• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
ممنون از همه.برای این موضوع اگر محدودیت زمان عکس نباشه میشه از عکس های قدیم استفاده کرد.ولی اگر نظر بچه ها مثبت نیست میوه ها هم موضوع خوبیه.
و این که حتی میتونیم موضوع طبیعت رو انتخاب کنیم تا عکس هایی که قبلا" گرفتیم رو بذاریم.فکر کنم حداقل یه عکس از پاییز تو عکس های هر کدوم از ما پیدا بشه.
در مورد قوانین اگر کسی نظری داره بگه تا بشه یه جمع بندی کرد و فقط موضوع بمونه.

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
به نظرم تو سیستم نظر سنجی برای برترین عکس از روشsingle blind استفاده کنیم. هر کی عکس گرفت برای مسئول برگذاری که پست دوم تاپیک مسابقه رو رزرو کرده پی ام میکنه و مسئول هم عکس رو با یه شماره میذاره تو پست دوم. و برای نظر سنجی از اون شماره استفاده میشه و نه اسم عکاس. اینجوری حتی اگه من از قصد هم بخوام از کسی طرفداری کنم نخواهم توانست ! : دی

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
درود

یه سوال داشتم ، خواستم تو تاپیک زیر پست بزنم گفتم قبلش سوال کنم :

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

این گپ و گفتگو شامل گفتگوی آزاد هم هست ؟ یا گپ و گفتگوی اعضا در مورد تصاویر و مباحث مربوط به عکاسی هستش ؟

چون من یادمه قبلا که تو تاپیک مسابقه انتخاب عکس منتخب اعضاء پی تی (قوانین در پست اول) شرکت میکردم نظراتی که در مورد عکس ها ارسال میکردم و میکردیم به این تاپیک منتقل میشد.

خواستم روال کار تاپیک رو ببینم چطوریاست.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حمید جان ببخشید که دخالت میکنم.ولی اون تایپیک گفتگو.اسپم بازاری بیش نیست :blush:
راستش فکر کنم تنها بخشی که قسمت گفت و گوش فقط اسپمه این بخش باشه.بیشترش هم تقصیر منه :blush:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
حمید جان ببخشید که دخالت میکنم.ولی اون تایپیک گفتگو.اسپم بازاری بیش نیست :blush:
راستش فکر کنم تنها بخشی که قسمت گفت و گوش فقط اسپمه این بخش باشه.بیشترش هم تقصیر منه :blush:

حسین جان مسابقه رو چه کردی؟
یه حرکت بزن ردیفش کن تو اینجا از همه پیگیر تری :D
از شنبه موضوع رو بدین شروع کنیم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به نظرم تو سیستم نظر سنجی برای برترین عکس از روشsingle blind استفاده کنیم. هر کی عکس گرفت برای مسئول برگذاری که پست دوم تاپیک مسابقه رو رزرو کرده پی ام میکنه و مسئول هم عکس رو با یه شماره میذاره تو پست دوم. و برای نظر سنجی از اون شماره استفاده میشه و نه اسم عکاس. اینجوری حتی اگه من از قصد هم بخوام از کسی طرفداری کنم نخواهم توانست ! : دی

سلام رضا جان.ممنون.طرح خوبیه ولی من یکی حدودا" میدونم بچه ها چه دوربینی دارند.و فکر کنم بهتره مدل دوربین هم ذکر بشه.پس اگر بخوام پارتی بازی کنم میتونم:دی
ولی در کل فکر نکنم احتیاجی به این کار باشه.ممکنه اون شخصی که عکس میذاره توضیحاتی هم بخواد ارائه بده که در این صورت نمیتونه.

