• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

دمت گرم معلومه خیلی روی این قضیه فکر کردی

کارت تمومه ، الان لیلی میاد بهت اخطار میده ، به من که اخطار داد :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام بانو.
میخواستم ببینم اون مسابقه ی عکس چی شد؟ کنسل شد یا ..... ؟
با توجه به این که دوستان جدیدی به این بخش اومدند و تایپک آخرین عکس کمی از حالت راکدی در اومده فکر میکنم اگر مسابقه بر گذار بشه بد نباشه
و این که عکس ها هم بر اساس دوربین و هم نوع عکس ( طبیعت/ ماکرو/hdr و .... ) برای مسابقه تفکیک بشه.
و اگر هم مایل باشید یه قوانین و محدودیتی هایی برای انتخاب وجود داشته باشه

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام بانو.
میخواستم ببینم اون مسابقه ی عکس چی شد؟ کنسل شد یا ..... ؟
با توجه به این که دوستان جدیدی به این بخش اومدند و تایپک آخرین عکس کمی از حالت راکدی در اومده فکر میکنم اگر مسابقه بر گذار بشه بد نباشه
و این که عکس ها هم بر اساس دوربین و هم نوع عکس ( طبیعت/ ماکرو/hdr و .... ) برای مسابقه تفکیک بشه.
و اگر هم مایل باشید یه قوانین و محدودیتی هایی برای انتخاب وجود داشته باشه

سلام حسین عزیز.

خیلی خوب میشه که خود شما و یا یکی از دوستانی که بیشتر از من و بقیه ی دوستان ، از عکس و عکاسی سررشته داره مسوولیت این کار رو بر عهده بگیره.حاضری توی این کار کمک کنی؟ اگر موافقی روی این موضوع فکر کن و عنوان تاپیک و مقرراتی که به نظرت لازم هستند رو بهمون توی همین تاپیک بگو تا بقیه ی دوستان هم اگر نظری دارن ارائه کنن و به امید خدا کار رو شروع کنیم.

ممنون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام حسین عزیز.

خیلی خوب میشه که خود شما و یا یکی از دوستانی که بیشتر از من و بقیه ی دوستان ، از عکس و عکاسی سررشته داره مسوولیت این کار رو بر عهده بگیره.حاضری توی این کار کمک کنی؟ اگر موافقی روی این موضوع فکر کن و عنوان تاپیک و مقرراتی که به نظرت لازم هستند رو بهمون توی همین تاپیک بگو تا بقیه ی دوستان هم اگر نظری دارن ارائه کنن و به امید خدا کار رو شروع کنیم.

ممنون

سلام لیلی عزیز.
راستش من هم اطلاعات زیادی ندارم.نگاه به حرف زدنم نکنید.من هم تازه وارد این وادی شدم
در مورد کمک هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.چون به نظرم بهتره این بخش به سمتی بره که بار آموزشی اش بیشتر بشه.گذاشتن مسابقه هم میتونه به این کار کمک کنه و برای همین حرفش رو زدم.
امیدوارم دوستان پراکنده نشند و دل خوشی ما از بین نره.در هر صورت من با تمام نقایصی که میدونم میتونه توی قوانین یا پیشنهاد هایی که میدم وجود داشته باشه تو چند روز آینده سعی میکنم یه سری مطالب رو عنوان کنم تا بقیه سر در گم نشن.
از بقیه(مخصوصا" کسایی که تو این رشته تحصیلات یا تجربیاتی داشتند) خواهش میکنم نظرشون رو عنوان کنند. تا بتونیم یه کار فرهنگی راه بندازیم.

چیزایی که الان به ذهنم میرسه رو میگم و بقیه رو خورد خورد به همراه دوستان عزیز تشریح میکنیم.و فکر کنم قوانین هم دست جمعی تنظیم بشه بهتر باشه.یا حداقل نظرات بقیه توش دخالتی داشته باشه:
به نظرم بیشتر بچه ها علاقه شون به عکس های طبیعت بیشتر باشه.پس فکر کنم بهتره همین موضوع فعلا" انتخاب بشه.
قبل از هر چیزی بهتره تعریفی از عکس منظره و طبیعت گذاشته بشه که این کار پیچیده ای نیست.و تو تایپیک یادگیری هم من یه لینک مربوط به این موضوع گذاشته بودم که میشه با توضیحات بیشتری کاملش کرد و البته به صورتی که همه بفهمند و مطلب به صورت خلاصه باشه
امتیاز دادن بهتره توسط همه باشه.ولی نه از روی احساس.و افراد با تجربه و اطلاعات هم نظرای خودشون رو عنوان کنند( که بهتره اول باشه و بعد نظر بقیه) تا بقیه تو تصمیم گیری راحت تر باشند.
و این که همیشه از لحاظ فنی یه عکس مورد انتقاد یا نمره دادن نباشه.که میشه این مورد رو تو نظرات و نمرات بقیه پیدا کرد
مدل دوربین/ لوکیشن/ مشخصات مربوط به سرعت شاتر.ایزو.دریچه ی دیافراگم و ... حتما" باشه.چون بر فرض مثال ممکنه محدودیتی توی دوربین باشه که موجب مشکلاتی توی عکس شده باشه
هر چند ممکنه این پیشنهادات مورد پسند همه واقع نشه و عمر تایپیک کم باشه ولی بهتره حداقل عنوان شده باشه و یه حرکت نمادین در این مورد داشته باشیم.من یک هفته صبر میکنم و به دوستان اطلاع میدم تا نظراتشون رو این جا عنوان کنند و بعد اگر استقبال خوب بود کار شروع بشه

با تشکر از وقتی که گذاشتید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بابا خدا وکیلی چند تا از بچه ها بیاید و نظرتون رو بگید :(

یه مسابقه ی ساده است ها.هدفشم فقط دور هم بودنه.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
حسین جون ایده خوبیه موافقم

فقط اینجانب آماتوری بیش نبوده و با موبایل عکس میندازم
06214IMM127fs4103433.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین جون ایده خوبیه موافقم

فقط اینجانب آماتوری بیش نبوده و با موبایل عکس میندازم
06214IMM127fs4103433.gif

بابا مشکلی که نداره.اصلا" یه مسابقه هم برای اون هایی میذاریم که با موبایل عکس میگیرند
نمیدونم چرا اون روز که حرفش زده شد بعضی ها مخالف بودند و بعدشم سراغش رو نگرفتند

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
سلام
منم فکر می کنم ایده قشنگی باشه
به شرط اینکه سعی بشه موضوعاتی که انتخاب میشه چندان تخصصی و مشکل نباشه تا همه شرکت کنیم
129fs370785.gif
4lqqtqv.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
منم فکر می کنم ایده قشنگی باشه
به شرط اینکه سعی بشه موضوعاتی که انتخاب میشه چندان تخصصی و مشکل نباشه تا همه شرکت کنیم
129fs370785.gif
4lqqtqv.gif

سلام
من هم برای همین گفتم موضوع اول رو طبیعت انتخاب کنیم.هر چند کل این موضوع بر پایه ی دور هم بودن میچرخه ولی مطمئن باشید اگر قضاوتی هم در کار باشه رو حساب سطح و همچنین نظرات بچه هاست
ممنون

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
خب، خوبه که بجای این همه بحث مسابقه زودتر راه اندازی بشه!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خب، خوبه که بجای این همه بحث مسابقه زودتر راه اندازی بشه!

