• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام به لیلی عزیز
در مورد تایپیک های اضافه شده به نظرم زیاد جالب نبود.همه میتونستند تو همون بخش مشاوره سوالهاشون رو بپرسند.
و خوب تا میشد هم بچه ها سریع جواب میدادند.
و اما پیشنهاد من:
اگه بشه گالری های عکس مهم و اساسی (مثل حشرات.کودکان و ...) رو با اضافه کردن تایتل "موضوع مهم" همیشه بالا و صفحه ی اول نگه داریم فکر کنم بهتر باشه.
و دومین پیشنهادم اینه که اعضاء فعال این بخش تو امضاشون لینک این بخش رو بذارند تا اگه تو قسمت های دیگه هم فعالیتی دارند بقیه با دیدن امضا سری هم به این بخش بزنند و آمار بازدید بهتر بشه.
البته این کار به صورت دلخواه باشه و یه پیشنهاد.که هر کس خواست انجام بده و هر کس دوست نداشت این کار رو نکنه.
ممنون میشم نظرتون رو بگید

درود بر حسین عزیز و گرامی. خوش برگشتین. جاتون حسابی خالی بود.

_ در مورد تاپیک های اضافه شده ، من دو سه روزی هم صبر کردم تا نظر بقیه رو هم بدونم. کسی نظری نداشت و نهایتا با دو رای موافق (خودم و جناب مقدم) تاپیک ها رو ایجاد کردم.

_در مورد پیشنهاد اولتون ؛ راستش در حال حاضر تعداد تاپیک های مهم این بخش به اندازه ی کافی زیاد هست و واقعا جا نداره که تاپیک دیگه ای استیکی بشه. بعد هم این جور چیزا یه مقدار سلیقه ایه. شاید یه عده هم دلشون بخواد که تاپیک نمایش احساس مهم بشه. میدونید! یکسری از تاپیک ها مثل همین دو تا تاپیکی گفتید حالت مرجع دارن و تا وقتی که من توی این بخش هستم ، اگر تاپیک مشابهی زده بشه ، با این تاپیک های مرجعمون ادغامش می کنم. تا وقتی هم که شما و دوستان دیگه توی این بخش فعالیت می کنید مطمئنم این تاپیک ها توی صفحه ی اول خواهند موند.

_و اما پیشنهاد دومتون ؛ پیشنهاد خیلی خوبیه ولی نمی شه کسی رو مجبور کرد که این کار رو انجام بده. اگر دوست دارید توی گپ و گفتگو مطرح کنید تا دوستان دیگه هم در جریان قرار بگیرن. خودتون هم اگر مایلید حتما این کار رو انجام بدید.

ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود بر حسین عزیز و گرامی. خوش برگشتین. جاتون حسابی خالی بود.

_ در مورد تاپیک های اضافه شده ، من دو سه روزی هم صبر کردم تا نظر بقیه رو هم بدونم. کسی نظری نداشت و نهایتا با دو رای موافق (خودم و جناب مقدم) تاپیک ها رو ایجاد کردم.

_در مورد پیشنهاد اولتون ؛ راستش در حال حاضر تعداد تاپیک های مهم این بخش به اندازه ی کافی زیاد هست و واقعا جا نداره که تاپیک دیگه ای استیکی بشه. بعد هم این جور چیزا یه مقدار سلیقه ایه. شاید یه عده هم دلشون بخواد که تاپیک نمایش احساس مهم بشه. میدونید! یکسری از تاپیک ها مثل همین دو تا تاپیکی گفتید حالت مرجع دارن و تا وقتی که من توی این بخش هستم ، اگر تاپیک مشابهی زده بشه ، با این تاپیک های مرجعمون ادغامش می کنم. تا وقتی هم که شما و دوستان دیگه توی این بخش فعالیت می کنید مطمئنم این تاپیک ها توی صفحه ی اول خواهند موند.

_و اما پیشنهاد دومتون ؛ پیشنهاد خیلی خوبیه ولی نمی شه کسی رو مجبور کرد که این کار رو انجام بده. اگر دوست دارید توی گپ و گفتگو مطرح کنید تا دوستان دیگه هم در جریان قرار بگیرن. خودتون هم اگر مایلید حتما این کار رو انجام بدید.

ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون.

سلام بانو.ممنون
در مورد پیشنهاد اول راستش حالا که میبینم حق با شماست.
و در مورد دومی من هم نگفتم اجبار.اگه شد یه امضا با عکس طراحی میکنم و پیشنهادش و به دوستان میگم.شاید هم لینک ساده باشه بهتره.
و این که فکر نکنم نیازی اصلا" به اجبار باشه.در اصل کسایی که عنوان کاربر فعال رو دارند اضافه کردن یه لینک چیز خاصی نباشه.

