• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
واقعا لازمه هر عکس در یک پست جدا باشه؟!

سلام

سعید و حسین عزیز توضیحات رو دادن . من این نکته رو هم اضافه کنم که اگر عکس ها کم حجم باشن میشه چند تا با هم توی یک پست قرار داد. گاهی دوستان توی تاپیک نمایش احساس خود با عکس این کار رو انجام میدن. یا عکس ها رو بصورت بندانگشتی هم میشه چند تایی گذاشت. ولی به قول دوستان چون با افزایش تعداد پست توی پرشین تولز، عنوان های خاص کاربری که توی فروم های دیگه به کاربرا داده میشه تعلق نمی گیره ، مشکلی نیست که توی هر پست یک عکس گذاشته بشه.

امیدوارم شاهد حضور بیشتر شما هم در این بخش باشیم. :happy:

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
یه پیشنهاد دارم اگر در این بخش بشه گزینه تشکر رو اضافه کرد و دوستان ملاک تعریف و موافقت خود را در مورد پستی با زدن تشکر نشون بدن از خیلی از پستهای زائد جلوگیری میشه و درضمن دوستان این بخش میتونن راحتر در مورد اثر یا مطلبی که قرار دادن و تاثیر اون مطلع بشن

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خوب خدارو شکر همونطور که فکر میکردم جوابی نگرفتم و ظاهرا بعد از تقریبا یک شبانه روز مدیر محترم این بخش یک سرم به این فروم نزدند
بجز این پیشنهاد که بهتر بخشی مثل عکاسی بیش از یک مدیر داشته باشه به نظرم یک نظم و مجموعه بندی برای اینجا لازم که چه عرض کنم واجبه
مثلا یک بخش با عنوان عکس های ارسالی یک بخش مثل بخش ازاد که گفتگو و پیشنهاد و... به اونجا منتقل بشه یک بخش مثل معرفی دوربین ها و لوازم جانبی البته جدا از بخش راهنمایی خرید وووو
امیدوارم هرچه سریعتر به این مهم رسیدگی بشه تا یه سرو سامانی به اینجا بدیم

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اساتید این بخش با نظرم موافق هستن؟یا من اشتباه میکنم؟خواهشا حداقل شما نظرتونو بگین

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام خدمت شما . با اینکه از اساتید بخش نظر خواستید ، ولی من جسارتا نظرمو می گم . :blush:

اول اینکه سیستم لایک و تشکر و پلاس اند ماینوس ربطی به مدیر این بخش نداره و مربوط به ادمین فروم هستش که ایشون صراحتآ مخالف اینجور چیزا هستن .
منم به نظرم همون لایک می تونه کلی جلوی اسپم های تعارفی رو بگیره ، ولی همین اسپما جو رو نسبتآ دوستانه تر می کنن .

در مورد بودن چند همکار و مدیر ، من مخالفم . لی لی رز عزیز هم دو ماهه همکار شدن وگرنه قبلنآ هیچ نظارتی بر این بخش نبود . و تو همین دو ماه تقریبآ یه جونِ تازه ای به فروم عکاسی بخشیده شده . فعلآ به نظرم همین یه همکار کافیه تا ببینم بعدآ چی می شه . در مورد عدم جواب دادن ایشون ، نمی دونم ماجرا چیه ولی ایشون اغلب اوقات تو فروم حضور دارن . احتمالآ جواب ندادن ایشون به این علت بوده که کاری از دستشون بر نمیومده .

در مورد جداسازی مطالب ، باز هم باید با ادمین و مدیر فنی فروم صحبت بشه ولی به نظرم همین پارتیشن بندی فعلی ایرادی نداره .

ارادتمندم . :)

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام خدمت شما . با اینکه از اساتید بخش نظر خواستید ، ولی من جسارتا نظرمو می گم . :blush:

اول اینکه سیستم لایک و تشکر و پلاس اند ماینوس ربطی به مدیر این بخش نداره و مربوط به ادمین فروم هستش که ایشون صراحتآ مخالف اینجور چیزا هستن .
منم به نظرم همون لایک می تونه کلی جلوی اسپم های تعارفی رو بگیره ، ولی همین اسپما جو رو نسبتآ دوستانه تر می کنن .

