• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
برام خیلی جالبه که کسی که داره این کار رو می کنه شما هستی! شما توی پیغام و پسغام و این ور و اون ور اعتراض می کنی که یه قانون و رویه واحد بگذاریم و دیگه عکس و امتیاز هیچ کس رو بعد از مهلت مقرر حساب نکنیم و...، اون وقت چند روز بعدش خودت میای بعد از اسپویلر عکس می گذاری؟

در مورد این قضیه در رای گیری بعدی نظر بچه ها رو می پرسم (فعلا به روال قبل عکست رو می برم تو اسپویلر)، اما میشه قبل از هر چیز شما مشخص کنی که با خودت چند چند هستی؟ :blink:
من با خودم ميدونم چي ميخوام اين شمايي كه از هر كسي يه چيزي ميخواي
منم ميخواهم حالا كه شير تو شيره و هر كسي بعد از اسپويلر عكس ميذاره انتخابش ميكني بعد از اتمام زمان امتياز ميذاري مال يكي رو حساب ميكني مال يكي ديگه رو نه و ميگي توي برنده شدن تاثير داره
اگه خودت نميذاري تاثير بذاره پس دوست داري كه اوني كه شما انتخاب ميكنيد برنده باشه بقيه هم ببخشيد دوستان عين هويچ هر هفته اينجا برا خودش بيان و برن لطفا برگرد به عقب وببين قبل از برگشتن شما همه چي داشت خوب ميشد
و همه رفيق شده بودن اما حالا چي ؟ يه نگا به امتيازها بنداز
ببين چند نفر كم شدن
وحيد خيلي بهتر از شما ايجا رو جمع و جور ميكرد

بله
جالبه كه اين هفته اون جمله رو نوشتي در حالي كه من 3 4 هفته هستش دارم ميگم قوانين رو يه باز بيني ميخواد الان مياي ميزني سرم كه از شما بعيده
فقط ميخواستم ببينم منو خراب ميكني يا نه كه ماشالا كم نذاشتي
خوبه چند صفحه به قبل برگرديد و خودتون ببينيد كه چه كساني بعد از اسپويلر عكس گذاشتن و امتيازات همونا برنده رو عوض كردن دروغ ميگم بگيد دروغ ميگه
خوبه جايزه نداره اين مسابقه
از دوستان هم معذرت ميخوام بايت حرفم ولي بايد يه چيزهايي گفته ميشد

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من با خودم ميدونم چي ميخوام اين شمايي كه از هر كسي يه چيزي ميخواي
منم ميخواهم حالا كه شير تو شيره و هر كسي بعد از اسپويلر عكس ميذاره انتخابش ميكني بعد از اتمام زمان امتياز ميذاري مال يكي رو حساب ميكني مال يكي ديگه رو نه و ميگي توي برنده شدن تاثير داره
اگه خودت نميذاري تاثير بذاره پس دوست داري كه اوني كه شما انتخاب ميكنيد برنده باشه بقيه هم ببخشيد دوستان عين هويچ هر هفته اينجا برا خودش بيان و برن لطفا برگرد به عقب وببين قبل از برگشتن شما همه چي داشت خوب ميشد
ببين چند نفر كم شدن

بله
جالبه كه اين هفته اون جمله رو نوشتي در حالي كه من 3 4 هفته هستش دارم ميگم قوانين رو يه باز بيني ميخواد الان مياي ميزني سرم كه از شما بعيده
فقط ميخواستم ببينم منو خراب ميكني يا نه كه ماشالا كم نذاشتي
خوبه چند صفحه به قبل برگرديد و خودتون ببينيد كه چه كساني بعد از اسپويلر عكس گذاشتن و امتيازات همونا برنده رو عوض كردن دروغ ميگم بگيد دروغ ميگه
خوبه جايزه نداره اين مسابقه
از دوستان هم معذرت ميخوام بايت حرفم ولي بايد يه چيزهايي گفته ميشد

دوست عزیز، ده خط مطلب برداشتی نوشتی تماما حرف های کاملا چرت و بی معنی، و محتوی تهمت بی اساس و زشت به من و چند تا از دوستان دیگه!

قبل از هر چیز:

مطلبی شما نوشتی که در هفته ای که من عکس های بعد از مهلت مقرر دو تا از دوستان رو پذیرفته بودم، امتیازات همون دو دوست عزیز باعث شده که برنده تغییر کنه! این ادعا اولا که تهمت هستش، دوما که غلطه! اون دو دوست عزیزمون عبارت بودند از:

1. یکی Terme که ایشون به سه نفر اول اون مسابقه که bitcomet و wonnin و IronSteelMetal بودند به ترتیب امتیازات 10 و 9 و 9 رو دادند.

2. یکی هم mahmahot که ایشون به سه نفر اول اون مسابقه به ترتیب امتیاز 8 و 9 و 9 دادند.

بنابراین سه نفر اول مسابقه هر کدوم شون از این دو دوست عزیز دقیقا 18 امتیاز گرفتند و حساب کردن یا نکردن امتیازات این دو دوست عزیز هیچ تفاوتی در برنده ایجاد نمی کرده. این حرف شما یه تهمت زشت و بی اساس هستش، که شما برداشتی همین طور برای خودت نوشتی! اگر حرف دیگه ای یا دلیل دیگه ای در مورد این ادعات داری یک هفته بهت مهلت میدم که بنویسی، ولی اگر نتونی این ادعات رو ثابت کنی به دلیل تهمت ناروا و نادرست برات درخواست بن می کنم.

این هم از جدول اون مسابقه که دوستان می تونند خودشون امتیازات رو ببینید.

----------------------------------------------------------
در مورد مسائل مربوط به وحید:
مگه کسی توی گل بودن و آقا بودن ایشون شکی داره یا ایشون نیاز به دفاع شما داره؟ به نظر من ایشون اصلا نیازی ندارند شما با این حرف ها خودتون رو بهشون بچسبونید، ولی محض اطلاع این رو هم بدونید که من در زمانی که تاپیک رو از ایشون تحویل گرفتم در مورد مشکلات و وقایع مدتی که خودم نبودم باهاشون توی پی ام کلی صحبت کردم که ایشون هم کلی دل پری از مسائل اتفاق افتاده داشتند (با توجه به این که علنی کردن مطالب توی پی ام صحیح نیست توضیح بیشتر در این مورد رو می ذارم وحید اگه صلاح دونست خودش بگه).

در مورد نیاز به بازبینی قوانین:
هر گونه تغییر قانون توی تاپیک فقط به این ترتیبه که دوستان پیشنهادهای خودشون رو میدن، اگر پیشنهاد عملی باشه من در نظر می گیرم، و هر چند ماه یک بار برای پیشنهادهای ذکر شده در اون چند ماه رای گیری می کنیم و اگر جمع دوستان موافق پیشنهاد باشند اجرا می کنیم. شما هم توقع نداشته باشید پیشنهاد غیرعملی یی که شما توی پی ام دادید فوری توی تاپیک اجرا بشه.

در مورد محاسبه نشدن امتیازات یکی از دوستان بعد از اتمام مهلت هم که توضیحات لازم قبلا داده شده و همه می دونند که اون دوست مون که امتیازات شون حساب نشده چی کار کردند و علت نیومدن نمره هاشون تو جدول چی بوده، و توضیح مجدد لازم نیست...