در هر صورت ممنونم.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام بانو.ممنون
در مورد پیشنهاد اول راستش حالا که میبینم حق با شماست.
و در مورد دومی من هم نگفتم اجبار.اگه شد یه امضا با عکس طراحی میکنم و پیشنهادش و به دوستان میگم.شاید هم لینک ساده باشه بهتره.
و این که فکر نکنم نیازی اصلا" به اجبار باشه.در اصل کسایی که عنوان کاربر فعال رو دارند اضافه کردن یه لینک چیز خاصی نباشه.

در هر صورت ممنونم.

اتفاقا طراحی یه عکس به عنوان امضا ایده ی خیلی خوبیه. اگر زحمتشو بکشی که من خودم شخصا استفاده می کنم ازش.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اتفاقا طراحی یه عکس به عنوان امضا ایده ی خیلی خوبیه. اگر زحمتشو بکشی که من خودم شخصا استفاده می کنم ازش.

سلام دوباره.در مورد امضا ببخشید که خیلی داره دیر میشه.صبر کردم تا اگه شد یه gif یا فلش درست کنم بهتر میشه.
و این که فکر نمیکنید توضیح کوچکی که در زیر تایتل عکس و عکاسی هست در صفحه ی اول.با الان جور در نمیاد؟

کد:
[B]محلی برای بحث و تبادل نظر پیرامون عکس و عکاسی دیجیتال ، ابزار و تجهیزات کامپیوتری مرتبط ، دوربینهای دیجیتال[/B]

فکر کنم این توضیح مال خیلی قبل از این بوده.در اصل ممکنه خیلی ها ندونند که گالری های عکسی هم هست.
همه ی این توضیحات الان حکم چیزهای جزیی رو داره.
میدونم مربوط به مدیریت فرومه ولی فکر کنم اگه شما بتونید یه توضیح مختصر(که با وضعیت الان سازگار باشه)رو جمله بندی کنید و به عنوان همکار این بخش به مدیریت فروم اطلاع بدید بهتر باشه.
البته تصمیم آخر با شماست و همه ی این ها فقط پیشنهاده
با تشکر

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
مدیران عزیز اگه صلاح دونستن یه تاپیک جدید بزنیم بنام طهران و عکسهای قدیمی تهران رو در اون قرار بدیم

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اون رو میدونم اما منظور من فقط درباره تهران هستش
یعنی فقط به عکس های قدیمی تهران بپردازه

نه اینکه مثل او تاپیک طبیعت ایران که زده بودم با تاپیک نقاط دیدنی ایران و جهان مخلوط بشه

و از مسیر اصلی خودش منحرف بشه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نمیشه که این جوری.خوب منم مال اصفهانم بیام یه تایپیک عکسهای قدیمی صفاهان بزنم؟ :blink: اونوقت این جا تاریخی میشه که
اونوقت هر کسی از هر شهری حق داره یه تایپیک بزنه
یه چیزی هم بگم:این بخش فقط عکس گذاشتن نیست.باید یه کم عکس ها ارزشمند باشه.که خوب عکس هایی که از طبیعت ایران گذاشتید چیزهایی هست که هر کسی با یه دوربین کامپکت میتونه بگیره. اگر این جوری بود من خودم تک تک تایپیک ها را روزی 5 صفحه جلو میبردم
مگه ایرن بیرون از ایران و جهانه؟ :blink:

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اصفهان رو با تهران مقایسه میکنید :blink:

لطف کنید یه 10 تا از عکس های قدیمی اصفهان رو در تاپیک قرار بدید
عکسای مربوط به 60-70 سال پیش

ضمنا من اون مطالب رو برای مدیران گفتم نه شما :hmm:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عکس های قدیمی اصفهان تو تایپیک قدیمی ها هست.
و این که قبلا" فکر کنم تو بخش فرهنگ گالری عکس تهران قدیم هم بود.
و این که مواردی که گفتم کلی هست.جواب لیلی جان رو هم میتونید بعدا" ببینید و بفهمید مطالبی که گفتم بی ربط نبوده
بار هنری تو هر عکسی باید رعایت بشه.چه من اون عکس رو بذارم و چه هر کس دیگه ای.
پ.ن: اگر شما قصد تایپیک زدن دارید چرا میپرسید؟و اگر هم قصد مشاوره و پیشنهاد دارید چرا موضع میگیرید؟

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
من خواستم از مدیر محترم اجازه بگیرم و با اجازه اون ها تاپیک جدید ایجاد کنیم

