• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجي مهم!! ميخواهيم جوات ترين گوشي رو شناسايي كنيم!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو این عکس دست عکاس لرزیده ! دوربین Vga هم اینقدر ضایع نمیندازه !

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کا 800 خیلی بهتر از این دوربین ها عکس میاندازه
جوک جالبی بود ! اس ام اس شد...
78.gif
58.gif
55.gif

crazy_smiley.gif

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
گوشی من که امروز صبح بر باد فنا رفت (از جیبم افتاده...) الان خام و مضحک بودن دلبستگی به یک گوشی رو می فهمم.
خود گوشی فدای سرم، اما کانتکت هام دیگه از بین رفت... (البته اگه پیدا نشه!)
حالا شما هی اینجا تو سر و کله ی هم بزنید که من بهتر می فهمم تو نمی فهمی و بر عکس و یا سونی بهتره و نوکیا مزخرفه و برعکس!!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو انگار حس جوک سازیت خیلی زیاده ها!!!!
آره ! فکر کنم جمعا یک هفته رو طی نوبت از مدرسه اخراج شدم به خاطر این کار :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
قراره درباره ی گوشی های خزشده صحبت کنیم نه گوشی هایی که ممکنه 2 سال دیگه خز بشن ! من N73 را فقط دست یه نفر دیدم اونم تو راهروی طبقه ی دوم علاءالدین ! برای خرید هم به راحتی پیدا نمیشه چه بمونه که تو دست مردم فراوون باشه!!!

عجیبه چطور ندیدی؟! :D تو همین فروم تا حالاش N نفر دارن! الانم من خیلی ها رو میشناسم که دارن! تو مغازه هم بری میبینی همه دنبالشن. تازه چند وقت دیگه که ارزونتر هم شد که دیگه .... تبلیغات روی بیل بوردها هم بماند! :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه دوربین دیجیتال مدل W50 رو حدود 3 ماه قبل با مموری 256 روش خریدیم 260 تومن...اصل ژاپن....عکسهاش هم واقعا نسبت به قیمتش خیلی عالیه....امکاناتش هم تقریبا همونی هست که راجع به W30 گفته شد فقط یه مگاپیکسل بیشتر عکس میگیرفت فکر کنم....

کلا انتخاب خوبیه با این قیمت...ممکنه نسبت به یه المپیوس با قیمت 500 تومن ضعف هایی داشته باشه ولی برای کاربر معمولی بسیار عالیه...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عجیبه چطور ندیدی؟! تو همین فروم تا حالاش N نفر دارن! الانم من خیلی ها رو میشناسم که دارن! تو مغازه هم بری میبینی همه دنبالشن. تازه چند وقت دیگه که ارزونتر هم شد که دیگه .... تبلیغات روی بیل بوردها هم بماند!
من هم خیلی ها رو میشناسم که دارن ! شاید 50 نفر رو همین الان بتونم نام ببرم. ولی غریبه ای رو ندیدم که دستش باشه و ازش استفاده کنه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من هم خیلی ها رو میشناسم که دارن ! شاید 50 نفر رو همین الان بتونم نام ببرم. ولی غریبه ای رو ندیدم که دستش باشه و ازش استفاده کنه.

خب مساله اینه که دوستای شما برای من غریه هستن و همینطور دوستای من برای شما :p

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آها يعني k750 كه به قول شما خز شده گوشي بديه؟!

من کی گفتم بده؟!!! مشکل شما اینه که فکر میکنی گوشیهایی که خز میشن بد هم میشن....در حالی که من گفتم اصولا گوشیهایی که امکانات بالاتری دارن و البته مارک عامه پسند تری دارن زودتر خز میشن مثل اکثر گوشیهای نوکیا و بعضی از سونی اریکسونها ولی گوشیهای سونی کمتر خز میشن چرا؟ چون همه فکر میکنن چون حالا یک made in china روش زده گوشی بدیه (چه میشه کرد یک طرز فکر غلطه که متاسفانه عمومی شده ) از طرفی این جمله "نوکیا بخر خوبه!!!!" هم عمومی شده.....(البته چند تا نوکیا کارهای تو این فروم که حرفه ای بحث میکنن مستثنی هستن اونها الکی نمیگن نوکیا بخر خوبه:D :f34r: )

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
قراره درباره ی گوشی های خزشده صحبت کنیم نه گوشی هایی که ممکنه 2 سال دیگه خز بشن ! من N73 را فقط دست یه نفر دیدم اونم تو راهروی طبقه ی دوم علاءالدین ! برای خرید هم به راحتی پیدا نمیشه چه بمونه که تو دست مردم فراوون باشه!!!

منظور من 2 سال دیگه نبود منظور من آینده ای بسیار نزدیک(نزدیک به 1 ماه دیگه ) بود ... کلا گوشی که میخواد خز بشه یک پروسه ای داره و در طول یک مدت خز میشه اینطور نیست که ما بتونیم یک مقطع زمانی برای خز شدن یک گوشی مشخص کنیم که مثلا بگیم از این ساعت فلان گوشی خز شد و نیم ساعت قبل خز نبود همین ن73 از نظر خیلیها در آستانه خز شدن هست..اینی هم که شما میگی ندیدم چون دقت نکردی .........برای خرید راحت پیدا نمیشه؟:blink: این دیگه از اون حرفها بود !!!!!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من کی گفتم بده؟!!! مشکل شما اینه که فکر میکنی گوشیهایی که خز میشن بد هم میشن....در حالی که من گفتم اصولا گوشیهایی که امکانات بالاتری دارن و البته مارک عامه پسند تری دارن زودتر خز میشن مثل اکثر گوشیهای نوکیا و بعضی از سونی اریکسونها ولی گوشیهای سونی کمتر خز میشن چرا؟ چون همه فکر میکنن چون حالا یک made in china روش زده گوشی بدیه (چه میشه کرد یک طرز فکر غلطه که متاسفانه عمومی شده ) از طرفی این جمله "نوکیا بخر خوبه!!!!" هم عمومی شده.....(البته چند تا نوکیا کارهای تو این فروم که حرفه ای بحث میکنن مستثنی هستن اونها الکی نمیگن نوکیا بخر خوبه:D :f34r: )
منم همينو ميخوام بگم. به نظر من K750 بهترين گوشي هست كه با اين قيمت ميتونم بخرم حتي اگه تو دست همه باشه.

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا من كه باهاش عكس ميگيرم خيلي هم عاليه.

بد نيست ولي وقتي آدم دوربين دستشه انتظارش مثل گوشي موبايل پايين نيست. باز هم به نظرم قيمتها خوب شده قبلا دوربين زير 350 که بدرد بخوره نبود.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بد نيست ولي وقتي آدم دوربين دستشه انتظارش مثل گوشي موبايل پايين نيست. باز هم به نظرم قيمتها خوب شده قبلا دوربين زير 350 که بدرد بخوره نبود.
شما عكسهاي دوربين ديجيتال سايبرشات 6 مگاپيكسل رو با عكسهاي گوشي موبايل 2 مگاپيكسل مقايسه ميكني؟! لابد اون عكسهايي كه ديدي كيفيتشون پايين بودن. آخه اينا تو دو حالت fine و std عكس ميگيرن.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب با يه عكس كه نميشه قضاوت كرد.
خيلي عوامل تو عكسبرداري تاثير داره. تنظيم دوربين. نور محيط. تجربه فرد.
ببين اين چه باحال افتاده.
تازه اين ابعادش 800 در 600 هست. اصل 6 مگاپيكسل اين عكس رو ميتوني 12 برابر همين تصور كني بدون اينكه كيفيتش پايين بياد!

67855845.3dm5dtVM.jpg

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
برای خرید راحت پیدا نمیشه؟
بنده فقط 4 تا از مغازه های علاءالدین رو پیدا کردم که این گوشی رو داشته باشن !

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
خداییش n90 نهایت جواته !
فکرشو بکنین یه "گردو شکن" در حد تیم ملی !!
من یه بار گرفتو تو دستم نزدیک بود از دستم بیفته !
بابام هم میگه ما سال 60 یه موبایل دیدیم ویبره داشت ! 3310 بخری با 10 هزار تومن ویبره داره ! بدون ویبره میشه زندگی کرد ؟ به نظر شما silent تو این گوشی چه فرقی با خاموش بودن داره ؟

یه نگاهی به این بندازین :​

[
Dimensions 112 x 51 x 24 mm
Weight 173 g
Vibration No
Bluetooth Yes, v1.2
Infrared port No​

و حالا ببینید که یک سال قبل k750 چی بوده :​

Dimensions 100 x 46 x 20.5 mm
Weight 99 g
Vibration Yes
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port Yes

البته با 150 تومن اختلاف قیمت !!!!

حالا بازم بگین K-Javad و بگین نوکیا خداست !​

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
چرا N91 رو نميگي؟
با 4 گيگ هارد و 60-450 تومن قيمت خجالت نميكشه Infrared نداره! تازه باتريش هم 4 ساعت كار ميكنه!!

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينفرارد كه داره بر ميافته:lol: :blush: :f34r:

بالا