• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجي مهم!! ميخواهيم جوات ترين گوشي رو شناسايي كنيم!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
7610 در کل گوشی بسيار عالی بود / نسبت به دوربين'ش در اون زمان و همچنين روونی بيشتر نسبت به اکثر هم خانواده ها 'ش [ نظر من هست ] ولی کلا بر اساس تاپيک گفتم :د
4628.gif

بله حرف شما درسته!!

موفق باشین!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ما 5 شنبه رفته بودیم جمهوری ....پسر مثل پش*ل N93 دست دوم ریخته بود پشت ویترین...هرکی خریده زرتی اورده پس داده....بابا اخه اینم شد گوشی

ویترین هر مغازه رو نیگا میکردی یدونه 2 تا N93 دست دوم درپیت ریخته بود....خدایی میگم...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ديگه از تابلو هم گذشته! بيلبورد شده كه همش طرف سوتي اريكسون ها رو ميگيري!
شک نکن! یه نگاه همین طوری سرسری به تاپیکا و محتویاتشون بندازی اوج تبعیض رو به وضوح می تونی ببینی :D

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خوبه از من یاد گرفتی که گفتم!! ان 93 و بقیعه ان ها همشون از اول خز هستند!!!!! دلیل هم دارم!

شما هم کم نیاری به 810 گفتی!!

در حالی که 810 بهترین گوشی موزیکاله حتی معروف به آیپود کش هست!!

به خاظر همینه تو بازار فروان هست!!!(چون جواب پس داداه)
W810 اگه بهترین گوشی هم باشد ! چه از نظر دوربین چه از نظر دوربین چه از نظر کوفت... باز هم خز است ! خز بودن هیچ تناسبی با امکانات گوشی ندارد و فقط به فروش زیاد و دست هر قشری بودن ربط دارد ! حالا عوامل مختلفی می تواند باعث این فروش زیاد و دست هر قشری بودن شود که همونجوری که اشاره کردید می تواند امکانات زیاد با قیمت کم باشد...
یا چرا ان 3250 اومد اول ها ولی کم شد! چون مشکلش زیاد شد!!(و خز نشد)
اتفاقا 3250 هم به خاطر دیزاین جدیدش و امکانات خوبش طرفداران زیادی داشت و دارد ! این موزیک ادیشن ها زیاد تو دید هستن. ما که زیاد دیدیم مخصوصا تو مترو. همچنین اگر دقت کرده باشید رنگ سیاه این گوشی به سختی یافت می شود ;)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بله کشاورزان جدیدا خیلی خر پول شدند!! و بد جوری هم طرفدار ان 93 هستند!!! چون شبیه بیله!!
تحسین می کنم این بحث کاملا منطقی تان را !!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اره علیرضا؟ :rolleyes:

منم یواش یواش دارم به فکر میفتم شاید P990 بگیرم:D ...این xplod هم که افتخار نمیده بیاد یکم توضیح بده با ورژن جدید گوشی چجوریا شده؟:lol:

مگه xPlod هم p990 گرفته؟ :rolleyes: خوش به سعادتش! :rolleyes: :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
پست منو نقل قول کردی ها ! در ضمن W810 واقعا زیاد شده ! هر کی رو می بینی یکی دستش داره !

ببین زیاد شدن گوشی برابر با خز شدنش نیست;) باید ببینی اون گوشی دست چه قشری هست!!!:D
مثلا 1100 با اینکه این همه زیاده ولی به نظرم اصلا هم خز نیست. تازه آدم یه نوت بوک بگیره دستش با یه 1100 خیلی هم کلایش بالاست.
ولی یه گوشیهایی مثلا N90 و N70 و مخصوصا 3250 دیگه جواد جواد شدن! چون دست پیر و جوون و بنا و قصاب و ... همه گیر میاد.

اونهایی هم که الان میگن p990 زیاده و N73 کم هست منتظر باشن ببینن بعدا چی میشه!:D یاد زمان p900 , 6600 به خیر! :rolleyes:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
:D ممکنه زیاد شده باشه بعضی مدلاش ولی خز شدن یک شرایط ویژه و استعدادهایی رو میخواد که نوکیا همچنان در این زمینه پیشتاز هست! :D

اره لامصب ....از فرمول خاصی استفاده میکنه....:D

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این اسماهیلی های شمام خز شده
birgits_snill.gif