کی به دوستان کاربر گفتم بیاد مشاوره و پیشنهاد بدید؟؟؟

لطفا دیگه کش ندید موضوع رو

جواب مدیران هم یا بله هست یا نه . مشکلی نیست

دوست دارم این مدتی که با دوستان هستم فضای دوستانه ای باشه و خاطره خوبی از هم داشته باشیم بالاخره چند وقت دیگه گرفتاریهای زندگی اجازه آنلاین شدن رو از ما میگیره و حسرت این روزها رو میخوریم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
مدیران عزیز اگه صلاح دونستن یه تاپیک جدید بزنیم بنام طهران و عکسهای قدیمی تهران رو در اون قرار بدیم

سلام

از همین تاپیک استفاده بفرمایید : http://forum.persiantools.com/t204632.html

نه اینکه مثل او تاپیک طبیعت ایران که زده بودم با تاپیک نقاط دیدنی ایران و جهان مخلوط بشه

و از مسیر اصلی خودش منحرف بشه

اول از همه ممنون به خاطر فعالیت اخیرتون توی این بخش. ولی لطف کنید قبل از ایجاد تاپیک مطمئن بشید که تاپیک های موجود در این بخش پتانسیل کافی برای رسوندن منظور شما رو ندارن.

برای تاپیک مرج شده ی شما ، هم تاپیک http://forum.persiantools.com/t201366.html موجود بود و هم http://forum.persiantools.com/t201491.html .

اگر لازم می دونید من پست های شما رو بفرستم به تاپیک دوم. اگر لطف کنید و اسم مکان هایی که عکسشون رو می ذارید رو عنوان کنید بسیار سپاسگزار خواهیم شد.

ضمنا من اون مطالب رو برای مدیران گفتم نه شما :hmm:

شاید خطاب شما به مدیران بوده ولی همه ی کاربران حق اظهار نظر در مورد مسائل مربوط به فروم رو دارن.

ممنون از شما

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
با تشکر از مدیر محترم

من هم بخاطر همین نظرتون رو خواستم و تاپیک جدید ایجاد نکردم تا خدای ناکرده دلخوریی پیش نیاد
و در فضای شاد و دوستانه بتونیم فعالیت کنیم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
با تشکر از مدیر محترم

من هم بخاطر همین نظرتون رو خواستم و تاپیک جدید ایجاد نکردم تا خدای ناکرده دلخوریی پیش نیاد
و در فضای شاد و دوستانه بتونیم فعالیت کنیم

دلخوری برای چی؟! کارهای مدیریتی مثل خیلی از کارهای دیگه سلیقه ایه. ممکنه اگر فرد دیگه ای جای من بود طور دیگه ای کارش رو انجام می داد. ولی در نهایت هدف همه ی مدیران و همکاران ، ایجاد و حفظ فضای شاد و دوستانه و البته سالمه .متاسفانه یکسری محدودیت هم وجود داره که ما رو ناگزیر به سخت گیری می کنه.

بازم اگر صلاح می دونید تاپیک دلخواهتون رو ایجاد کنید.

موفق باشید

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
ببخشید لیلی خانم این تاپیک گیف ها نیست !!

اگه ممکنه اجازه بدید گیف هم در این انجمن قرار بدیم البته گیف های اخلاقی

کلی باعث شادی دوستان میشه
اگه به سایت های دیگه سر بزنید میبینید که کمتر به این بحث پرداختن بنابراین فرصت خوبی هست تا پی تی رو به عنوان یه مرجع معرفی کنیم
باز هرطور که شما صلاح میدونید

ممنون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
من هم با ایشون موافقم.اگر ممکنه تایپیک عکس های انیمیشنی جالب رو از حالت فقل در بیارید
با تشکر

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ببخشید لیلی خانم این تاپیک گیف ها نیست !!

اگه ممکنه اجازه بدید گیف هم در این انجمن قرار بدیم البته گیف های اخلاقی

کلی باعث شادی دوستان میشه
اگه به سایت های دیگه سر بزنید میبینید که کمتر به این بحث پرداختن بنابراین فرصت خوبی هست تا پی تی رو به عنوان یه مرجع معرفی کنیم
باز هرطور که شما صلاح میدونید

ممنون

سلام
من هم با ایشون موافقم.اگر ممکنه تایپیک عکس های انیمیشنی جالب رو از حالت فقل در بیارید
با تشکر

تاپیک http://forum.persiantools.com/t205968.html باز و منتقل شد به گفتگوی آزاد. قبول بفرمایید که این تاپیک مناسب این بخش نبود. در هر صورت توی گفتگوی آزاد هم میشه از این تاپیک بهره برد. به خصوص این که بعضی از دوستان فعال در اون قسمت مثل جناب ITI ید طولایی در این زمینه دارن!

