• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام و روز خوش پسر نقره ای عزیز(هنوز اسمتون رو نمیدونم)
راستش من حالم انقدر ها هم بد نیست.دارم کم کم خوب میشم.فکر کنم سه چهار روز دیگه :)
بابت نگران شدنتون شرمنده ام.از انتخاب این عکس همچین قصدی نداشتم و دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم
با این حال من به بچه ها قول داده بودم دم عید آواتارم رو عوض کنم(من یه کم به این عکس ها دلبسته میشم.یعنی روی این عکس ها حساسم) و در بین عکس هایی که داشتم میدیدم نگاه این دختر من رو خیلی تحت تاثیر قرار داد.و نتونستم ازش بگذرم.
اگر این عکس کسی رو ناراحت میکنه عوضش میکنم.چون دوست ندارم دوستی از دستم ناراحت بشه
روز خوبی داشته باشید.
خیلی ممنونم که هستید و به عنوان یک دوست نسبت به این مسایل حساس شدید :)

کوچیک شما حسین رضازاده هستم :D

نه بابا عکس قشنگ و هنری هستش , فقط احساس کردم این عکس بیان کننده احساستون هستش که خوش بختانه نیست و البته نمی دونستم دم عید قرار عکس رو عوض کنید , خلاصه ببخشید فوضولی کردم تو این مساپل خوشحالم که حالتون خوب شده
موفق باشید و سال خوبی پیش رو داشته باشید ;)

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
درود

امکانش هست یه تاپیک برای عکسهای با عنوان ترول ، meme و ... در این بخش بزنیم و تصاویری که بچه های پیتی خودشون درست کردند رو درش قرار بدیم ؟

چون بخش عکس هست گفتم مناسب تر هست تا بخش های دیگه.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
درود

امکانش هست یه تاپیک برای عکسهای با عنوان ترول ، meme و ... در این بخش بزنیم و تصاویری که بچه های پیتی خودشون درست کردند رو درش قرار بدیم ؟

سلام حمید جان .
ممنون از شما که به فکر آثار هنری دوستان هستی ، دی ، به نظر من هم اگه همچین عکسایی رو تو بخش هنرهای ترسیمی قرار بدن ، مناسبتره تا گفتوگوی آزاد و یا بخش عکاسی .

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

درود

چرا که نه !
سلام حمید جان .
ممنون از شما که به فکر آثار هنری دوستان هستی ، دی ، به نظر من هم اگه همچین عکسایی رو تو بخش هنرهای ترسیمی قرار بدن ، مناسبتره تا گفتوگوی آزاد و یا بخش عکاسی .
من هم با معین موافقم. تو بخش هنرهای ترسیمی بزنید بهتره.

منتظریم!

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
یه پیشنهاد داشتم ولی ترجیح دادم تو بخش فعالان بخش عکاسی اونجا مطرح کنم
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید دوستان

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باسلام و احترام
از علاقمندان بخش عکس و عکاسی هست
چندی پیش یه عکس زدم در تاپیک ....؟ باورکنید اسمش یادم رفته بس که زمان گذشته
این عکس به تشخیص مدیران محترم خلاف قوانین بود ولی خب من این نظر رو نداشتم
از اون تاریخ بن شدم بمن گفتن 3 روز بن میشی الان 30 روز شاید بشه
گمونم مدیران محترم بنده رو در بن فراموش کردند
خواهشا بنده رو از پشت میله های بن نجات بدید
باتشکر

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
باسلام و احترام
از علاقمندان بخش عکس و عکاسی هست
چندی پیش یه عکس زدم در تاپیک ....؟ باورکنید اسمش یادم رفته بس که زمان گذشته
این عکس به تشخیص مدیران محترم خلاف قوانین بود ولی خب من این نظر رو نداشتم
از اون تاریخ بن شدم بمن گفتن 3 روز بن میشی الان 30 روز شاید بشه
گمونم مدیران محترم بنده رو در بن فراموش کردند
خواهشا بنده رو از پشت میله های بن نجات بدید
باتشکر
سلام. :)

ببخشید، من متوجه منظورتون نشدم. اگر آی دی شما بن بود که الان این پست رو نمی تونستید بزنید! اگر هم آی دی دیگه ای هست که بن شده که به طور اتوماتیک بعد از اتمام مدت بن آزاد میشه!

