• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی برای مسابقه عکاسی با موبایل

با مسابقه عکاسی با موبایل

• موافقم

Votes: 64 98.5%
  • مخالفم

Votes: 1 1.5%

• Total voters
    65

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فعلا که انقدر شرکت کننده کم هست فکر نکنم اصلا به رای گيری و برنده & بازنده و جايزه برسه ..
این همه گفتيد مسابقه / پس چی شد
298.gif

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
فعلا که انقدر شرکت کننده کم هست فکر نکنم اصلا به رای گيری و برنده & بازنده و جايزه برسه ..
این همه گفتيد مسابقه / پس چی شد

متاسفانه داره به عاقبت مسابقه های دیگه ای که تو فروم انجام شد دچار میشه...(نمونش مسابقه طراحی یوزر بار و مسابقه طراحی لوگو )
اما این مسابقه شرایطش فرق میکرد ( چون اسپانسر و داور ها از مدیر های اصلی فروم نیستند )
blinksmiley.gif

باید از تجربه دیگر مسابقه ها استفاده می کردید ==>اگه یه چیزی مثل اعلان توی گفتگوی آزاد یا یک تاپیک تو گفتگوی آزاد زده می شد شرکت کننده ها چند برابر میشدند

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
متاسفانه داره به عاقبت مسابقه های دیگه ای که تو فروم انجام شد دچار میشه...(نمونش مسابقه طراحی یوزر بار و مسابقه طراحی لوگو )
اما این مسابقه شرایطش فرق میکرد ( چون اسپانسر و داور ها از مدیر های اصلی فروم نیستند )
blinksmiley.gif

باید از تجربه دیگر مسابقه ها استفاده می کردید ==>اگه یه چیزی مثل اعلان توی گفتگوی آزاد یا یک تاپیک تو گفتگوی آزاد زده می شد شرکت کننده ها چند برابر میشدند

در مورد داور و اسپانسر / بخش موبايل 2 مدير داره xPlod عزيز و من / بنده که گفتم به دليل نداشتن اطلاعات فنی داور نميشم ، xPlod عزيز هم کمی درگير بود
به اکثر کاربران فعال بخش عکاسی PM دادم و فقط یک پاسخ از دوست خوبم فرشاد گرفتم که فرصت کافی نداره و کمی سرش شلوغ هست
در نتيجه کی میتونست داور مسابقه بشه ؟ دوستان بخش عکاسی ، که پویا با 2 نفر از این عزيزان هماهنگ کرد
مهرداد عزيز هم 3 اکانت *** به 3 نفر برای 3 ماه قرار شد بده / از اون طرف در مورد لوگو قرار شد دوستان لوگوی مورد نظر رو طراحی کنند و زير نام برنده این لوگو قرار بگيره
در نتيجه من هیچ گونه ایرادی در برگزاری مسابقه نميبينم ( از سوی تيم اجرايی )

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد داور و اسپانسر / بخش موبايل 2 مدير داره xPlod عزيز و من / بنده که گفتم به دليل نداشتن اطلاعات فنی داور نميشم ، xPlod عزيز هم کمی درگير بود
به اکثر کاربران فعال بخش عکاسی PM دادم و فقط یک پاسخ از دوست خوبم فرشاد گرفتم که فرصت کافی نداره و کمی سرش شلوغ هست
در نتيجه کی میتونست داور مسابقه بشه ؟ دوستان بخش عکاسی ، که پویا با 2 نفر از این عزيزان هماهنگ کرد
مهرداد عزيز هم 3 اکانت *** به 3 نفر برای 3 ماه قرار شد بده / از اون طرف در مورد لوگو قرار شد دوستان لوگوی مورد نظر رو طراحی کنند و زير نام برنده این لوگو قرار بگيره

74.gif
74.gif
74.gif

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این لوگو رو هم من اماده کردم با ارم persiantools.لطفا نظر بدید;)

فایل های ضمیمه

• logo.png
    logo.png
    21.9 KB · نمایش ها: 10

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
چرا حرف های من یه جور دیگه برداشت شد
4v519no_th