اول از همه میخوایم ببینیم برخورد بچه ها با این موضوع چیه.و چقدر استقبال میشه.
و همچنین جدا از این ها دوستان بیان و قوانین رو تایید یا رد کنند که بعد به مشکل نخوریم.
و جدا از این هم فکر میکنم الان کمی سر بیشتر بچه ها شلوغه.برای همین پیشنهاد دادم که کارهای اولیه انجام بشه و حدودا" نزدیک بهار کار رو شروع کنیم.
در پایان همه ی این ها موافق لیلی حرف اول رو میزنه
ممنون که نظر دادید

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
سلام به همه. اول از همه از آقا حسین ، دوست خیلی خوبم که منو لایق دونستن و به این تاپیک دعوت کردن تشکر میکنم.
دوم به نظرم قبل از رسیدن فصل پرطرفدار بهار و به خصوص روزهای پر سوژه ی نوروز که یقینا موقعیت های عکاسی خاص خودشو داره خیلی خوب میشه یه مسابقه هم برای زمستون برگزار کنیم. که به گفته و خواسته ی چند تا از عزیزای علاقه مند باز خیلی خوب میشه که این مسابقه تو دو قسمت آماتوری و حرفه ای برگزار بشه. یا حداقل انتخاب برترین ها بر این دو دسته باشه تا خیلی از ماها که دانش و توانایی عکاسی حرفه ای رو نداریم هم بتونیم شرکت کنیم.
هر کمکی از نظر اطلاع رسانی هم تو این زمینه لازم بود من در خدمتم.اگه مساله ی مسابقه زمستونی قطعی شد امضای منم مثل قبل در خدمت بخش عکاسیه.

Last edited:

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
شاید خوب باشه که زودتر مسابقه شروع بشه تا مناظر زیبای زمستون رو از دست ندیم.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام خدمت همه دوستان
خصوصا آقا حسين

چند تا مورد به نظرم ميرسه
1 ارائه موضوع مشخص در ژانر مشخص ( اجتماعي - طبيعي - پرتره-)
2 ارائه زمان مسابقه( مثلا اگه قراره مسابقه ماهانه باشه از اول هر مال تا 20 هر ماه ملت ارسال عكس باشه) برنده 25 علام بشه (يا اگه بچه ها استقبال كردن هر 2 هفته يا هر هفته بر گذار بشه
3 گذاشتن استانداردي براي حجم و اندازه عكس هاي ارسالي مثلا حداكثر سايز 800*600 و حجم 300كيلو بايت
4 تعيين روش راي گيري (من چيزي به نظرم نميرسه تو فروم هاي ديگر از تعداد دكمه هاي تشكر براي هر عكس استفاده ميشه به نظرتون انجا چيكار كنيم؟
مثلا براي هر مسابقه تاپيك ايجاد شود و در پس اول عكس ها به صورت بند اگشتي قرار بگيره در پست دوم يه نفر زحمت شمارش ارائ و علام برنده رو بكشه
5 نقد عكس ها پس از پايان دوره مسابقه توسط همه شركت كنندگان (اين مورد خيلي به همه دوستان كمك ميكنه همه با نظرات بقيه آشنا ميشيم
6 توضيحات عكاس در مورد روش هاي عكاسي عكسش و نوع اديت عكس ها

پ ن : واسه اولين سوژه منم منظره زمستاني رو به نظرم موافقم موضوع ساده و رواني هست ميشه برداشت هاي خوبي داشت

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اول از همه میخوایم ببینیم برخورد بچه ها با این موضوع چیه.و چقدر استقبال میشه.
و همچنین جدا از این ها دوستان بیان و قوانین رو تایید یا رد کنند که بعد به مشکل نخوریم.
و جدا از این هم فکر میکنم الان کمی سر بیشتر بچه ها شلوغه.برای همین پیشنهاد دادم که کارهای اولیه انجام بشه و حدودا" نزدیک بهار کار رو شروع کنیم.
در پایان همه ی این ها موافق لیلی حرف اول رو میزنه
ممنون که نظر دادید

حسین جان بلاخره باید از یه جا کار رو شروع کرد. ظاهرا هیچ کدوممون تجربه ای برای این کار نداریم. تجربه رو به تدریج و باهم و به مرور زمان به دست میاریم. مهم اینه که کار از یک جایی شروع بشه. قوانین رو میشه به مرور ویرایش و کامل کرد.