لطفا مشکل تون رو دقیق تر توضیح بدید (اگر صلاح دونستید می تونید پیغام خصوصی بزنید).

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سلام. :)

ببخشید، من متوجه منظورتون نشدم. اگر آی دی شما بن بود که الان این پست رو نمی تونستید بزنید! اگر هم آی دی دیگه ای هست که بن شده که به طور اتوماتیک بعد از اتمام مدت بن آزاد میشه!

لطفا مشکل تون رو دقیق تر توضیح بدید (اگر صلاح دونستید می تونید پیغام خصوصی بزنید).

مشکل بنده رو ظاهرا دوستان دیگه حل کردند
گرین کارت ورود به این تاپیک رو نداشتم
الان مشکل حل شد
مرسی دوستان

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مشکل بنده رو ظاهرا دوستان دیگه حل کردند
گرین کارت ورود به این تاپیک رو نداشتم
الان مشکل حل شد
مرسی دوستان

باید تو بخش گفتگوی آزاد مطرح می کردید. :)

به هر حال خوشحالم حل شد مشکل. موفق باشید.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
مدارک رو همینجا قرار بدین تا همه ی دوستان بدونن چرا و چگونه منو به داشتن نام کاربری محکوم کردین ......

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مدارک رو همینجا قرار بدین تا همه ی دوستان بدونن چرا و چگونه منو به داشتن نام کاربری محکوم کردین ......

این موضوع بررسی شده و قطعیه. منظورتون از مدارک اگر مدارک مربوط به بررسی این قضیه است که چنین اطلاعاتی هیچ وقت در هیچ انجمنی علنی نمیشن. اگر هم منظور مدارک مربوط به تبانی این دو آی دی با هم هستش، برید جداول مربوط به هفته های آخر مسابقه رو بررسی کنید تا متوجه بشید که این دو آی دی چندین هفته است که یا به هم 10 می دادند، یا هر دوشون همزمان با هم در مسابقه غایب بودند!! اگر من اشتباه میگم می تونید با مدارک ثابت کنید این طور نیست.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
قبلش که اون نام کاربری میگفتین مال من بوده! حالا شد تبانی؟! واقعا دمت گرم با این قضاوتت! ...

میگین ثابت کنم؟! عجب رویی داری! تویی ک ادعای مجرم بودنمو داری باید اثبات کنی!

شما ازم بخوایی چیکار کنم تا منم مدارک مورد نظرتونو ارائه بدم
من نمیدونم شاید میخواستین یکی قربانی این مدیریتتون بشه ولی اشتباه گرفتی عمو ! بنده زیر بار زور نمیرم و محاله ک به کاری که نکردم اعتراف کنم!

خدایی خجالت نکشیدی از اون پیامی که بهم دادین و ازم خواستین من توصیه می کنم این قضیه رو بدون هیچ اعتراضی قبول کن وخودت رو خراب نکن؟! تو دیگه کی هستی! موندم با این اصرار بیجایی ک داری! ازم کینه دای؟! چیکارت کردم من ؟!

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
همچنین من به ایشون 10 دادم چون عکساشون واقعا زیبا بود و به مهرسا ک از عکس خوشم نمیومد امتیاز زیادی ندادم! در ضمن همه ی دوستان امتیازاشون شبیه همه و دلیل نمیشه و مدرک محسوب نمیشه این شباهت دو امتیاز ...

خدایی بیا باهام رک باشو بیا بگو دلت از کجا پره ؟! دلیلت از محرومیتم و تهمتت چیه ؟!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
قبلش که اون نام کاربری میگفتین مال من بوده! حالا شد تبانی؟! واقعا دمت گرم با این قضاوتت! ...

میگین ثابت کنم؟! عجب رویی داری! تویی ک ادعای مجرم بودنمو داری باید اثبات کنی!

شما ازم بخوایی چیکار کنم تا منم مدارک مورد نظرتونو ارائه بدم
من نمیدونم شاید میخواستین یکی قربانی این مدیریتتون بشه ولی اشتباه گرفتی عمو ! بنده زیر بار زور نمیرم و محاله ک به کاری که نکردم اعتراف کنم!