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
قبل از برگشتن شما همه چي داشت خوب ميشد
ببين چند نفر كم شدن
بله

رفاقت و شوخی هایی که فقط بین 2 یا 3 نفر باشه و از حد خودش هم بگذره و باعث بشه در امتیاز دهی تاثیر خودش رو نشون بده منظورتونه؟
در همان زمان شما خودت از سر لجبازی با یک کاربر دیگه هر هفته بهم 1 میدادین خوب این یعنی رفاقت؟
شما خودت نبودی که چند هفته پیش به من پی ام دادی و گفتی چون فلان شرکت کننده پرو بازی درآورد بهش امتیاز کم دادام؟
کسی که حرف از اجرای قانون میزنه اول از همه خودش باید قوانین رو رعایت کنه و اولین و مهمترین قانون این مسابقه این رو میگه که فقط ملاک امتیازدهی عکس باشه نه دشمنی یا رفاقت که متاسفانه شما و برخی دیگر از دوستان این رو رعایت نمی کنید.
بارها هم حسین عزیز بخاطره همین اعمال و یا شوخی های نچندان جالب که فقط بین دو یا سه نفر بود خواست این تاپیک رو ببنده پس مشخصه جو دوستانه ای در کار نبوده

در مورد اداره ابن تاپبک هم هیچ کس مثل محمود نمیتونه اینجارو اداره کنه چون تجربش از همه بیشتره و من هم فقط از روی عملکرد ایشون اینجارو سعی کردم اداره کنم.

Last edited:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
برام خیلی جالب بود که بعد پستی که من زدم و عکس مسابقه ام رو زمانی شرکت دادم که هنوز هیچ کدوم از بچه ها امتیازی رو وارد نکرده بودند ، تقاضای من برای شرکت در مسابقه که لحن خیلی عادی و شوخی هم داشت ، اینطوره از طرف همکار بخش پاسخ داده شد . اگه حرکت من خارج از عرف مسابقات بود پس چرا رفتارهای مشابهی که مکررا تکرار شده بود این گونه پاسخ داده نشدند . این یعنی قانون فقط برای کسانی هست که ما میخوایم باشه و بعضی ها هم هر وقت مصلحت دیدیم میتونن هر کاری بکنن !!!
در ضمن وقتی روی صحبت من با یک نفر هست که کار نظارت بر بخش رو برعهده دار پس انتظار دارم جوابم رو فقط از اون یک نفر بشنوم پس لطفا دوستان اسپم نکنند .
و اما در مورد ثابت کردن ادعای من و مهلت جالبی که برام تایین شده که بیشتر شبیه یه انتخاب تهدید آمیز هست . خب فکر نکنم فایده ای داشته صحبت های من چون قضیه کاملا یکطرفه جلو میره ولی من به یه مورد خیلی کوچیک اشاره میکنم و فقط انتظار دارم قبل اظهارنظر دوستان فقط یک دقیقه دربارش فکر کنند :
همیشه خود همکار بخش تاکیید کرده که هر گونه حرکت مشکوک و عجیب که توی نتیجه مسابقه تاثیر داشته باشه ، حتما برخورد میشه و چندبار امتیازهای بچه ها رو حساب نکرده سر این موضوع پس فقط به این سوالم جواب بده مسوول تاپیک :
چرا در هفته پیش که امتیاز کاربرهای وحید ، محسن و باران برابر بودند و درست در همین هفته کاربر Ne_256 که فقط یک پست و فقط در همین هفته گذاشته و دیگه بعد اون خبری ازش نشد و معلوم نشد ایشون از کجا اومدند و اگه تازه وارد هستند چرا دیگه این تاپیک رو ول کردند ، در مسابقه شرکت داده شد و امتیازاتش که برنده مسابقه رو هم میتونست عوض کنه ، وارد شد ؟
کاربری که فقط یک بار در عرض فعالیتش پست داده و به نفر دوم امتیاز پایین تر از نفر اول داده در مسابقه شرکت داده میشه و امتیازاتش محسوب میشه و اصلا جای نگرانی و مورد مشکوکی نداره ولی ما هر وقت به همدیگه امتیاز بالا بدیم حتما باید مورد مشکوکی داشته باشه که باید بهش رسیدگی بشه ؟؟؟!!!!

درضمن بعضی هار و هم دیدیم که مسایلی که در پیام خصوصی مطرح میشه رو اینقدر راحت النی میکنن من اگه میخواستم اونها رو همه ببینه چرا پیام خصوصی میگردم ؟
پیام خصوصی اسمش روشه پیامی که خصوصی باشه و بین دونفر نه عموم مثل اینکه طرز استفاده از فروم هم باید یه کلاس آموزشی بذارن یا اینکه منظور شما یه چیز دیگه ای بوده ؟
پ.ن:جالبه جناب همکار بخش وقتی به یکی از دوستان ایشون حرفی میزنی بهش لقب تهمت فحاشی و هر چی دلشون میاد میگن ولی وقتی به هرکدوم از سایرین و حتی خوده من هر کسی و هر تازه از راه رسیده ای هر مدل دلش میخواد تیکه میندازی و تهمت میزنه و فحاشی میکنه یا نمیبینه یا ایشون رو دعوت میکنه اسناد خودش رو توی پیام خصوصی بهش بگه و تا حالا هم که چیزی ثابت نکردن و نه مهلتی تایین میکنه و نه تهدیدی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برام خیلی جالب بود که بعد پستی که من زدم و عکس مسابقه ام رو زمانی شرکت دادم که هنوز هیچ کدوم از بچه ها امتیازی رو وارد نکرده بودند ، تقاضای من برای شرکت در مسابقه که لحن خیلی عادی و شوخی هم داشت ، اینطوره از طرف همکار بخش پاسخ داده شد . اگه حرکت من خارج از عرف مسابقات بود پس چرا رفتارهای مشابهی که مکررا تکرار شده بود این گونه پاسخ داده نشدند . این یعنی قانون فقط برای کسانی هست که ما میخوایم باشه و بعضی ها هم هر وقت مصلحت دیدیم میتونن هر کاری بکنن !!!
در ضمن وقتی روی صحبت من با یک نفر هست که کار نظارت بر بخش رو برعهده دار پس انتظار دارم جوابم رو فقط از اون یک نفر بشنوم پس لطفا دوستان اسپم نکنند .
و اما در مورد ثابت کردن ادعای من و مهلت جالبی که برام تایین شده که بیشتر شبیه یه انتخاب تهدید آمیز هست . خب فکر نکنم فایده ای داشته صحبت های من چون قضیه کاملا یکطرفه جلو میره ولی من به یه مورد خیلی کوچیک اشاره میکنم و فقط انتظار دارم قبل اظهارنظر دوستان فقط یک دقیقه دربارش فکر کنند :
همیشه خود همکار بخش تاکیید کرده که هر گونه حرکت مشکوک و عجیب که توی نتیجه مسابقه تاثیر داشته باشه ، حتما برخورد میشه و چندبار امتیازهای بچه ها رو حساب نکرده سر این موضوع پس فقط به این سوالم جواب بده مسوول تاپیک :
چرا در هفته پیش که امتیاز کاربرهای وحید ، محسن و باران برابر بودند و درست در همین هفته کاربر Ne_256 که فقط یک پست و فقط در همین هفته گذاشته و دیگه بعد اون خبری ازش نشد و معلوم نشد ایشون از کجا اومدند و اگه تازه وارد هستند چرا دیگه این تاپیک رو ول کردند ، در مسابقه شرکت داده شد و امتیازاتش که برنده مسابقه رو هم میتونست عوض کنه ، وارد شد ؟
کاربری که فقط یک بار در عرض فعالیتش پست داده و به نفر دوم امتیاز پایین تر از نفر اول داده در مسابقه شرکت داده میشه و امتیازاتش محسوب میشه و اصلا جای نگرانی و مورد مشکوکی نداره ولی ما هر وقت به همدیگه امتیاز بالا بدیم حتما باید مورد مشکوکی داشته باشه که باید بهش رسیدگی بشه ؟؟؟!!!!

درضمن بعضی هار و هم دیدیم که مسایلی که در پیام خصوصی مطرح میشه رو اینقدر راحت النی میکنن من اگه میخواستم اونها رو همه ببینه چرا پیام خصوصی میگردم ؟
پیام خصوصی اسمش روشه پیامی که خصوصی باشه و بین دونفر نه عموم مثل اینکه طرز استفاده از فروم هم باید یه کلاس آموزشی بذارن یا اینکه منظور شما یه چیز دیگه ای بوده ؟
پ.ن:جالبه جناب همکار بخش وقتی به یکی از دوستان ایشون حرفی میزنی بهش لقب تهمت فحاشی و هر چی دلشون میاد میگن ولی وقتی به هرکدوم از سایرین و حتی خوده من هر کسی و هر تازه از راه رسیده ای هر مدل دلش میخواد تیکه میندازی و تهمت میزنه و فحاشی میکنه یا نمیبینه یا ایشون رو دعوت میکنه اسناد خودش رو توی پیام خصوصی بهش بگه و تا حالا هم که چیزی ثابت نکردن و نه مهلتی تایین میکنه و نه تهدیدی

مجموعه دیگه ای از 15 خط مطالب کاملا بی معنی و معادل کوبیدن خودتون به در و دیوار برای عوض کردن بحث به سمت هر جای دیگه ای غیر از تهمتی که به من و دوستان دیگه زدید...
61033298387553263490.gif

به هر حال پاسخ این مطالب داده میشه، ولی لازمه یادآوری کنم که شما توی مهلت یک هفته ای قبل از بن هستید برای اثبات ادعای دو روز قبل خودتون (که من توی پست قبلیم قرمز کردم)، نه مطرح کردن 20 تا ادعای بی ربط دیگه!

- چیزی که خارج از عرف مسابقاته این نیست که شما بعد از اسپویلر عکس بگذارید، بلکه اینه که شما اول به شدت به عکس گذاشتن یا امتیاز گذاشتن دوستان بعد از اسپویلر اعتراض می کنید، و بعد خودتون 4 روز بعدش میاید همین کار رو انجام می دید! اکثر بچه های حاضر در اون مسابقه اگر خارج از مهلت عکس یا امتیاز می گذارند حداقل اعتراض بیجا به بچه های دیگه ای که این کار رو انجام دادن نمی کنند، ولی شما اول به شدت به خورده شدن خرما اعتراض می کنید و بعد خودتون پنج کیلو خرما بر می دارید می خورید!

- اگر روی صحبت شما با من هست نباید اسم وحید رو می آوردید! وقتی خودتون ایشون رو توی این بحث درگیر می کنید نباید انتظار داشته باشید ایشون جواب ندن و پست ایشون رو "اسپم" خطاب کنید! همین جا هم بگم که هر کدوم از بچه های دیگه که نظری در مورد این بحث داشته باشند توی این تاپیک که اصلا هدفش همین ارائه پیشنهادات و انتقادات هستش می تونند بگند و کسی نمی تونه این کار رو براشون ممنوع کنه.

- در مورد حرف خنده داری که در مورد کاربر Ne_256 می زنید: عزیز مگه قراره ما امتیازات هر کاربری رو که تازه وارد بوده توی مسابقات حساب نکنیم؟ مگه تا به حال قانونی در این مورد توی تاپیک داشتیم؟ شما به صرف این که ایشون تازه وارد هستند امتیازات شون رو مشکوک می دونید؟ یعنی چی که "بعد از اون خبری از ایشون نشد"؟ مگه چند هفته است که عضو شده؟ مگه چند تا مسابقه غایب بوده؟ ایشون در تاریخ 3 دسامبر عضو فروم شدند، در تاریخ 12 دسامبر توی امتیازدهی شرکت کردند (و از قضای روزگار به نفر دوم مسابقه که دوست شما هستند یک امتیاز کمتر از نفر اول دادند) و آخرین پست شون در تاپیک هم 8 روز قبل بوده، نه 6 ماه پیش که بخوایم بگیم دیگه خبری ازش نشد! یک هفته توی مسابقه شرکت کردند، یک هفته هم شرکت نکردند، همین! من هم هیچ ایرادی در محاسبه امتیازات ایشون نمی بینم.

- هر وقت حرفی از طرف کس دیگه ای زده شد که معادل تهمت یا بی احترامی یا هر چیز دیگه ای بود شما همون موقع باید یا ریپورت کنید یا به من اعتراض کنید! البته این رو هم بگم که باید ثابت کنید که چرا حرف طرف مقابل شما معادل تهمت بوده! وگرنه با این عملکرد درخشانی که ما از شما توی تاپیک مسابقه می بینیم ممکنه حرف طرف مقابل اصلا بیشتر معادل بیان واقعیت باشه تا تهمت زدن!

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
آفرین به شما آفرین
خوبه من حرفهای شما رو چرت و پرت بگم من میدونستم که اصلا فایده ای نداره برای شما
راستی بهتره اون درخواستی رو هم که نوشتید ارسال کنید خودتون بهتر میدونید که از اول هم میخواستید چیکار کنید به خودت که نمیتونی دروغ بگی
اگه میخوای من ثابت بگم شما هم تهمتهای منو ثابت کن
در ضمن حالا ثابت کن نفر دوم دوست من بودن به صرف شوخی توی تایپیک شما فکر میکنید همه مثل خودتون هستن که طرف دوستانش رو بگیرم ؟
پایان مسابقه در ساعت مثلا 12 انتخاب سریع موضوع نه اخوی میدونی دارم از کجا میگم خودتم میدونی
اگه فکر میکنی با بن کردن من تموم میشه بن کن همین حالا

