• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود دوستان
ميخواستم خواهش كنم عزيزاني كه حرفه اي هستن اگر تمايل و وقت دارن
از هفت تا سين هفت سين عكس با پس زمينه سفيد بگيرن به اشتراك بزارن بتونيم توي طرح ها و ... استفاده كنيم

امسال که دیر دیدم پیشنهادتون رو.امیدوارم سال دیگه بشه چنین کاری کرد

--------------------------------
دوستان عزیز/مدیران گرامی و هم هی اون هایی که به بخش مشاور هی خرید دوربین سر میزنند.
جو اون بخش بد شده.واقعا" بد شده.تاپیک هایی که میتونست در تاپیک مرجع باشه هنوز پابرجاست.افراد سوال هایی تکراری و بی ارتباط میپرسند و جواب ها هم چندان علمی و تجربی نیست.
فکر میکنم با این وضع یه فکری به حال اون قسمت بشه خیلی خوب میشه.
به هر حال بخش عکاسی فقط تاپیک های مربوط به عکس نیست و کمی هم احتیاج به بار علمی و آموزشی هم داره

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امسال که دیر دیدم پیشنهادتون رو.امیدوارم سال دیگه بشه چنین کاری کرد

--------------------------------
دوستان عزیز/مدیران گرامی و هم هی اون هایی که به بخش مشاور هی خرید دوربین سر میزنند.
جو اون بخش بد شده.واقعا" بد شده.تاپیک هایی که میتونست در تاپیک مرجع باشه هنوز پابرجاست.افراد سوال هایی تکراری و بی ارتباط میپرسند و جواب ها هم چندان علمی و تجربی نیست.
فکر میکنم با این وضع یه فکری به حال اون قسمت بشه خیلی خوب میشه.
به هر حال بخش عکاسی فقط تاپیک های مربوط به عکس نیست و کمی هم احتیاج به بار علمی و آموزشی هم داره

حسین جان یه قسمتی از این انتقادت بر می گرده به کاربرها، یه قسمتیش به بچه های با اطلاعات تر که جواب سوالات پرسیده شده رو میدن، و یه قسمتی اش به مدیریت. من نظر خودم رو در مورد اون قسمتی که مربوط به مدیریت میشه می نویسم:

بخش مشاوره خرید دوربین یک مقداری وضعیت تاپیک هاش طوریه که مدیریت محتوا رو سخت می کنه، خصوصا این که یک مقداری تاپیک هاش با همدیگه همپوشانی دارند. مثلا خودت فکر کن، یه کاربر می خواد با 500 هزار تومن دوربین بخره. می تونه توی هر کدوم از این تاپیک های مرجع پست بزنه:

http://forum.persiantools.com/t27112.html

http://forum.persiantools.com/t215553.html

http://forum.persiantools.com/t215554.html

یا این که می تونه یه تاپیک جدید بزنه! حالا اگر من بیام تاپیکش رو به این دلیل که تاپیک مرجع وجود داره پاک (یا ادغام) کنم، به نظرت کسی اصلا می تونه تاپیک جدیدی توی اون زیربخش بزنه؟ خوب با توجه به عنوان بخش هر کس اونجا تاپیک بزنه قاعدتا هدفش مشاوره برای خریده! یعنی عملا هر تاپیکی که زده بشه من باید پاک یا ادغام کنم...

این رو هم بگم که از زمانی که من همکار بودم اون بخش همین وضع رو داشته، و من هم فقط شرایط و وضعیت موجود رو حفظ کردم و تغییری درش ندادم. به نظرم با توجه به قدیمی بودن تاپیک های مرجعش هم هر تغییر اساسی که در روند اونجا بخواد داده بشه باید با هماهنگی مدیر بخش (یا مدیرهای ارشد) باشه. اگر خواستی می تونی اون قسمت از انتقاداتت که مربوط به مدیریت میشه رو توی بخش همکاران هم مطرح کنی که با لی لی و مدیرهای ارشد راجع بهش بحث کنیم. :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اتفاقا" محمود جان من در مورد توضیحاتی که برای مثالت زدی مخالفم.کسی که بودجه رو مشخص کرده و دوربینی رو مد نظر نداره.و همین طور شاید به درستی نتونه انتظاراتش رو از دوربین بیان کنه.فقط میتونه در قسمت "با این بودجه چه دوربینی بخرم" پست بزنه.
بعضی اوقات هم افرادی هستند که از نظر مالی مشکلی ندارند و مثلا" میگند که تا N تومان میتونم خرج کنم و اون وقت میتونند تو دو تا تاپیک اولی که نام بردی پست بزنند
بعضی ها هم دوربین هایی مد نظرشون هست که تنها میخواند یک کدوم رو انتخاب کنند و میخواند انتخاب بهتر رو بخرند.یعنی به تایید و بحث بقیه در مورد انتخاب هاشون نیاز دارند که میتونند از تاپیک سوم استفاده کنند.
حرف قبل از همکار شدن شما و یا بعد از اون نیست.همه ی ما میدونیم که تو بخش عکاسی داری زحمت میکشی.همین که تاپیک انتخاب عکس با وجود شما و بقیه داره با نظم جلو میره خودش گواه بر این مساله هست.
یادمه چند وقت پیش (فکر میکنم حدود 1 الی 2 سال پیش) جناب مقدم بحث تاپیک های مرجع بیشتر رو پیش کشیدند و بعد از اون تاپیک های انتخاب دوربین به سه تا رسید.و یک تاپیک هم برای معرفی دوربین های جدید.
من فکر میکنم وقتی تاپیک مرجعی باشه نیاز به تاپیک های دیگه نیست.بحث من سر سخت گیری کمی بیشتر و در کنارش توضیحاتی در مورد این سخت گیری هست.حتما" میدونی که کمتر بودن تاپیک هایی که در اصل یک مفهوم رو دارند باعث منظم شدن بیشتر اون قسمت میشند.مثلا" من یا بقیه هیچ وقت نباید تاپیکی رو ایجاد کنیم با عنوان "عکس هایی که خودم گرفتم" چون تاپیک مرجعی برای این کار وجود داره.ایجاد تاپیک مجزا برای خرید هم مثل همون میمونه.و برای همین نظر من با موندن تاپیک هایی که در مورد خرید هست و مشاوره و در اصل هدفش با تاپیک های مرجع یکسانه مخالف هست.
درسته که الان هم افراد زیادی به اون جا سر نمیزنند.اما بااین حال قانون "ایجاد تاپیک های متعدد با موضوعات یکسان ممنوع هست" هنوز نقض نشده.
قسمت مشاوره و حرف هایی که زده میشه هم همون طور که گفتی مربوط به مدیریت نیست تا زمانی که خلاف قوانین نباشه.
پست من یک انتقاد کلی بود.اول به خودم و بعد به بقیه.که قوانین رو از یاد نبریم و همین طور در مورد چیزهایی که اطلاعات کامل در موردشون نداریم و باعث انتخاب نادرست بقیه میشیم نظر ندیم.و یا عنوان کنیم که این فقط یک نظر شخصی هست.
و خطاب به کاربرهایی که فکر میکنند بقیه "باید بهشون کمک کنند"

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اتفاقا" محمود جان من در مورد توضیحاتی که برای مثالت زدی مخالفم.کسی که بودجه رو مشخص کرده و دوربینی رو مد نظر نداره.و همین طور شاید به درستی نتونه انتظاراتش رو از دوربین بیان کنه.فقط میتونه در قسمت "با این بودجه چه دوربینی بخرم" پست بزنه.
بعضی اوقات هم افرادی هستند که از نظر مالی مشکلی ندارند و مثلا" میگند که تا N تومان میتونم خرج کنم و اون وقت میتونند تو دو تا تاپیک اولی که نام بردی پست بزنند
بعضی ها هم دوربین هایی مد نظرشون هست که تنها میخواند یک کدوم رو انتخاب کنند و میخواند انتخاب بهتر رو بخرند.یعنی به تایید و بحث بقیه در مورد انتخاب هاشون نیاز دارند که میتونند از تاپیک سوم استفاده کنند.
حرف قبل از همکار شدن شما و یا بعد از اون نیست.همه ی ما میدونیم که تو بخش عکاسی داری زحمت میکشی.همین که تاپیک انتخاب عکس با وجود شما و بقیه داره با نظم جلو میره خودش گواه بر این مساله هست.
یادمه چند وقت پیش (فکر میکنم حدود 1 الی 2 سال پیش) جناب مقدم بحث تاپیک های مرجع بیشتر رو پیش کشیدند و بعد از اون تاپیک های انتخاب دوربین به سه تا رسید.و یک تاپیک هم برای معرفی دوربین های جدید.
من فکر میکنم وقتی تاپیک مرجعی باشه نیاز به تاپیک های دیگه نیست.بحث من سر سخت گیری کمی بیشتر و در کنارش توضیحاتی در مورد این سخت گیری هست.حتما" میدونی که کمتر بودن تاپیک هایی که در اصل یک مفهوم رو دارند باعث منظم شدن بیشتر اون قسمت میشند.مثلا" من یا بقیه هیچ وقت نباید تاپیکی رو ایجاد کنیم با عنوان "عکس هایی که خودم گرفتم" چون تاپیک مرجعی برای این کار وجود داره.ایجاد تاپیک مجزا برای خرید هم مثل همون میمونه.و برای همین نظر من با موندن تاپیک هایی که در مورد خرید هست و مشاوره و در اصل هدفش با تاپیک های مرجع یکسانه مخالف هست.
درسته که الان هم افراد زیادی به اون جا سر نمیزنند.اما بااین حال قانون "ایجاد تاپیک های متعدد با موضوعات یکسان ممنوع هست" هنوز نقض نشده.
قسمت مشاوره و حرف هایی که زده میشه هم همون طور که گفتی مربوط به مدیریت نیست تا زمانی که خلاف قوانین نباشه.
پست من یک انتقاد کلی بود.اول به خودم و بعد به بقیه.که قوانین رو از یاد نبریم و همین طور در مورد چیزهایی که اطلاعات کامل در موردشون نداریم و باعث انتخاب نادرست بقیه میشیم نظر ندیم.و یا عنوان کنیم که این فقط یک نظر شخصی هست.
و خطاب به کاربرهایی که فکر میکنند بقیه "باید بهشون کمک کنند"

خوب حسین جان، الان خودت بخش مشاوره خرید دوربین رو باز کن و یه نگاهی به تاپیک هاش بنداز. حتما خودت تایید می کنی که اگر من بخوام تاپیک های اونجا رو با تاپیک های مرجع ادغام کنم باید 95 درصد تاپیک ها رو Merge کنم و همون 5 تا دونه تاپیک مهم باقی می مونند با نهایتا 5 تا هم تاپیک دیگه که توی تاپیک های مرجع نمی گنجیده! خوب اون بخش یه ساب فروم حساب میشه و یه خورده مشکله هر کس هر تاپیکی زد من سریع Merge اش کنم و فقط همون چند تا دونه تاپیک رو باقی بگذارم.

این رو هم بگم که نگرانی های شما هم کاملا درسته، ولی یه خورده در مورد راه حل این قضیه اختلاف روش داریم. من خودم هم اولش به این مشکلات کلی فکر کردم تا تصمیم گرفتم این طوری عمل کنم، چون دیدم تو اون بخش اگر بخوام سخت گیری کنم عملا محتوای خیلی کمی باقی می مونه و دیگه خیلی شبیه یه Subforum نخواهد بود. جایی هم که یه اختلاف عقیده ای بین من و شما هست، نظر شما به عنوان کاربر قدیمی بخش بسیار مهمه، برای همین پیشنهاد کردم (و می کنم) که قضیه رو با یکی که تجربه بیشتری داره مطرح کنیم، شاید یه راه حل بهتری ارائه شد. من باز هم پیشنهاد می کنم حتما این مسائل رو تو بخش همکاران بگو تا مدیر بخش و مدیرهای ارشد ببینند و نظر بدن، شاید اصلا یه راه حل اساسی تر و ریشه ای تری وجود داشته باشه براش. :)

اون مساله ای که گفتم بخش مشاوره قبل از همکار شدن من این طوری بوده هم برای مطرح کردن زحمت و ... نبود. بیشتر منظورم این بود که یه خورده ای اون طوری بودن بخش سلیقه من نبوده، ولی از طرفی به صلاح هم نیست که من شخصا یه تغییر اساسی بخوام توی وضعیت بخشی که اون همه پست از کاربرهای قدیمی داره بدم.

در مورد اختلافاتی که سر راهنمایی کردن بچه ها پیش میاد، متاسفانه تا من یادم میاد از این جنگ و دعواها بین بچه هایی که جواب سوالات رو می دادند توی تمام تاپیک های مشاوره خرید دوربین و موبایل و سخت افزار و... بوده، و عمدتا هم برمی گرده به تفاوت دیدگاه ها که یکی فکر می کنه این ویژگی مهم تره و یکی دیگه اون یکی ویژگی رو بیشتر قبول داره، ولی واقعا ای کاش می شد به قول خودت بچه ها حرف هاشون رو وحی منزل نمی دونستند و می گفتند این نظر شخصی منه. من خودم هم هر موقع یه چیزی می نویسم میگم که این در حد اطلاعات و تجربه منه. این مورد رو قبول دارم که میشه یه کم بیشتر سخت گیری کرد. یعنی اگر کسی با کس دیگه تند برخورد کرد بهش تذکر بدیم یا پستش رو پاک کنیم یا اگر شدیدتر بود جریمه شخصی کنیم...

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در صورت امکان ، تاپیک مسابقه عکاسی مهم شود

سلام حاجی.منظورت مسابقه ی عکاسی ای هست که کنسل شد؟یعنی میشه دوباره راه بیفته؟
در مورد استکی شدن هم با این که تعداد تاپیک ها زیاده ولی اگر بچه ها فعالیت کنند امکانش هست

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
با سلام حسین جان
تو این قسمت عکس و عکاسی چیزی برای اموزش عکاسی ندارین؟
من که چیزی نیافتم
الان بری تو هر خونه ای یه دوربین دیجیتال دارن بد نیس یه اموزش ایتدایی گذاشته بشه تا همه از جمله خودم استفاده کنیم
همیشه تو زندگی صحنه هایی هست که هیچ وقت تکرار نمیشن

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
با سلام حسین جان
من که چیزی نیافتم
الان بری تو هر خونه ای یه دوربین دیجیتال دارن بد نیس یه اموزش ایتدایی گذاشته بشه تا همه از جمله خودم استفاده کنیم

درود
یکی دو تا تاپیک هست که کمی فراموش شده.یکی اش تاپیکی بود که من زده بودم تا در مورد کل قوانین عکاسی و انواع دوربین و .... بحث بشه و مطلب گذاشته بشه ولی متاسفانه وقت ادامه دادنش رو نداشتم.اگر بتونم ادامه اش میدم و یک مرجع کامل به وجود میارم تا همه استفاده کنند.البته با کمک دوستان
یک تاپیک دیگه هم هست : http://forum.persiantools.com/t204849.html که مطالب خوبی داره.
با این حال اگر کسی سوالی داشته باشه ممنون میشم بپرسه و بنده تا جایی که بتونم جواب میدم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با سلام به دوستان.

وحید عزیز (bitcomet) امروز کاربر فعال بخش عکاسی شدند. یه جورایی با فعالیت های مفیدی که توی همه تاپیک ها داشتند شاید مدت ها قبل باید این کار انجام می شد.

وحید جان، بهت تبریک میگم و از زحماتی که توی بخش کشیدی تشکر می کنم. با آرزوی موفقیت...
congratualtions.gif

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
با سلام حسین جان
من که چیزی نیافتم

آموزش عکاسی تایم لپس
آموزش عکاسی تایم لپس
آموزش عکاسی hdr
آموزش عکاسی HDR

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
رزرو عکس

پیرو پ.ن جناب محمود
قرار نیس به کسی تو هین بشه
اینجا دنبال کسی سیب قرمز نمی فرستن که تشریف بیارن
در مورد نیومدن هم مدیریت مسئول بودن که به عده ای محض دوستی رفاقت یا هر عنوان دیگه ای بیش ار حد بها دادن
ما هم مدیر بودیم وهستیم در انجمن سایت های دیگه ای
اکثر بچه های مدیر بعد از مدتی دیگه نمیان بنا به هر دلیلی و همین تازه وارد ها میشن کاربر فعال و همکار و مدیر
فکر نکنم زمان بخواد بایسته!!!

عزیز میشه بفرمایید چه کار خاصی توسط مدیریت انجام شده که معادل "بیش از حد بها دادن به یه عده" باشه؟

فقط اگر میشه دقیقا با ذکر لینک پست یا تاپیک یا هر مستندات دیگه ای که لازم می دونید صحبت کنید و فقط به یک سری کلی گویی ساده بسنده نکنید.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من میشه یه خواهش کوچولو کنم یکی از مدیرا که اشنایی داره اموزش ساخت لایت باکس برامون بزاره خودم یه خورده بلدم ولی میگم شاید شما اموزشو بزارید بهتر و اصولی تر بشه ممنون و مرسی میشم هرکی بزاره

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من میشه یه خواهش کوچولو کنم یکی از مدیرا که اشنایی داره اموزش ساخت لایت باکس برامون بزاره خودم یه خورده بلدم ولی میگم شاید شما اموزشو بزارید بهتر و اصولی تر بشه ممنون و مرسی میشم هرکی بزاره

البته یاشار جان این موضع ربطی به انتقادات و پیشنهادات نداره.این جا بیشتر برای انتقاد و یا پیشنهاد به مدیران و همکاران هست و به طور کلی بخش
ولی شما بگید تو کجاش گیر کردید اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم
لایت باکس یا همون خیمه ی نور کار خاصی نداره ساختش

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
البته یاشار جان این موضع ربطی به انتقادات و پیشنهادات نداره.این جا بیشتر برای انتقاد و یا پیشنهاد به مدیران و همکاران هست و به طور کلی بخش
ولی شما بگید تو کجاش گیر کردید اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم
لایت باکس یا همون خیمه ی نور کار خاصی نداره ساختش

اخه حسین جان مناسب ترین تاپیکی که دیدم همین بود بقیه اصلا ربط نداشت راستش گیر ندارم ولی میگم شما که واردی یه اموزش تصویری بزارید خیلی خیلی ممنون میشم و شاید نکاتی باشه که به ما هم کمک کنه من شاید بسازم مشکلیم نباشه ولی اصولی هم نباشه

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 4

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اخه حسین جان مناسب ترین تاپیکی که دیدم همین بود بقیه اصلا ربط نداشت راستش گیر ندارم ولی میگم شما که واردی یه اموزش تصویری بزارید خیلی خیلی ممنون میشم و شاید نکاتی باشه که به ما هم کمک کنه من شاید بسازم مشکلیم نباشه ولی اصولی هم نباشه

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 4

خوب همین سوال رو فرشاد تو سوالات فنی پرسیده و من جواب دادم.به نظرم شما هم اون تاپیک رو بخون بهت کمک میکنه.آخه خیمه ی نور چیز پیچیده ای نیست که بخوام آموزشی براش درست کنم.هزار مدلش هست تو اینترنت.شما یکی بساز من مشکلاتش رو بهت میگم که رفع کنی.رو حساب این که خرجش هم (خود خیمه) فقط یه کارتن و چند تا کاغذ هست فکر نکنم ریسکی هم در کار باشه.میمونه انتخاب نور که میتونی از لامپ هالوژن/لامپ کم مصرف/پروژکتور/فلاش دوربین/نور led و ... استفاده کنی

http://forum.persiantools.com/t31025.html

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خوب همین سوال رو فرشاد تو سوالات فنی پرسیده و من جواب دادم.به نظرم شما هم اون تاپیک رو بخون بهت کمک میکنه.آخه خیمه ی نور چیز پیچیده ای نیست که بخوام آموزشی براش درست کنم.هزار مدلش هست تو اینترنت.شما یکی بساز من مشکلاتش رو بهت میگم که رفع کنی.رو حساب این که خرجش هم (خود خیمه) فقط یه کارتن و چند تا کاغذ هست فکر نکنم ریسکی هم در کار باشه.میمونه انتخاب نور که میتونی از لامپ هالوژن/لامپ کم مصرف/پروژکتور/فلاش دوربین/نور led و ... استفاده کنی

http://forum.persiantools.com/t31025.html

سپاس پیشنهاد ساختشو من دادم بهش بی تربیت زود تر از من اقدام کرده ممنون داداشی

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
من یه پیشنهاد واسه قسمت مسابقه دارم
اینکه هر کس هر امتیازی داد بده ولی توضیحی در پی امتیازش ننویسه
مثلا به محمود از 10 ... 6 میدمبد مینویسم عکستون جالب نبود اینطوری به نوعی به محمود توهین میشه (البته توضیحاتی با مضمون شوخی رو شامل نمیشه)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من یه پیشنهاد واسه قسمت مسابقه دارم
اینکه هر کس هر امتیازی داد بده ولی توضیحی در پی امتیازش ننویسه
مثلا به محمود از 10 ... 6 میدمبد مینویسم عکستون جالب نبود اینطوری به نوعی به محمود توهین میشه (البته توضیحاتی با مضمون شوخی رو شامل نمیشه)

سلام و ممنون از پیشنهاد. :)

این رو می تونید به عنوان یه پیشنهاد مطرح کنید (اگر دوست داشتید توی همون تاپیک هم بنویسید که مشتری های اونجا ببینند)، ولی به نظر من مناسب این که یه قانون اجباری بکنیمش نیست. یعنی شما علتش رو توضیح بدید، هر کس که با نظر شما موافق بود اجرا کنه و هر کس دوست داشت توضیح بده هم توضیح بده.

نظر شخصی: به نظر من صرف توضیح دادن مشکلی نداره، بلکه لحن نامناسب بعضی از بچه ها توی اون توضیح هست که باعث برخوردن به طرف مقابل میشه.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام و ممنون از پیشنهاد. :)

این رو می تونید به عنوان یه پیشنهاد مطرح کنید (اگر دوست داشتید توی همون تاپیک هم بنویسید که مشتری های اونجا ببینند)، ولی به نظر من مناسب این که یه قانون اجباری بکنیمش نیست. یعنی شما علتش رو توضیح بدید، هر کس که با نظر شما موافق بود اجرا کنه و هر کس دوست داشت توضیح بده هم توضیح بده.

نظر شخصی: به نظر من صرف توضیح دادن مشکلی نداره، بلکه لحن نامناسب بعضی از بچه ها توی اون توضیح هست که باعث برخوردن به طرف مقابل میشه.
فکر کردی شاید منم اون طرف مقابل باشم ؟

بالا