حسین جان مسابقه رو چه کردی؟
یه حرکت بزن ردیفش کن تو اینجا از همه پیگیر تری :D
از شنبه موضوع رو بدین شروع کنیم

سلام حامد جان.
راستش هنوز سر موضوع به توافق نرسیدیم.از طرفی من به دو سه تا از بچه ها خبر دادم که بیان و نظر بدن ولی هنوز پیداشون نشده.
حالا یا درخواستم رو ندیدند یا .... :blush:
آخه مشکل امتحانات بچه ها هم هست.ولی با این حال اگر موافق باشند همه کار رو شروع میکنیم.
من امروز فردا برای قوانین یه جمع بندی میکنم و تایپیکش رو میزنم

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
سلام رضا جان.ممنون.طرح خوبیه ولی من یکی حدودا" میدونم بچه ها چه دوربینی دارند.و فکر کنم بهتره مدل دوربین هم ذکر بشه.پس اگر بخوام پارتی بازی کنم میتونم:دی
ولی در کل فکر نکنم احتیاجی به این کار باشه.ممکنه اون شخصی که عکس میذاره توضیحاتی هم بخواد ارائه بده که در این صورت نمیتونه.

سلام حامد جان.
راستش هنوز سر موضوع به توافق نرسیدیم.از طرفی من به دو سه تا از بچه ها خبر دادم که بیان و نظر بدن ولی هنوز پیداشون نشده.
آخه مشکل امتحانات بچه ها هم هست.ولی با این حال اگر موافق باشند همه کار رو شروع میکنیم.

من که منتظرم ببینم چی میشه ولی بهتر هست که موضوع آزاد نباشه تا بشه مقایسه درستی انجام داد

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69

سلام حامد جان.
عزیزم اگه من یکی که بخوام در مورد عکسی که گرفتم توضیح بدم قبلش نمیگم به نام خدا من رضا هستم ! :D
این تنها راه نیست. اگه به نظر جمع این راه عملی نباشه میشه هیئت داوران تشکیل داد.4 نفر هم باشه بسه. نصف تعداد داوران هم که حتما باید دانش عکاسی یا زیبایی شناسی داشته باشن.حالا اون نصف دیگه از رو قشنگی قضاوت کنن اشکالی ایجاد نمیکنه.
راه سوم هم که به نظرم همون داره اجرا میشه ( رای گیری توسط اعضا رو میگم ) قابل استناد نیست به نظرم و ارزشی نداره.
در مورد امتحانات هم درسته.فکر نکنم کسی تا بعد 15 بهمن امتحان داشته باشه پس میشه تاریخ شرکت تو مسابقه رو مثلا گذاشت از 1 بهمن تا 1 اسپند.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عزیزم اگه من یکی که بخوام در مورد عکسی که گرفتم توضیح بدم قبلش نمیگم به نام خدا من رضا هستم ! :D
این تنها راه نیست. اگه به نظر جمع این راه عملی نباشه میشه هیئت داوران تشکیل داد.4 نفر هم باشه بسه. نصف تعداد داوران هم که حتما باید دانش عکاسی یا زیبایی شناسی داشته باشن.حالا اون نصف دیگه از رو قشنگی قضاوت کنن اشکالی ایجاد نمیکنه.
راه سوم هم که به نظرم همون داره اجرا میشه ( رای گیری توسط اعضا رو میگم ) قابل استناد نیست به نظرم و ارزشی نداره.
در مورد امتحانات هم درسته.فکر نکنم کسی تا بعد 15 بهمن امتحان داشته باشه پس میشه تاریخ شرکت تو مسابقه رو مثلا گذاشت از 1 بهمن تا 1 اسپند.

نه.منظور من این بود که رو حساب عکس هایی که بچه ها گذاشتند من حدودا" میدونم هر کسی چه دوربینی داره.برای همین به طور شوخی اون مطلب رو بیان کردم
در مورد رای گیری فکر کنم بهتره اون افراد که دانش عکاسی دارند( که خیلی هم تو این فروم کم هستند.یا به نوعی میلی به مسابقه ندارند) نظرشون و نمراتشون رو بدند و بعد کاربرها هم بتونند نظر بدند.در هر حال این موارد برای این عنوان میشه که نظر همه توش دخیل باشه و اگر بقیه یا حداقل دو سه تای دیگه مثل شما به این نوع رای گیری علاقه ای نداشته باشند میشه این شیوه رو تغییر داد.
من تا چند روز آینده تایپیکش رو میزنم و قوانینی که همین جا بیان شده رو میذارم که همون ها هم با نظر جمع میتونه تغییر کنه
ممنونم رضا جان

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
مدیر بخش فرهنگ و هنر کیه ؟؟؟

بخش فرهنگ و هنر 5 تا زیر بخش (فرهنگ و جامعه - ادبیات - موسیقی و رادیو - عکس و عکاسی - سینما و تلویزیون) داره و هر کدوم از این زیر بخش ها مدیر و همکار جداگانه دارن.