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
شرمنده که دخالت میکنم.راستش با این که همکار این بخشم هیچ وقت نتوسنتم خدمتی به اون تاپیک انتخاب عکس بکنم.یعنی در کل برای این کار ساخته نشدم.ولی حالا یه چیزایی هست که شنیدنش برای این رفیق معترضمون بد نیست
فرشاد جان.اول از همه به من بگو قصد اون تاپیک چی بوده؟ و چرا تازگی ها انقدر مشکل برای اون جا پیش میاد (یا از طرف شما و یا از طرف بقیه)؟
باز اگه بگم اصل کاری دور هم بودنه و چهار تا شوخی محض خنده و پیدا کردن رفقای جدید میگی شعار میدی.
خداوکیلی خودت برو پست هایی که از اول تا حالا تو اون تاپیک دادی رو بخون و اون پست هایی هم که پاک شده بخون.چرا هی یه دلیل پیدا میکنی برای گیر دادن و بعد هم که بهت میگیم کارت اشتباه بوده میگی شوخی میکردم؟ خوب من اگه از پشت کوه اومدم چطور لحن صحبت تو رو که یه اسمایل خنده هم توش نیست به حساب شوخی بذارم؟
این بچه بازیا چیه که میای میگی وحید بهتر از محمود عمل کرده یا اون بهتر از اون یکی؟ خوب این کارا یعنی چی؟ به جای این که یه رفاقتی رو بر پا کنی میای چنین حرف هایی میزنی؟
حرف های من اکثرا" بی منطقه.یعنی دلیل محکم و قرصی ندارم که بیام باهات بحث کنم.بیشتر دنبال اینم که هر چی بوده و اگه کسی اشتباهی کرده به اشتباه خودش پی ببره.و لااقل اشتباه تو هم همین مقایسه بود.اون هم تو همون تاپیک.
و حالا فکر میکنی بن شدن تو دل محمود رو شاد میکنه و فکر کردی اون دشمن بالفطره ات هست و میای میگی با رفقای خودت خوب تا میکنی و با ما بد؟اینم دومین اشتباهت هست
یه ذره به حرف هایی که زدی فکر کن و ببین میتونی با این روند چهار تا رفیق اون چا پیدا کنی؟سر قضیه ی بن شدن همون رفیقت یادت هست چه موضوعاتی پیش اومد؟حالا باز سر یه چیز جزیی نظم اون جا داره به هم میزیزه.البته من میدونم محمود از پسش بر میاد ولی خوب جالب نیست شما هم هی به مشکلات اضافه کنی و وقتش رو بگیری.
این جا نه برای اون و نه برای من و نه وحید هیچ منبع در آمدی نیست.برای شما هم که فعالیت میکنی همین طور.پس فکر میکنی دلیل این که این جا میایم و فعالیت میکنیم و گپ میزنیم چیه؟ به جز سپری کردن یه اوقات خوش و پیدا کردن چهار تا همکلام؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
آفرین به شما آفرین
خوبه من حرفهای شما رو چرت و پرت بگم من میدونستم که اصلا فایده ای نداره برای شما
راستی بهتره اون درخواستی رو هم که نوشتید ارسال کنید خودتون بهتر میدونید که از اول هم میخواستید چیکار کنید به خودت که نمیتونی دروغ بگی
اگه میخوای من ثابت بگم شما هم تهمتهای منو ثابت کن
در ضمن حالا ثابت کن نفر دوم دوست من بودن به صرف شوخی توی تایپیک شما فکر میکنید همه مثل خودتون هستن که طرف دوستانش رو بگیرم ؟
پایان مسابقه در ساعت مثلا 12 انتخاب سریع موضوع نه اخوی میدونی دارم از کجا میگم خودتم میدونی
اگه فکر میکنی با بن کردن من تموم میشه بن کن همین حالا

اثبات کردن این که نفر دوم مسابقه دوست شما هست مثلا قراره کار مشکلی باشه؟ حداقلش اینه که شما خودتون بارها مطالبی توی تاپیک و پیغام خصوصی به من گفته بودید در مورد محل کار مشترک تون و کامپیوتر ایشون و...، اون وقت این که من فکر کنم شما دوست همدیگه هستید مثلا قراره اشکالی داشته باشه؟

-----------------------------------------
این مورد کاملا بی معنیه و اصلا متوجه منظورت نشدم:

-----------------------------------------
در مورد بن شدن: برای بار چندم میگم، من به شما یه مهلت یه هفته ای دادم، نه برای بی ربط گویی و کشیدن توی جاده خاکی! بلکه برای اثبات کردن ادعایی که شما داشتید و من گفته بودم غلطه. بنابراین شما یه هفته مهلت دارید که این ادعای خودتون رو ثابت کنید:
من در همون پست بعدی (صفحه قبل) ثابت کردم که ادعای شما غلطه، ولی اگر دلیلی برای ثابت کردن ادعای خودتون ندارید خیلی واضح بگید نمی تونید ثابت کنید که من همون موقع براتون درخواست بن بکنم.

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ممنون از شما عزیز گرامی
بله من بیشتر انتقادهای شما از من رو قبول دارم
یعنی هی گیر میدم :دی و .....
اما مشکل شخصی با کسی نداشته و ندارم و فکر هم نکنم کسی با من داشته باشه هرچی که هست برای بهتر شدن تایپیک هستش نه برای چیز دیگه ای
بذار از اول بگم :
قبلنها میمودم میدیم امتیاز میدادم میرفتم حدود 4 5 نفر بود تایپیک بعد که دیدم فقط اماتیازاتم تاثیری نداره میومدم به همه 10 میدادم بعدا تایپیک رونق گرفت شد 10 15 نفر
اینبار شرکت کننده ها گفتن به مه 10 ندیدن و ناراحت میشن یک دقیقه وقت نمیگیره و ....
مبنا هم از 1 تا 10 بود گفتم خوب 1 یعنی ربطی نداره 5 متوسط و 10 هم باید به معنی عکس خوب باشه
منم اومدم اینطوری امتیاز دادم بعضی ها 4 و 1 10 8 و از همه نوع میدادم و واقعا خیلی وقت میذاشتم و در مورد عکسها فکر میکردم
بعدش باز اعتراض که این داره به کسانی امتیاز میده :blink:
اومدم گفتم منم از 5 پایینتر نمیدم که زدو شما اومدین از 1 تا 5 شد گفتن دیگه کسی تقلب نمیکنه که منظورشون من بودم
ولی چقدر زود قضاوت میکردن چون اونها کی میگوفتن ؟بله wonnin رو یا همون محسن که من بهش زیاد میدم حتی یک بار هم فکر نکردن اونجا 14 15 نفر بودن
اصلا من بیام بهش همیشه زیاد بدم پس خوده شما ها چرا بهش زیاد میدادید ؟
بعدش زد و این محمود دوباره از راه رسید :rolleyes:
همه چیرو طبق نظرش درست کرد گوگل و مخفی کاری که خودشم انصافا دید کی ها امتیاز ناپلونی میدادن
(تا حالا دقت کردین توی کشور هر کسی رئیس میشه همه چی رو طبق نظرش درست میکنه و مقام قبلی هر کاری کرده رو از بین میبره ؟ نمونش هم زیاد )
بعدشم هم که من رفتم و دوباره برگشتم و باز یه آدمهایی میان میگن شما داری باند بازی میگنی
نمیدونم کی اولین بار گفت پدرخوانده خدا لعنتش کنه :D منو انداخت این وسط هر کسی هم میرسه فکر میکنه یه خبریه و اصل ماجرا رو نمیدونه

در مورد اون کاربر هم که فکر کنم یاشار رو میگی که الان توی سربازی یخ زده
واقعا اولش شوخی بود واقعا واقعا واقعا ولی بدش دیدم این به من 1 میده همه دارن بدون اطلاع به من کم میدن :eek:
منم اکثر میدون زود رنج و عصبی میشم و بقیه رو خودت بهتر میدونی .....
سر اون کاربر که همکار من بود
نه سوالی و نه جوابی یهویی وسط تایپیک یه پست میاد بیایید مولتی یوزر گرفتیم فرشاد مولتی داره :eek:
و بازهم عصبانیت من که به یوزر احسان هم رسید و بعدش آزادی و اصل ماجرا که دونفر از یه سیستم استفاده میکردیم
یه چیزی روهم بگم اینجا اولین انجمنی بود که من توش فعالیت زیادی کردم و واقعا نمیدونستم اگه اون شکلک ها رو نذاری یعنی داری شوخی نمیکنی این رو بعدا فهمیدم
***********************************************************************************************
خوب در مورد این قضایای اخیر هم شما ببین و سوال کن من چقدر برای وحید و محمود نامه نوشتم و از هردوشون اگه اتفاقی اتفاقی افتاده بود نعذرت خواهی کردم نکردم ؟
ولی باز دیدم این محمود رفتارش با من عوض نمیشه که نمیشه
نمونش هم این آخری :
عکس های دقیقه 90 دوستان به اسپیولر امتیازدهی اضافه شدند. خودم هم بهشون امتیاز میدم.
این بالایی نوشته شما بود در جواب یکی از شرکت کننده گان درحالی که خودت امتیاز دادی
و این جواب به شوخی من :
برام خیلی جالبه که کسی که داره این کار رو می کنه شما هستی! شما توی پیغام و پسغام و این ور و اون ور اعتراض می کنی که یه قانون و رویه واحد بگذاریم و دیگه عکس و امتیاز هیچ کس رو بعد از مهلت مقرر حساب نکنیم و...، اون وقت چند روز بعدش خودت میای بعد از اسپویلر عکس می گذاری؟

