اولی خیلی خوب شده....اصلا رای گیری راه بندازین...!!!!...من از همین الان به اولی رای میدم!!!
منم با رای گیری موافقم
اولی خیلی خوب شده....اصلا رای گیری راه بندازین...!!!!...من از همین الان به اولی رای میدم!!!
فعلا که انقدر شرکت کننده کم هست فکر نکنم اصلا به رای گيری و برنده & بازنده و جايزه برسه ..
این همه گفتيد مسابقه / پس چی شد
متاسفانه داره به عاقبت مسابقه های دیگه ای که تو فروم انجام شد دچار میشه...(نمونش مسابقه طراحی یوزر بار و مسابقه طراحی لوگو )
اما این مسابقه شرایطش فرق میکرد ( چون اسپانسر و داور ها از مدیر های اصلی فروم نیستند )![]()
باید از تجربه دیگر مسابقه ها استفاده می کردید ==>اگه یه چیزی مثل اعلان توی گفتگوی آزاد یا یک تاپیک تو گفتگوی آزاد زده می شد شرکت کننده ها چند برابر میشدند
در مورد داور و اسپانسر / بخش موبايل 2 مدير داره xPlod عزيز و من / بنده که گفتم به دليل نداشتن اطلاعات فنی داور نميشم ، xPlod عزيز هم کمی درگير بود
به اکثر کاربران فعال بخش عکاسی PM دادم و فقط یک پاسخ از دوست خوبم فرشاد گرفتم که فرصت کافی نداره و کمی سرش شلوغ هست
در نتيجه کی میتونست داور مسابقه بشه ؟ دوستان بخش عکاسی ، که پویا با 2 نفر از این عزيزان هماهنگ کرد
مهرداد عزيز هم 3 اکانت *** به 3 نفر برای 3 ماه قرار شد بده / از اون طرف در مورد لوگو قرار شد دوستان لوگوی مورد نظر رو طراحی کنند و زير نام برنده این لوگو قرار بگيره
در نتيجه من هیچ گونه ایرادی در برگزاری مسابقه نميبينم ( از سوی تيم اجرايی )
چرا حرف های من یه جور دیگه برداشت شددر مورد داور و اسپانسر / بخش موبايل 2 مدير داره xPlod عزيز و من / بنده که گفتم به دليل نداشتن اطلاعات فنی داور نميشم ، xPlod عزيز هم کمی درگير بود
به اکثر کاربران فعال بخش عکاسی PM دادم و فقط یک پاسخ از دوست خوبم فرشاد گرفتم که فرصت کافی نداره و کمی سرش شلوغ هست
در نتيجه کی میتونست داور مسابقه بشه ؟ دوستان بخش عکاسی ، که پویا با 2 نفر از این عزيزان هماهنگ کرد
مهرداد عزيز هم 3 اکانت *** به 3 نفر برای 3 ماه قرار شد بده / از اون طرف در مورد لوگو قرار شد دوستان لوگوی مورد نظر رو طراحی کنند و زير نام برنده این لوگو قرار بگيره
در نتيجه من هیچ گونه ایرادی در برگزاری مسابقه نميبينم ( از سوی تيم اجرايی )
در مورد داور و اسپانسر / بخش موبايل 2 مدير داره xPlod عزيز و من / بنده که گفتم به دليل نداشتن اطلاعات فنی داور نميشم ، xPlod عزيز هم کمی درگير بود
مهرداد عزيز هم 3 اکانت *** به 3 نفر برای 3 ماه قرار شد بده
این یعنی که با این شرایط خوبی که این مسابقه داره نباید عاقبتش شبیه به مسابقه های دیگه می شد که شد !!:blink:به نقل از پسر نقره ای :اما این مسابقه شرایطش فرق میکرد ( چون اسپانسر و داور ها از مدیر های اصلی فروم نیستند )
در این مورد من حرفی نزده بودم که ....از اون طرف در مورد لوگو قرار شد دوستان لوگوی مورد نظر رو طراحی کنند و زير نام برنده این لوگو قرار بگيره
منم ایرادی تو مسابقه نمی بینم فقط تو فروم ایراد می بینم ..این راه حل رو پیشنهاد می کنم شاید هنوز سازگار باشهدر نتيجه من هیچ گونه ایرادی در برگزاری مسابقه نميبين
اگه یه چیزی مثل اعلان توی گفتگوی آزاد یا یک تاپیک تو گفتگوی آزاد زده می شد شرکت کننده ها چند برابر میشدند
چرا حرف های من یه جور دیگه برداشت شد![]()
نوشته ای از princess![]()
پسر نقره ای عزیز مطمئنا هم شما و هم dark knight عزیز هدفی جز پیشرفت این فروم نداریدو هر دو هم توی این فروم فعالیت های زیادی داشتید و زحمت کشیدید و من شخصا از شما دو دوست عزیز و بقیه کسانی که فعالیت مثبت دارن تشکر میکنم.
ممنون..![]()
آخه می دونی .. من می خواستم یه نظری داده باشم اونم از نوع سازنده ولی آقای Dark Knight دقیقا منظور من رو بر عکس متوجه شد .. برای همین گفتم سریع اطلاعیه صادر کنم که ایشون بدونند هدف من چیز دیگست
دوستان این لوگو رو هم من اماده کردم با ارم persiantools.لطفا نظر بدید![]()
سلام princess جاندوستان از نظرهای فراوو نتون کمال تشکر رو دارم:blink:![]()
سلام princess جان
بهتره لوگو که میسازی gif ( بدون background) باشه اینطوری حجم لوگوت هم کمتر میشه و میشه در هر مکانی ازش استفاده کرد
روی نوع فونت ها هم بیشتر کار کن
موفق باشی
ولی رنگ background که خاکستریه؟ممنون:happy:البته این هم png (بدونbackground) هست![]()
ولی رنگ background که خاکستریه؟
yes.......previewش رو این جور نشون میده اگه با photoshop بازش کنید مشخص میشه که backgound نداره.:happy:
بابا حالا که وقت هستیعنی واقعا" این بود علاقه و عجله برای مسابقه؟!!!
چه زیاد بودند کسایی که قبل از شروع مسابقه، inbox ام با Pm هاشون پر شده بود که مسابقه کی شروع میشه و ....
ولی الان!!!!! هیچ خبری ازشون نیست
نمیدونم چی بگم.