با تمام احترامی که برای اشکان عزیز قائلم و خیلی دوسش دارم ولی راستش من کاملا با حرف محمود خان موافقم. اگر دقت کرده باشید من بعد از اعلام برنده ی این هفته پستی برای تبریک ندادم چون واقعیتش این هفته امتیازهایی که اشکان عزیز و کاربر sepidar300 دادن اصلا عادلانه و منصفانه نبود چون واقعا عکس های این هفته عکس های خوشکل و جالبی بودن ولی هر دو عزیز به کاربران دیگه نمره پایین دادن درحالی که به همدیگه نمره ی بالایی دادن.
اشکان جان امیدورام که این صحبت هام ناراحتت نکنه چون همونجور که گفتم خیلی پسر دوس داشتنی و گل و مودبی هست و من این حرفا رو درباره فضای مسابقه دارم میگم.
ارادت دارم خدمتت عزیز
دوست عزیزم
من داره از این روند حالم بد میشه
از اینکه به راحتی دیگران بنده رو متهم میکنن دلم میسوزه
برای اون عزیزانی که به راحتی میتونن گناه بنده رو گردن بگیرن
نمیدونم اعتقادات مذهبی رفقا در چه حده
اما خوشحال میشم کسایی که منو متهم میکنن مثل خودم بچه مسلمون باشن
من کم گناهکار نیستم و بدم نمیاد کسی با این تهمت زدن ها گناهای منو بشوره
امیدوارم دوستان مسئولیت ظن و تهمتی که روا کردن رو بپذیرن و بتونن از عهده این بار سنگین بر بیان
من جا نماز آب نمیکشم
اصلا آدم مذهبی نیستم
اما به دور از اخلاقه که بخوام.... اصلا خندم میگیره خیلی بچگانه هستش.... با عقلم جور در نمیاد..... شایدم مقصر منم که جایی هستم که نباید باشم.... نمیدونم چی بگم اصلا برام این اتفاقات قابل درک نیست
حالا خوبه این مسابقه فقط در اسم هست و بحث مادیات مطرح نیست
اصلا تاپیک داره خراب میشه
حیفه به خدا
حیفه این جمع و بچه هاس که بخواد با این ..... خراب بشه
مشکل منم که دیگه نمیام و خودمم گفتم این آخرین حضورم بود
اون یه بار جایزه ای هم که تحویل گرفتم فکر خوبی براش کردم
همه دوستانی که در هفته های گذشته مورد ظلم من قرار گرفتن (شرکت کننده در مسابقه هفته های پیش) آدرس پستی برام پ خ کنن نیم کیلو عسل همگی مهمون من هستین عسل رو از همون آقای برزویان تهیه میکنم این یه هدیه هست برای این که ظلمی که کردم جبران بشه
رشوه نیست فیلم و آرتیست بازی هم نیست ادا و اطوار هم نیست
اصلا چرا به من پ خ کنید با همون آقای برزویان هماهنگ میکنم
خودم اسامی دوستان رو از مسابقات هفته های گذشته برمیدارم به جناب برزویان میدم
دوستان برای دریافت عسلشون با آقای برزویان هماهنگ بشن پرداختش رو من انجام میدم