موافقت من هم تنها شرط نیست (منم یکی هستم مثل بقیه)، مهم استقبال دوستانه که مطمئنم به تدریج این کار هم انجام میشه.

منم با دوستان دیگه مون موافقم که کار رو سریعتر شروع کنیم تا سوژه های قشنگ زمستونی رو از دست ندیم.

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
شاید خوب باشه که زودتر مسابقه شروع بشه تا مناظر زیبای زمستون رو از دست ندیم.

بعدش اونوقت که ما تو تهران هستیم و برف بارون زیادی نمیبینیم چیکار کنیم ؟؟؟؟(فقط و فقط آلودگی هوا میبینیم)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه. اول از همه از آقا حسین ، دوست خیلی خوبم که منو لایق دونستن و به این تاپیک دعوت کردن تشکر میکنم.
دوم به نظرم قبل از رسیدن فصل پرطرفدار بهار و به خصوص روزهای پر سوژه ی نوروز که یقینا موقعیت های عکاسی خاص خودشو داره خیلی خوب میشه یه مسابقه هم برای زمستون برگزار کنیم. که به گفته و خواسته ی چند تا از عزیزای علاقه مند باز خیلی خوب میشه که این مسابقه تو دو قسمت آماتوری و حرفه ای برگزار بشه. یا حداقل انتخاب برترین ها بر این دو دسته باشه تا خیلی از ماها که دانش و توانایی عکاسی حرفه ای رو نداریم هم بتونیم شرکت کنیم.
هر کمکی از نظر اطلاع رسانی هم تو این زمینه لازم بود من در خدمتم.اگه مساله ی مسابقه زمستونی قطعی شد امضای منم مثل قبل در خدمت بخش عکاسیه.

سلام رضا جان.خوشحالم که اومدی و نظرت رو دادی

سلام خدمت همه دوستان
خصوصا آقا حسين

چند تا مورد به نظرم ميرسه
1 ارائه موضوع مشخص در ژانر مشخص ( اجتماعي - طبيعي - پرتره-)
2 ارائه زمان مسابقه( مثلا اگه قراره مسابقه ماهانه باشه از اول هر مال تا 20 هر ماه ملت ارسال عكس باشه) برنده 25 علام بشه (يا اگه بچه ها استقبال كردن هر 2 هفته يا هر هفته بر گذار بشه
3 گذاشتن استانداردي براي حجم و اندازه عكس هاي ارسالي مثلا حداكثر سايز 800*600 و حجم 300كيلو بايت
4 تعيين روش راي گيري (من چيزي به نظرم نميرسه تو فروم هاي ديگر از تعداد دكمه هاي تشكر براي هر عكس استفاده ميشه به نظرتون انجا چيكار كنيم؟
مثلا براي هر مسابقه تاپيك ايجاد شود و در پس اول عكس ها به صورت بند اگشتي قرار بگيره در پست دوم يه نفر زحمت شمارش ارائ و علام برنده رو بكشه
5 نقد عكس ها پس از پايان دوره مسابقه توسط همه شركت كنندگان (اين مورد خيلي به همه دوستان كمك ميكنه همه با نظرات بقيه آشنا ميشيم
6 توضيحات عكاس در مورد روش هاي عكاسي عكسش و نوع اديت عكس ها

پ ن : واسه اولين سوژه منم منظره زمستاني رو به نظرم موافقم موضوع ساده و رواني هست ميشه برداشت هاي خوبي داشت

سلام حامد جان.ممنون

حسین جان بلاخره باید از یه جا کار رو شروع کرد. ظاهرا هیچ کدوممون تجربه ای برای این کار نداریم. تجربه رو به تدریج و باهم و به مرور زمان به دست میاریم. مهم اینه که کار از یک جایی شروع بشه. قوانین رو میشه به مرور ویرایش و کامل کرد.

موافقت من هم تنها شرط نیست (منم یکی هستم مثل بقیه)، مهم استقبال دوستانه که مطمئنم به تدریج این کار هم انجام میشه.