پایین صفحات هر بخش در قسمت Forum Information and Options اسم مدیرها و همکاران اون بخش ذکر شده.

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
بخش فرهنگ و هنر 5 تا زیر بخش (فرهنگ و جامعه - ادبیات - موسیقی و رادیو - عکس و عکاسی - سینما و تلویزیون) داره و هر کدوم از این زیر بخش ها مدیر و همکار جداگانه دارن.

پایین صفحات هر بخش در قسمت Forum Information and Options اسم مدیرها و همکاران اون بخش ذکر شده.

پس چرا بخش عکاسی مدیر نداره ؟؟؟ شما الان همکار کی محسوب میشی ؟؟؟

البته بخش فرهنگ و جامعه هم مدیر نداره و یک نفر همکار داره که معلوم نیست همکار کیه .

احتمالا دوستان با خودشون همکاری می کنند.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
پس چرا بخش عکاسی مدیر نداره ؟؟؟ شما الان همکار کی محسوب میشی ؟؟؟

البته بخش فرهنگ و جامعه هم مدیر نداره و یک نفر همکار داره که معلوم نیست همکار کیه .

احتمالا دوستان با خودشون همکاری می کنند.

من در حال حاضر همکار مدیر ارشد و مدیر کل هستم !

راستی شما که سوالاتتون را جای دیگه ای هم مطرح کردید ! سعی کنید از همون تاپیک جوابتون رو بگیرید چون مدیران رده بالاتر ممکنه این تاپیک رو نبینن ولی اونجا رو حتما خواهند دید !

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

ما خودمون هم از اسپمرا هستیم حسین جان !
tooth.gif
یه زمانی تو بروکی... همه اسپمرا جمع بودیم
0s3p04oac82t8b63crde.gif

ولی خب میخواستم ببینم روند تاپیک چطوری هست ، چون خیلی وقت بود تو اون تاپیک پست نزده بودم .

البته پستی هم به خواست خودمون تو تاپیک نیست ! نظراتی در مورد عکس میدادیم قبلا منتقل شد اونجا !

منتظر نظر همکار بخش بودم که گویا براشون مهم نبوده ، خوش بگذره به دوستان.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ما خودمون هم از اسپمرا هستیم حسین جان !
tooth.gif
یه زمانی تو بروکی... همه اسپمرا جمع بودیم
0s3p04oac82t8b63crde.gif

ولی خب میخواستم ببینم روند تاپیک چطوری هست ، چون خیلی وقت بود تو اون تاپیک پست نزده بودم .

البته پستی هم به خواست خودمون تو تاپیک نیست ! نظراتی در مورد عکس میدادیم قبلا منتقل شد اونجا !

منتظر نظر همکار بخش بودم که گویا براشون مهم نبوده ، خوش بگذره به دوستان.
سلام حمید جان. خوبی؟ ببخشید که دیر جواب میدم.

تاپیک گپ و گفتگو که از اسمش معلومه که مربوط میشه به گپ و گفتگو که متهمین ردیف اول و دومش هم آرام و حسین هستند :دی (شوخی!) هدف از ایجاد این تاپیک هم این بود که اسپم ها رو از لابلای پست های تاپیک های دیگه شیفت بدیم به اینجا ! یعنی یه جور اسپم کده ی متمرکز در بخش عکاسی! البته به عنوان استارتر تاپیک به هیچ وجه فکرش رو هم نمی کردم که دوستان عزیز فعال ما اینقدر شیفته ی اسپم پراکنی در این تاپیک باشن وگرنه زودتر اقدام می کردم!