در مورد این قضیه در رای گیری بعدی نظر بچه ها رو می پرسم (فعلا به روال قبل عکست رو می برم تو اسپویلر)، اما میشه قبل از هر چیز شما مشخص کنی که با خودت چند چند هستی؟
blinksmiley.gif
من دقیقا میدونستم که رفتارت چطوری خواهد شد حتی یه شوخی هم کردم
ا اينو الان ديدم محمود چيكار كنيم حالا زير سيبيلي رد نميشه ؟
كسي كه امتيازي نداده
ولی چه کار که شما شمشیر رو از روبرو بستی :happy:
*********************************************************************************************************
واما اینکه اثبات کردن تهمت من به شما فکر میکنی کار مشکلی باشه ؟
به قول استیو جابز مرحوم کافیه نقطه ها رو به هم وصل کنی تا به اصل ماجرا پی ببری
در مورد اون موضوع بی معنی که میگی معنی رو ندونستی نوضیح میدم
3 یا 4 نفر اومدن بعد از اتمام و در حین زدن جدول امتیاز زدن درسته ؟
چرا مال یکی حساب بشه و مال یکی دیگه نه ؟
جوابتون اینه : چون توی برنده مسابقه تاثیر داره
برنده کیه ؟ جناب وحید
حالا اگه من برنده میشدم باز هم حساب نمیکردید تا کسه دیگه برنده بشه ؟ حقیقتا راستشو بگو
بله معلومه که ریش و قیچی دست شماست و این شمایید که به هر طرف میخواهید تایپیک رو میبرید
حسین عزیز شما هم اگه تایپیک رو دقیق بررسی کنید میبینید که من الکی سرو صدا راه نمیندازم
نهایتش اینه که منو برای همیشه بن میکنه یا من دیگه نمیام اون تایپیک مگه غیره اینه ؟
******************************************************************************************************
تنها راه اینه که همه قوانینی از اول نوشته بشه با هم نه برای هم
الانم محمود تو که گفتم از قبل نوشتی درخواست خودت رو فقط یه پ خ بزن به من
و در آخر کسی نمیتونه بگه من میام اونجا رو به هم بزنم چون من خودم کلی کار دارم ولی باز وقت میذارم برای اون تایپیک

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ممنون از شما عزیز گرامی
بله من بیشتر انتقادهای شما از من رو قبول دارم
یعنی هی گیر میدم :دی و .....
اما مشکل شخصی با کسی نداشته و ندارم و فکر هم نکنم کسی با من داشته باشه هرچی که هست برای بهتر شدن تایپیک هستش نه برای چیز دیگه ای
بذار از اول بگم :
قبلنها میمودم میدیم امتیاز میدادم میرفتم حدود 4 5 نفر بود تایپیک بعد که دیدم فقط اماتیازاتم تاثیری نداره میومدم به همه 10 میدادم بعدا تایپیک رونق گرفت شد 10 15 نفر
اینبار شرکت کننده ها گفتن به مه 10 ندیدن و ناراحت میشن یک دقیقه وقت نمیگیره و ....
مبنا هم از 1 تا 10 بود گفتم خوب 1 یعنی ربطی نداره 5 متوسط و 10 هم باید به معنی عکس خوب باشه
منم اومدم اینطوری امتیاز دادم بعضی ها 4 و 1 10 8 و از همه نوع میدادم و واقعا خیلی وقت میذاشتم و در مورد عکسها فکر میکردم
بعدش باز اعتراض که این داره به کسانی امتیاز میده :blink:
اومدم گفتم منم از 5 پایینتر نمیدم که زدو شما اومدین از 1 تا 5 شد گفتن دیگه کسی تقلب نمیکنه که منظورشون من بودم
ولی چقدر زود قضاوت میکردن چون اونها کی میگوفتن ؟بله wonnin رو یا همون محسن که من بهش زیاد میدم حتی یک بار هم فکر نکردن اونجا 14 15 نفر بودن
اصلا من بیام بهش همیشه زیاد بدم پس خوده شما ها چرا بهش زیاد میدادید ؟
بعدش زد و این محمود دوباره از راه رسید :rolleyes:
همه چیرو طبق نظرش درست کرد گوگل و مخفی کاری که خودشم انصافا دید کی ها امتیاز ناپلونی میدادن
(تا حالا دقت کردین توی کشور هر کسی رئیس میشه همه چی رو طبق نظرش درست میکنه و مقام قبلی هر کاری کرده رو از بین میبره ؟ نمونش هم زیاد )
بعدشم هم که من رفتم و دوباره برگشتم و باز یه آدمهایی میان میگن شما داری باند بازی میگنی
نمیدونم کی اولین بار گفت پدرخوانده خدا لعنتش کنه :D منو انداخت این وسط هر کسی هم میرسه فکر میکنه یه خبریه و اصل ماجرا رو نمیدونه

در مورد اون کاربر هم که فکر کنم یاشار رو میگی که الان توی سربازی یخ زده
واقعا اولش شوخی بود واقعا واقعا واقعا ولی بدش دیدم این به من 1 میده همه دارن بدون اطلاع به من کم میدن :eek:
منم اکثر میدون زود رنج و عصبی میشم و بقیه رو خودت بهتر میدونی .....
سر اون کاربر که همکار من بود
نه سوالی و نه جوابی یهویی وسط تایپیک یه پست میاد بیایید مولتی یوزر گرفتیم فرشاد مولتی داره :eek:
و بازهم عصبانیت من که به یوزر احسان هم رسید و بعدش آزادی و اصل ماجرا که دونفر از یه سیستم استفاده میکردیم
یه چیزی روهم بگم اینجا اولین انجمنی بود که من توش فعالیت زیادی کردم و واقعا نمیدونستم اگه اون شکلک ها رو نذاری یعنی داری شوخی نمیکنی این رو بعدا فهمیدم
***********************************************************************************************
خوب در مورد این قضایای اخیر هم شما ببین و سوال کن من چقدر برای وحید و محمود نامه نوشتم و از هردوشون اگه اتفاقی اتفاقی افتاده بود نعذرت خواهی کردم نکردم ؟
ولی باز دیدم این محمود رفتارش با من عوض نمیشه که نمیشه
نمونش هم این آخری :

این بالایی نوشته شما بود در جواب یکی از شرکت کننده گان درحالی که خودت امتیاز دادی
و این جواب به شوخی من :