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

منظور من از مدیر های اصلی شما نبودید منظورم اون مدیر کلا بود که وقتی مسابقه هایی که نام بردم تموم شد به هیچ پی امی جواب نمی دادند و همه بی خیال مسابقه شده بودند
مهرداد عزيز هم 3 اکانت *** به 3 نفر برای 3 ماه قرار شد بده

حالا من چی گفتم ...
به نقل از پسر نقره ای :
این یعنی که با این شرایط خوبی که این مسابقه داره نباید عاقبتش شبیه به مسابقه های دیگه می شد که شد !!:blink:
از اون طرف در مورد لوگو قرار شد دوستان لوگوی مورد نظر رو طراحی کنند و زير نام برنده این لوگو قرار بگيره
در این مورد من حرفی نزده بودم که ....
ولی ایده ای که فکر کنم توی این فروم اولین باره می خواد اجراء بشه ... جای تبریک داره
rose.gif

در نتيجه من هیچ گونه ایرادی در برگزاری مسابقه نميبين
منم ایرادی تو مسابقه نمی بینم فقط تو فروم ایراد می بینم ..این راه حل رو پیشنهاد می کنم شاید هنوز سازگار باشه
164.gif

اگه یه چیزی مثل اعلان توی گفتگوی آزاد یا یک تاپیک تو گفتگوی آزاد زده می شد شرکت کننده ها چند برابر میشدند

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا حرف های من یه جور دیگه برداشت شد
4v519no_th

پسر نقره ای عزیز مطمئنا هم شما و هم dark knight عزیز هدفی جز پیشرفت این فروم نداریدو هر دو هم توی این فروم فعالیت های زیادی داشتید و زحمت کشیدید و من شخصا از شما دو دوست عزیز و بقیه کسانی که فعالیت مثبت دارن تشکر میکنم.
72.gif

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
نوشته ای از princess
viewpost.gif

پسر نقره ای عزیز مطمئنا هم شما و هم dark knight عزیز هدفی جز پیشرفت این فروم نداریدو هر دو هم توی این فروم فعالیت های زیادی داشتید و زحمت کشیدید و من شخصا از شما دو دوست عزیز و بقیه کسانی که فعالیت مثبت دارن تشکر میکنم.

ممنون..
blushsmiley.gif

آخه می دونی .. من می خواستم یه نظری داده باشم اونم از نوع سازنده ولی آقای Dark Knight دقیقا منظور من رو بر عکس متوجه شد .. برای همین گفتم سریع اطلاعیه صادر کنم که ایشون بدونند هدف من چیز دیگست

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون..
blushsmiley.gif

آخه می دونی .. من می خواستم یه نظری داده باشم اونم از نوع سازنده ولی آقای Dark Knight دقیقا منظور من رو بر عکس متوجه شد .. برای همین گفتم سریع اطلاعیه صادر کنم که ایشون بدونند هدف من چیز دیگست

اشتباه از من بود
205.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان از نظرهای فراوو نتون کمال تشکر رو دارم:blink:;)
سلام princess جان
بهتره لوگو که میسازی gif ( بدون background) باشه اینطوری حجم لوگوت هم کمتر میشه و میشه در هر مکانی ازش استفاده کرد
روی نوع فونت ها هم بیشتر کار کن
موفق باشی

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام princess جان
بهتره لوگو که میسازی gif ( بدون background) باشه اینطوری حجم لوگوت هم کمتر میشه و میشه در هر مکانی ازش استفاده کرد
روی نوع فونت ها هم بیشتر کار کن
موفق باشی

ممنون:happy:البته این هم png (بدونbackground) هست;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یعنی واقعا" این بود علاقه و عجله برای مسابقه؟!!!

چه زیاد بودند کسایی که قبل از شروع مسابقه، inbox ام با Pm هاشون پر شده بود که مسابقه کی شروع میشه و ....

ولی الان!!!!! هیچ خبری ازشون نیست

نمیدونم چی بگم.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
یعنی واقعا" این بود علاقه و عجله برای مسابقه؟!!!

چه زیاد بودند کسایی که قبل از شروع مسابقه، inbox ام با Pm هاشون پر شده بود که مسابقه کی شروع میشه و ....

ولی الان!!!!! هیچ خبری ازشون نیست

نمیدونم چی بگم.
بابا حالا که وقت هست
احتمالا میخوان همشون روز آخر بیان

بالا