟ اگر چنین کاری کردم و اسم بردم آیا بعد از پست garshasb بوده ؟ یا قبلش؟؟؟؟
چه دلیلی داره که شما رو جریمه نکنم، ولی فرد دیگه ای رو جریمه کنم؟
من در متن هام از جریمه حرفی زدم؟
عرض کردم چرا برخورد نکردی
نگفتم کسی رو جریمه کن
اصلا به خودم اجازه نمیدم بگم کسی رو جریمه کن یا نکن چون به من ربطی نداره شما وظیفه خودتو بهتر میدونی و این اختیار شماست به عنوان مدیر من نمیتونم در خصوص تصمیم گیری شما دخالتی بکنم
فقط عرض کردم اگر چنین قصدی داشتی (حفظ کرامت) اون پست رو ویرایش میکردی و با ایشون برخورد میکردی (منظورم در حد تذکر بود من اسمی از جریمه نیاوردم)[/QUOTE]
سوما: شما برداشتید یه سری ادعاها و آمارهای کاملا غلط رو گذاشتید توی تاپیک که من بالاترین امتیازاتم رو اصلا از فلانی نگرفتم و از بهمانی گرفتم! حالا این قضیه دو حالت داره! 1. اشتباه کردید و درست ندیده بودید و 2. با این فرض که من حوصله ندارم برم جداول هفته های قبل رو مرور کنم خواستید ادعاهای جعلی مطرح کنید که معادل فریب هستش. چیزی که من نوشتم هم معادل متهم کردن شما نبود، بلکه من گفتم کار شما یا اشتباه هستش یا فریب بچه های دیگه (قضاوت در این مورد که کدوم یکی از این دو حالت درسته و شما دارید اشتباه می کنید یا بقیه رو فریب میدین هم به عهده خواننده)..
کاملا غلط؟؟؟ کاملا؟؟ یعنی اصلا اون آمار هیچیش درست نبود؟
من اگه اسمی از اون کاربر نیاوردم فقط در مسابقه ای بوده که ایشون با شخص دیگه ای مشترکا به من بیشترین نمره رو دادن،
نه اینکه ایشون بیشترین نمره رو داده باشه و من اسم یکی دیگه رو گذاشته باشم
در خصوص مسابقه گذر عمر هم اگه اینطوره که شما میگی لابد من اشتباه دیدم (هرچند شما که هرچی ما بگیم باور نمیکنی و اول و آخرش راحت ترین کار متهم کردن دیگرانه)
ادعاهای جعلی هم به لیست اتهامات اضافه شد (چه توهماتی و چه تفکر و اندیشه مسمومی شما داری که فکر میکنی من فرض کردم شما نمیری جداول رو چک کنی و....)
من اون آمار رو گذاشتم چون اشتباها فکر کردم منظورتون اینه که میگین بیشترین امتیازم رو همیشه از فلانی گرفتم
بسیار ممنونم از شما بزرگوار
در آخر باید یه چیزی رو بگم
واقعا خندم میگیره
چندتا از دوستان خارج از این فضای مجازی امروز پیشم بودن و تاپیک رو در اختیارشون گذاشتم تا بخونن
همه نهایتا دنبال این بودن بدونن جایزه ارزشمند این مسابقه چیه و باورشون نمیشد
واقعا چقدر جو مسخره و بچه گانه شده
مثلا من تبانی کردم که به چی برسم؟ به چه چیز ارزشمندی؟ اینکه مورد اتهام قرار بگیرم از طرف دوستانم؟ چون تنها چیزی که نصیبم شد همین بود
تبانی کردم که چه افتخار و یا جایزه ای گیرم بیاد؟؟ اصلا یه لحظه فکر کنید ببینید چقدر این خنده داره در مسابقه ای که هییییییچ ارزش و اهمیتی بجز صمیمیت و دوستی نداره بخوای تبانی کنی که برنده بشی!!!
اگه بچه محصل بودم عقل نداشتم به اقتضای سن و سال بچگیم آره شاید حق داشتن دیگران چنین فکری بکنن اما کسایی که اینطور اتهامی میزنن حال خودشون مشخصه و طرز فکرشون معلوم
محیط اینجا یه جوریه که امتیازت و سلیقه ات به مذاق عده ای خوش نیاد متهمت میکنن به تبانی!!
بگذریم
اگه کسی بیاد چیزی بگه و منم هی بخوام پشت سرش بیام جواب بدم نمیشه
هم این تاپیک نظمش به هم میخوره هم جو و صمیمیتش کمرنگ تر میشه و هم من باید کل کار و زندگیم رو تعطیل کنم بشینم اینجا فقط جواب بدم
برای من این تاپیک در حد تفریح بود که هفته ای چند دقیقه بیام دو سه تا پست بذارم و با دوستان خوش و بش کنیم نه اینکه اعصاب و روان منو چند روز بهم بریزه و به شخصیتم اهانت بشه و الانم اینجوری کار و زندگیم رو رها کنم وایسم توضیح بدم برای هیچ و پوچ
لطفا ادامه ندید
مدیر هر تصمیمی گرفت میگیره
دوستان هم بنا به توصیه ایشون به مسابقه برسن
اگر کسی همچنان مایل هست جوابی بده لطفا برام پ خ کنه من از تاپیک لغو اشتراک میکنم که دیگه حتی پست ها رو نخونم (چون بخونم دوباره مجبور میشم جواب بدم و...)
محمود خان شما هم لطف کن اون پستی که من اسم اون کاربر رو آوردم و گفتم من و فلان کاربریم بذار تا ببینیم
جناب garshasb هم خودشون متوجه شدن که ایشون اسم اون کاربر رو در تاپیک علنی کرده
شاد و پیروز باشید
خدانگهدار همتون