من دقیقا میدونستم که رفتارت چطوری خواهد شد حتی یه شوخی هم کردم

ولی چه کار که شما شمشیر رو از روبرو بستی :happy:
*********************************************************************************************************
واما اینکه اثبات کردن تهمت من به شما فکر میکنی کار مشکلی باشه ؟
به قول استیو جابز مرحوم کافیه نقطه ها رو به هم وصل کنی تا به اصل ماجرا پی ببری
در مورد اون موضوع بی معنی که میگی معنی رو ندونستی نوضیح میدم
3 یا 4 نفر اومدن بعد از اتمام و در حین زدن جدول امتیاز زدن درسته ؟
چرا مال یکی حساب بشه و مال یکی دیگه نه ؟
جوابتون اینه : چون توی برنده مسابقه تاثیر داره
برنده کیه ؟ جناب وحید
حالا اگه من برنده میشدم باز هم حساب نمیکردید تا کسه دیگه برنده بشه ؟ حقیقتا راستشو بگو
بله معلومه که ریش و قیچی دست شماست و این شمایید که به هر طرف میخواهید تایپیک رو میبرید
حسین عزیز شما هم اگه تایپیک رو دقیق بررسی کنید میبینید که من الکی سرو صدا راه نمیندازم
نهایتش اینه که منو برای همیشه بن میکنه یا من دیگه نمیام اون تایپیک مگه غیره اینه ؟
******************************************************************************************************
تنها راه اینه که همه قوانینی از اول نوشته بشه با هم نه برای هم
الانم محمود تو که گفتم از قبل نوشتی درخواست خودت رو فقط یه پ خ بزن به من
و در آخر کسی نمیتونه بگه من میام اونجا رو به هم بزنم چون من خودم کلی کار دارم ولی باز وقت میذارم برای اون تایپیک

دوست عزیز، شما فکر می کنید که اگر تعداد خطوط مطلب تون رو از 10 خط به 50 خط افزایش بدین این که هیچ چیز برای گفتن در مورد تهمتی که زدید ندارید مخفی می مونه؟

متاسفانه تمام مطالبی که نوشتید فاقد ارزش جواب دهی هستند، و فقط تنها محتوای قابل توجهی که توش پیدا میشه مساله محاسبه نکردن امتیازات جناب pcmatin بوده، که اون رو هم با وجود این که اکثر بچه ها قضیه اش رو می دونند من به اصرار شما یک بار دیگه اینجا یادآوری می کنم و جواب خودم رو به اون مساله می نویسم:

با سلام خدمت دوستان و ماهی!
موضوع امتیاز دهی و عکس گذاشتن هفته گذشته. بعد از اینکه جناب ماهی میاد اعلام میکنه پایان امتیاز دهی یا عکس گذاشتن کاربری که میاد بعد از اعلام ماهی امتیازو عکس میذاره نباید شرکت داده بشه!
خوب چرا ماهی دو کاربری که بعد از این که گفتی پایان عکس گذاشتن کاربرا عکساشونو گذاشتن شرکتشون دادی مگه خلاف قانون تاپیک نیست؟
یا بعد از اینکه گفتی پایان امتیاز دهی امتیاز های اون دو نفرو قبول کردی و امتیاز منو قبول نکردی مگه اینم خلاف نیست؟
خب اگه قراره عدالت تو مسابقه باشه باید برای همه باشه تو که امین کاربرایی نباید از این کارا بکنی و بعد بیایی بگی چون اون دونفر در روند مسابقه مشکلی ایجاد نکردن امتیازا محسوب میشه اما مال منو بگی نه چونکه برنده مسابقه تغیر میکنه؟
قانون برای همه باید یکسان باشه نه برای یکی کم نه برای یکی زیاد حتی شما رفیق:D

دوست عزیز! شما دقیقا چه تصوری در مورد من و بچه های دیگه این تاپیک دارید که یه همچین مطلبی رو می نویسید؟ :blink:

هفته پیش شما تا لحظات آخر در امتیازدهی شرکت نکردید، و بعد در نهایت وقتی مشخص شده که بیشترین امتیازات متعلق به وحید (bitcomet) بوده شما پستی می زنید که در اون به وحید امتیاز 5 می دین ( که از کمترین امتیاز قبلی ایشون هم پایین تر بوده)، و به شخص دیگه ای که همه می دونیم دوست شما هستند امتیاز 10 می دین! با این کار شما برنده مسابقه تغییر می کنه و دوست شما برنده مسابقه محسوب میشه، اون هم در حالی که زمان زده شدن پست شما بعد از مهلت مقرر امتیازدهی بوده! به نظر شما من اگر امتیازات شما رو قبول می کردم ظلم در حق وحید نبوده این مساله؟

علت این که من امتیازدهی دو دوست دیگه رو قبول کردم این بوده که با وجود این که بعداز مهلت مقرر زده شده تغییری در برنده مسابقه نمی داده و دلیلی برای این که قبول اون امتیازات ظلم در حق کسی باشه وجود نداشته! علت این که عکس اون دو دوست قبلی رو هم اضافه کردم این بود که کسی غیر از خودم هنوز امتیاز نداده بود و من هم امتیاز خودم به اون دو دوست رو به پستم اضافه کردم، کاری که از همون اولش همیشه توی این مسابقه انجام می شده.

شوخی و خنده و تو سر و کله همدیگه زدن و پست زدن که نمی دونم پدرخوانده این رو گفته و اون رو گفته تا یه حدی خوبه و همه مون می خندیم، ولی اگر این بازی ها بخواد باعث بشه حق کسی برای برنده شدن ضایع بشه و خنده کسی به دلخوری تبدیل بشه من نمی ذارم...

بعد از این پست هم فقط یک پست دیگه می تونید بزنید و از خودتون به خاطر تهمتی که زدید دفاع کنید و حرف تون رو ثابت کنید! اگر این کار رو نکنید و یا باز هم مطالب بی ربط بنویسید من این طور حساب می کنم که چیزی برای دفاع از خودتون نداشتید و منتظر یک هفته زمان نمیشم و همون موقع بن می شید.

موفق باشید.

pcmatin

Registered User
لایک‌ها
382
خوب دوستان، نتیجه بررسی 20 هفته ای امتیازات حاضره.

- قبل از هر چیز این رو بگم که در طی رسیدگی به این 20 جدول، امتیازات تعدادی از دوستان رو من بررسی کردم. این دوستان عمدتا کسانی بودند که بچه های دیگه توی تاپیک یا پی ام به نحوه نمره دهی شون اعتراض داشتند، یا کسانی که خودم به نظرم اومده بود ایرادی در امتیازات شون هست. من نمرات این عزیزان رو بررسی کردم و همون طور که قبلا هم گفته بودم به شدت بنا رو بر تبرئه کردن دوستان و تصادفی دونستن امتیازدهی های مشکوک گذاشتم. در نهایت هر کدوم از دوستان عزیز که قبلا مشکل در امتیازدهی داشتند، ولی در هفته های اخیر و بعد از تذکرهای من نمرات درست شده بود رو من همون طور که قول داده بودم مقصر در نظر نگرفتم. همچنین دوستانی که تعداد کمی موارد امتیازات مشکل دار داشتند رو بی خیال شون شدم. حتی دوستانی رو که سابقه مشکل داشتند، ولی در هفته های اخیر توی مسابقه شرکت نکرده بودند رو هم من تقصیری متوجه شون ندونستم. بنابراین تعدادی از دوستان شامل SILENT_66A و wonnin و takesh و chelsea67 و garaa13 رو که شامل یک یا چند تا از این حالت ها می شدند من توی بررسی امتیازات مقصر نمی دونم و می تونند به روال عادی تو جمع دوستان در مسابقه حاضر باشند.

