• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجي مهم!! ميخواهيم جوات ترين گوشي رو شناسايي كنيم!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
نچ! گرونتره! میتونی بری بدی علاادین مغازه ها برات فرم ویرش رو موزیک ادشن کنن! یه هدست 3250 و یه کارت 2 گیگ هم دیگه میترکونه!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
ببین این اصلا با N73 کار نکرده! خود روزبه هم گفت که فقط 10 دقیقه تو دستش دیده! ولی طوری حرف میزنه که اینگار 10 تاشو در راه خدا آزاد کرده!
موزیک ادیشن خیلی خفن شده! مخصوصا پلیرش! چون آلبوم آرت و از این جنگولک بازی ها که با آهنگ بالا میره (اسمش چیه؟!!!) و کلی تنظیمات داره! به علاوه کیفیت فوق العاده!

پ.ن: خروس جنگی؟!!!!!!!!

میبینی من به خاطر این حرفت(که ان 73 ندیدی و الکی می گی و..) گیر دادام که من نمی گم از روزبه بپرسین!!!

حتی میرفتم خونش که این هندس فریت کو می گفت رشته تا یه هفته ای بود آورد ناهارم دعوت کرده بود!! :p :p من گوش دادم !!! اصلان فرقی با هندس فری ان 73 ساده منشیمون نداشت!!!!!!(صدای پخشی رو می گم)
اما از نظر نرم افزاری عوض شده بود!!!!! که باید عوض شه این همه میگه موزیک ادیشن موزیک ادیشن بیاد نرم افزاری هم چیزی نذاره!! theme اش هم خیلی خوشگل شده بود!!! سرعت گوشی هم یه نمه زیاد شده بود!!!

راستی منشیمون هم ان 73 خردیه(حال کن حرف رو منشی!!!) و............

در مورد خروس جنگی هم بگم من تو اون تاپیک بهترین دو مگا یه هات گفته بودم که تو ندیده بودی و پریده بودی رو من که خیلی عصبانی شدم!!! که خدا رو شکر اومدی و گفتی اشتباه کردی!!

من ازت عرض می خوام!!! به خاطر اون حرفت ناراحت شده بودم!!!

موفق باشین!!

موفق باشین!!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
جدی راست میگید اگه این جوریه من برم بفوروشمش سری موزیکش رو بگیرم
اگه ضررش برات مهم نیست برو موزیک ادیشن بگیر !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اگه ضررش برات مهم نیست برو موزیک ادیشن بگیر !

تریپ خرپولی میای؟ اصلا نمی صرفه! تازه اگه اب مشکی هم بندازی که دیگه هیچ فرقی نمیکنن!
گرچه به نظر من قاب معمولیش قشنگ تره!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تریپ خرپولی میای؟ اصلا نمی صرفه! تازه اگه اب مشکی هم بندازی که دیگه هیچ فرقی نمیکنن!
خوب اگه پول برات مهم نباشه چه دلیلی داره که گوشی رو فلش کنی؟ خوب یه کاملشو میگیری که هیچ باگ و مشکل خاصی نداشته باشه، خوشگل هم باشه :D شاید این داداشمون خرپول باشه و اصلا به پولش فکر نکنه تو از کجا میدونی؟ :D
گرچه به نظر من قاب معمولیش قشنگ تره!
کدومش؟ سفید یا نقره ای؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
شاید این داداشمون خرپول باشه و اصلا به پولش فکر نکنه تو از کجا میدونی؟

خلایق هر چه لایق!(ادای این پیرزن های فک زن!)

کدومش؟ سفید یا نقره ای؟

نقره ای! سفید خوشم نمیاد کلا! میشه مثل iPod!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
یادم نمی آد همچین غلط بزرگی کرده باشم! اصلا یادم نمی آد! به خاطر توهم خود بزرگ بینی ته!

بابا من هر چی می خوام به صلح بکشونم !! تو بزرگ میکنی!!

