سلام خدمت همه دوستانی که به من لطف داشتند و دوستانی که منو مورد اتهام خودشون قرار دادند
من 5 هفته بیشتر نیست که اینجا آمدم آنهم بخاطر صمیمیتی که از بچه های تاپیک شنیده بودم و در این مدت کوتاه انگیزه ام برای بهتر دیدن اطرافم بیشتر شده بود تا بتونم عکسهای جالب و دیدنی پیدا کنم یا خودم عکاس آن باشم
فکر میکردم که در جایی آمدم که جو صمیمی بین دوستان بیشتر از نمره ارزش داره و گرنه به تمام دوستان نمره کامل را میدادم خواه عکسها خوب بود یا بد خواه مرتبط با موضوع بود یا غیر مرتبط
من فکر میکردم که اینجا دموکراسی حاکمه و هر کسی بنا به سلیقه خودش میتونه به هر کسی هر نمره ای که دوست داره بده همونطور که من تمام نمرات دوستان از کمترین تا بیشترین برایم ارزشمند بود چون اصلا ملاکم نمره گرفتن یا برنده شدن نبوده و نیست جو گرم و صمیمی و صحبتهای شیرین دوستان مرا کفایت میکرد.
بعضی از دوستان گفته اند که من با نمره دادنم در حق بقیه ظلم کرده ام و امتیاز برنده شدن را از آنها گرفته ام من خدا شاهده که بارها و بارها برای هر کدام از امتیازاتی که میخواستم به دوستان بدم عکسها را چک میکردم و نمره میدادم و شخص خاصی برای برنده شدن در نظرم نبود که مثلا عمدی به اشکان بیشترین نمره را بدهم که او برنده بشه و یا بقول کاربر محترمی بخاطر رابطه دوستانه ناخودآگاه روی نمره ام تاثیر بگذاره که این صد در صد غلط و اشتباهه
همانطور که قبل از اینکه من اینجا بیایم اشکان 7 بار برنده شده بود و گاهی در یک ماه دو مرتبه
او نیازی به برنده شدن و نمره من نداشت اگه برنده شده حقش بوده و اگه نشده حتما حق دیگران بوده
من بنا به نظر شخصی و سلیقه خودم نمره میدادم و حتی دلیل بیشتر یا کمتر نمره دادنم را ذکر میکردم همانطور که بعضی از دوستان که نمیدونم اسمش را رفع تکلیف بگذارم یا هر چیز دیگه ای بارها دیدم که به همه یک نمره واحد میدن و جالبه که هیچکس اعتراض نکرد و نمیکنه !!
شما دوستانی که میفرمائید من در حق بقیه ظلم کرده ام آیا نمره واحد دادن به همه در حق آنهایی که حقشون نبوده درسته ؟؟ و آنهایی که حقشون بوده در حقشون ظلم نشده ؟؟ آیا شانس برنده شدن را از خیلی از دوستان نگرفته؟؟
قابل توجه شماهایی که میگید اشکان همیشه به من بالاترین امتیاز را داده !!
بالاترین امتیاز در موضوع گذر عمر از جانب اشکان به هلیا داده شده
بالاترین امتیاز در موضوع میوه های پاییزی از جانب اشکان به هلیا داده شده
پس همیشه اینطور نبوده که من بالاترین امتیاز را از جانب اشکان گرفته باشم ایشون نظر شخصی خودش هست و عکس من به نظرش جالب اومده و خدا را هزاران بار شکر که در این چند هفته من برنده نشدم و گرنه سیل اتهامات بیشتر سرازیر میشد. و خدا را بیشتر از هزاران بار شکر که دلیل برنده شدن اشکان نبوده ام.
من اینجا را ترک میکنم با دلی آزرده از آن دسته از دوستانی که در مورد من فکر بدی کردند و آنها را به وجدانشون میسپارم.
از مدیر محترم تاپیک آقا محمود متشکرم که در این مدت کوتاه منو تحمل کردند و اجازه دادند که بین شما دوستان عزیز باشم اما ...
همینطور از تک تک دوستانی که با یک نمره کم دادن من، در حقشون ظلم شده و شانس برنده شدنشو ازشون گرفتم حلالیت می طلبم. انشاءالله از این به بعد حق به حق دار میرسه
برای تک تک شما آرزوی موفقیت می کنم
دست حق نگهدارتون
مشاهده پیوست 693366 مشاهده پیوست 693370