خب 3250 هم 144*176 هست دیگه
اتفاقا دلیلی داره ! با 500 تومان بهترین گوشی عکاسی و یک دوربین عکاسی متوسط می تونی بخری ! ولی مطمئنا اون دوربین عکاسی چندین برابر بهتر عکس میگیره ! پس اگه آدم فقط به عکس گرفتن نیاز داره میتونه بره یه دوربین عکاسی بگیره یه 1100 هم بذاره تو جیبش ! ولی شما اون گوشی 500 تومنی رو برای این میگیری که همه چی رو با هم داشته باشی. هم باهاش عکس بگیری، هم تلفن بزنی، هم mp3 گوش بدی، هم بازی کنی... در این صورت من یک گوشی که همه ی امکاناتش خوب باشه ولی ضعف شدید نداشته باشه رو کاملا به یک گوشی که از یک نظر بترکونه و از لحاظ های دیگه مزخرف باشه می پسندم !خب هر گوشی برا یه کاری هست. دلیلی نداره که یک گوشی همه چی رو داشته باشه ولی با کیفیت پایین یا متوسط! که آدم فقط دلشو خوش کنه که همه چی داره؟!
اتفاقا دلیلی داره ! با 500 تومان بهترین گوشی عکاسی و یک دوربین عکاسی متوسط می تونی بخری ! ولی مطمئنا اون دوربین عکاسی چندین برابر بهتر عکس میگیره ! پس اگه آدم فقط به عکس گرفتن نیاز داره میتونه بره یه دوربین عکاسی بگیره یه 1100 هم بذاره تو جیبش ! ولی شما اون گوشی 500 تومنی رو برای این میگیری که همه چی رو با هم داشته باشی. هم باهاش عکس بگیری، هم تلفن بزنی، هم mp3 گوش بدی، هم بازی کنی... در این صورت من یک گوشی که همه ی امکاناتش خوب باشه ولی ضعف شدید نداشته باشه رو کاملا به یک گوشی که از یک نظر بترکونه و از لحاظ های دیگه مزخرف باشه می پسندم !
اتفاقا دلیلی داره ! با 500 تومان بهترین گوشی عکاسی و یک دوربین عکاسی متوسط می تونی بخری ! ولی مطمئنا اون دوربین عکاسی چندین برابر بهتر عکس میگیره ! پس اگه آدم فقط به عکس گرفتن نیاز داره میتونه بره یه دوربین عکاسی بگیره یه 1100 هم بذاره تو جیبش ! ولی شما اون گوشی 500 تومنی رو برای این میگیری که همه چی رو با هم داشته باشی. هم باهاش عکس بگیری، هم تلفن بزنی، هم mp3 گوش بدی، هم بازی کنی... در این صورت من یک گوشی که همه ی امکاناتش خوب باشه ولی ضعف شدید نداشته باشه رو کاملا به یک گوشی که از یک نظر بترکونه و از لحاظ های دیگه مزخرف باشه می پسندم !
ديگه 144*176 چيه كه كيفيتش فيلمش مهم باشه. من كه تا حالا اصلا با گوشي فيلم نگرفتم. فيلمبرداري با اين رزولوشن خنده داره!یه جورایی آره! الان پایین ترین کیفیت ویدئو تو گوشی ها 176*144 هست دیگه!
نوكرتم.کاراکتر به کاراکتر تایید میشه!!
من با گوشی هایی مثل N73 و N93 می تونم تمام امکانات رو در حد عالی داشته باشم (و با گوشی هایی مثل N70 در حد متوسط). درسته اون هم نقص داره. ولی نقصش در حدی نیست که مجبور شی وسیله ی دیگری رو با خودت همراه کنی ! مثلا اگه k800 بگیری بهترین دوربین عکاسی رو خواهی داشت، ولی به یه mp3 player خوب و یه پاکت پیسی هم یحتمل نیاز پیدا می کنی.خب اونوقت شما نه عکس درست حسابی میتونی بگیری و نه فیلم برداری درست حسابی میتونی بکنی و نه باقی امکانات و فقط همه اینها رو در حد متوسط داری
من با گوشی هایی مثل N73 و N93 می تونم تمام امکانات رو در حد عالی داشته باشم (و با گوشی هایی مثل N70 در حد متوسط). درسته اون هم نقص داره. ولی نقصش در حدی نیست که مجبور شی وسیله ی دیگری رو با خودت همراه کنی ! مثلا اگه k800 بگیری بهترین دوربین عکاسی رو خواهی داشت، ولی به یه mp3 player خوب و یه پاکت پیسی هم یحتمل نیاز پیدا می کنی.
شما صدای هدفون k800 رو شنیدی که داری اینطوری میگی؟؟ کیفیت بسیار خوبی داره....هدفونش اگه با یه سری w هم عوض بشه تقریبا کاملا شبیه میشه...فقط mega bass نداره که با دستکاری اکولایزر ها بهتر هم میشه و تا حدود زیادی به مگا باس میرسه...
دوربين 3.2 كجاش عاليه؟من با گوشی هایی مثل N73 و N93 می تونم تمام امکانات رو در حد عالی داشته باشم (و با گوشی هایی مثل N70 در حد متوسط). درسته اون هم نقص داره. ولی نقصش در حدی نیست که مجبور شی وسیله ی دیگری رو با خودت همراه کنی ! مثلا اگه k800 بگیری بهترین دوربین عکاسی رو خواهی داشت، ولی به یه mp3 player خوب و یه پاکت پیسی هم یحتمل نیاز پیدا می کنی.
بله من هم همینو گفتم ! ولی این همه ی اینا رو با هم داشتن خیلی چیز مهمیه و نمی شه ازش گذاشت ! اگه فکر کنی می بینی که یکی از دلایل وجود این فروم و این بحث ها سر اینه که همه ی اینا تو یه دستگاه باشن ! وگرنه هم بخش پلیر داریم، هم بخش دوربین هم بخش...بذار اينطوري حساب كنيم: يه دوربين 6 مگاپيكسل سوني ساخت ژاپن با فيلمبرداري VGA و 30 فريم 210 تومن، يه mp3 پلير 1 گيگ خوب با مارك معتبر با راديو و FM Transmitter حدود120 تومن، يه گوشي خوب با امكان مكالمه، بازي و آلارم هم 120 تومن، روي هم 550 تومن. همه چي هم در حد خوب هست.
گوشي موبايل 550 تومني عمرا كيفيت اينا رو داشته باشه اگه اين كيفيت باشه زير 1 تومن نيست. فقط حسنش اينه كه همه رو با هم يه جا داره.
دوربين 3.2 كجاش عاليه؟
بذار اينطوري حساب كنيم: يه دوربين 6 مگاپيكسل سوني ساخت ژاپن با فيلمبرداري VGA و 30 فريم 210 تومن، يه mp3 پلير 1 گيگ خوب با مارك معتبر با راديو و FM Transmitter حدود120 تومن، .
کا 800 شاید به سری های w نرسه!! اما این 100 % می دونم که از هر چی موزیک ادیشن( جدید ترین موزیک ادیشنتون ان 73 از روزبه بپرسین میگه!! م ن بگم میگن داره باز تعصبی حرف میزنه) نوکیا هست برتر هست!!
اصلا تو دیدی N73 موزیک ادیشن رو که در موردش نظر میدی؟
خدا یا فقط دنبال دعوا می گیرده (خروس جنگی)
من ان 73 که به موزیک ادیشن به روز شده رو میگم که حتی گفتم! از روزبه بپرسین!!
فهمیدی خروس جنگی!!؟
حتما این هم یکماه دستت بوده!