• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرات و پيشنهادات در مورد تاپيك سيستم هاي منتخب

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
آقا بسيار عالي و با وسواس جكي گونه تهيه شده بود....
اگر بتوان تقسيم بندي ديگري انجام داد كمي از پيچيدگي براي مبتديان درخواهد آمد.مثلا معلوم شود كه اين سيستم فقط براي بازي طراحي و انتخاب شده يا مثلا اين سيستم براي كارهاي صوتي پيشرفته و اين سيستم براي 64 بيتي و...كه البته نمي دونم اصلا امكانش هست؟
ديگه اينكه دوستان سخت افزاري يك ديدگاه حرفه اي تري بجاي كاربران معمولي دارند كه گاه براي كاربران معمولي دردسر ساز مي شود.من فكر ميكنم بشود مثلا يك تقسيم بندي حرفه اي و ديگري براي شروع تشكيل داد.
يعني مثلا يك حرفه اي بدنبال يك پردازنده با خاصيت اوركلاك بالا بوده ولي براي كاربر معمولي چندان اين امر ضروري نيست.
پس در كل مي توان به دو دسته بندي فرضي رسيد و براي سلايق كاربران در رده هاي مختلف و نه صرفا بر اساس آنچه اينجا نوشته مي شود,سيستم هاي مختلف طراحي نمود.اين امر بيشتر براي دوستاني مناسب تر است كه مثلا بقول محمد خان خودمان در خريد و برخورد با فروشنده اي كه هيچ نمي داند و فقط در صدد فروش قطعات خود است,بسيار راهگشا خواهد بود.البته اين نحوه تقسيم بندي فرضي كه من گفتم بر اساس آنچه كه در لپتاپ ديده ام بازگو كرده ام و شايد ديدگاه لپتاپي در اينجا مصداق نداشته باشد... :lol:
جكي جان تقصير خود شماست كه انتظار ما كاربران را بالاتر ميبري!!! ;)
در ضمن دوستي ميگفت درباره شبكه و وايرلس خوب هم صحبت كنيد,من هم موافقم كه در اين باره بيشتر در مورد قطعات منتخب بحث شود.

هیچ

Registered User
لایک‌ها
0
من هم از همه دوستان بخصوص جكي بسيار تشكر مي كنم. واقعا كار خوب و مفيدي است.
فقط يه چند مورد پيشنهاد براي بهتر شدن و مفيد تر شدن به نظرم مي رسه:
اگر قيمتهاي قطعات را هم مي نوشتي (هر چند بصورت تقريبي) بهتر بود.
بد نبود اگر كومبو هم معرفي مي كردي.
اگر يكي دو مورد مودم اكسترنال هم معرفي مي كردي بهتر بود. (مخصوصا براي كساني كه از ويندوز 64 بيتي استفاده مي كنند)
در آخر باز هم مراتب تشكرات خود را ... (از اين چيزا ديگه) :) :D

هیچ

Registered User
لایک‌ها
0
يادم رفت بگم.
فكر كنم در مورد اسپيكر براي سطح پايين تر هم يكي دو مورد معرفي مي كردي. به هر حال همه نمي تونن يا نمي خوان سي تومن براي يه اسپيكر بدن.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
من هم تشكر ميكنم...
كار فوق العاده اي بود.. همگي خسته نباشيد...

من هم مثل شادروان فكر ميكنم اگر يك قيمت تقريبي را همراه با ذكر تاريخي كه قطعه به اون قيمت فروخته ميشده را كنار هر قطعه بذاريد بد نباشه...

يك سوال هم داشتم...
قبلا از وحيد عزيز پرسيدم.. من احتياج به يك پردازنده حداقل 3 گيگاهرتز دارم دوست دارم AMD را تجربه كنم...
توي مدلهاي مذكور من پردازنده دلخواهم را نديدم... ميشه بهم معرفي كنيد ؟ همينطور ميخوام مادربوردي انتخاب كنم كه اسلات PCIe هم داشته باشه و با اين پردازنده اي كه ميخوام همخوني داشته باشه !

كاش براي MB ها يكي دو مدل بيشتر هم معرفي ميكرديد... براي اينتل مادربوردي كه هم AGP و هم PCIe را ساپورت كنه چيزي معرفي نكرديد...
هرچه مدلها بيشتر باشه امكان پيدا كردنشون توي شهرستانها بيشتره...

باز هم تشكر ميكنم از زحماتتون و كار خوبي كه كرديد ، خسته نباشيد.

white_rose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مدتيه دارم بخش مشاوره براي خريد اين فروم رو زيرو رو ميكنم تا يه مادربرد خوب براي cpu AMD athlon64 3200 socket 939 پيدا كنم اما هنوز به نتيجه نرسيدم تا اينكه ديدم اين بخش سيستم هاي منتخب راه افتاده... ايده خيلي خوبيه ... اما راستش من اين مادر بردي كه براي cpu مورد نظر من معرفي شده (giga K8T890-9 ) رو جاي ديگه تو اين فروم نديده بودم!!! .....يعني ظاهرا كسي قبولش نداشته!؟!؟! :worried:

به هر حال ... من دنبال يك مادر برد خوب هستم و ماكزيمم حدود 140 هزار براش بودجه گذاشتم , ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.

white_rose

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك نكته ديگه هم مي خواستم بگم, اينكه آقاي جكي در توضيحاتشون اينطور گفتن : { سيستم ها بگونه اي انتخاب شده اند كه تقريبا سه رده سيستم انتخابي وجود داشته باشد : ارزان ، متوسط و سطح بالا . كه البته هر كس با توجه به نوع مصرف خود مي تواند سيستم مورد نظرش را از ميان قطعات زير انتخاب كند . }
اما در اين ليستي كه الان هست اين تقسيم بندي ( البته از ديد من ) وجود نداره يا بهتر بگم واضح نيست.

يك پيشنهاد هم دارم اينكه شايد بهتر باشه اين ليست به صورت جدول بندي شده نمايش داده بشه در اينصورت خواناتر و واضحتر خواهد بود.

به هر حال از همه كساني كه اطلاعات خوبشون رو در اختيار ما قرار ميدن تشكر مي كنم. :)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
از دوست و مدير زحمت كش (مستر جكي) تشكر ميكنم.واقعا خسته نباشي رفيق ;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از white_rose :
يك نكته ديگه هم مي خواستم بگم, اينكه آقاي جكي در توضيحاتشون اينطور گفتن : { سيستم ها بگونه اي انتخاب شده اند كه تقريبا سه رده سيستم انتخابي وجود داشته باشد : ارزان ، متوسط و سطح بالا . كه البته هر كس با توجه به نوع مصرف خود مي تواند سيستم مورد نظرش را از ميان قطعات زير انتخاب كند . }
اما در اين ليستي كه الان هست اين تقسيم بندي ( البته از ديد من ) وجود نداره يا بهتر بگم واضح نيست.

يك پيشنهاد هم دارم اينكه شايد بهتر باشه اين ليست به صورت جدول بندي شده نمايش داده بشه در اينصورت خواناتر و واضحتر خواهد بود.

به هر حال از همه كساني كه اطلاعات خوبشون رو در اختيار ما قرار ميدن تشكر مي كنم. :)

البته ما ميتونستيم خيلي ارزان رو هم مدنظر قرار بديم ولي خوب جدول بندي گذاشتن عكس و دسته بندي قيمت رو كمي سخت ميكرد...در ضمن اديت كردنش هم كار حضرت فيل بود...
از همه مهمتر نميشه ريپلي كرد يه قسمت از جدول رو(اگه هم بشه خيلي سخته)

نداشتن مرز مشخص قيمت طبيعيه..اون چيزي كه از نظر من گرونه شايد بعضي از دوستان حقوق يه هفته شون باشه... :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از white_rose :
سلام
من مدتيه دارم بخش مشاوره براي خريد اين فروم رو زيرو رو ميكنم تا يه مادربرد خوب براي cpu AMD athlon64 3200 socket 939 پيدا كنم اما هنوز به نتيجه نرسيدم تا اينكه ديدم اين بخش سيستم هاي منتخب راه افتاده... ايده خيلي خوبيه ... اما راستش من اين مادر بردي كه براي cpu مورد نظر من معرفي شده (giga K8T890-9 ) رو جاي ديگه تو اين فروم نديده بودم!!! .....يعني ظاهرا كسي قبولش نداشته!؟!؟! :worried:

به هر حال ... من دنبال يك مادر برد خوب هستم و ماكزيمم حدود 140 هزار براش بودجه گذاشتم , ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.

سلام دوست عزيز..به فروم خوش امدي...

اين سيستم كلي طراحي شده....مادربردرو هم چيزي انتخاب شده كه بشه همه جاي ايران به راحتي تهيه بشه...
مادربرد رو هم قبلا يه اشارات كوچيكي بهش كرديم ولي خيلي بحث راجع بهش نشده درسته...

