خوب شرمنده بنده هم دخالت می کنم ولی با توجه به اتفاقاتی که تو اون دوره افتاد خودم رو یه جوری مسئول این قضیه میدونم ...
اول بگم که بنده صحبت هایی که می کنم بر اساس این فرض هست که دو تا یوزر یکی نیستند پس اول کامل بخونید بعد جبهه بگیرید !
دوما بنده به غیر از این مسابقه تو هیچ بخش دیگری با این یوزرها هم کلام نشدم پس هیچ کینه شخصی هم ندارم چون اصلا نمی شناسمشون ...
بریم سر اصل مطلب ...
در هفته ای که جناب آرسین برنده شدند و موضوع مسابقه رو هم تابلو راهنمایی رانندگی اعلام کردند بنده به چند دلیل شخصی تو مسابقه شرکت نکردم
ولی در بخش گفت وگو کاربران عکسای از مدیران سوال کردم که می تونم امتیاز بدم یا خیر که اعلام کردند بله می تونید !
پس من هم امتیاز ها رو به شرح زیر دادم :
امتیازات من در این هفته
چیزیی که تو امتیازدهی من کاملا روشن هست امتیاز پایینی هست که به جناب آرمین دادم ! که البته علتش رو هم جلوش نوشتم تا کدورتی ایجاد نشه ...
البته مورد جالب هم تو این امتیازات بنده ، امتیاز10 بود که به کاربر hoorsa دادم که گویا مورد توجه همزمان دو کاربر آرمین و آرسین قرار گرفت ! حالا شاید بپرسید چرا !؟!
وقتی که من امتیازهام رو دادم کاربر آرمین امتیاز خودش رو داده بود و به کاربر هورسا امتیاز 6 هم داده بود ولی وقتی بنده امتیاز دادم ( هرچند به این امتیازدهی بنده به هورسا ارتباطی پیدا نمی کرد ) ولی
نمی دونم (!) چرا به ایشون برخورد و چون بنده هم تو مسابقات شرکت نکرده بودم و عکسی نداشتم !ایشون امتیازهایی که داده بود رو ویرایش کرد و در ابتدا به کاربر هورسا امتیاز 1 رو داد و سپس تغییر
داد و امتیاز رو کرد 3 که دقیقا برابر همون امتیازی هست که بنده به خودشون داده بودم !
( نمی دونم پیش خودت چی فکر کردی که من امتیاز کم دادم بهت ولی تو از هورسا کم می کنی ! - شاید به خاطر رابطه خوبی باشه که بنده با هورسا دارم - هرچند با اغلب دوستان رابطه خوبی دارم )
در همین زمان هم کاربر آرسین امتیاز دهی کرد و در ابتدا به هورسا امتیاز 2 و سپس برای اینکه ... نشه سریع ویرایش کرد و امتیاز 5 رو داد ( البته این ویرایش بلافاصله انجام شد بخاطر همین اون پایین نزده ولی خوشبختانه بنده عکسی از امتیاز ابتدایی که داده بود در اختیار دارم ...
مورد قالب توجه هم اینکه گویا وقتی بنده امتیاز دادم این شخص به قدر عصبی شده بود که حتی با نام کاربری خودش هم لوگین نکرد و پیام زیر رو داد :
پیام کاربر آرسین درباره امتیازات بنده - در حالیکه به ایشون امتیاز بدی ندادم و امتیاز بدم برای کاربر آرمین بود
نکته جالب تو امتیاز دهی این دو کاربر اینکه هر دو به عکس های هم امتیاز 10 و به عکس های کاربر هورسا (که گویا از قبل هم باهم مشکل داشتند ) امتیاز پایین تر ازمن و سپس هر دو اصلاح و امتیاز معقول تری دادند ...
پ ن : بحث کاملا روشن هستش پس نیازی نیست برای تکمیلش پست دیگه ای بدم ...
اگر ادم (!) معقولی باشید ادامه نمی دی ، هرچند به احتمال زیاد الان شروع به ...
پ ن : یاد اون داستانی افتادم که یه دزده کیف یه خانمی رو میزنه و فرار می کنه جمعیتی هم دنبالش میرن و
دزد هم که می خواد تابلو نشه فریاد میزنه آی دزد رو بگیرید