پیشنهاد: سامانه امتیاز دهی برای عکس ها
درود
بخش آخرین تصاویر(دوربین) رو افراد بسیاری دوستش دارند
و همه می دونیم حتی اگر عکسی هم اینجا آپلود نکنیم باز سر می زنیم تا تصاویر دوستان دیگر رو ببینیم
بنده حتی شده که پست های دوستان دیگر رو که برای ماه ها و سال های پیشه چندین بار ببینم چون از دیدنشون واقعا لذت می برم
اما با توجه به رکود این بخش به ویژه با رونق سامانه های اجتماعی همگانی و غیر تخصصی مانند اینستاگرام
باز هم دویت نداریم که این انجمن خاک بخوره
برای همین، بنده چند پیشنهاد دارم برای ایجاد جنب و جوش بیشتر در اعضای کهنه کار و تازه کار
در این باره بنده پیشنهاد می کنم امکان فنی برای انجمن عکاسی فراهم بشه تا کاربر ها بتونند به صورت ویژه به کار عکاس ها نمره بدند
به این روش یک سامانه ارزش سنجی درست میشه که هر فرد می تونه عکس های خودش رو در اون ترازو وزن کنه
برتری:
برتری و مزیتی که از برای این روش درست میشه این هست که:
1- چون ارزش یابی برپایه ی عدد و نمره هست، از برای لحن و گویش کاربر ها دلخوری کمتری پیش میاد.
2- چون سامانه ارزش یابی می تونه برای هر دستواره(پارامتر-عامل) نمره ی جدایی داشته باشه، هم ارزیاب ها، هم ارزیابی شونده می تونند بفهمند که نقاط ضعف و قوتشون کجاست.
3- چون برونداد و نتیجه این روش یک عدد هست ارزیابی شونده می تونه برای جلب نظر بازدید کننده ها تلاشش رو بیشتر کنه و در پایان، برونداد و نتیجه کار و تلاشش رو به خوبی ببینه
قالب و ریختار:
این کار می تونه در قالب و ریختار هر عکس به تنهایی باشه مانند اینکه در یک پست ده عکس داشته باشیم و برای هر عکس یک فرم ارزشیابی جایگذاری شده باشه و یا فقط برای هر عکس و یک پست باشه
همه این پیشنهاد ها بر می گرده به اینکه آیا مدیران ارجمند امکان و توانایی انجام چنین کاری رو از نظر فنی داشته باشند.
این با سیاست های جذب کاربر سایت هم همخوانی داره
در زیر، یک نمونه از چیزی که می تونه باشه رو گذاشتم
(متاسفانه نتونستم توی خود پرشین تولز آپلودش کنم این خطا رو میده
There was a problem uploading your file، برای این مشکل باید چه کنم؟)
و به این موارد محدود نیست و دوستان می تونن بازم پیشنهاد بدند.
در پایان هم مانند بازارچه که فرد امتیاز داره می شه برای کاربر امتیاز یا جایگاه درست کرد.