انتقال یکسری از پست ها از تاپیک های دیگه به تاپیک گپ و گفتگو هم صرفا به خاطر برقراری نظم بیشتر تاپیک ها بویژه تاپیک مسابقه ی عکس منتخب... (و به خصوص در زمانیه که دوستان دارن عکس هاشون رو برای مسابقه میگذارن) هست. اگرتوی پستی نظری در رابطه با عکس و یا موضوع داده شده باشه من باهاش کاری ندارم ولی اگر ببینم که اون پست حالت اسپم داره منتقلش می کنم. البته جدیدا این جور پست ها خیلی کم شدن . نمی دونم ! شاید هم حساسیت های من کمی کمتر شده ! الله اعلم!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حمید جان. خوبی؟ ببخشید که دیر جواب میدم.

تاپیک گپ و گفتگو که از اسمش معلومه که مربوط میشه به گپ و گفتگو که متهمین ردیف اول و دومش هم آرام و حسین هستند :دی (شوخی!) هدف از ایجاد این تاپیک هم این بود که اسپم ها رو از لابلای پست های تاپیک های دیگه شیفت بدیم به اینجا ! یعنی یه جور اسپم کده ی متمرکز در بخش عکاسی! البته به عنوان استارتر تاپیک به هیچ وجه فکرش رو هم نمی کردم که دوستان عزیز فعال ما اینقدر شیفته ی اسپم پراکنی در این تاپیک باشن وگرنه زودتر اقدام می کردم!

انتقال یکسری از پست ها از تاپیک های دیگه به تاپیک گپ و گفتگو هم صرفا به خاطر برقراری نظم بیشتر تاپیک ها بویژه تاپیک مسابقه ی عکس منتخب... (و به خصوص در زمانیه که دوستان دارن عکس هاشون رو برای مسابقه میگذارن) هست. اگرتوی پستی نظری در رابطه با عکس و یا موضوع داده شده باشه من باهاش کاری ندارم ولی اگر ببینم که اون پست حالت اسپم داره منتقلش می کنم. البته جدیدا این جور پست ها خیلی کم شدن . نمی دونم ! شاید هم حساسیت های من کمی کمتر شده ! الله اعلم!

سلام
لیلی رز عزیز از این بابت شرمنده ام:blush:
شاید بهتر بود گروهی تشکیل میدادیم و این حرف ها اونجا زده میشد.من از اول سعی میکردم در کنار اون همه اسپم کمی هم تو این بخش فعالیت داشته باشم.هر چند الان چند وقتیه کمتر فعالیت مفید داشتم(اگر قبل از این مفید بوده باشه).از طرفی نگاه که به بازدید ها میکنم میبینم تعدادشون نسبت به قبل بیشتر شده.فکر کنم تنها بخشی که تو گفت و گوش هیچ حرفی از خود عکاسی زده نمیشه همین جاست:blush:
در هر حال این جا یه کم شلوغ تر شده و مطمئنم شما هم این رو فهمیدید.اکثرش مروبط به مسابقه هاست و کمی از اون هم مربوط به تایپیک گفت و گو هست.
در هر حال دوست داشتم کسی باشه که در مورد عکس و عکاسی با هم حرف بزنیم که شاید تعداد این افراد خیلی کم باشه.از این رو اون جا هم به نوعی شده مکان ترویج اسپم های ما
از این بابت بنده رو ببخشید:blush:

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
تاپیک گپ و گفتگو که از اسمش معلومه که مربوط میشه به گپ و گفتگو که متهمین ردیف اول و دومش هم آرام و حسین هستند :دی

اوه اوه:D
/
میگما این بخش چرا لایک نداره؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
حسین... آرام ... فرزندانم
34zn0n5.gif

برگردیم سر موضوع چالش برانگیز مسابقه که من می خوام پیشنهاد بدم که بشه مسابقه ها !

هر چقدر نظرات رو بیشتر می خونم بیشتر گیج می شم ! به همین خاطر به ذهنم رسید که کلا بیاییم و دو تا تاپیک مجزا بزنیم برای دو تا مسابقه:

یک تاپیک برای مسابقه ی عکاسی با دوربین های عکاسی
که اگر حسین عزیز همچنان مایل باشه ، تا وقتی که فرصت داره بهش سر و سامان میده. مشخصه که این تاپیک برای دوستان عزیزی هستش که در زمینه ی عکاسی واردتر هستند و حرفه ای ترند.