خدایی خجالت نکشیدی از اون پیامی که بهم دادین و ازم خواستین من توصیه می کنم این قضیه رو بدون هیچ اعتراضی قبول کن وخودت رو خراب نکن؟! تو دیگه کی هستی! موندم با این اصرار بیجایی ک داری! ازم کینه دای؟! چیکارت کردم من ؟!

همچنین من به ایشون 10 دادم چون عکساشون واقعا زیبا بود و به مهرسا ک از عکس خوشم نمیومد امتیاز زیادی ندادم! در ضمن همه ی دوستان امتیازاشون شبیه همه و دلیل نمیشه و مدرک محسوب نمیشه این شباهت دو امتیاز ...

خدایی بیا باهام رک باشو بیا بگو دلت از کجا پره ؟! دلیلت از محرومیتم و تهمتت چیه ؟!

دل من مثلا از کجا می خواد پر باشه؟ شما در هفته های متوالی به عکس های یک کاربر دیگه 10 دادید و هر موقع هم که یکی تون در مسابقه غایب بوده اون یکی هم در مسابقه غیبت کرده! به نظر خودتون کسی قبول می کنه که تمام اینها تصادفی و یا به خاطر خوب بودن عکس ها (!) باشه؟ :blink:

مساله ای که من در پی ام برای شما نوشتم این بوده که جریمه شخصی شما تو این قضیه کوچک ترین جریمه ممکن بوده و اعتراض به این قضیه به صلاح شما نیست، هر چند که شما در کل نباید مساله ای که توی پی ام کسی براتون نوشته رو علنی کنید و این کار از اخلاق صحیح در انجمن های اینترنتی خارجه.

ببین عزیز! من بهت اطمینان میدم که الان همه بچه های اینجا می دونند که قضیه چیه و کسی قبول نمی کنه که مسائل مطرح شده در مورد شما "تهمت" باشه. شما یک اشتباهی داشتید، کاری که هر کسی ممکنه یه زمانی یه جایی انجام بده. اشتباه خودتون رو قبول کنید، و جریمه بسیار ساده ای که براتون در نظر گرفته شده (یک ماه محرومیت از مسابقه) رو هم قبول کنید.

تمام این کارها به خاطر اینه که اون مسابقه جو عادلانه و دوستانه خودش رو حفظ کنه و همیشه برنده کسی باشه که بهترین عکس رو داره، و دیگه اونجا شاهد چنین مسائلی نباشیم...

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب شرمنده بنده هم دخالت می کنم ولی با توجه به اتفاقاتی که تو اون دوره افتاد خودم رو یه جوری مسئول این قضیه میدونم ...

اول بگم که بنده صحبت هایی که می کنم بر اساس این فرض هست که دو تا یوزر یکی نیستند پس اول کامل بخونید بعد جبهه بگیرید !
دوما بنده به غیر از این مسابقه تو هیچ بخش دیگری با این یوزرها هم کلام نشدم پس هیچ کینه شخصی هم ندارم چون اصلا نمی شناسمشون ...

بریم سر اصل مطلب ...

در هفته ای که جناب آرسین برنده شدند و موضوع مسابقه رو هم تابلو راهنمایی رانندگی اعلام کردند بنده به چند دلیل شخصی تو مسابقه شرکت نکردم
ولی در بخش گفت وگو کاربران عکسای از مدیران سوال کردم که می تونم امتیاز بدم یا خیر که اعلام کردند بله می تونید !

پس من هم امتیاز ها رو به شرح زیر دادم :

امتیازات من در این هفته

چیزیی که تو امتیازدهی من کاملا روشن هست امتیاز پایینی هست که به جناب آرمین دادم ! که البته علتش رو هم جلوش نوشتم تا کدورتی ایجاد نشه ...
البته مورد جالب هم تو این امتیازات بنده ، امتیاز10 بود که به کاربر hoorsa دادم که گویا مورد توجه همزمان دو کاربر آرمین و آرسین قرار گرفت ! حالا شاید بپرسید چرا !؟!

