• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی - مدیریت تاپیک

با مدیریت هر تاپیک توسط آغاز کننده تاپیک

• Total voters
    19
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
مثلاً شرایط زیر خوبن :
1- آغاز کننده تاپیک برای هر نوع مدیریت باید دلیل داشته باشد مثلاً اگر خواست پست فلان شخص رو پاک کنه دلیل منطقی داشته باشه
2- نسبت به تاپیک خود تا آنجایی که مقدوره پاسخگو باشه
3- به هیچ عنوان هیچ شخصی اجازه ایجاد تاپیک تبلیغاتی نداشته باشه چه برسه به مدیریت آن
و .....

امین من پیشنهاد میدم یک مرامنامه برای این بخش ایجاد بشه و همه موارد و شرایط رو توی مرامنامه قید کن

taktejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
مخالفم , چطور میشه که مدیریت کنه , ابزار مدیریتی نداره , در حالت عادی هم که معمولا کسی تاپیک میزنه خودش حواسش به اون تاپیک هست.
بله، كاملا درسته
طبق گفته دوستان اينكار اصلا درست نيست، به عنوان مثال اينطور هركسي مياد و به دلخواه خودش پستها و ... را ويرايش و يا حذف ميكند .;)
و دلايل ديگري كه بيان شد ...

بهترين راه اين است كه براي هر بخش چند مدير داشته باشيد ، در اين صورت بينظمي كمتر خواهد شد :)

موفق باشيد

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من با حرفهای sascovach کاملا موافقم!!!!!!
و تنها راه را بخش بندی اینجا میدونم و تعیین مدیر برای اون بخش!!! حالا اگه اون موقع همچین کاری هم خواستید بکنید میتونید خیلی راحت زیر نظر مدیران هر بخش بکنید!!!!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
اگر هم این کار را بخواهید انجام بدهید دو پیشنهاد فعلا دارم:
1-کاربران تازه وارد این امکان را نداشته باشند.
2-نظارت بیشتر شود نسبت به پستها

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من هم طرح خيلي خوبيه, كارهايي هم كه مدير تاپيك ميخواد انجام بده زير نظر مدير بخش باشه مشكلاتي مثل پاك كردن بي مورد پست بقيه و.... هم پيش نمياد.
بخش بندي هم اگه اجرايي باشه ميتونه خيلي موثر باشه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا حالا که مخالف زدیم !!!!
الان با وجود این حرفها موافقم ولی سسکوجون درست میگه منم گفتم اگر پله پله جلو نریم چند وقت بعد همین آش و همین کاسه است دیگه نمیشه کنترل کرد بعد باید دوباره از اول شروع کنیم .
به نظر من :
1- ایجاد بخشهای اصلی و فرعی با مشورت همگی
2- چند مدیر اصلی و معتبر و کاردان (دیگه چی بگم ؟)
3- دادن مدیریت تاپیک به خود فرد ولی تو همین حالتی که خود فتوکپی میگه

در این حالت مدیران اصلی میتونن کنترل کافی روی مدیران فرعی و باقی قسمتها داشته باشن و میشه موضوعات جدید رو هم کنترل کرد

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آقا این طرح بخش بندی خوبه اما من با انتخاب مدیر مخالفم به نظر من هر کس مدیر تاپیک خودش باشه کافیه دیگه نیازی به مدیر و ... نداره اینطوری کار فتوکپی هم راحت میشه یعنی نیاز نیست به هر تاپیک سر بزنه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
بله، كاملا درسته
طبق گفته دوستان اينكار اصلا درست نيست، به عنوان مثال اينطور هركسي مياد و به دلخواه خودش پستها و ... را ويرايش و يا حذف ميكند .;)
و دلايل ديگري كه بيان شد ...

بهترين راه اين است كه براي هر بخش چند مدير داشته باشيد ، در اين صورت بينظمي كمتر خواهد شد :)

موفق باشيد
چرا شما نمیخونین چیزی رو که نوشتم ؟
من کجا گفتم که هر کسی میتونه پست های بقیه رو حذف یا ویرایش کنه ؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fotocopy :
چرا شما نمیخونین چیزی رو که نوشتم ؟
من کجا گفتم که هر کسی میتونه پست های بقیه رو حذف یا ویرایش کنه ؟
قسمت بندی رو درست کنید :D

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من میگم برای حل معضل تاپیک های تبلیغاتی،پست کردن هر تاپیک به صورت دستی و فقط توسط ادمین انجام بگیره که اگه اسپم بود،آقا امین بشه سپر و نذاره پست بشه.

یعنی هر تاپیک جدید قبل از پست شدن باید توسط یکی از آدامین! مرور بشه تا اون پست نهایی بشه.

