جوک جالبی بود ! اس ام اس شد...کا 800 خیلی بهتر از این دوربین ها عکس میاندازه
جوک جالبی بود ! اس ام اس شد...
آره ! فکر کنم جمعا یک هفته رو طی نوبت از مدرسه اخراج شدم به خاطر این کارتو انگار حس جوک سازیت خیلی زیاده ها!!!!
قراره درباره ی گوشی های خزشده صحبت کنیم نه گوشی هایی که ممکنه 2 سال دیگه خز بشن ! من N73 را فقط دست یه نفر دیدم اونم تو راهروی طبقه ی دوم علاءالدین ! برای خرید هم به راحتی پیدا نمیشه چه بمونه که تو دست مردم فراوون باشه!!!
من هم خیلی ها رو میشناسم که دارن ! شاید 50 نفر رو همین الان بتونم نام ببرم. ولی غریبه ای رو ندیدم که دستش باشه و ازش استفاده کنه.عجیبه چطور ندیدی؟! تو همین فروم تا حالاش N نفر دارن! الانم من خیلی ها رو میشناسم که دارن! تو مغازه هم بری میبینی همه دنبالشن. تازه چند وقت دیگه که ارزونتر هم شد که دیگه .... تبلیغات روی بیل بوردها هم بماند!
من هم خیلی ها رو میشناسم که دارن ! شاید 50 نفر رو همین الان بتونم نام ببرم. ولی غریبه ای رو ندیدم که دستش باشه و ازش استفاده کنه.
آها يعني k750 كه به قول شما خز شده گوشي بديه؟!
والا من كه باهاش عكس ميگيرم خيلي هم عاليه.
قراره درباره ی گوشی های خزشده صحبت کنیم نه گوشی هایی که ممکنه 2 سال دیگه خز بشن ! من N73 را فقط دست یه نفر دیدم اونم تو راهروی طبقه ی دوم علاءالدین ! برای خرید هم به راحتی پیدا نمیشه چه بمونه که تو دست مردم فراوون باشه!!!
منم همينو ميخوام بگم. به نظر من K750 بهترين گوشي هست كه با اين قيمت ميتونم بخرم حتي اگه تو دست همه باشه.من کی گفتم بده؟!!! مشکل شما اینه که فکر میکنی گوشیهایی که خز میشن بد هم میشن....در حالی که من گفتم اصولا گوشیهایی که امکانات بالاتری دارن و البته مارک عامه پسند تری دارن زودتر خز میشن مثل اکثر گوشیهای نوکیا و بعضی از سونی اریکسونها ولی گوشیهای سونی کمتر خز میشن چرا؟ چون همه فکر میکنن چون حالا یک made in china روش زده گوشی بدیه (چه میشه کرد یک طرز فکر غلطه که متاسفانه عمومی شده ) از طرفی این جمله "نوکیا بخر خوبه!!!!" هم عمومی شده.....(البته چند تا نوکیا کارهای تو این فروم که حرفه ای بحث میکنن مستثنی هستن اونها الکی نمیگن نوکیا بخر خوبه :f34r: )
والا من كه باهاش عكس ميگيرم خيلي هم عاليه.
شما عكسهاي دوربين ديجيتال سايبرشات 6 مگاپيكسل رو با عكسهاي گوشي موبايل 2 مگاپيكسل مقايسه ميكني؟! لابد اون عكسهايي كه ديدي كيفيتشون پايين بودن. آخه اينا تو دو حالت fine و std عكس ميگيرن.بد نيست ولي وقتي آدم دوربين دستشه انتظارش مثل گوشي موبايل پايين نيست. باز هم به نظرم قيمتها خوب شده قبلا دوربين زير 350 که بدرد بخوره نبود.
بنده فقط 4 تا از مغازه های علاءالدین رو پیدا کردم که این گوشی رو داشته باشن !برای خرید راحت پیدا نمیشه؟