lilyrose
مدیر بازنشسته
سلام به لیلی عزیز
در مورد تایپیک های اضافه شده به نظرم زیاد جالب نبود.همه میتونستند تو همون بخش مشاوره سوالهاشون رو بپرسند.
و خوب تا میشد هم بچه ها سریع جواب میدادند.
و اما پیشنهاد من:
اگه بشه گالری های عکس مهم و اساسی (مثل حشرات.کودکان و ...) رو با اضافه کردن تایتل "موضوع مهم" همیشه بالا و صفحه ی اول نگه داریم فکر کنم بهتر باشه.
و دومین پیشنهادم اینه که اعضاء فعال این بخش تو امضاشون لینک این بخش رو بذارند تا اگه تو قسمت های دیگه هم فعالیتی دارند بقیه با دیدن امضا سری هم به این بخش بزنند و آمار بازدید بهتر بشه.
البته این کار به صورت دلخواه باشه و یه پیشنهاد.که هر کس خواست انجام بده و هر کس دوست نداشت این کار رو نکنه.
ممنون میشم نظرتون رو بگید
درود بر حسین عزیز و گرامی. خوش برگشتین. جاتون حسابی خالی بود.
_ در مورد تاپیک های اضافه شده ، من دو سه روزی هم صبر کردم تا نظر بقیه رو هم بدونم. کسی نظری نداشت و نهایتا با دو رای موافق (خودم و جناب مقدم) تاپیک ها رو ایجاد کردم.
_در مورد پیشنهاد اولتون ؛ راستش در حال حاضر تعداد تاپیک های مهم این بخش به اندازه ی کافی زیاد هست و واقعا جا نداره که تاپیک دیگه ای استیکی بشه. بعد هم این جور چیزا یه مقدار سلیقه ایه. شاید یه عده هم دلشون بخواد که تاپیک نمایش احساس مهم بشه. میدونید! یکسری از تاپیک ها مثل همین دو تا تاپیکی گفتید حالت مرجع دارن و تا وقتی که من توی این بخش هستم ، اگر تاپیک مشابهی زده بشه ، با این تاپیک های مرجعمون ادغامش می کنم. تا وقتی هم که شما و دوستان دیگه توی این بخش فعالیت می کنید مطمئنم این تاپیک ها توی صفحه ی اول خواهند موند.
_و اما پیشنهاد دومتون ؛ پیشنهاد خیلی خوبیه ولی نمی شه کسی رو مجبور کرد که این کار رو انجام بده. اگر دوست دارید توی گپ و گفتگو مطرح کنید تا دوستان دیگه هم در جریان قرار بگیرن. خودتون هم اگر مایلید حتما این کار رو انجام بدید.
ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون.