• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات انتقادات و پيشنهادات بخش عکاسی

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
با تشکر از شما.

این پیشنهاد با من در پیغام خصوصی مطرح شده بود، گفتم طبق معمول بین بچه ها به اشتراک بگذاریم تا بحث بشه راجع بهش.

نظر شخصی خودم:

- خود پیشنهاد مشکلی نداره، مگر این که به دلیلی تعداد زیادی از بچه ها مخالفش باشند، وگرنه از نظر من مشکلی با تعیین جایزه نیست.
- شکل اجرای کار مهمه و باید به نحوی باشه که بعدا اختلاف بین بچه ها پیش نیاد. پیشنهاد خودم: اگر کسی وجود داشت که تعداد بردش بیشتر از بقیه بود (مثلا 2 هفته برنده شده بود) ایشون جایزه رو دریافت می کنند. اگر هم کسی این طور نبود و همه برنده ها نفری یک برد داشتند می تونیم یک "میانگین امتیاز" برای برنده هر هفته تعیین کنیم و هر کس با میانگین بالاتری برنده شده بود جایزه رو تقدیم ایشون کنیم. به طور نادر ممکنه 2 نفر میانگین امتیازشون با هم مساوی بشه که در این شرایط بین اون دو نفر قرعه کشی می کنیم.

هر کدوم از بچه ها نظر موافق یا مخالف یا پیشنهاد خودشون رو بنویسند ممنون میشم. :)
منم موافقم

والا به نظر من میشه کل کل و دعوا توی این تاپیک بوده! اگه جایزه هم بیاد که دیگه...:D:D:D
البته پیشنهاد بدی نیست ولی خب مسئله ی دیگه ای هم که هست اینکه که هر هفته باید جایزه داده بشه و شما که به طور مثال اسپانسر میشین، این برای چه مدته؟ بالاخره تا یه جایی توانایی دارید و باید افراد دیگه ای هم باشن برای اینکار...
داداش به نظر من استارت کار مهم است :)

خدااایش میخای عسل بدی اقای برزویان؟؟؟:eek:

بابا تو الان یه ساله میخاستی بمن یه نیم کیلووو عسل بدییی من هنوز منتظر زنگ پستچیم:p
ههههههههه:general404:
نه خداییش یه لحظه فکر کنید اسپانسر مسابقه عسل فروووش باشه:general112:
واقعا عالیه
من به شخصه قبوووول میکنم:)
داداش اگه شانس داشته باشین به امید خدا برنده میشین ;)

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
ایده ی خوبی ســــــــت. به نظرم میتونیم به برنده ماه جایزه بدیم ( یک ماه 4 هفته ست که اگه کسی دو هفته برنده شد ، پس جایزه ی اون ماه مال ایشون البته اگه کس دیگه ای دو هفته برنده نشده باشه چون در اون صورت باید قرعه کشی بشه ، اگر هم در یک ماه 4 برنده داشته باشیم باز هم قرعه کشی میشه. ) اینجوری به اسپانسر مسابقات هم فشار کمتری وارد میشه
999.gif

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
ایده ی خوبی ســــــــت. به نظرم میتونیم به برنده ماه جایزه بدیم ( یک ماه 4 هفته ست که اگه کسی دو هفته برنده شد ، پس جایزه ی اون ماه مال ایشون البته اگه کس دیگه ای دو هفته برنده نشده باشه چون در اون صورت باید قرعه کشی بشه ، اگر هم در یک ماه 4 برنده داشته باشیم باز هم قرعه کشی میشه. ) اینجوری به اسپانسر مسابقات هم فشار کمتری وارد میشه
999.gif
دقیقا حرف ( همکار انجمن عکس و عکاسیmahi58 ) هم همین است اما قرار براین شد تا اینجا نظر خواهی بشه تا بعدا مشکلی پیش نیاد

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
سلام دوستان من
به نظر من برای تاپیک

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)
اگه جایزه هم داده بشه خیلی بهتر است
چون هم شرکت کننده بیشتر میشه و هم بیشتر هیجان داره
برای استارت خواستین من خودم به شخصه برای جایزه کمک میکنم
برای بار اول بین 4 برنده هر ماه
میتونن به هم امتیاز بدن و به نفر اول 500 گرم از هر نوع عسلی که موجود داشتم به انتخاب برنده مسابقه براشون ارسال میکنم
البته اگه استقبال بشه میزان جایزه رو بیشتر میکنیم
شما هم اگه ایده ای دارین بفرمایین تا در پر بار کردن تاپیک از اون استفاده کنیم
منم موافقم.....

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بنده هم بانظر ماهی جون موافقم، از جناب برزویان هم کمال تشکر دارم.

پ.ن:عزیزان دقت کردید پا قدم ورود من به مسابقه بود :D

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان لطفا دقت کنند که حجم مجاز عکس در بخش عکس و عکاسی حداکثر 400 کیلوبایت هستش و بهتره از گذاشتن عکس های سنگین تر از این پرهیز بشه، یا به صورت بندانگشتی قرار داده بشه...

تعدادی تصویر حجیم تر از 400 کیلوبایت پاک شدند.

بگو فقط برای بنده رو پاک کردی دیگه.
می تونستی تو پیام خصوصی بگی به صورت بند انگشتی بذارمش یا حتی لینک بدم.
باشه چشم دیگه اصلا تو این تاپیک شرکت نمیکنم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بگو فقط برای بنده رو پاک کردی دیگه.
می تونستی تو پیام خصوصی بگی به صورت بند انگشتی بذارمش یا حتی لینک بدم.
باشه چشم دیگه اصلا تو این تاپیک شرکت نمیکنم.
خیر فقط برای شما نبود. پست های شما هزارمین پست هایی بودند که به دلیل عکس های سنگین پاک می شدند.

ببینید اگر تصاویری که شما در تاپیک ها قرار میدید بیش از حد حجیم باشند صفحه سنگین میشه که باعث میشه هم حجم اینترنت زیادی برای دیدنش مصرف بشه و هم در کامپیوترهای قدیمی تر مرورگر قفل کنه و کامپیوتر کند بشه. این قوانین هم برای جلوگیری از همین مسائل گذاشته میشه و شما باید لطف کنید و اونها رو رعایت کنید.

باز اگر تعداد تصاویر کم باشه یا کاربر کسی باشه که بدونیم زیاد سر می زنه پیغام میدیم که زودتر اصلاحش کنه، ولی شما چندین تصویر قرار دادید و همگی هم بالای یک مگابایت و وقتی هم که پاک میشه عکس العمل نشون میدین. خوب شما که انقدر روی اقدامات مدیریتی و پاک شدن پست تون حساسید یه لطفی بکنید و همین الان قوانین بخش عکاسی رو بخونید تا دیگه مجبور به پاک کردن پست هاتون نشیم.

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
سلام
من یه دوربین Nikon coolpix P520 خریدم ، با گارانتی دو ساله ایده آل ، ساخت چینه ، بعد از یه هفته و بار دوم که خواستم شارژش کنم دیگه شارژ نکرد ، 13هزار تومن خرج کردم با پست فرستادم گارانتی ، بعد از چند روز که تماس گرفتم گفتند برد اصلیش سوخته و دو هفته باید صبر کنی تا این برد رو بفرستند روش نصب کنیم.
در ضمن تو این مدتی که باهاش کار کردم متوجه شود تو حالت زوم بالا و موقع فیلمبرداری فوکوسش خیلی کند عمل می‌کنه.
ولی کیفیت عکسش خوبه
کیفیت فیلمبرداریش با فرمت H264 و پسوند MP4 هستش که به نظرم فشرده‌سازی فیلماش خوب نیست و کیفیت فیلماشو میاره پایین ولی در عوض حجم کمی اشغال میکنه. من ترجیح می‌دادم با فرمت معمولی و کیفیت بالا فیلمها رو ذخیره کنه.

این تاپیک جای این مطلب نیست

takapooo

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام
ببخشید ، چرا؟
پس باید کجا مطرح کنم؟
مگه بده من تجربه خرید خودمو به دیگران منتقل کنم؟
شما خودتون هم ممکنه مجبور به خرید دوربین بشید و این مطلب می‌تونه یه کمی رو خریدتون اثر بذاره؟
بالاخره اینترنت و این مکان‌های پرسش و پاسخ مزیتش همینه و موجب میشه فروشنده‌ها بیشتر هواسشون رو جمع کنند.
ممنون

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
این تاپیک جهت قرار دادن عکس های گرفته شده با دوربین هست نه قد و بررسی دوربین ها
اگرتاپیک مورد نظر رو نمیبینید تو بخش مربوطه ایجتد کنید اینجا اکثرا دوربین های حرفه ایی دارن و قصد خرید ندارن با زدن تاپیک جدا بیشتر از یه پست تو جای نامربوط اطلاع رسانی میکنید
ممنون

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
آقای hugart حالا این یه بارو شما کوتاه بیا :D
1 پست بود دیگه . شما پست اخطار نمیدادی همون 1 پست میموند.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
این تاپیک جهت قرار دادن عکس های گرفته شده با دوربین هست نه قد و بررسی دوربین ها
اگرتاپیک مورد نظر رو نمیبینید تو بخش مربوطه ایجتد کنید اینجا اکثرا دوربین های حرفه ایی دارن و قصد خرید ندارن با زدن تاپیک جدا بیشتر از یه پست تو جای نامربوط اطلاع رسانی میکنید
ممنون
سلام داداش
عزیز اینجا خودش همکار و مدیر فعال و کاربلد داره این بخش خودشون رسیدگی می کنن اگه پستی سره جاش نباشه انتقال میدن شما ناراحت نشو

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
خب کوشن؟ من ناراحت نشدم ایشون هم دوست عزیز بنده هستن

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
از توجه شما ممنون، ولی البته توی این جور مواقع بهتره پست رو ریپورت کنید تا این که مستقیم تذکر بدید. بخش عکاسی به دقت مدیریت میشه و هر ریپورت و پستی سریعا در عرض چند ساعت مورد رسیدگی قرار می گیره.

البته در این مورد به خصوص اگر ریپورت هم می کردید ما برخورد خاصی با زننده پست نمی کردیم، چون تاپیک آخرین عکس گرفته شده با دوربین از اولش مکانی بوده برای دور هم جمع شدن بچه هایی که توی عکاسی حرفه ای هستند. درسته که بحث اصلی در مورد گذاشتن عکس های گرفته شده با دوربینه، ولی تا یه حدی بحث در مورد عکس های گرفته شده و دوربینی که عکس ها باهاش گرفته میشه و تنظیمات دوربین و این جور مسائل هم به هیچ وجه غیرمرتبط با بحث تلقی نمی کنیم و جالب نیست ما یقه ماهرترین اعضای بخش مون رو بگیریم که چرا در مورد دوربینی که عکس باهاش گرفته صحبت کردی ولی عکس نگذاشتی.

کلا زیاد سخت نگیر.
winking.gif

این پست ها بعدا منتقل میشه به تاپیک پیشنهادات و انتقادات.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تاپیکش هست و توسط کیکاووس عزیز بعد از هماهنگی با همکاران انجمن عکس و عکاسی زده شده، ولی متاسفانه استقبال زیادی نشد ازش. یه خورده ای بچه ها از این جور تاپیک ها اولش استقبال می کنند، ولی بعد شرکت کننده کم میشه و تاپیک می خوابه.
sigh.gif

این لینکشه:

http://forum.persiantools.com/threads/تمرین-عکاسی.509079/

بالا