• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجي مهم!! ميخواهيم جوات ترين گوشي رو شناسايي كنيم!!

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه توصيه حرفه اي:
اگه از خز شدن گوشي خود نگرانيد گوشي خود را بفروشيد و يه گوشي از سري گوشي هاي آلكاتل يا ال جي يا گوشي هاي قديمي صا ايران رو بگيريد
ضمنا با هم دعوا نكنيد
باشد كه مهربان شويد:lol: :lol:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
آدم خندش میاد!!:happy: :happy: :happy: (از دوستام یاد گرفتم)

موفق باشین!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب هر گوشی برا یه کاری هست. دلیلی نداره که یک گوشی همه چی رو داشته باشه ولی با کیفیت پایین یا متوسط! که آدم فقط دلشو خوش کنه که همه چی داره؟!
اتفاقا دلیلی داره ! با 500 تومان بهترین گوشی عکاسی و یک دوربین عکاسی متوسط می تونی بخری ! ولی مطمئنا اون دوربین عکاسی چندین برابر بهتر عکس میگیره ! پس اگه آدم فقط به عکس گرفتن نیاز داره میتونه بره یه دوربین عکاسی بگیره یه 1100 هم بذاره تو جیبش ! ولی شما اون گوشی 500 تومنی رو برای این میگیری که همه چی رو با هم داشته باشی. هم باهاش عکس بگیری، هم تلفن بزنی، هم mp3 گوش بدی، هم بازی کنی... در این صورت من یک گوشی که همه ی امکاناتش خوب باشه ولی ضعف شدید نداشته باشه رو کاملا به یک گوشی که از یک نظر بترکونه و از لحاظ های دیگه مزخرف باشه می پسندم !

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا دلیلی داره ! با 500 تومان بهترین گوشی عکاسی و یک دوربین عکاسی متوسط می تونی بخری ! ولی مطمئنا اون دوربین عکاسی چندین برابر بهتر عکس میگیره ! پس اگه آدم فقط به عکس گرفتن نیاز داره میتونه بره یه دوربین عکاسی بگیره یه 1100 هم بذاره تو جیبش ! ولی شما اون گوشی 500 تومنی رو برای این میگیری که همه چی رو با هم داشته باشی. هم باهاش عکس بگیری، هم تلفن بزنی، هم mp3 گوش بدی، هم بازی کنی... در این صورت من یک گوشی که همه ی امکاناتش خوب باشه ولی ضعف شدید نداشته باشه رو کاملا به یک گوشی که از یک نظر بترکونه و از لحاظ های دیگه مزخرف باشه می پسندم !

حرفت رو هم میشه تایید کرد و هم میشه تایید نکرد!!

اما کلا بدم نگفتی!!:)

اما اینم بدون این دلیل نمیشه آدم یه گوشی اندازه هندی کم بخره بگه امکاناتش باحاله!!

مهم اینه گوشی زیاد بزرگ نباشه ولی امکاناتش خوب باشه!!(امکانات نسبت به امکانات)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

خب اونوقت شما نه عکس درست حسابی میتونی بگیری و نه فیلم برداری درست حسابی میتونی بکنی و نه باقی امکانات و فقط همه اینها رو در حد متوسط داری;)

خب بله میشه یه 1100 بگیری دستت و یه دوربین عکاسی دست دیگرت و یک mp3 player تو جیبت و یه نوت بوک هم اون یکی دستت!! و ... ;)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یه جورایی آره! الان پایین ترین کیفیت ویدئو تو گوشی ها 176*144 هست دیگه!
ديگه 144*176 چيه كه كيفيتش فيلمش مهم باشه. من كه تا حالا اصلا با گوشي فيلم نگرفتم. فيلمبرداري با اين رزولوشن خنده داره!
قيافه هم سليقه ايه. من خودم 810 سفيد رو به همه گوشي ها ترجيح ميدم.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب اونوقت شما نه عکس درست حسابی میتونی بگیری و نه فیلم برداری درست حسابی میتونی بکنی و نه باقی امکانات و فقط همه اینها رو در حد متوسط داری
من با گوشی هایی مثل N73 و N93 می تونم تمام امکانات رو در حد عالی داشته باشم (و با گوشی هایی مثل N70 در حد متوسط). درسته اون هم نقص داره. ولی نقصش در حدی نیست که مجبور شی وسیله ی دیگری رو با خودت همراه کنی ! مثلا اگه k800 بگیری بهترین دوربین عکاسی رو خواهی داشت، ولی به یه mp3 player خوب و یه پاکت پیسی هم یحتمل نیاز پیدا می کنی.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من با گوشی هایی مثل N73 و N93 می تونم تمام امکانات رو در حد عالی داشته باشم (و با گوشی هایی مثل N70 در حد متوسط). درسته اون هم نقص داره. ولی نقصش در حدی نیست که مجبور شی وسیله ی دیگری رو با خودت همراه کنی ! مثلا اگه k800 بگیری بهترین دوربین عکاسی رو خواهی داشت، ولی به یه mp3 player خوب و یه پاکت پیسی هم یحتمل نیاز پیدا می کنی.

شما صدای هدفون k800 رو شنیدی که داری اینطوری میگی؟؟ کیفیت بسیار خوبی داره....هدفونش اگه با یه سری w هم عوض بشه تقریبا کاملا شبیه میشه...فقط mega bass نداره که با دستکاری اکولایزر ها بهتر هم میشه و تا حدود زیادی به مگا باس میرسه...