اگه این روال برای یک ماه ادامه داشته باشه،دیگه اشک بچه ها درنمی یاد که چرا این جا شده اسپم خانه.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک کار دیگه هم میشه کرد و اینکه تاپیک زدن رو پولی کنیم.:lol: :lol:

اونموقع درآمد حاصل از این کار هم ماله خودم بشه،چون ابتکار عمل از من بود دیگه.:p :D

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از vbigdeli :
من میگم برای حل معضل تاپیک های تبلیغاتی،پست کردن هر تاپیک به صورت دستی و فقط توسط ادمین انجام بگیره که اگه اسپم بود،آقا امین بشه سپر و نذاره پست بشه.

یعنی هر تاپیک جدید قبل از پست شدن باید توسط یکی از آدامین! مرور بشه تا اون پست نهایی بشه.

اگه این روال برای یک ماه ادامه داشته باشه،دیگه اشک بچه ها درنمی یاد که چرا این جا شده اسپم خانه.
نتونستم جلوی این نظر استادانه سکوت کنم...
واقعا نظر خوب همینه که ایشون گفتن...
حتی اگه این طرح هم ریخته نشه هیچی از ارزشهات کم نمی شه...
:) :) :) :)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از shahrivari :
درسته جاش نیست اینجا بگم ولی من این میرزاپورو میکشم

غصه نخور بابا دنیا 100 ساله اولش سخته.:D

آقایون لطفا در مورد پیشنهادم نظر بدین.

بنظرتون اگه این پیشنهاد رو قبول کنین،فتوکپی استعفا میده یا اون هم قبول می کنه؟:rolleyes:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موافق نیستم
میدونی چند تا مدیر لازمه؟آخه حتما یکیشون باید همیشه آنلاین باشه
در ضمن آزادی عمل از بین میره تو انجمن و جو فاشیتی میشه:D

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از sascovach :
موافق نیستم
میدونی چند تا مدیر لازمه؟آخه حتما یکیشون باید همیشه آنلاین باشه
در ضمن آزادی عمل از بین میره تو انجمن و جو فاشیتی میشه:D

خب اگه تاپیک به صورت آزاد پست بشه،بعدا توسط ادمین قفل میشه دیگه.
فرقی نمی کنه که.

حالا باید ببینیم که خود فتوکپی می تونه این کار رو انجام بده یا نه.

ولی خوب باور کنید این کار هیچ لطمه ای به ابتکار عمل و آزادی نمی زنه،چون در هر صورت آقا امیر مدیر هستند و دارای اختیارات مدیریتی.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
موضوع مدیریت تاپیک بود نه فروم

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مثله اینکه اول باید مشکلمون رو با مدیران بخش حل کنیم تا با اسپمر ها!!!

فک کنم مطالبی که ما اونا اسپم می دونیم،برای مدیران این بخش کاملا آموزنده هستش و از این جور تاپیک ها فیض می برن.

هر وقت مشکل فرم حل شد،من هستم،ولی اگر نشد،من هم مثله davidmors ya atasgari دیگه نمیام.

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از fotocopy :
خب خوبه
حالا که موافقین (بقیه موافقن ؟) شرایط دقیقتون رو بگین یه قانون براش بنویسیم بشرطی که اکثریت موافق باشن
مهیار جان اونجوری نیست ولی میتونه از مدیر بخواد یه سری از پست ها رو پاک کنه بشرطی که منطقی باشه
مثلا نظرتون چیه این قانون فقط برای افراد +200 پست باشه ؟
مخالفم من همه تاپیک ها رو معمولا می خونم ولی نظر نمی دم .حداقل می گفتین 50 تا تا طرف اگه ای دیشو بستین دلش بسوزه اینجوری یکی که تازه عضو شده اصالا دشمن این پی تی می شه.بابا دست خوش یعنی اعتبار یک فرد به پستشه؟ :( پس من جز این افراد نیستم چون متاسفانه پستم زیر 200 تاس فقط نمی دونم چرا همه مباحثی که در مورد مدیریت بهتر ومنظم تر پی تی گفته شده رو دنبال می کنم .:hmm:
تورو خدا یک نگاه به موضوع تاپیک ها بندازین یا شده در مورد ایگلد و مشکلاتش یا شده در مورد شورش یا گیر دادن به شما که شما مدیریتتون ضعیفه یا گیر دادن چرا تاپیک پاک می شه یا مشکلات فیلتر که جدیدا توضیح دادن در موردش رو شایان غیر قانونی کرده یا هر هفته یک نفر در مورد سایت گرین هورس قران قسم می ده یا کاربر دارن جای مدیران تصمیم می گیرن .فکر کنم تنها موضوعی که فراموش شده کسب در امد هست .
امیدوارم این مشکلات که هر روز بدتر دیروز می شه خاتمه پیدا کنه
فقط اگه منم جزو کاربرای قدیمیتون می دونین و اعتباری دارم چندتا پیشنهاد دارم
بحث ها و تاپیک ها ptc وmlm , از این قسمت کسب در امد به کل حذف کنید چون همشون اسکیم چرتو پرت و نیازمند رفرال گیری و در نتیجه همش تبلیغاته که باعث شده پی تی این باشه که الان هست
این قسمتی که واسه بحث در مورد سایتهای اتوسرف و هایپ هست به چه درد می خوره خدا صفحه من که شاید کمتر 10 بار رفتم توش نمی دونم کسی هست که استفاده مفید از این قسمت بکنه؟کلا هر هفته کل این قسمت پاک کنید چون اکثرا تبلیغ سایتهایی هست که خدا درصد بعد 1 روز می دن
یک مدیر دیگه این بخش نیاز داره چون این جور که پیداس فوتوکپی خیلی تحت فشاره که می یاد موضوعات مدیریتی را با کاربرانش در میون می زاره
اگه قرار کار بر جدید با یک تخلف بن شه بش لااقل در همون فروم که تخل کرده توضیح بدین چرا تا اشتباه یک دفعشو 2 بار تکرار نکنه و اکونتشو مثلا 2 روز ببندین در مورد کاربران قدیمی که قضیه کلا فرق داره
در مورد بحثی که در مورد پی تو کلیک ها کردم درسته سایت های هایپ و اتوسرف هم درصد بایت رفرال می دن ولی افرادی که در این سایتها کار میکنن کمتر به تبلیغات می پردازن چون همه می دونن اگه قرار باشه سایت هایپ سودشو بده چند درصد ناچیز رفرال ارزشی نداره

