IvY
Registered User
دمت گرم معلومه خیلی روی این قضیه فکر کردی
کارت تمومه ، الان لیلی میاد بهت اخطار میده ، به من که اخطار داد
دمت گرم معلومه خیلی روی این قضیه فکر کردی
سلام بانو.
میخواستم ببینم اون مسابقه ی عکس چی شد؟ کنسل شد یا ..... ؟
با توجه به این که دوستان جدیدی به این بخش اومدند و تایپک آخرین عکس کمی از حالت راکدی در اومده فکر میکنم اگر مسابقه بر گذار بشه بد نباشه
و این که عکس ها هم بر اساس دوربین و هم نوع عکس ( طبیعت/ ماکرو/hdr و .... ) برای مسابقه تفکیک بشه.
و اگر هم مایل باشید یه قوانین و محدودیتی هایی برای انتخاب وجود داشته باشه
سلام حسین عزیز.
خیلی خوب میشه که خود شما و یا یکی از دوستانی که بیشتر از من و بقیه ی دوستان ، از عکس و عکاسی سررشته داره مسوولیت این کار رو بر عهده بگیره.حاضری توی این کار کمک کنی؟ اگر موافقی روی این موضوع فکر کن و عنوان تاپیک و مقرراتی که به نظرت لازم هستند رو بهمون توی همین تاپیک بگو تا بقیه ی دوستان هم اگر نظری دارن ارائه کنن و به امید خدا کار رو شروع کنیم.
ممنون
حسین جون ایده خوبیه موافقم
فقط اینجانب آماتوری بیش نبوده و با موبایل عکس میندازم
سلام
منم فکر می کنم ایده قشنگی باشه
به شرط اینکه سعی بشه موضوعاتی که انتخاب میشه چندان تخصصی و مشکل نباشه تا همه شرکت کنیم
خب، خوبه که بجای این همه بحث مسابقه زودتر راه اندازی بشه!
اول از همه میخوایم ببینیم برخورد بچه ها با این موضوع چیه.و چقدر استقبال میشه.
و همچنین جدا از این ها دوستان بیان و قوانین رو تایید یا رد کنند که بعد به مشکل نخوریم.
و جدا از این هم فکر میکنم الان کمی سر بیشتر بچه ها شلوغه.برای همین پیشنهاد دادم که کارهای اولیه انجام بشه و حدودا" نزدیک بهار کار رو شروع کنیم.
در پایان همه ی این ها موافق لیلی حرف اول رو میزنه
ممنون که نظر دادید
شاید خوب باشه که زودتر مسابقه شروع بشه تا مناظر زیبای زمستون رو از دست ندیم.
سلام به همه. اول از همه از آقا حسین ، دوست خیلی خوبم که منو لایق دونستن و به این تاپیک دعوت کردن تشکر میکنم.
دوم به نظرم قبل از رسیدن فصل پرطرفدار بهار و به خصوص روزهای پر سوژه ی نوروز که یقینا موقعیت های عکاسی خاص خودشو داره خیلی خوب میشه یه مسابقه هم برای زمستون برگزار کنیم. که به گفته و خواسته ی چند تا از عزیزای علاقه مند باز خیلی خوب میشه که این مسابقه تو دو قسمت آماتوری و حرفه ای برگزار بشه. یا حداقل انتخاب برترین ها بر این دو دسته باشه تا خیلی از ماها که دانش و توانایی عکاسی حرفه ای رو نداریم هم بتونیم شرکت کنیم.
هر کمکی از نظر اطلاع رسانی هم تو این زمینه لازم بود من در خدمتم.اگه مساله ی مسابقه زمستونی قطعی شد امضای منم مثل قبل در خدمت بخش عکاسیه.
سلام خدمت همه دوستان
خصوصا آقا حسين
چند تا مورد به نظرم ميرسه
1 ارائه موضوع مشخص در ژانر مشخص ( اجتماعي - طبيعي - پرتره-)
2 ارائه زمان مسابقه( مثلا اگه قراره مسابقه ماهانه باشه از اول هر مال تا 20 هر ماه ملت ارسال عكس باشه) برنده 25 علام بشه (يا اگه بچه ها استقبال كردن هر 2 هفته يا هر هفته بر گذار بشه
3 گذاشتن استانداردي براي حجم و اندازه عكس هاي ارسالي مثلا حداكثر سايز 800*600 و حجم 300كيلو بايت
4 تعيين روش راي گيري (من چيزي به نظرم نميرسه تو فروم هاي ديگر از تعداد دكمه هاي تشكر براي هر عكس استفاده ميشه به نظرتون انجا چيكار كنيم؟
مثلا براي هر مسابقه تاپيك ايجاد شود و در پس اول عكس ها به صورت بند اگشتي قرار بگيره در پست دوم يه نفر زحمت شمارش ارائ و علام برنده رو بكشه
5 نقد عكس ها پس از پايان دوره مسابقه توسط همه شركت كنندگان (اين مورد خيلي به همه دوستان كمك ميكنه همه با نظرات بقيه آشنا ميشيم
6 توضيحات عكاس در مورد روش هاي عكاسي عكسش و نوع اديت عكس ها
پ ن : واسه اولين سوژه منم منظره زمستاني رو به نظرم موافقم موضوع ساده و رواني هست ميشه برداشت هاي خوبي داشت
حسین جان بلاخره باید از یه جا کار رو شروع کرد. ظاهرا هیچ کدوممون تجربه ای برای این کار نداریم. تجربه رو به تدریج و باهم و به مرور زمان به دست میاریم. مهم اینه که کار از یک جایی شروع بشه. قوانین رو میشه به مرور ویرایش و کامل کرد.
موافقت من هم تنها شرط نیست (منم یکی هستم مثل بقیه)، مهم استقبال دوستانه که مطمئنم به تدریج این کار هم انجام میشه.
منم با دوستان دیگه مون موافقم که کار رو سریعتر شروع کنیم تا سوژه های قشنگ زمستونی رو از دست ندیم.
بعدش اونوقت که ما تو تهران هستیم و برف بارون زیادی نمیبینیم چیکار کنیم ؟؟؟؟(فقط و فقط آلودگی هوا میبینیم)