وقتی که من امتیازهام رو دادم کاربر آرمین امتیاز خودش رو داده بود و به کاربر هورسا امتیاز 6 هم داده بود ولی وقتی بنده امتیاز دادم ( هرچند به این امتیازدهی بنده به هورسا ارتباطی پیدا نمی کرد ) ولی
نمی دونم (!) چرا به ایشون برخورد و چون بنده هم تو مسابقات شرکت نکرده بودم و عکسی نداشتم !ایشون امتیازهایی که داده بود رو ویرایش کرد و در ابتدا به کاربر هورسا امتیاز 1 رو داد و سپس تغییر
داد و امتیاز رو کرد 3 که دقیقا برابر همون امتیازی هست که بنده به خودشون داده بودم ! ( نمی دونم پیش خودت چی فکر کردی که من امتیاز کم دادم بهت ولی تو از هورسا کم می کنی ! - شاید به خاطر رابطه خوبی باشه که بنده با هورسا دارم - هرچند با اغلب دوستان رابطه خوبی دارم )

در همین زمان هم کاربر آرسین امتیاز دهی کرد و در ابتدا به هورسا امتیاز 2 و سپس برای اینکه ... نشه سریع ویرایش کرد و امتیاز 5 رو داد ( البته این ویرایش بلافاصله انجام شد بخاطر همین اون پایین نزده ولی خوشبختانه بنده عکسی از امتیاز ابتدایی که داده بود در اختیار دارم ...
مورد قالب توجه هم اینکه گویا وقتی بنده امتیاز دادم این شخص به قدر عصبی شده بود که حتی با نام کاربری خودش هم لوگین نکرد و پیام زیر رو داد :

پیام کاربر آرسین درباره امتیازات بنده - در حالیکه به ایشون امتیاز بدی ندادم و امتیاز بدم برای کاربر آرمین بود

نکته جالب تو امتیاز دهی این دو کاربر اینکه هر دو به عکس های هم امتیاز 10 و به عکس های کاربر هورسا (که گویا از قبل هم باهم مشکل داشتند ) امتیاز پایین تر ازمن و سپس هر دو اصلاح و امتیاز معقول تری دادند ...

پ ن : بحث کاملا روشن هستش پس نیازی نیست برای تکمیلش پست دیگه ای بدم ...
اگر ادم (!) معقولی باشید ادامه نمی دی ، هرچند به احتمال زیاد الان شروع به ...

پ ن : یاد اون داستانی افتادم که یه دزده کیف یه خانمی رو میزنه و فرار می کنه جمعیتی هم دنبالش میرن و دزد هم که می خواد تابلو نشه فریاد میزنه آی دزد رو بگیرید ;)

Last edited:

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781

اولا مهرسا نیست و هورسا هست
دوما یک خانوم هم بذار تنگش

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
دوستان این بحث ایجاد تاپیکی برای نقد عکس خیلی خوبه که بذارید
فقط یکسری قوانین براش بذارید ، مثلا کسایی که عکسای دیگران رو نقد می کنند می تونند عکس بذارند که دیگران نقدش کنند و دیگر قوانین ..

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
موافقم.مشکلی که لایک برای تاپیک آخرین عکس درست کرده همین نظر دادن هست.خیلی از اوقات کسی نظری نمیده/مشکلش رو نمیگه/خوبی هاش رو نمیگه و فقط به لایک بسنده میکنه.این کار زیاد جالب نیست.به شخصه اگر عکسی میگذارم تو الویتم فهمیدن مشکلاتش هست تا لایک خوردن.
منتها مشکلی که هست کمبود نیروی حرفه ای هست.تا نقد ها درست و حسابی باشه

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
به نظرت اساتید و مدیران تاپیک های
طبیعت و مناظر طبیعی
نقاط دیدنی ایران و جهان

1- به دو بخش ایران و جهان تفکیک بشه درست تر نیست تا اینکه همه درهم توی یک تاپیک؟

2- شاید برای نظم بیشتر حتی بشه بخش جهان رو بر حسب قاره ها هم تفکیک کرد

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
درود دوستان
ميخواستم خواهش كنم عزيزاني كه حرفه اي هستن اگر تمايل و وقت دارن
از هفت تا سين هفت سين عكس با پس زمينه سفيد بگيرن به اشتراك بزارن بتونيم توي طرح ها و ... استفاده كنيم

بالا