به نقل از fotocopy :
خب خوبه
حالا که موافقین (بقیه موافقن ؟) شرایط دقیقتون رو بگین یه قانون براش بنویسیم بشرطی که اکثریت موافق باشن
مهیار جان اونجوری نیست ولی میتونه از مدیر بخواد یه سری از پست ها رو پاک کنه بشرطی که منطقی باشه
مثلا نظرتون چیه این قانون فقط برای افراد +200 پست باشه ؟
مخالفم من همه تاپیک ها رو معمولا می خونم ولی نظر نمی دم .حداقل می گفتین 50 تا تا طرف اگه ای دیشو بستین دلش بسوزه اینجوری یکی که تازه عضو شده اصالا دشمن این پی تی می شه.بابا دست خوش یعنی اعتبار یک فرد به پستشه؟
پس من جز این افراد نیستم چون متاسفانه پستم زیر 200 تاس فقط نمی دونم چرا همه مباحثی که در مورد مدیریت بهتر ومنظم تر پی تی گفته شده رو دنبال می کنم .:hmm:
تورو خدا یک نگاه به موضوع تاپیک ها بندازین یا شده در مورد ایگلد و مشکلاتش یا شده در مورد شورش یا گیر دادن به شما که شما مدیریتتون ضعیفه یا گیر دادن چرا تاپیک پاک می شه یا مشکلات فیلتر که جدیدا توضیح دادن در موردش رو شایان غیر قانونی کرده یا هر هفته یک نفر در مورد سایت گرین هورس قران قسم می ده یا کاربر دارن جای مدیران تصمیم می گیرن .فکر کنم تنها موضوعی که فراموش شده کسب در امد هست .
امیدوارم این مشکلات که هر روز بدتر دیروز می شه خاتمه پیدا کنه
فقط اگه منم جزو کاربرای قدیمیتون می دونین و اعتباری دارم چندتا پیشنهاد دارم
بحث ها و تاپیک ها ptc وmlm , از این قسمت کسب در امد به کل حذف کنید چون همشون اسکیم چرتو پرت و نیازمند رفرال گیری و در نتیجه همش تبلیغاته که باعث شده پی تی این باشه که الان هست
این قسمتی که واسه بحث در مورد سایتهای اتوسرف و هایپ هست به چه درد می خوره خدا صفحه من که شاید کمتر 10 بار رفتم توش نمی دونم کسی هست که استفاده مفید از این قسمت بکنه؟کلا هر هفته کل این قسمت پاک کنید چون اکثرا تبلیغ سایتهایی هست که خدا درصد بعد 1 روز می دن
یک مدیر دیگه این بخش نیاز داره چون این جور که پیداس فوتوکپی خیلی تحت فشاره که می یاد موضوعات مدیریتی را با کاربرانش در میون می زاره
اگه قرار کار بر جدید با یک تخلف بن شه بش لااقل در همون فروم که تخل کرده توضیح بدین چرا تا اشتباه یک دفعشو 2 بار تکرار نکنه و اکونتشو مثلا 2 روز ببندین در مورد کاربران قدیمی که قضیه کلا فرق داره
در مورد بحثی که در مورد پی تو کلیک ها کردم درسته سایت های هایپ و اتوسرف هم درصد بایت رفرال می دن ولی افرادی که در این سایتها کار میکنن کمتر به تبلیغات می پردازن چون همه می دونن اگه قرار باشه سایت هایپ سودشو بده چند درصد ناچیز رفرال ارزشی نداره