اشتباه کردم نه که اشتباه کردی یعنی قبول کردی که ندیدی!!!!آخه می ترسیدم اونم قبول نکنی!!!

همین:happy:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نقره ای! سفید خوشم نمیاد کلا! میشه مثل iPod!
پس چرا از 5300 و W800 خوشت میاد؟
N73 سفیدش قشنگه ولی رنگ گوجه ای پشتش خیلی مزخرفه ! به نظر من هم نقره ایش خوشگل تره.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
پس چرا می خواستی بخری؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بابا مثل اینکه تاپیک راجع به گوشیهای خزه

به نظر من خز ترین گوشیهای حال حاضر 6630 , k750 هستند

n73 هم از گوشیهایی هست که به شدت استعداد خز شدن رو داره چند روز پیش تو علائدین بودم نسباتا زیاد دست مردم دیدم خلاصه فکر کنم باید دست به دامن عنوان موزیک ادیشن بشه(ناگفته نماند ن73 گوشی خیلی خوبی هست ولی عنوان تاپیک راجع به گوشیهای خز هستش و اصولا گوشیهای خوب و البته با مارک عامه پسند زود خز میشن)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
از کي تا حالا؟!

من خريدارم آدرس بده!
خوب از وقتي ايرانسل اومده ديگه!!:D
كدومشو خريداري؟
دوربين يا mp3؟
دوربين ديجيتال سوني w30 همون قيمت كه گفتم با همون امكانات. mp3 هم كه يه دور بزني تو بازار زير اون هم قيمت هم 10 تا مدلشو پيدا ميكني.

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب از وقتي ايرانسل اومده ديگه!!:D
كدومشو خريداري؟
دوربين يا mp3؟
دوربين ديجيتال سوني w30 همون قيمت كه گفتم با همون امكانات. mp3 هم كه يه دور بزني تو بازار زير اون هم قيمت هم 10 تا مدلشو پيدا ميكني.

همون دوربين ديجيتالو ميگم. اگر بريد تو تاپيک دوربين ديجيتال زير 400 تومن هيچي پيشنهاد نميدن تازه چيني هم هست. حالا اين سوني که ميگي قيمت و مدل دقيقش رو بگو ببينم چطور عکسي ميگيره. ژاپنيه واقعا؟!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بابا مثل اینکه تاپیک راجع به گوشیهای خزه

به نظر من خز ترین گوشیهای حال حاضر 6630 , k750 هستند

n73 هم از گوشیهایی هست که به شدت استعداد خز شدن رو داره چند روز پیش تو علائدین بودم نسباتا زیاد دست مردم دیدم خلاصه فکر کنم باید دست به دامن عنوان موزیک ادیشن بشه(ناگفته نماند ن73 گوشی خیلی خوبی هست ولی عنوان تاپیک راجع به گوشیهای خز هستش و اصولا گوشیهای خوب و البته با مارک عامه پسند زود خز میشن)
آها يعني k750 كه به قول شما خز شده گوشي بديه؟!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
همون دوربين ديجيتالو ميگم. اگر بريد تو تاپيک دوربين ديجيتال زير 400 تومن هيچي پيشنهاد نميدن تازه چيني هم هست. حالا اين سوني که ميگي قيمت و مدل دقيقش رو بگو ببينم چطور عکسي ميگيره. ژاپنيه واقعا؟!
راستش من خودم گرفتم 230 البته از نمايندگي، ولي همون موقع جاهاي ديگه با گارانتي 215 ميدادن. مدل دقيقش اينه DSC-W30 سوني Made In Japan .
تو سايت سوني اطلاعات دقيقش هست. من كه باهاش مشكلي ندارم. نازك و زيبا، كيفيت عكسش هم خوبه 6 مگاپيكسل، زوم 3 اپتيكال و 2 ديجيتال روي هم 6 برابر. فيلمبرداري 640 در 480 با 30 فريم يا 16 فريم با صدا كه كيفيت فيلمش روي 30 واقعا عاليه، حتي از مدلهاي فيلمبرداري قديمي سوني خيلي بهتره فقط ايرادش زوم نكردم موقع فيلمبرداريه كه خوب براي يه دوربين عكاسي طبيعيه. باتري قابل شارژ و قابليت استفاده با آداپتور DC داره. البته تو جعبه آداپتور نيست ولي شارژر باتري داره. مموري هم ميخوره من خودم 2 گيگ روش گذاشتم خروجي صدا و تصوير TV و USB و ساير قابليتهايي كه براي يه دوربين عكاسي لازمه. منوي فارسي هم داره!!
خلاصه براي من كه خوبه، با 230 تومن هم دوربين عكاسي و هم فيلمبرداري! خوبه ديگه بابا مگه ميخوام چيكار كنم؟!
خوب البته مدلهاي جديدش هم هست W50 , W70 , W100
اينجا كامل توضيح داده

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
هم از گوشیهایی هست که به شدت استعداد خز شدن رو داره چند روز پیش تو علائدین بودم نسباتا زیاد دست مردم دیدم خلاصه فکر کنم باید دست به دامن عنوان موزیک ادیشن بشه(ناگفته نماند ن73 گوشی خیلی خوبی هست ولی عنوان تاپیک راجع به گوشیهای خز هستش و اصولا گوشیهای خوب و البته با مارک عامه پسند زود خز میشن)
قراره درباره ی گوشی های خزشده صحبت کنیم نه گوشی هایی که ممکنه 2 سال دیگه خز بشن ! من N73 را فقط دست یه نفر دیدم اونم تو راهروی طبقه ی دوم علاءالدین ! برای خرید هم به راحتی پیدا نمیشه چه بمونه که تو دست مردم فراوون باشه!!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
قراره درباره ی گوشی های خزشده صحبت کنیم نه گوشی هایی که ممکنه 2 سال دیگه خز بشن ! من N73 را فقط دست یه نفر دیدم اونم تو راهروی طبقه ی دوم علاءالدین ! برای خرید هم به راحتی پیدا نمیشه چه بمونه که تو دست مردم فراوون باشه!!!

ندید بدید! توندیدی! ما که زیاد دست مردم و ناگفته نماند دست خودمون دیدیم!

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش من خودم گرفتم 230 البته از نمايندگي، ولي همون موقع جاهاي ديگه با گارانتي 215 ميدادن. مدل دقيقش اينه DSC-W30 سوني Made In Japan .
تو سايت سوني اطلاعات دقيقش هست. من كه باهاش مشكلي ندارم. نازك و زيبا، كيفيت عكسش هم خوبه 6 مگاپيكسل، زوم 3 اپتيكال و 2 ديجيتال روي هم 6 برابر. فيلمبرداري 640 در 480 با 30 فريم يا 16 فريم با صدا كه كيفيت فيلمش روي 30 واقعا عاليه، حتي از مدلهاي فيلمبرداري قديمي سوني خيلي بهتره فقط ايرادش زوم نكردم موقع فيلمبرداريه كه خوب براي يه دوربين عكاسي طبيعيه. باتري قابل شارژ و قابليت استفاده با آداپتور DC داره. البته تو جعبه آداپتور نيست ولي شارژر باتري داره. مموري هم ميخوره من خودم 2 گيگ روش گذاشتم خروجي صدا و تصوير TV و USB و ساير قابليتهايي كه براي يه دوربين عكاسي لازمه. منوي فارسي هم داره!!
خلاصه براي من كه خوبه، با 230 تومن هم دوربين عكاسي و هم فيلمبرداري! خوبه ديگه بابا مگه ميخوام چيكار كنم؟!
خوب البته مدلهاي جديدش هم هست W50 , W70 , W100
اينجا كامل توضيح داده

راستش عکسهاش بد نيست ولي خيلي هم خوب نبود.

http://www.pbase.com/cameras/sony/dsc_w30
69770715.M9ivwqFV.jpg

بالا