یک تاپیک دیگه هم می زنیم برای مسابقه ی عکاسی با دوربین موبایل
که فکر می کنم مخاطبانش افرادی هستن که مثل خود من در زمینه ی عکاسی تبحری ندارن ولی دوست دارن موبایل به دست باشن و عکس بگیرن :دی فعلا اگر موافق باشید کارهای این تاپیک رو خودم انجام میدم و فعلا روالش رو میذاریم مثل اون دو تا تاپیک دیگه ی مسابقاتمون باشه تا به مرور زمان ببینیم که چه کارهایی باید انجام بشه و چه کارهایی نه.

من فکر می کنم با انجام این کار شرایط خیلی راحت تر بشه و اختلاف بین علما و اندیشمندان هم کمی کمتر بشه ! نظراتتون رو بگید حتما. مرسی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.
ممنون از شما لیلی عزیز.
در مورد دو تایی شدن باهاتون موافقم.به نوعی اختلاف سطح کمتر میشه و حق کسی ضایع نمیشه.و همین باعث میشه دلخوری ای پیش نیاد.
من با کمک قوانین و نظراتی که بچه ها دادند کارهای اون تایپیک رو میکنم.امیدوارم استقبال بشه.تا چند روز آینده حتما" تایپیکش رو میزنم.البته با اجازه از دوستانی که سطح اطلاعاتشون از من آماتور بیشتره.
-----------------------------------------
یه موضوعی که آرام هم عنوان کرد رو میخواستم دوباره سوال کنم.میخواستم بدونم نمیشه به این بخش هم گزینه ی لایک رو اضافه کنید؟باید با بهمن عزیز در میون بذارم یا شما؟
از طرفی فکر میکردم عنوان کردن این موضوع از طرف من یه کم نامتعارفه.چون ممکنه بعضی ها فکر کنند برای خودم این حرف رو میزنم.ولی به هر حال برداشت ها متفاوته و امیدوارم کسی این فکر رو نکنه.
تو قسمت مشاوره دوستانی هستند که واقعا" زحمت میکشند.راستش حیفه که برای تشکر کردن از اون ها گزینه ای نباشه.
ممنون میشم اگر جواب بدید

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام.
ممنون از شما لیلی عزیز.
در مورد دو تایی شدن باهاتون موافقم.به نوعی اختلاف سطح کمتر میشه و حق کسی ضایع نمیشه.و همین باعث میشه دلخوری ای پیش نیاد.
من با کمک قوانین و نظراتی که بچه ها دادند کارهای اون تایپیک رو میکنم.امیدوارم استقبال بشه.تا چند روز آینده حتما" تایپیکش رو میزنم.البته با اجازه از دوستانی که سطح اطلاعاتشون از من آماتور بیشتره.
-----------------------------------------
یه موضوعی که آرام هم عنوان کرد رو میخواستم دوباره سوال کنم.میخواستم بدونم نمیشه به این بخش هم گزینه ی لایک رو اضافه کنید؟باید با بهمن عزیز در میون بذارم یا شما؟
از طرفی فکر میکردم عنوان کردن این موضوع از طرف من یه کم نامتعارفه.چون ممکنه بعضی ها فکر کنند برای خودم این حرف رو میزنم.ولی به هر حال برداشت ها متفاوته و امیدوارم کسی این فکر رو نکنه.
تو قسمت مشاوره دوستانی هستند که واقعا" زحمت میکشند.راستش حیفه که برای تشکر کردن از اون ها گزینه ای نباشه.
ممنون میشم اگر جواب بدید

ممنونم که قبول زحمت می کنی. منتظر تاپیکت هستم و امیدوارم که استقبال خوبی بشه ازش. من هم به زودی اون یکی تاپیک رو می زنم.

در مورد لایک هم من مطرح کردم موضوع رو ، ولی نه خیلی سفت و سخت ! باز هم به صورت جدی تر و به خصوص برای بخش مشاوره درخواستش رو میدم. شما هم اگر دوست داشتید می تونید در این تاپیک پیشنهادتون رو ارائه بدید: http://forum.persiantools.com/t92613.html

بازم ممنون

بالا