منم با دوستان دیگه مون موافقم که کار رو سریعتر شروع کنیم تا سوژه های قشنگ زمستونی رو از دست ندیم.

راستش این مواقع هست که کمبود افراد مجرب مثل سعید یا بقیه ی بچه ها معلوم میشه.

بعدش اونوقت که ما تو تهران هستیم و برف بارون زیادی نمیبینیم چیکار کنیم ؟؟؟؟(فقط و فقط آلودگی هوا میبینیم)

راستش این دوست آخرمون در کنار توضیحات خوب حامد جان و همچنین رضای عزیز حرف بدی نزدند.
چون اصفهان هم وضع هوای خوبی تو زمستون نداره.البته یادمون نره که بیشتر همین نظر ها مال افرادیه که امسال برفی ندیدند.گمان نمیکنم شهر های زیادی برف اومده باشه و هواش به زمستون بخوره.بیشتر حالت پاییزی رو داره که حتی رنگ بندی اش هم نیست.
خود من هم منظره ای که از زمستون امسال دیدم درختای خشک و یک رنگی بوده که یا نمیشده عکس خوبی ازشون گرفت و یا حالت بدی به آدم تلقین میکنه
با این حال بهتره دنبال این حرف ها نباشم.میشه با نظر دوستان طبیعت زمستان رو انتخاب کرد.من حدود 4 سال پیش یه چیزایی گرفتم که میتونم از اون ها استفاده کنم(در صورتی که محدودیت تاریخ عکس مطرح نباشه.که فکر کنم بهتر هم همین باشه تا بقیه نظشون رو بگند).
جدا از این فکر میکنم نمیشه یه زمانی داد و عکس خیلی خوبی گرفت.ممکنه فردا صبح من یا هر کس دیگه ای بهترین عکسمون ( از نظر خودمون) رو بگیریم و ممکنه این اتفاق چند سال پیش افتاده باشه.و حرف از آینده نمیزنم.
این که همه موافق باشند تا طبیعت زمستان رو انتخاب کنیم بد نیست.در واقع حدود عکس ها مشخص میشه و این برای امتیاز دادن خیلی خوبه

جدا از قوانینی که حامد عزیز گفتند فکر کنم برای امتیاز از نمره هم استفاده کنیم بد نیست.مثل مسابقه ی دیگه ای که تو این بخش هست.
پیشنهاد میکنم همه ی دوستان قوانینی که فکر میکنند باید وضع بشه رو تو یه پست عنوان کنند.و برای قوانینشون شماره بذارند و حداقل خلاصه شده باشه.تا بشه یه جمع بندی کرد.
من از دو سه تا دیگه از کاربرانی که تو قسمت عکس فعال بودند درخواست کردم که نظرشون رو بدند.اگر این افراد هم بیان و حرفی بزنند و تعداد نظر ها و قوانین با هم جمع بشه فکر کنم بهتر باشه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
والا من هم ساكن تهران كرج هستم و برف كه هيچ نمادي هم از زمستون نديدم جز كيسه هاي شن كنار اتوبان

من نظرم عكس از خوراكي هست
عكس ها و ايده هاي فوق العاده اي ديدم از اين مورد
ميشه روش خوب كار كرد
هر چند خوراكي خيلي كلي هست
ميشه تمركز روي ميوه ، غذاي ايراني، غذاي خارجي يا تنلقات يا حتي سفره غذايي گذاشت
اينم يه ايده است ميشه روش فكر كرد
به هر حال بنده حاظرم واسه يه مسابقه خوب:rolleyes:

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
والا بله اینم حرفیه . تهران و اصفهان کم برف میاد.
ولی خب صحنه های قشنگ هم هست. مثلا درختایی که برگ ندارن و تو غروب پرنده ها میشنن روش ( چند روز پیش اینو دیدم کلی حسرت خوردم دوربینم همرام نبود. )
بچه ها راستی چرا این بخش سیستم like نداره ؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
ما برف نداریم باید چیکار کنیم؟
به نظرم از میوه جات باشه ، بهتره .

بالا