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
شما صدای هدفون k800 رو شنیدی که داری اینطوری میگی؟؟ کیفیت بسیار خوبی داره....هدفونش اگه با یه سری w هم عوض بشه تقریبا کاملا شبیه میشه...فقط mega bass نداره که با دستکاری اکولایزر ها بهتر هم میشه و تا حدود زیادی به مگا باس میرسه...

کا 800 شاید به سری های w نرسه!! اما این 100 % می دونم که از هر چی موزیک ادیشن( جدید ترین موزیک ادیشنتون ان 73 از روزبه بپرسین میگه!! م ن بگم میگن داره باز تعصبی حرف میزنه) نوکیا هست برتر هست!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دوربين 3.2 كجاش عاليه؟
بذار اينطوري حساب كنيم: يه دوربين 6 مگاپيكسل سوني ساخت ژاپن با فيلمبرداري VGA و 30 فريم 210 تومن، يه mp3 پلير 1 گيگ خوب با مارك معتبر با راديو و FM Transmitter حدود120 تومن، يه گوشي خوب با امكان مكالمه، بازي و آلارم هم 120 تومن، روي هم 550 تومن. همه چي هم در حد خوب هست.
گوشي موبايل 550 تومني عمرا كيفيت اينا رو داشته باشه اگه اين كيفيت باشه زير 1 تومن نيست. فقط حسنش اينه كه همه رو با هم يه جا داره.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بذار اينطوري حساب كنيم: يه دوربين 6 مگاپيكسل سوني ساخت ژاپن با فيلمبرداري VGA و 30 فريم 210 تومن، يه mp3 پلير 1 گيگ خوب با مارك معتبر با راديو و FM Transmitter حدود120 تومن، يه گوشي خوب با امكان مكالمه، بازي و آلارم هم 120 تومن، روي هم 550 تومن. همه چي هم در حد خوب هست.
گوشي موبايل 550 تومني عمرا كيفيت اينا رو داشته باشه اگه اين كيفيت باشه زير 1 تومن نيست. فقط حسنش اينه كه همه رو با هم يه جا داره.
بله من هم همینو گفتم ! ولی این همه ی اینا رو با هم داشتن خیلی چیز مهمیه و نمی شه ازش گذاشت ! اگه فکر کنی می بینی که یکی از دلایل وجود این فروم و این بحث ها سر اینه که همه ی اینا تو یه دستگاه باشن ! وگرنه هم بخش پلیر داریم، هم بخش دوربین هم بخش...
اون گوشی موبایل اگه کیفیت اینا رو نداشته باشه فشرده اس، میتونه سیمبین داشته باشه، خیلی بهتر از اون گوشی 120 تومنی بازی و برنامه اجرا می کنه...

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوربين 3.2 كجاش عاليه؟
بذار اينطوري حساب كنيم: يه دوربين 6 مگاپيكسل سوني ساخت ژاپن با فيلمبرداري VGA و 30 فريم 210 تومن، يه mp3 پلير 1 گيگ خوب با مارك معتبر با راديو و FM Transmitter حدود120 تومن، .

از کي تا حالا؟!

من خريدارم آدرس بده!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
کا 800 شاید به سری های w نرسه!! اما این 100 % می دونم که از هر چی موزیک ادیشن( جدید ترین موزیک ادیشنتون ان 73 از روزبه بپرسین میگه!! م ن بگم میگن داره باز تعصبی حرف میزنه) نوکیا هست برتر هست!!

اصلا تو دیدی N73 موزیک ادیشن رو که در موردش نظر میدی؟

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا تو دیدی N73 موزیک ادیشن رو که در موردش نظر میدی؟

خدا یا فقط دنبال دعوا می گیرده:p :p :p :p :p (خروس جنگی)

من ان 73 که به موزیک ادیشن به روز شده رو میگم که حتی گفتم! از روزبه بپرسین!!

فهمیدی خروس جنگی!!؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خدا یا فقط دنبال دعوا می گیرده:p :p :p :p :p (خروس جنگی)

من ان 73 که به موزیک ادیشن به روز شده رو میگم که حتی گفتم! از روزبه بپرسین!!

فهمیدی خروس جنگی!!؟

حتما این هم یکماه دستت بوده!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
حتما این هم یکماه دستت بوده!

دوسته خروس جنگی اومد!! (فقط می گرده که من چی میگم)!!!

نه این یکی رو به خاطر اینکه حال بحث ندارم گفتم از روزبه بپبرسین!!

روزبه به موزیک ادیشن به روز کرده !!!!گفتم که ازش بپرسین در مورد هندس فریش!!:p :p :p :p

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
ببین این اصلا با N73 کار نکرده! خود روزبه هم گفت که فقط 10 دقیقه تو دستش دیده! ولی طوری حرف میزنه که اینگار 10 تاشو در راه خدا آزاد کرده!
موزیک ادیشن خیلی خفن شده! مخصوصا پلیرش! چون آلبوم آرت و از این جنگولک بازی ها که با آهنگ بالا میره (اسمش چیه؟!!!) و کلی تنظیمات داره! به علاوه کیفیت فوق العاده!

پ.ن: خروس جنگی؟!!!!!!!!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
جدی راست میگید اگه این جوریه من برم بفوروشمش سری موزیکش رو بگیرم

بالا