- نوشتهها
- 2,082
- لایکها
- 11
منم موافقم
به نقل از fireboy8766 :آقا شوخي كرديما :blush: .
×× راستي من يه رم گيل رو سيستم بستم باس 400 پايينتر كه نداره يه 256 گيل گذاشتم با يه 256 اسپكتك. اما راضي نيستم حس ميكنم حالت قبلي بهتر بود. با گيل حال نكردم.
512 اسپكتك بود قبلا. 2 تا 256.
انگليسي را پاس بداريد . گيل = Gail
...
آقا در مورد سخت افزارم بگيم بد نيست :d نه؟
به نقل از aryagohar :دوست خوب جناب Hard Ware خان.
پيشنهادتون خوبه . ولي.................
ببخشيد كه اينو ميگم. بيكار ترين و كم محتواترين فروم بين فروم ها تخصصي در حال حاضر فروم شماست و با گستردگي كه حوزه سخت افزار واقعا متاسفم بگم كه با خوندن نصف پست ها هيچ چيز جديدي دستگيرم نشد![]()
و به همين خاطر پيشنهادتون هم به شدت شكست خورد. نه تنها قيمت ها رو به روز وارد نكردين بلكه خود فرومتون حقيقتا از اون شور و شوقي كه در باقي فروم ها وجود داره خاليه.
پس خواهش مي كنم به جاي دادن پيشنهاد يه مقدار عمل كنيم البته شما سعي خودتون رو مي كنيد بيشتر از 50% پست ها تو اينجا از طرف خود شما بوده ولي بايد ايجاد انگيزه كنيد .
موفق باشد
به نقل از hardware :خدمتتون عرض شود....
مي خوايم قيمت هاي قطعات رو تو يه صفحه جديد هر روز بزنيم. يعني ته قيمت هر قطعه رو بزنيم، تا اگه كسي خواست بره بازار بخره هم قدرت انتخاب داشته باشه و هم سرش كلاه نره. البته مشخصات هر قطعه رو هم خواهيم زد. مثلا اين كه فلان كارت گرافيكي چه چيپ يا مشخصاتي بايد داشته باشه و كدوم مدلش الان تو بازار ايران هست و مسايلي از اين دست.
فقط بگين موافقين يا مخالف و يا بي نظر...
اگه طالب زياد داشته باشه اين كار رو خواهيم كرد...
:hmm: با اون حرفهايي كه دوستمون زد من بعدا اون حرفها رو ديدم ....به نقل از irgamer :فعلا که از hardware جان خبری نیست...
راستش من یه خورده نگران شدم![]()
اين هاردور كوش :blink:به نقل از fireboy8766 :عمو احسان !!!!!!! آقا اين hardware كجاست ؟ پيداش نيست !