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام دوباره.در مورد امضا ببخشید که خیلی داره دیر میشه.صبر کردم تا اگه شد یه gif یا فلش درست کنم بهتر میشه.
و این که فکر نمیکنید توضیح کوچکی که در زیر تایتل عکس و عکاسی هست در صفحه ی اول.با الان جور در نمیاد؟

کد:
[B]محلی برای بحث و تبادل نظر پیرامون عکس و عکاسی دیجیتال ، ابزار و تجهیزات کامپیوتری مرتبط ، دوربینهای دیجیتال[/B]

فکر کنم این توضیح مال خیلی قبل از این بوده.در اصل ممکنه خیلی ها ندونند که گالری های عکسی هم هست.
همه ی این توضیحات الان حکم چیزهای جزیی رو داره.
میدونم مربوط به مدیریت فرومه ولی فکر کنم اگه شما بتونید یه توضیح مختصر(که با وضعیت الان سازگار باشه)رو جمله بندی کنید و به عنوان همکار این بخش به مدیریت فروم اطلاع بدید بهتر باشه.
البته تصمیم آخر با شماست و همه ی این ها فقط پیشنهاده
با تشکر

درود بر حسین عزیز. با اجازتون پست شما رو برگردوندم. تعریف بخش هم عوض شد.

ممنون بابت توجه و تذکرت 480390jznf74be39.gif

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
روال کار این تاپیک تا الان این طور بوده که بعضی ها دقیقا عکسی را می گذارن که حال و هواشون رو نشون بده، برخی از عکسی استفاده می کنن که حال و هوای هنری داره و تصویر رو به این دلیل انتخاب کردن که حس خیلی خوبی رو به اونها منتقل می کنه ، بعضی ها همراه با عکسی که می ذارن یک متن احساسی هم ضمیمه می کنن و بعضی ها هم نه.یکسری از دوستان هم عکسی میذارن که احساس می کنن ممکنه حال و هوای خوشایندی رو به سایرین منتقل کنه. کلا اگر مثل خیلی جاهای دیگه اختلاف سلیقه ها و اختلاف دیدگاهها رو بپذیریم ، درک بهتری از شرایط این تاپیک خواهیم داشت!

موفق باشید

واقعا نمیدونم چی بگم یا من منظور شما رو متوجه نمی شم یا شما منظور من رو !!! من خیلی اتفاقی این تاپیک رو دیدم ولی برام جالب بود که اصلا هیچ قانونی درش وضع نیست.

یه مثال می زنم ، شما رفتی کلاس ایروبیک ثبت نام کردی بعد تو کلاس چهار نفر برای بسکتبال بازی کردن میان ، بهشون میگی اگه می خوای بسکتبال بازی کنی چرا اومدی اینجا ، اینجا کلاس ایروبیکه بعد اونا جواب می دن
اگر مثل خیلی جاهای دیگه اختلاف سلیقه ها و اختلاف دیدگاهها رو بپذیریم ، درک بهتری از شرایط خواهیم داشت!
:blink::blink::blink:

تازه بعدش دوستای بسکتبالیسته میان تشویقش می کنن و میگن :
لایک داری به اابلفض

:D
اینگونه است که کلاس ایروبیک به کلاس بسکتبال تبدیل میشه ...

حالا اینجا هم تاپیک نمایش احساس خود با عکس تبدیل به تاپیک
برخی از عکسی استفاده می کنن که حال و هوای هنری داره و تصویر رو به این دلیل انتخاب کردن که حس خیلی خوبی رو به اونها منتقل می کنه ، بعضی ها همراه با عکسی که می ذارن یک متن احساسی هم ضمیمه می کنن و بعضی ها هم نه.یکسری از دوستان هم عکسی میذارن که احساس می کنن ممکنه حال و هوای خوشایندی رو به سایرین منتقل کنه
:blink:
شده

لطفا به کلمه ی خود دقت فرمایید...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
واقعا نمیدونم چی بگم یا من منظور شما رو متوجه نمی شم یا شما منظور من رو !!! من خیلی اتفاقی این تاپیک رو دیدم ولی برام جالب بود که اصلا هیچ قانونی درش وضع نیست.

یه مثال می زنم ، شما رفتی کلاس ایروبیک ثبت نام کردی بعد تو کلاس چهار نفر برای بسکتبال بازی کردن میان ، بهشون میگی اگه می خوای بسکتبال بازی کنی چرا اومدی اینجا ، اینجا کلاس ایروبیکه بعد اونا جواب می دن
:blink::blink::blink:

تازه بعدش دوستای بسکتبالیسته میان تشویقش می کنن و میگن :

:D
اینگونه است که کلاس ایروبیک به کلاس بسکتبال تبدیل میشه ...

حالا اینجا هم تاپیک نمایش احساس خود با عکس تبدیل به تاپیک
:blink:
شده

لطفا به کلمه ی خود دقت فرمایید...

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

دمت گرم معلومه خیلی روی این قضیه فکر کردی