ممنون از شما عزیز گرامی
بله من بیشتر انتقادهای شما از من رو قبول دارم
یعنی هی گیر میدم :دی و .....
اما مشکل شخصی با کسی نداشته و ندارم و فکر هم نکنم کسی با من داشته باشه هرچی که هست برای بهتر شدن تایپیک هستش نه برای چیز دیگه ای
بذار از اول بگم :
قبلنها میمودم میدیم امتیاز میدادم میرفتم حدود 4 5 نفر بود تایپیک بعد که دیدم فقط اماتیازاتم تاثیری نداره میومدم به همه 10 میدادم بعدا تایپیک رونق گرفت شد 10 15 نفر
اینبار شرکت کننده ها گفتن به مه 10 ندیدن و ناراحت میشن یک دقیقه وقت نمیگیره و ....
مبنا هم از 1 تا 10 بود گفتم خوب 1 یعنی ربطی نداره 5 متوسط و 10 هم باید به معنی عکس خوب باشه
منم اومدم اینطوری امتیاز دادم بعضی ها 4 و 1 10 8 و از همه نوع میدادم و واقعا خیلی وقت میذاشتم و در مورد عکسها فکر میکردم
بعدش باز اعتراض که این داره به کسانی امتیاز میده :blink:
اومدم گفتم منم از 5 پایینتر نمیدم که زدو شما اومدین از 1 تا 5 شد گفتن دیگه کسی تقلب نمیکنه که منظورشون من بودم
ولی چقدر زود قضاوت میکردن چون اونها کی میگوفتن ؟بله wonnin رو یا همون محسن که من بهش زیاد میدم حتی یک بار هم فکر نکردن اونجا 14 15 نفر بودن
اصلا من بیام بهش همیشه زیاد بدم پس خوده شما ها چرا بهش زیاد میدادید ؟
بعدش زد و این محمود دوباره از راه رسید
همه چیرو طبق نظرش درست کرد گوگل و مخفی کاری که خودشم انصافا دید کی ها امتیاز ناپلونی میدادن
(تا حالا دقت کردین توی کشور هر کسی رئیس میشه همه چی رو طبق نظرش درست میکنه و مقام قبلی هر کاری کرده رو از بین میبره ؟ نمونش هم زیاد )
بعدشم هم که من رفتم و دوباره برگشتم و باز یه آدمهایی میان میگن شما داری باند بازی میگنی
نمیدونم کی اولین بار گفت پدرخوانده خدا لعنتش کنه
منو انداخت این وسط هر کسی هم میرسه فکر میکنه یه خبریه و اصل ماجرا رو نمیدونه
در مورد اون کاربر هم که فکر کنم یاشار رو میگی که الان توی سربازی یخ زده
واقعا اولش شوخی بود واقعا واقعا واقعا ولی بدش دیدم این به من 1 میده همه دارن بدون اطلاع به من کم میدن
منم اکثر میدون زود رنج و عصبی میشم و بقیه رو خودت بهتر میدونی .....
سر اون کاربر که همکار من بود
نه سوالی و نه جوابی یهویی وسط تایپیک یه پست میاد بیایید مولتی یوزر گرفتیم فرشاد مولتی داره
و بازهم عصبانیت من که به یوزر احسان هم رسید و بعدش آزادی و اصل ماجرا که دونفر از یه سیستم استفاده میکردیم
یه چیزی روهم بگم اینجا اولین انجمنی بود که من توش فعالیت زیادی کردم و واقعا نمیدونستم اگه اون شکلک ها رو نذاری یعنی داری شوخی نمیکنی این رو بعدا فهمیدم
***********************************************************************************************
خوب در مورد این قضایای اخیر هم شما ببین و سوال کن من چقدر برای وحید و محمود نامه نوشتم و از هردوشون اگه اتفاقی اتفاقی افتاده بود نعذرت خواهی کردم نکردم ؟
ولی باز دیدم این محمود رفتارش با من عوض نمیشه که نمیشه
نمونش هم این آخری :
این بالایی نوشته شما بود در جواب یکی از شرکت کننده گان درحالی که خودت امتیاز دادی
و این جواب به شوخی من :
من دقیقا میدونستم که رفتارت چطوری خواهد شد حتی یه شوخی هم کردم
ولی چه کار که شما شمشیر رو از روبرو بستی :happy:
*********************************************************************************************************
واما اینکه اثبات کردن تهمت من به شما فکر میکنی کار مشکلی باشه ؟
به قول استیو جابز مرحوم کافیه نقطه ها رو به هم وصل کنی تا به اصل ماجرا پی ببری
در مورد اون موضوع بی معنی که میگی معنی رو ندونستی نوضیح میدم
3 یا 4 نفر اومدن بعد از اتمام و در حین زدن جدول امتیاز زدن درسته ؟
چرا مال یکی حساب بشه و مال یکی دیگه نه ؟
جوابتون اینه : چون توی برنده مسابقه تاثیر داره
برنده کیه ؟ جناب وحید
حالا اگه من برنده میشدم باز هم حساب نمیکردید تا کسه دیگه برنده بشه ؟ حقیقتا راستشو بگو
بله معلومه که ریش و قیچی دست شماست و این شمایید که به هر طرف میخواهید تایپیک رو میبرید
حسین عزیز شما هم اگه تایپیک رو دقیق بررسی کنید میبینید که من الکی سرو صدا راه نمیندازم
نهایتش اینه که منو برای همیشه بن میکنه یا من دیگه نمیام اون تایپیک مگه غیره اینه ؟
******************************************************************************************************
تنها راه اینه که همه قوانینی از اول نوشته بشه با هم نه برای هم
الانم محمود تو که گفتم از قبل نوشتی درخواست خودت رو فقط یه پ خ بزن به من
و در آخر کسی نمیتونه بگه من میام اونجا رو به هم بزنم چون من خودم کلی کار دارم ولی باز وقت میذارم برای اون تایپیک