شما ميتوني اگه مدل خاصي رو با توجه به دسترسي به جنساي بازار مد نظر داري معرفي كني تا روش بحث كنيم...
مشگل هميشگي فروم نبودن بعضي از جنسا تو دسترس دوستانه..مثلا من ميگم K8N Neo4(معمولي نه پلاتينيوم) قيمتش شده 93 هزار..ولي خوب شايد تو تهران هم تا دقيق ندوني كجا داره نشه پيداش كرد...

با پولي كه شما در نظر گرفتي DFI LanpatyUT NF4Ultra-D و ايسوس (البته 155 هزاره)A8N-e Delux و MSI K8N Neo4 Platinum ميتونن گزينه هاي خوبي باشن...

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
کارتان واقعا عالیه !
خسته نباشبد بهتان مب گم .
ضمنا آیا بهتر نیست حدود قیمتی ( حداقل قیمت آن در تهران ) را در معرفی هایتان بگنجانید ؟ که ببینیم بودجه ما تا کجا جواب می ده و دنبال کدام قطعه باشیم ؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
راستی ! در مورد رم کینگستون با کدام گارانتی باشه فرقی نمی کنه ؟ چون در مورد رم توضیحاتتان ناقص بود ...

BEHNAM2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقاي Jacky لطفا شما به پرسش من پاسخ بدهيد!
من ميخواهم يک کارت گرافيک radeon 9550 128mg 128 bit بخرم ومادربردم هم asus p4p800 deluxe است.
آيا اين کات گرافيک با مادربرد من مشگلي دارد يا نه؟

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
البته اين چيزاي جزئي هست.
ولي عكس پست شده براي كارت گرافيكي
sapphire x800xt pce مربوط به اين كارت نيست.
همچنين با توجه به استفاده تعداد زيادي از عزيزان هم وطن از سوكت478 بهتر بود اين سوكت هم مورد توجه قرار ميگرفت، البته لا توجه به تمام و كمال بودن اين تاپك، جاي خالي اين سوكت احساس ميشه.

با تشكر از همه دوستاني كه براي اين قسمت زحمت كشيده اند.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
اولا كه قرار بود كه اين بخش بروز رساني بشه,پس چي شد؟!جكي هم كه بخواب پاييزي فرو رفته!!!!
دوم اينكه آقا جان,برخي از اين قطعات در بازار هاي ساير نقاط كشور پيدا نمي شه,ولي در عوض انواع جديدتر اون وجود داره...حالا براي كسي كه قراره خريدي بر اساس اين راهنما انجام بده,تكليفش با كرام الكاتبينه؟!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
درسته اين تاپيك نياز به يك بروز رساني داره .

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
بياين همه با هم از مديران پي تي بخواهيم كه اين سيستمهاي منتخب رو آپديت كنن.
الان چند ماهه كه همينجوري مونده از اون زمان تا حالا هزار نوع جنس جديدوارد بازار شده و قيمتها كلي فرق كرده
اون موقع 6200 نبود حالا اومده و خيلي قطعات ديگه
جكي جان جون حركي دوست داري بيا و اين قسمت و آپديت كن. :(

M654

Registered User
لایک‌ها
3
انتظار به سرسيد
شكننده ي ركورد 3دي-مارك2005 وارد ميشود ( http://www.gainward.de/dhw2005/ )
بهتري گزينه براي رده هاي متوسط به بالا(حرفه اي ها ميداند)
گين وارد اين بار با گارانتي داتيس وارد شده است
6 ماه تعويض 2 سال گارانتي!!
گارانتي خوب محصولي خوبتر
گينوارد در هر بنچماركي تو اين رده ها شركت كرده بهترين بوده.
بعنوان مثال تامز در رده 6600جي-تي اونو بهترين ميدونست: توي كارايي از لدتك يه سروگردن بالاتر (500/1050 + 1.6نانو ثانيه ددر3 +ورودي تصوير ) و توي امكانات و پايداري از گيگا نيز همچنين
براي اطلاعات بيشتر به آرشيو تامز مراجعه كنيد.
اينم مشخصات كامل در سايت اصلي
http://www.gainward.net/new/products...000/index.html
گينوارد 165000
لدتك 185000
گيگا 189000
نظراتتون رو از ما دريغ نكنيد;)

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
جكي جان كجايي بابا