در مورد بودن چند همکار و مدیر ، من مخالفم . لی لی رز عزیز هم دو ماهه همکار شدن وگرنه قبلنآ هیچ نظارتی بر این بخش نبود . و تو همین دو ماه تقریبآ یه جونِ تازه ای به فروم عکاسی بخشیده شده . فعلآ به نظرم همین یه همکار کافیه تا ببینم بعدآ چی می شه . در مورد عدم جواب دادن ایشون ، نمی دونم ماجرا چیه ولی ایشون اغلب اوقات تو فروم حضور دارن . احتمالآ جواب ندادن ایشون به این علت بوده که کاری از دستشون بر نمیومده .

در مورد جداسازی مطالب ، باز هم باید با ادمین و مدیر فنی فروم صحبت بشه ولی به نظرم همین پارتیشن بندی فعلی ایرادی نداره .

ارادتمندم . :)
خوب در مورد لایک شاید حق با شما باشه
در مورد همکار به نظرم واقعا یک نفرکمه و بنده خدا شاید به خیلی کارا نرسه به نظرم یه خورده باید سختگیری بشه در مورد ارسال ها
در مورد جدا سازی یه نگاهی به فروم زیر بندازین ببینید اونطوری راحتر نیست و دسته بندی بهتری نداره؟ البته نمیگم دقیقا اونطوری ولی یخوردم منظم تر باشه بهره
تالار گفتگوی عکاسی

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
یه سئوال معیار تاپیک عکسهای حرفه ای چیه منظورم عکسهای توشه به نظرتون همشون حرفه ای هستند نباید یه خورده کنترل بشن

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
در مورد همکار به نظرم واقعا یک نفرکمه و بنده خدا شاید به خیلی کارا نرسه به نظرم یه خورده باید سختگیری بشه در مورد ارسال ها
در مورد جدا سازی یه نگاهی به فروم زیر بندازین ببینید اونطوری راحتر نیست و دسته بندی بهتری نداره؟ البته نمیگم دقیقا اونطوری ولی یخوردم منظم تر باشه بهره
تالار گفتگوی عکاسی
فعلآ که بچه ها دارن تمام همکاریشونو با مدیریت می کنن تا مشکلی پیش نیاد ولی به نظرم بخش باید کمی اکتیوتر بشه تا ادمین تصمیم بگیره دو تا همکار یا مدیر برای بخش وجود داشته باشه .
اون که دیگه خیلی تخصصی تره . به نظرم نباید این همه برنچینگ بکنند بخش عکاسی رو ولی بازم به نظر ادمین بر می گرده . ( پ ن : البته ادمین های اینجا زیاد به نظریه پردازی علاقه ندارن . دی )

یه سئوال معیار تاپیک عکسهای حرفهای چیه منظورم عکسهای توشه به نظرتون همشون حرفه ای هستند نباید یه خورده کنترل بشن

منم زیاد سر در نمیارم معیارشون چیه . احتمالآ به خاطر دوربین هاشون هست . :D من زیاد به اون تاپیک سر نمی زنم چون واقعآ نمی دونم معیارشون چیه برای حرفه ای بودن .
منم موافقم . حداقلش اینکه دوستان بیان بگن چرا به نظرشون اون عکس حرفه ای هست تا ما هم قانع بشیم .

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خوب خدارو شکر همونطور که فکر میکردم جوابی نگرفتم و ظاهرا بعد از تقریبا یک شبانه روز مدیر محترم این بخش یک سرم به این فروم نزدند

سلام , دوست عزیز لیلی جان همکار بخش یه چند روزی رو نیستن به همین خاطر هست اگه دیدین اینجا جوابی دریافت نکردین .

در مورد اون پیشنهادتون برای دکمه تشکر هم میخواستم مطلبی رو بگم که دیدم معین عزیز زحمتش رو کشیده. اما در مورد بقیه سوالها و نظراتتون خودشون هر وقت برگشتن حتما پاسخ میدن

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
فعلآ که بچه ها دارن تمام همکاریشونو با مدیریت می کنن تا مشکلی پیش نیاد ولی به نظرم بخش باید کمی اکتیوتر بشه تا ادمین تصمیم بگیره دو تا همکار یا مدیر برای بخش وجود داشته باشه .
اون که دیگه خیلی تخصصی تره . به نظرم نباید این همه برنچینگ بکنند بخش عکاسی رو ولی بازم به نظر ادمین بر می گرده . ( پ ن : البته ادمین های اینجا زیاد به نظریه پردازی علاقه ندارن . دی )

منم زیاد سر در نمیارم معیارشون چیه . احتمالآ به خاطر دوربین هاشون هست . :D من زیاد به اون تاپیک سر نمی زنم چون واقعآ نمی دونم معیارشون چیه برای حرفه ای بودن .
منم موافقم . حداقلش اینکه دوستان بیان بگن چرا به نظرشون اون عکس حرفه ای هست تا ما هم قانع بشیم .

سلام , دوست عزیز لیلی جان همکار بخش یه چند روزی رو نیستن به همین خاطر هست اگه دیدین اینجا جوابی دریافت نکردین .

در مورد اون پیشنهادتون برای دکمه تشکر هم میخواستم مطلبی رو بگم که دیدم معین عزیز زحمتش رو کشیده. اما در مورد بقیه سوالها و نظراتتون خودشون هر وقت برگشتن حتما پاسخ میدن
از هر دو بزرگوار تشکر میکنم که وقت گذاشتن و نظرشونو فرمودن
امیدوارم باعث رنجش دوستی نشده باشم قصدم فقط فعال تر کردن و استفاده بیشتر از این بخش هست

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

اول از همه عذرخواهی می کنم که دو سه روزی نبودم :blush:

سلام
یه پیشنهاد دارم اگر در این بخش بشه گزینه تشکر رو اضافه کرد و دوستان ملاک تعریف و موافقت خود را در مورد پستی با زدن تشکر نشون بدن از خیلی از پستهای زائد جلوگیری میشه و درضمن دوستان این بخش میتونن راحتر در مورد اثر یا مطلبی که قرار دادن و تاثیر اون مطلع بشن

این سوالتون رو دوستان جواب دادن . اضافه کردن دکمه ی تشکر و یا لایک، از عهده ی همکاران و مدیران (مدیرانی که رنگ کاربریشون بنفش هستش) خارجه.

راستش من خودم شخصا تا حدود زیادی باحرف شما موافقم و ترجیح میدم که لابلای پست هایی که دوستان عکس میذارن ، دوستان دیگه نیان و تشکر کنن ولی چون این بخش به تازگی کمی رونق بیشتر گرفته ، من با اجازه از مدیریت اصلی فروم سعی می کنم تا اونجایی که ممکنه به دوستان سخت نگیرم تا افرادیکه علاقمند به فعالیت در این بخش هستند ، در محیط دوستانه تری فعالیت کنن. ضمن اینکه همونطور که در جای دیگه ای خدمتتون گفتم ، با افزایش تعداد پست ها در این فروم ، عنوان خاصی به کسی تعلق نمی گیره. همکاران و مدیرانی هم که انتخاب میشن بر اساس مفید بودن فعالیتشون در بخش ها انتخاب میشن.من هم گهگاه پست هایی رو که مابین پست های حاوی عکس ، در یک تاپیک خورده رو به گپ و گفتگو منتقل می کنم تا تاپیک ها خیلی از مسیرشون دور نشن.

یه مطلب دیگه رو هم بگم خدمتتون ، یکی از بخش های این فروم که شدیدا مورد علاقه ی خود من هم هست ، به خاطر سخت گیری بیش از حدی که درش اعمال شد ، الان فعالیت چندانی نداره و این به نظر من اصلا خوب نیست. یه کم گفتگوی دوستانه مابین پست ها در بخش عکاسی باعث شده که دوستان علاقمند به این بخش حضور پررنگ تری داشته باشن و این به نظر من خیلی خوبه.

بجز این پیشنهاد که بهتر بخشی مثل عکاسی بیش از یک مدیر داشته باشه به نظرم یک نظم و مجموعه بندی برای اینجا لازم که چه عرض کنم واجبه
مثلا یک بخش با عنوان عکس های ارسالی یک بخش مثل بخش ازاد که گفتگو و پیشنهاد و... به اونجا منتقل بشه یک بخش مثل معرفی دوربین ها و لوازم جانبی البته جدا از بخش راهنمایی خرید وووو
امیدوارم هرچه سریعتر به این مهم رسیدگی بشه تا یه سرو سامانی به اینجا بدیم
به خدا من همیشه هستما :lol: حالا شانس شما دو سه روزی رفتم سفر!