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از fotocopy :
خب خوبه
حالا که موافقین (بقیه موافقن ؟) شرایط دقیقتون رو بگین یه قانون براش بنویسیم بشرطی که اکثریت موافق باشن
مهیار جان اونجوری نیست ولی میتونه از مدیر بخواد یه سری از پست ها رو پاک کنه بشرطی که منطقی باشه
مثلا نظرتون چیه این قانون فقط برای افراد +200 پست باشه ؟
مخالفم من همه تاپیک ها رو معمولا می خونم ولی نظر نمی دم .حداقل می گفتین 50 تا تا طرف اگه ای دیشو بستین دلش بسوزه اینجوری یکی که تازه عضو شده اصالا دشمن این پی تی می شه.بابا دست خوش یعنی اعتبار یک فرد به پستشه؟ :( پس من جز این افراد نیستم چون متاسفانه پستم زیر 200 تاس فقط نمی دونم چرا همه مباحثی که در مورد مدیریت بهتر ومنظم تر پی تی گفته شده رو دنبال می کنم .:hmm:
تورو خدا یک نگاه به موضوع تاپیک ها بندازین یا شده در مورد ایگلد و مشکلاتش یا شده در مورد شورش یا گیر دادن به شما که شما مدیریتتون ضعیفه یا گیر دادن چرا تاپیک پاک می شه یا مشکلات فیلتر که جدیدا توضیح دادن در موردش رو شایان غیر قانونی کرده یا هر هفته یک نفر در مورد سایت گرین هورس قران قسم می ده یا کاربر دارن جای مدیران تصمیم می گیرن .فکر کنم تنها موضوعی که فراموش شده کسب در امد هست .
امیدوارم این مشکلات که هر روز بدتر دیروز می شه خاتمه پیدا کنه
فقط اگه منم جزو کاربرای قدیمیتون می دونین و اعتباری دارم چندتا پیشنهاد دارم
بحث ها و تاپیک ها ptc وmlm , از این قسمت کسب در امد به کل حذف کنید چون همشون اسکیم چرتو پرت و نیازمند رفرال گیری و در نتیجه همش تبلیغاته که باعث شده پی تی این باشه که الان هست
این قسمتی که واسه بحث در مورد سایتهای اتوسرف و هایپ هست به چه درد می خوره خدا صفحه من که شاید کمتر 10 بار رفتم توش نمی دونم کسی هست که استفاده مفید از این قسمت بکنه؟کلا هر هفته کل این قسمت پاک کنید چون اکثرا تبلیغ سایتهایی هست که خدا درصد بعد 1 روز می دن
یک مدیر دیگه این بخش نیاز داره چون این جور که پیداس فوتوکپی خیلی تحت فشاره که می یاد موضوعات مدیریتی را با کاربرانش در میون می زاره
اگه قرار کار بر جدید با یک تخلف بن شه بش لااقل در همون فروم که تخل کرده توضیح بدین چرا تا اشتباه یک دفعشو 2 بار تکرار نکنه و اکونتشو مثلا 2 روز ببندین در مورد کاربران قدیمی که قضیه کلا فرق داره
در مورد بحثی که در مورد پی تو کلیک ها کردم درسته سایت های هایپ و اتوسرف هم درصد بایت رفرال می دن ولی افرادی که در این سایتها کار میکنن کمتر به تبلیغات می پردازن چون همه می دونن اگه قرار باشه سایت هایپ سودشو بده چند درصد ناچیز رفرال ارزشی نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا