• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
از مسابقه عکسی با دوربین گوشی شدیدا استقبال میشه
62izy85.gif

/
یه موضوعی که آرام هم عنوان کرد رو میخواستم دوباره سوال کنم.میخواستم بدونم نمیشه به این بخش هم گزینه ی لایک رو اضافه کنید؟

چه عجب یکی تحویلم گرفت:D
به نظرِ من خیلی خوب میشه اگه داشته باشه
یه عکسی میبینی تو یه تاپیکی خوشت میاد
بخوای کوت کنی از قشنگ بودش تشکر کنی ممکنه یه اسپمی هم این وسط شکل بگیره که روال طبیعی تاپیک بهم بخوره
به نظر من این بخش نیاز داره به همچین چیزی:happy:
حالا هر چی بزرگان صلاح بدونن:D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از مسابقه عکسی با دوربین گوشی شدیدا استقبال میشه
62izy85.gif

/

چه عجب یکی تحویلم گرفت:D
به نظرِ من خیلی خوب میشه اگه داشته باشه
یه عکسی میبینی تو یه تاپیکی خوشت میاد
بخوای کوت کنی از قشنگ بودش تشکر کنی ممکنه یه اسپمی هم این وسط شکل بگیره که روال طبیعی تاپیک بهم بخوره
به نظر من این بخش نیاز داره به همچین چیزی:happy:
حالا هر چی بزرگان صلاح بدونن:D

خوب شما هم تو اون تایپیکی که لیلی معرفی کردند این موضوع رو تایید کن.من قبلا" عنوان کردم ولی کسی جوابم رو نداد.حالا دوباره مطرح کردم که امیدوارم یکی جواب بده
من هم بعضی وقتا با این مشکل روبه رو شدم :D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
الان نگاه کردم دیدم کاربری فعال عکاسی توی عنوان کاربریم نوشته شده. هر کس که نظر مثبت ایشون توی این عنوان دخیل بوده (که فکر می کنم لیلی عزیز و همچنین مدیرهای ارشد بودند قاعدتا) از همه شون صمیمانه تشکر می کنم.
4b0sgx7trl6sijdnwdq.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
الان نگاه کردم دیدم کاربری فعال عکاسی توی عنوان کاربریم نوشته شده. هر کس که نظر مثبت ایشون توی این عنوان دخیل بوده (که فکر می کنم لیلی عزیز و همچنین مدیرهای ارشد بودند قاعدتا) از همه شون صمیمانه تشکر می کنم.
4b0sgx7trl6sijdnwdq.gif

الان داشتم فکر می کردم تو کدوم تاپیک تبریک بگم بهت که خوشبختانه خودت اینجا پست زدی. والا در برابر زحمتی که توی تاپیک مسابقه می کشی ، این عنوان واقعا برات کمه. در هر صورت باز هم ممنونم ازت.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
چرا بخش هنرهای ترسیمی فیلتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
4b0sgx7trl6sijdnwdq.gif

انتخاب شایسته ای بوده لیلی عزیز
واقعا" لیلی راست میگه که این عنوان برای شما کمه
تبریک میگم محمود جان
از وقتی شما مسول رسیدگی به اون تایپیک ها شدید واقعا" اون جا متحول شده.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
4b0sgx7trl6sijdnwdq.gif

اتفاقا منم الان دیدم و منم صمیمانه تشکر میکنم :دی

محمود جان تبریک میگم برار عزیز
4xvim2p.gif

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اول اینکه تبریک می گم به محمود عزیز . واقعآ افتخاریه که ایشونو کنار خودمون می بینیم . البته نیم ساعت طول کشید تا من لغت "عکاسی" رو توو تایتلش پیدا کردم :lol:

یه تشکر دیگه از همکار بخش عکاسی و مدیر ارشدی که زحمت کشیدن و لایک رو به فروم عکاسی اضافه کردن ((:)

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
فی الواقع من صحنه رو ندیدم ولی از اینکه دل این همه کاربر رو شاد کردی ازت ممنونم مشاهده پیوست 107605 150fs464885.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
الان داشتم فکر می کردم تو کدوم تاپیک تبریک بگم بهت که خوشبختانه خودت اینجا پست زدی. والا در برابر زحمتی که توی تاپیک مسابقه می کشی ، این عنوان واقعا برات کمه. در هر صورت باز هم ممنونم ازت.
لیلی...
23t06dg.gif

ممنونم ازت. مثل همیشه خیلی لطف داری و من هم ممنونم بابت حمایت همیشگی ات و پیگیری سریع اموری که لازم میشه به خاطرشون بهت زحمت بدیم...
thankyou.gif

انتخاب شایسته ای بوده لیلی عزیز
واقعا" لیلی راست میگه که این عنوان برای شما کمه
تبریک میگم محمود جان
از وقتی شما مسول رسیدگی به اون تایپیک ها شدید واقعا" اون جا متحول شده.
قربون تو حسین جان. خیلی لطف داری...
flowerysmile.gif

تحول تاپیک ها هم کار بر و بچه هاست که یکی از گل ترین هاشون هم خودتی قطعا...
130fs1258263.gif

اتفاقا منم الان دیدم و منم صمیمانه تشکر میکنم :دی

محمود جان تبریک میگم برار عزیز
4xvim2p.gif
صمیمانه 4کریم سید جون.
9c3scivvcyy3er2pufpi%5b1%5d.gif

اول اینکه تبریک می گم به محمود عزیز . واقعآ افتخاریه که ایشونو کنار خودمون می بینیم.
ممنون از لطفت معین جان. به قول مرفیوس تو فیلم ماتریکس: د آنر ایز آل ماین!
toyou.gif

البته نیم ساعت طول کشید تا من لغت "عکاسی" رو توو تایتلش پیدا کردم :lol:
7g55dtp4i83pi0balag.gif

فی الواقع من صحنه رو ندیدم ولی از اینکه دل این همه کاربر رو شاد کردی ازت ممنونم مشاهده پیوست 107605 مشاهده پیوست 107604
این تشکر مال کی بود؟ برای من بود یا لیلی که از مدیرهای ارشد لایک برای انجمن درخواست کرده یا بهمن که لایک رو برای فروم تایید کرده؟ در هر صورت فعلا که صاحب نداره، من تشکر رو برمی دارم اگر برای کس دیگه ای بود هم جرات داره بیاد پس بگیره!
28874612845703222779.gif

پس بنابراین: قربون تو، خیلی لطف داری و ممنونم ازت.
s1591.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با سلام

کاربر فعالی حاج محمود (که جدیده) و حاج حسین(که قدیمی تره ) رو تبریک عرض میکنم ،
party4.gif
rosesmile.gif

چرخش براتون بچرخه و همه جا موفق و پیروز باشیــــــــــــــــد
woswmann74.gif

در ضمن
buba.gif

لایک هم حرومتون باشه
mdrbig.gif
، ما هنوز تو بخش فوتبال لایک نداریم
lipstickpitbullf.gif

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بچه ها داشتم مجله فوتبال پی ای رو میخوندم
با لی لی مصاحبه کردن :D
مژگان خانم دکتره :rolleyes:
یه توچولو 7 ساله داره اسمش سپنتا است :)

حالا اینا رو بی خیال
میگفت دست پختش خیلی خوبه
منم که شکمــــــــــو :D

حالا واسه اینکه آف تاپیک پستم حساب نشه یه پیشنهاد میدم که تو تاپیک پیشنهادات قرار بگیره :)
پیشنهاد:
مصاحبش رو بخونید باحاله :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام بر لیلی رز عزیز.
به نظرتون اگر تایتل این تایپیک تغییر کنه بهتر نیست:

مسابقه انتخاب عکس منتخب اعضاء پی تی

من برای علی عزیز که استارتر تایپیک بودن احترام خاصی قائلم ولی چند وقتیه که فکر میکنم واژه ی "منتخب" تو عنوان زیادیه.هر چند نقش تاکید رو داره
اگر بشه تغییرش بدید فکر کنم بهتر باشه
البته این فقط یه پیشنهاده.ممکنه نظر شما یا بقیه فرق بکنه

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

ممنون از دوستانی که تبریک گفتند و سپاس از عزیزانی که اینجا رو تبدیل به رینگ خونین کردند :D

با احترام به همه ی دوستان، پست های اخیر رو به تاپیک گپ و گفتگو منتقل کردم! اونجا به پیام های تبریکون جواب می دم 438913bobb7ij56v.gif

سلام بر لیلی رز عزیز.
به نظرتون اگر تایتل این تایپیک تغییر کنه بهتر نیست:

مسابقه انتخاب عکس منتخب اعضاء پی تی

من برای علی عزیز که استارتر تایپیک بودن احترام خاصی قائلم ولی چند وقتیه که فکر میکنم واژه ی "منتخب" تو عنوان زیادیه.هر چند نقش تاکید رو داره
اگر بشه تغییرش بدید فکر کنم بهتر باشه
البته این فقط یه پیشنهاده.ممکنه نظر شما یا بقیه فرق بکنه

من با علی عزیز صحبت می کنم.

ممنون از توجهتمشاهده پیوست 112857

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام بر مدیر بخش و بقیه ی بچه ها
یکی از دوستان خوبم (جناب silverboy) توی پی ام به بنده گفتند که میتونند برنامه ای بنویسند که برای جمع بندی امتیاز ها توی تایپیک مسابقه ی عکاسی راحت تر باشیم.
متن توضیحات ایشون رو همین جا قرار میدم.
خوشحال میشم اگر شما و بقیه ی بچه ها نظر مثبت یا منفی شون رو اعلام کنند

به نقل از silverboy.ir :
من تصمیم گرفتم برای این سیستم رای گیری یه برنامه بنویسم و بذارمش روی وبسایت تا رای گیری راحت تر بشه و البته شمارش هم راحتتر بشه

امکاناتی که در نظر گرفتم :

اول کاربر باید یوزرش رو وارد کنه ( پسورد رو نه فقط یوزر , البته یه خورده مشکلات امنیتی پیش میاد ولی قابل حله ) بعد وارد بخش رای گیری می شه که می تونه هر عکس رو ببینه و بهش رای بده
اگه خودش شرکت کننده باشه رایش تو قسمت ادیتور ها و نباشه تو قسمت کاربران ثبت میشه
بعد از رای دادن هم یه عکس ساخته میشه که یوزر و آواتار کاربر رو نشون می ده و رایی که به عکس ها داده و همچنین اینکه خود طرف تو چه دسته ای بوده که می تونه این عکس رو توی پستش کپی کنه تا مشخص بشه چه رای هایی داده
آخرش هم که برنامه برنده رو مشخص می کنه و ...
حالا اگه به هر دلیلی ( که اگه دلیلش رو هم نگید مشکلی نیست ) مخالفید بگید تا من خیلی تو پروژه جلو نرفتم بیخیال بشم
در ضمن بعیده که به این دوره برسه یعنی حداقل 2-3 روز دیگه وقت می بره

به نظر خود من اگر ایشون این لطف رو بکنند و بچه ها هم مشکلی نداشته باشند خیلی خوب میشه اگر این طور امتیاز ها جمع بندی بشه.
ممکنه هر کدوم از کاربر ها پیشنهادات یا نظراتی در مورد این کار داشته باشند.که خوشحال میشم اگر همین جا مطرح کنند.البته با اجازه ی لیلی عزیز
روز خوش

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

اول از همه یک عذرخواهی درست و حسابی بابت دیر دیدن و به تبع اون دیر جواب دادن به پست حسین عزیز :blush:

دم عید بود و چند روزی گرفتار بودم و فرصت باز کردن همه ی تاپیک ها رو نداشتم و به همین دلیل این تاپیک رو کمی دیر دیدم.

راستش همونطور که خود سیلور بوی عزیز توی تاپیک مسابقه عکاسی کاربران ... گفتن ، توی پی ام به من در مورد سیستم امتیازدهی پیشنهادیشون توضیح دادن. من هم گفتم بهشون که از دور بعد اگر مشکلی نباشه ، از همین روش توی تاپیک مسابقه عکاسی با تلفن همراه هم استفاده خواهیم کرد. به هر حال دستشون درد نکنه واقعا. گویا اکثر قریب به اتفاق شرکت کنندگان از این موضوع خیلی راضی بودن.

اما یک پیشنهاد !

اگر کسی فرصت و تواناییش رو داره ، دو تا لوگو طراحی کنه برای برندگان مسابقات عکاسی با دوربین و تلفن همراه ، تا برندگان هر دوره این لوگو رو توی امضاشون بذارن. نظرتون چیه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام و درود خدمت لیلی عزیز.
خواهش میکنم.میدونم اگر شما دیر هم جواب بنده رو بدید بی خیال نیستید.و همین باعث میشه من به شما و مدیریتتون احترام بذارم.همون طور هم که خودتون گفتید دوست خوبم بهتون خبر داده.بیشتر میخواستم نظر بقیه رو بدونم.و نظر بقیه ی بچه ها هم یکپارچه مثبت بود.
خیلی ممنونم

اما یک پیشنهاد !

اگر کسی فرصت و تواناییش رو داره ، دو تا لوگو طراحی کنه برای برندگان مسابقات عکاسی با دوربین و تلفن همراه ، تا برندگان هر دوره این لوگو رو توی امضاشون بذارن. نظرتون چیه؟

با این پیشنهاد موافقم.به نظر من اگر حتی یه عکس خاص به همراه یه جمله هم باشه خیلی خوب میشه.متاسفانه خود من تو این زمینه وارد نیستم.اگر دوست عزیزی این زحمت رو به گردن بگیرند حتما" همه ی ما میدونیم که کار بزرگی برای بخش کردند
روز خوش

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
در کل من نگران حال و احوال این آقا حسین هستم
ببین دم عیدی چی شده حال و احوالش
Halloween_is_Childs_play_by_Harpyimages.jpg
------------->

یه فکری بکنیم براشون

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در کل من نگران حال و احوال این آقا حسین هستم
ببین دم عیدی چی شده حال و احوالش
Halloween_is_Childs_play_by_Harpyimages.jpg
------------->

یه فکری بکنیم براشون

سلام و روز خوش پسر نقره ای عزیز(هنوز اسمتون رو نمیدونم)
راستش من حالم انقدر ها هم بد نیست.دارم کم کم خوب میشم.فکر کنم سه چهار روز دیگه :)
بابت نگران شدنتون شرمنده ام.از انتخاب این عکس همچین قصدی نداشتم و دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم
با این حال من به بچه ها قول داده بودم دم عید آواتارم رو عوض کنم(من یه کم به این عکس ها دلبسته میشم.یعنی روی این عکس ها حساسم) و در بین عکس هایی که داشتم میدیدم نگاه این دختر من رو خیلی تحت تاثیر قرار داد.و نتونستم ازش بگذرم.
اگر این عکس کسی رو ناراحت میکنه عوضش میکنم.چون دوست ندارم دوستی از دستم ناراحت بشه
روز خوبی داشته باشید.
خیلی ممنونم که هستید و به عنوان یک دوست نسبت به این مسایل حساس شدید :)

بالا