در مورد پیشنهاداتتون ؛

در مورد معرفی دوربین ها و ... در حال حاضر بخش مجزا داریم براش : مشاوره برای خرید دوربین

در مورد سایر پیشنهاداتتون هم که همین تاپیک برای طرح پیشنهادات و انتقادات هست و فکر می کنم کافی باشه و یک تاپیک هم داریم برای گپ و گفتگو .

خوب در مورد لایک شاید حق با شما باشه
تالار گفتگوی عکاسی

در مورد تعداد مدیر و همکار هم مدیر اصلی فروم باید تصمیم بگیرن که تعداد چند نفر باشه .

این فرومی هم که شما معرفی کردین یک فروم کاملا تخصصیه ها ! ببینید ، خیلی از بخش های این فروم تخصصی نیستن. فقط محلی هستن برای دور هم جمع شدن کاربران و اینکه اطلاعات خودشون رو در اختیار بقیه بذارن و از داشته های دیگران استفاده کنن. مثل بخش موسیقی ، ادبیات و همین بخش عکاسی.
یه سئوال معیار تاپیک عکسهای حرفه ای چیه منظورم عکسهای توشه به نظرتون همشون حرفه ای هستند نباید یه خورده کنترل بشن

توضیحات پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید. البته می دونم که کار ما تعریف حرفه ای و غیر حرفه ای بودن عکس نیست. فقط داریم سعی خودمون رو می کنیم !

ممنون از شما و به امید همکاریتون در این بخش :)

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام و عرض ادب
در مورد معرفی دوربین ها و ... در حال حاضر بخش مجزا داریم براش : مشاوره برای خرید دوربین
این فرومی هم که شما معرفی کردین یک فروم کاملا تخصصیه ها ! ببینید ، خیلی از بخش های این فروم تخصصی نیستن.
خوب دوسته من شما به عنوان کسی که میخوای خرید کنید ترجیح میدی تو جایی سوال بپرسی که همه فقط دوستین و خیلی تخصصی نیست یا در جایی که جوابهای تخصصی داده میشه؟
چیزی که مد نظرم بود عنوان کنم مه متاسفانه نتونستم اینه که یه بخشهایی که باید تخصصی باشه مثل خرید دوربین تخصصی باشه تو همون بخش خرید دوربین انقدر مطالب پراکندست که من دیشب چند صفحه اونو خوندم هیچی مفهمیدم شاید بهتر باشه یه خورد مجزا تر(به قول شما تخصصی تر) باشه
تاپیک داریم باعنوان چه دوربینی بخرم حالا کامپکت؟ لایکه؟dslr؟ هایبرد؟...چی شما میخوای یه کامپکت یخری وقتی پیشنهاد میشه تاپیک هست یه مطالعه بکنید بعد هرچی سئوال موند بپرسین اقای x باید مطالبی در مورد همه دوربینا بخونه بدتر گیج بشه بیاد سوال بپرسه اقا یه لنز خوب واسه یه دوربین کامپکت میخوام که اونو سوپر زومش کنه قیمتش از 500 بالا نره البته این مثال شوخیه و لی واقعا اطلاعات زیادی که نیاز نیست به دست میاره که ازشون هیچی نمیفهمه
البته من تازه شمارو گیر اوردم کلی دیگه حرف دارم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اتفاقا خیلی خوبه که شما اینقدر به این بخش توجه نشون می دین. در مورد زیر بخش مشاوره برای خرید دوربین ،پیشنهادات خودتون رو برای ایجاد تغییرات و احیانا ایجاد تاپیک های راهنما ارائه بدین تا با همفکری هم اون قسمت رو سر و سامان بدیم .(در کل باهاتون موافقم که اون قسمت زیاد منظم و مرتب نیست.)

از دوستان عزیز دیگه ، به خصوص سعید عزیز( Poets Of Fall )و حسین گرامی (morteza137 )هم که همیشه به سوالات کاربران پاسخ می دن خواهش می کنم که اگر پیشنهادی دارن حتما عنوان کنن و مثل همیشه در کنارمون باشن.

البته من تازه شمارو گیر اوردم کلی دیگه حرف دارم

در خدمتتون هستم.

خدا به فریاد برسه :lol:

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اتفاقا خیلی خوبه که شما اینقدر به این بخش توجه نشون می دین. در مورد زیر بخش مشاوره برای خرید دوربین ،پیشنهادات خودتون رو برای ایجاد تغییرات و احیانا ایجاد تاپیک های راهنما ارائه بدین تا با همفکری هم اون قسمت رو سر و سامان بدیم .(در کل باهاتون موافقم که اون قسمت زیاد منظم و مرتب نیست.)

از دوستان عزیز دیگه ، به خصوص سعید عزیز( Poets Of Fall )و حسین گرامی (morteza137 )هم که همیشه به سوالات کاربران پاسخ می دن خواهش می کنم که اگر پیشنهادی دارن حتما عنوان کنن و مثل همیشه در کنارمون باشن.

در خدمتتون هستم.

خدا به فریاد برسه :lol:
خوب پیشنهادم برای شروع اینه که خود بخش به 2 یا3 قسمت تقسیم بشه
چه دوربینی بخرم:البته با توجه به مشخص کردن ژانر و مورد استفاده
با nتومن چی بخرم:نیاز به توضیح نداره
کدامیک بهتر است:که وقتی دوست و عزیزی بین 2 یا 3 دوربین مشابه گیر میکنه سوال اونجا مطرح میکنه
البته ایجاد این بخشها نیاز به نگداری و یکمی سختگیری هم دارد که از تاپیک های زائد و تکراری جلوگیری بشه و به انسجام مطالب کمک کنه
یه بخشم جدای بخش خرید نیاز دارید که معرفی دوربین هاست که اطلاعات اولیه از اون بخش گرفته بشه
آمممما در اینجا بخاطر حفظ انسجام و کم شدن اف تاپیک و اینکه 5 نفر یهو فقط نگن با فلانی موافقم که یک کار عادی در اینجا هست نیاز به تشکر شدیدا احساس میشه که امیدوارم شما با مدیر مربوطه حلش کنید
بعد از ایجاد این 3 قسمت باید تاپیکهای ایجاد شده که از قبل داریمو باز نگری کرد و با ادغام و ... در این 3 بخش بگنجانیم وووو که در مراحل بعدی هست اولش از شما انرژی میگیردولی بعدش مطمئن باشید لذتشو میبرید
هر کمکی از من بر بیاد دریغ نمیکنم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
خوب پیشنهادم برای شروع اینه که خود بخش به 2 یا3 قسمت تقسیم بشه
چه دوربینی بخرم:البته با توجه به مشخص کردن ژانر و مورد استفاده
با nتومن چی بخرم:نیاز به توضیح نداره
کدامیک بهتر است:که وقتی دوست و عزیزی بین 2 یا 3 دوربین مشابه گیر میکنه سوال اونجا مطرح میکنه
البته ایجاد این بخشها نیاز به نگداری و یکمی سختگیری هم دارد که از تاپیک های زائد و تکراری جلوگیری بشه و به انسجام مطالب کمک کنه
یه بخشم جدای بخش خرید نیاز دارید که معرفی دوربین هاست که اطلاعات اولیه از اون بخش گرفته بشه
آمممما در اینجا بخاطر حفظ انسجام و کم شدن اف تاپیک و اینکه 5 نفر یهو فقط نگن با فلانی موافقم که یک کار عادی در اینجا هست نیاز به تشکر شدیدا احساس میشه که امیدوارم شما با مدیر مربوطه حلش کنید
بعد از ایجاد این 3 قسمت باید تاپیکهای ایجاد شده که از قبل داریمو باز نگری کرد و با ادغام و ... در این 3 بخش بگنجانیم وووو که در مراحل بعدی هست اولش از شما انرژی میگیردولی بعدش مطمئن باشید لذتشو میبرید
هر کمکی از من بر بیاد دریغ نمیکنم

خب از قرار معلوم ، طبق معمول بقیه نظری ندارن !

جناب مقدم عزیز، در مورد تقسیم بخش ها فعلا باهاتون موافق نیستم . علتش هم اینه که تا اونجایی که من متوجه شدم ، زیر بخش های جدید رو موقعی بوجود میارن که اون قسمت حسابی فعال باشه. در حال حاضر زیربخش مشاوره برای خرید دوربین چندان فعال نیست ، به قول شما آمممما ! ما می تونیم کارهایی رو که شما گفتین و من هم باهاشون موافق هستم رو انجام بدیم. اگر با انجام این تغییرات ، این قسمت هم فعال تر شد من به مدیر ارشد فروم پیشنهاد تفکیک قسمت هایی رو که شما گفتین رو میدم. چون انجام این کار از عهده ی من خارجه.