- متاسفانه سه نفر از دوستان در طی این بررسی ها امتیازات شون شدیدا مشکل داشته و من هر کاری می کنم که یه جوری به خودم بقبولونم که نمرات شون قابل قبوله نمیشه! لذا دوستان عزیز pcmatin و farshad10 و orochimaru توی امتیازدهی های خودشون مقصر دونسته میشن. توضیح این که این دوستان در طی هفته های گذشته مکررا به افراد دیگه ای که نام می بردم نمرات کامل (10 از 10 و یا 5 از 5) می دادند، و متاسفانه در هفته های اخیر هم بعد از تذکرهای من این روال رو بدون هیچ تغییری ادامه داده بودند...

- در مورد سه دوست عزیزی که مقصر شناخته شدند: این عزیزان به مدت یک سال از مشارکت در تعیین برنده محروم میشن. به این معنی که اگر توی امتیازدهی شرکت کنند کلیه امتیازات شون به 10 تبدیل میشه که تاثیری در تعیین برنده نتونند داشته باشند. این کمترین مجازات ممکنه! من یه مدت داشتم فکر می کردم از حضور در مسابقه محروم شون کنم، یا از امتیازدهی محروم بشن، ولی گفتم این طور باشه که حداقل خودشون شانس برنده شدن رو داشته باشند، ولی نتونند برنده رو با امتیازات شون تغییر بدند. تمام دوستان دیگه خصوصا کسانی که امتیازات شون مورد اعتراض بوده ولی مقصر شناخته نشدند هم دقت کنند که از این به بعد امتیازات هر هفته به دقت زیر ذره بین هستش و اگر ببینم کسی از دوستان با تبانی و دوست بازی و... حق دوستان دیگه رو ضایع کنه به هیچ عنوان 20 هفته دیگه منتظر نمیشم و همون جا باهاش برخورد می کنم. کلا از این به بعد انتظار این جور رفتارها رو از هیچ کدوم از بچه های تاپیک ندارم و توی این حرفم قاطع هم هستم...

- ممکنه بعضی از دوستان به رفتارها یا امتیازدهی های دوستان دیگه ای غیر از کسانی که نوشتم هم اعتراض داشته باشند. دوستان لطفا دقت کنند که اگر کسی رو متهم می کنید یا اعتقاد دارید که حق شما رو ضایع کردند لطفا فقط و فقط با مستندات صحبت کنید و از کلی گویی و مبهم گویی و جملاتی مثل این که "خوب معلومه که طرف مشکل داره" یا "طرف داره هر هفته من رو اذیت می کنه" خودداری کنید! دقیقا بنویسید که توی چند هفته و توی کدوم هفته ها امتیازدهی شون مشکل داشته تا رسیدگی بشه. این کار رو هم فقط و فقط توی تاپیک پیشنهادات و انتقادات انجام بدید و اینجا بحث رو ادامه ندید. اگر کسی بیخود به دیگران تهمتی بزنه که بعدا نتونه با آمار و ارقام ثابت کنه، یا کسی به جای تاپیک انتقادات توی این تاپیک بحث رو ادامه بده علاوه بر این که به کارشون رسیدگی نمیشه به نحو مقتضی باهاشون برخورد هم میشه.

- در نهایت من لازم می دونم اگر کوتاهی یا تاخیری از جانب من بوده از تمام دوستانی که احساس می کنند توی هفته های اخیر حق شون ضایع شده یا به دلیل رفتارهای نادرست یه عده دیگه از برنده شدن در مسابقه ای محروم شدند عذرخواهی کنم. ببخشید بچه ها، من سعی کردم تا حد امکان دوستانه و با تذکر قضیه رو جلو ببرم (که یه عده هم خودشون رعایت کردند)، ولی آخرش نشد که به اینجا نرسه قضیه...
یه دو هفته ای نبودم ببین چه اتفاقایی اوفتاده:blink: گفتم دیوار ما از همه کوتاهتره:hmm:اگر من به شخصی امتیاز بالا میدادم معنیش اینه که عکسای خوب و عالی میذاشته و اگه به کسی یا شخصی امتیاز پایین میدادم بازم معنیش اینه که عکسهای بی معنی از نظر من یا بی کیفیت گذاشته حالا این شخصا هر کیه لزومی بوده که شما این گونه عمل کنی یا نگران مقام دوم خودت بودی. شما هیچ وقت نمیتونی ثابت بکنی که من از روی اسم اشخاص بهشون امتیاز دادم پس اون کسایی که به اون شخصی که مد نظر تو بوده امتیاز بالا دادن باید همشونو مقصر بدونی؟ چون به قول شما مشکوکه حالا اگه مدیر نبودی میخواستی چکار کنی؟!خوبه اینجا جایزه ای هم در کار نیست دو تا رقیب پیدا کردی ترسیدی اکه ناراحتی بگو من بکشم کنار البته خودت گذاشتی کنار زیادم مغزتو با حرفهای من مشغول نکن چون همشون شوخی بود :D

اینجا تاپیک نظرات و انتقاداته منم نظر شخصیمو گفتم بهتره کشش ندی چون من یکی رو که محکوم کردی تا یک سال

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یه دو هفته ای نبودم ببین چه اتفاقایی اوفتاده:blink: گفتم دیوار ما از همه کوتاهتره:hmm:اگر من به شخصی امتیاز بالا میدادم معنیش اینه که عکسای خوب و عالی میذاشته و اگه به کسی یا شخصی امتیاز پایین میدادم بازم معنیش اینه که عکسهای بی معنی از نظر من یا بی کیفیت گذاشته حالا این شخصا هر کیه لزومی بوده که شما این گونه عمل کنی یا نگران مقام دوم خودت بودی. شما هیچ وقت نمیتونی ثابت بکنی که من از روی اسم اشخاص بهشون امتیاز دادم پس اون کسایی که به اون شخصی که مد نظر تو بوده امتیاز بالا دادن باید همشونو مقصر بدونی؟ چون به قول شما مشکوکه حالا اگه مدیر نبودی میخواستی چکار کنی؟!خوبه اینجا جایزه ای هم در کار نیست دو تا رقیب پیدا کردی ترسیدی اکه ناراحتی بگو من بکشم کنار البته خودت گذاشتی کنار زیادم مغزتو با حرفهای من مشغول نکن چون همشون شوخی بود :D

اینجا تاپیک نظرات و انتقاداته منم نظر شخصیمو گفتم بهتره کشش ندی چون من یکی رو که محکوم کردی تا یک سال

اولا: اگر می خواید قضیه کش داده نشه اصلا چیزی ننویسید! وقتی چیزی می نویسید و به طرف مقابل حمله می کنید که تو ناراحت رقیب پیدا کردن بودی (!)، طرف هم جواب تون رو میده دیگه عزیز! :blink:

دوما: این موضوع که مسابقه جایزه خاصی نداره رو خود شما و بعضی دوستان تون بیشترین کسانی هستید که باید متوجه باشید، اون وقت دارید به ما تذکر می دیدش؟ :blink: :blink:

سوما: به نظر شما چه جور مدرکی برای اثبات امتیازدهی مورددار شما لازمه که می گین من هیچ وقت نمی تونم ثابت کنم؟ دوست عزیز، در قوانین تاپیک به وضوح اومده که اگر به تشخیص مدیریت امتیازدهی مشکل داشته باشه به شدت برخورد میشه:

قانون الحاقی اول: هر نوع حرکات مشکوک برای افزایش شانس برد (شرکت در مسابقه با دو نام کاربری - تبانی دو نفر و نمرات بالا به هم دادن - دشمنی و مکررا امتیاز کم دادن به یک کاربر خاص - ...) ممنوعه و در صورتی که کاربری چنین کارهایی رو مرتکب بشه مدیریت بخش شدیدا با این مساله برخورد خواهند کرد.