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بابا ول كنين اين بحث بيخودي رو. يعني چي خز؟ يكي مثل من از K750 خوشش مياد ميبينه انتظاراتشو جواب ميده تازه كاور لنز هم داره كه هيچ گوشي نداره ميره ميخره، 1 ميليون نفر ديگه هم خوششون مياد و كارشونو راه ميندازه ميرن ميخرن. آخه آدم وقتي ميتونه با 230 تومن يه گوشي بخره كه همه كار واسش بكنه مگه پول مفت داره كه بره يه چي ديگه بگيره. واسه چي؟ واسه اينكه دست ملت زياد شده؟ خوب زياد شده باشه، به جهنم.
اينطوري باشه كه بايد پژو 206 و پرايد و زانيتا هم خز باشن پس بريد ماشيناتونو بفروشين Lexus بخرين كه زير پاي هيچ كي نباشه.
تو رو خدا ببينين سر يه گوشي موبايل كه هدف از داشتنش رو هممون ميدونيم چه بحثهايي راه ميفته! ايراني جماعتيم ديگه!:hmm:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
بابا ول كنين اين بحث بيخودي رو. يعني چي خز؟ يكي مثل من از K750 خوشش مياد ميبينه انتظاراتشو جواب ميده تازه كاور لنز هم داره كه هيچ گوشي نداره ميره ميخره، 1 ميليون نفر ديگه هم خوششون مياد و كارشونو راه ميندازه ميرن ميخرن. آخه آدم وقتي ميتونه با 230 تومن يه گوشي بخره كه همه كار واسش بكنه مگه پول مفت داره كه بره يه چي ديگه بگيره. واسه چي؟ واسه اينكه دست ملت زياد شده؟ خوب زياد شده باشه، به جهنم.
اينطوري باشه كه بايد پژو 206 و پرايد و زانيتا هم خز باشن پس بريد ماشيناتونو بفروشين Lexus بخرين كه زير پاي هيچ كي نباشه.
تو رو خدا ببينين سر يه گوشي موبايل كه هدف از داشتنش رو هممون ميدونيم چه بحثهايي راه ميفته! ايراني جماعتيم ديگه!:hmm:
ایول!! :cool:
در کل کا هفتصد و قشنگ رو عشقه!!
مال یکی از دوستام تا حالا دو سه باری به اینور و اونور پرت شده ، یه بار هم توی دریای نوشابه غرق شده ولی هیچیش نشده!! :p

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ولی یه گوشیهایی مثلا N90 و N70 و مخصوصا 3250 دیگه جواد جواد شدن

بین این 3 تا فقط N70 خزه! بقیه تک و توک دیده میشن! ولی N70 هم گوشی خوبیه ها!!!!!!!!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
ایول!! :cool:
در کل کا هفتصد و قشنگ رو عشقه!!
مال یکی از دوستام تا حالا دو سه باری به اینور و اونور پرت شده ، یه بار هم توی دریای نوشابه غرق شده ولی هیچیش نشده!! :p
خداييش آخر گوشيه.
مكالمه و آنتن دهي مناسب-ظاهر زيبا-پخش MP3-داشتن USB و IR و BT-پشتيباني از 2 گيگ حافظه-دوربين نسبتا خوب-راديو FM-كاور دوربين-عمر باتري بالا-و چيزاي ديگه... اونم فقط با 212 تومن!
مگه آدم از گوشي موبايلش چه انتظاري داره؟ نميخواي كه باهاش به كره ماه مسافرت كني.
تازه دست همه هم باشه. به ك...م. عينهو سمند كه مثل پشكل تو خيابونا ريخته.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ولی یه گوشیهایی مثلا N90 و N70 و مخصوصا 3250 دیگه جواد جواد شدن
تا حالا N90 دست کسی ندیدم ! ولی N70 و 3250 زیاد دیدم کسی داشته باشه.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
خداييش آخر گوشيه.
مكالمه و آنتن دهي مناسب-ظاهر زيبا-پخش MP3-داشتن USB و IR و BT-پشتيباني از 2 گيگ حافظه-دوربين نسبتا خوب-راديو FM-كاور دوربين-عمر باتري بالا-و چيزاي ديگه... اونم فقط با 212 تومن!
مگه آدم از گوشي موبايلش چه انتظاري داره؟ نميخواي كه باهاش به كره ماه مسافرت كني.
تازه دست همه هم باشه. به ك...م. عينهو سمند كه مثل پشكل تو خيابونا ريخته.

کاراکتر به کاراکتر تایید میشه!! :cool:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
pixma ی عزیز! امضات یکم زیادی شبیه مازیار خان شده! K800 داری؟ اگه تو K800 داری اینجا رسما خز شدن K800 رو اعلام میدارم!

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
...جوات ترين گوشي...

292.gif

eek7.gif

این مزخرفات چیه به عنوان تاپیک..
www_MyEmoticons_com__burp.gif

منم گول همین حرفای احمقانه رو خوردم رفتم D820 خریدم که دست همه نباشه... 320 تومن..مفت نمی ارزه ..کاشکی همون کا 750 گرفته بودم...یا 6600 !!

تازه دست همه هم باشه. به ك...م.

این حرف کاملا تایید میشه..
................................................

اینجا مدیر داره ایا ؟!!
29.gif

این تاپیک %$#@ چه طوری رفته صفحه 6..؟!!!
32.gif

جای این کارا باید باید یه تاپیک در مورد این فرهنگ تاسفبار کشور زد...
confused0072.gif

بالا