فعلا اون بخش هایی رو که شما پیشنهاد کردید رو می تونیم به عنوان تاپیک مرجع ایجاد کنیم. در مورد تاپیک های تکراری هم نگران نباشید چون تاپیکی که با موضوع مشابه زده میشه رو با تاپیک مرجع ادغام می کنیم.

پس فعلا میشه این تاپیک های مرجع رو ایجاد کرد:

1- معرفی دوربین های جدید

2-چه دوربینی بخرم (که تاپیکش رو داریم)

3- با این بوجه ی مشخص ، چه دوربینی بخرم؟

4- کدام دوربین را از بین این گزینه های مشخص انتخاب کنم؟

البته این ها دقیقا عنوان تاپیک ها نیستن و میشه عنوان ها رو تغییر داد. خب! نظرتون چیه؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خب از قرار معلوم ، طبق معمول بقیه نظری ندارن !

جناب مقدم عزیز، در مورد تقسیم بخش ها فعلا باهاتون موافق نیستم . علتش هم اینه که تا اونجایی که من متوجه شدم ، زیر بخش های جدید رو موقعی بوجود میارن که اون قسمت حسابی فعال باشه. در حال حاضر زیربخش مشاوره برای خرید دوربین چندان فعال نیست ، به قول شما آمممما ! ما می تونیم کارهایی رو که شما گفتین و من هم باهاشون موافق هستم رو انجام بدیم. اگر با انجام این تغییرات ، این قسمت هم فعال تر شد من به مدیر ارشد فروم پیشنهاد تفکیک قسمت هایی رو که شما گفتین رو میدم. چون انجام این کار از عهده ی من خارجه.

فعلا اون بخش هایی رو که شما پیشنهاد کردید رو می تونیم به عنوان تاپیک مرجع ایجاد کنیم. در مورد تاپیک های تکراری هم نگران نباشید چون تاپیکی که با موضوع مشابه زده میشه رو با تاپیک مرجع ادغام می کنیم.

پس فعلا میشه این تاپیک های مرجع رو ایجاد کرد:

1- معرفی دوربین های جدید

2-چه دوربینی بخرم (که تاپیکش رو داریم)

3- با این بوجه ی مشخص ، چه دوربینی بخرم؟

4- کدام دوربین را از بین این گزینه های مشخص انتخاب کنم؟

البته این ها دقیقا عنوان تاپیک ها نیستن و میشه عنوان ها رو تغییر داد. خب! نظرتون چیه؟
سلام
ممنون از رسیدگی شما امیدوارم اقدام به موارد فوق سازنده باشه و شاهد پر بار شدن روز افزون این بخش باشیم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام
ممنون از رسیدگی شما امیدوارم اقدام به موارد فوق سازنده باشه و شاهد پر بار شدن روز افزون این بخش باشیم

درود دوباره

ممنون از شما به خاطر پیشنهادات خوبتون. سه تاپیکی رو که با پیشنهاد شما قرار بود بزنیم رو ایجاد کردم.

به امید همکاری بیشتر ، پیشنهادات دیگر و فعالیت افزون تر شما در این بخش :happy:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به لیلی عزیز
در مورد تایپیک های اضافه شده به نظرم زیاد جالب نبود.همه میتونستند تو همون بخش مشاوره سوالهاشون رو بپرسند.
و خوب تا میشد هم بچه ها سریع جواب میدادند.
و اما پیشنهاد من:
اگه بشه گالری های عکس مهم و اساسی (مثل حشرات.کودکان و ...) رو با اضافه کردن تایتل "موضوع مهم" همیشه بالا و صفحه ی اول نگه داریم فکر کنم بهتر باشه.
و دومین پیشنهادم اینه که اعضاء فعال این بخش تو امضاشون لینک این بخش رو بذارند تا اگه تو قسمت های دیگه هم فعالیتی دارند بقیه با دیدن امضا سری هم به این بخش بزنند و آمار بازدید بهتر بشه.
البته این کار به صورت دلخواه باشه و یه پیشنهاد.که هر کس خواست انجام بده و هر کس دوست نداشت این کار رو نکنه.
ممنون میشم نظرتون رو بگید

بالا