قانون الحاقی دوم: از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛ در صورتی که به تشخیص مدیریت بخش معیار دیگه ای در امتیازدهی وجود داشته باشه امتیازات شرکت کننده در مسابقه محسوب نخواهد شد. همچنین متقابلا زدن پست هایی مثل "چرا امتیاز عکس من رو کم دادی" و "لطفا امتیاز من رو بالا ببر" و ... ممنوعه.

شما در طی 20 هفته اخیر 12 دوره در مسابقه حاضر بودید و در تمام این 12 دوره مکررا به اعضای دیگه گروهی که همه بچه ها می شناسند نمرات کامل می دادید و بعضا به هر فرد دیگه ای که شانس برنده شدن داشته نمره کم داده بودید! از جمله یکی از دوستان حاضر در اون مسابقه بودند که شما هر موقع که ایشون در مسابقه بودند همیشه به ایشون بالاترین نمره رو داده بودید (شاید به استثنای یک هفته).

وقتی دم خروس به این واضحی زده بیرون، به نظر شما برای رد کردن قسم حضرت عباس شما چه جور مدرکی لازمه؟ به هیچ عنوان امکان تصادفی بودن این نوع امتیازدهی وجود نداره و اگر چنین ادعایی بکنید در واقع به منزله توهین به خواننده پست تون هستش. این رو هم بگم که دوستان دیگه ای هم شما داشتید که سابقه این رفتار رو داشتند، ولی در هفته های اخیر بعد از این که من مکررا تذکر دادم امتیازدهی شون رو اصلاح کرده بودند، ولی شما متاسفانه همین طور ادامه می دادید...

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
محمود , وحید , حمید , محسن . مایکل و بقیه ملت بیایید من برگشتم چقد دلم براتون تنگ شده بود
1942.gif

آممممممم یه ماچ کنده از برای من برای همتون
1988.gif

یکی درخواست بن کرده بود مثل اینکه زودتر از جزیره انداختنم بیرون اونجا هم بر ظلم و فتنه پیروز شدم ولی دیگه آذوقه کم بود کفاف این شکم رو نداد
2033.gif
و تعمیرات لوله کشی هم بود گفتم دیگه رد کنیم بره
2034.gif

بعدش گفتن برو توی پی تی جنگ حق علیه باطل رو ادامه بده
2032.gif

1992.gif

Last edited:

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
از اساتید محترم خواهش دارم این تاپیک رو هم پیگیر باشن.
http://forum.persiantools.com/threads/تمرین-عکاسی.509079/page-2
شدیدا تایید میکنم.
البته من پیشنهاد میدم یه ذره جنبه ی آموزشیش رو بیشتر کنید. مثلا برای ضد نور مقداری آموزش هم قرار بدین در مورد مثلا کادر بندی ها و دیافراگم و روشنایی مورد نیاز و ...

یک پیشنهاد هم دارم که البته میدونم قراره مثل تاپیک تمرن بشه و با استقبال کم رو برو شه ولی خب بودنشم خالی از لطف نیست شاید همین 3-4 تا از دوستانی که هستن هم از اینکار لذت ببرن.
پیشنهاد من اینه تاپیکی مثل تاپیک (جنجالی :دی) انتخاب عکس به رای اعضا درست شه. البته نه به این شکل. منظورم اون بخشیشه که هر هفته یه موضوع انتخاب و عکس هایی قرار داده میشه. به این صورت که هر هفته یک موضوع یا یک ژانر انتخاب و اعضا عکس هایی که توسط خودشون گرفته میشه رو قرار بدن. تایپک های مشابه زیاده ولی اکثرا عکس هایی هست که از توی نت پیدا میکنن و این داستانا...

پیشنهاد دیگه ای هم دارم که در مورد عکاسی نجومی و تجهیزات و نحوه ی عکس برداری اگه اطلاعاتی دارید لطفا تاپیکی برقرار کنید.

ممنون

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
سلام دوستان من
به نظر من برای تاپیک

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

اگه جایزه هم داده بشه خیلی بهتر است
چون هم شرکت کننده بیشتر میشه و هم بیشتر هیجان داره
برای استارت خواستین من خودم به شخصه برای جایزه کمک میکنم
برای بار اول بین 4 برنده هر ماه
میتونن به هم امتیاز بدن و به نفر اول 500 گرم از هر نوع عسلی که موجود داشتم به انتخاب برنده مسابقه براشون ارسال میکنم
البته اگه استقبال بشه میزان جایزه رو بیشتر میکنیم
شما هم اگه ایده ای دارین بفرمایین تا در پر بار کردن تاپیک از اون استفاده کنیم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام دوستان من
به نظر من برای تاپیک

میتونن به هم امتیاز بدن و به نفر اول 500 گرم از هر نوع عسلی که موجود داشتم به انتخاب برنده مسابقه براشون ارسال میکنم
با تشکر از شما.

این پیشنهاد با من در پیغام خصوصی مطرح شده بود، گفتم طبق معمول بین بچه ها به اشتراک بگذاریم تا بحث بشه راجع بهش.

نظر شخصی خودم:

- خود پیشنهاد مشکلی نداره، مگر این که به دلیلی تعداد زیادی از بچه ها مخالفش باشند، وگرنه از نظر من مشکلی با تعیین جایزه نیست.
- شکل اجرای کار مهمه و باید به نحوی باشه که بعدا اختلاف بین بچه ها پیش نیاد. پیشنهاد خودم: اگر کسی وجود داشت که تعداد بردش بیشتر از بقیه بود (مثلا 2 هفته برنده شده بود) ایشون جایزه رو دریافت می کنند. اگر هم کسی این طور نبود و همه برنده ها نفری یک برد داشتند می تونیم یک "میانگین امتیاز" برای برنده هر هفته تعیین کنیم و هر کس با میانگین بالاتری برنده شده بود جایزه رو تقدیم ایشون کنیم. به طور نادر ممکنه 2 نفر میانگین امتیازشون با هم مساوی بشه که در این شرایط بین اون دو نفر قرعه کشی می کنیم.

هر کدوم از بچه ها نظر موافق یا مخالف یا پیشنهاد خودشون رو بنویسند ممنون میشم. :)

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
والا به نظر من میشه کل کل و دعوا توی این تاپیک بوده! اگه جایزه هم بیاد که دیگه...:D:D:D
البته پیشنهاد بدی نیست ولی خب مسئله ی دیگه ای هم که هست اینکه که هر هفته باید جایزه داده بشه و شما که به طور مثال اسپانسر میشین، این برای چه مدته؟ بالاخره تا یه جایی توانایی دارید و باید افراد دیگه ای هم باشن برای اینکار...

• Like
Reactions: M1V

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوستان من
به نظر من برای تاپیک

خدااایش میخای عسل بدی اقای برزویان؟؟؟:eek:

بابا تو الان یه ساله میخاستی بمن یه نیم کیلووو عسل بدییی من هنوز منتظر زنگ پستچیم:p
ههههههههه:general404:
نه خداییش یه لحظه فکر کنید اسپانسر مسابقه عسل فروووش باشه:general112:
واقعا عالیه
من به شخصه قبوووول میکنم:)

بالا