• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی - مدیریت تاپیک

با مدیریت هر تاپیک توسط آغاز کننده تاپیک

• Total voters
    19
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوب همونجور که حدس میزدم وقتی حتی نظرها رو میسپرید به دست بقیه هر کس عقاید شخصیش رو بدون اینکه روی بقیه کارها فکر و تحقیق کرده باشه کاملا با برخورد تعصب انگیز نسبت به کار خودش ارائه میکنه !

به نظر خود من این بخش یعنی کسب درآمد نباید فقط جایی برای معرفی سایتهای مختلف و حتی کارهای مختلف باشه بلکه موضوع اصلی باید آموزش باشه اونم نه اینکه هر کسی بیاد آموزش بده واقعا اگر فردی فکر میکنه کاملا میتونه یک کار رو توصیف کنه و برای بقیه هم مفید باشه هیچ ایرادی نداره ولی وقتی هر کس با چند روز کار کردن تو یک کاری میاد سریع یه بخش هم برای آموزش میزنه دیگه هیچچی . تازه چنان هم تعصب کاری پیدا میکنه که هر چی بگی بابا این کار فلان اینطور اونطوره حتی اگر اثبات هم بکنی انگار نه انگار مثل ناموسش نگهداری میکنه .
به همین صورت وقتی ( مخصوصا تو کشور ما ) به یک نفر گفتی هر چی اینطوری بود بده قدقنه حرامه یا هر چی ! دیگه آی بیا هر جور که میتونی بگو بابا این یک فرق میکنه نمیشه همش رو با هم سوزوند مگه میفهمه دیگه شستشوی مغزی شده رفته !
همینه میگم اگر یک نفر بیاد آوزش غلط بده دیگه اگه چندین نفر هم بیان آموزش درست بدن مدتها میکشه تا اثراتش از بین بره و مردم بفهمن چه خبره .
---
در مورد حذف ptc و مشتقات اون surf و مانند اون موافقم ولی فقط حذف اونها کافی نیست باید ریشه ای آموزش داد تا کسی نره سراغ این کارها و در مورد کارهایی که سالم هستند ولی بعضی از شرکتها از اونها سوء استفاده کردن باید کاملا صحیح آموزش داده بشه مثلا mlm ( لطفا بحث نکنید من از شرکتی اسم نیاوردم ) این کار هم به علت سوء استفاده شرکتهای هرمی مورد ظلم قرار گرفته باید با آموزش و جلوگیری از عضویت تازه وارد ها به شرکت های غیر معقول از جمله ماتریکس و شرکتهایی که دم از قانونی بودن میزنن ولی نیستن و ... زمینه رو برای رشد شرکتهایی که صحیح و سالم کار میکنند ایجاد کرد نه اینکه با حذف کامل این کار جلوی پیشرفت کشور رو گرفت .
---
من در مورد هایپها نمیتونم به اون صورت نظر بدم چون خودم خوشم نمیاد ولی میتونم بگم اون هم شاید با کار صحیح و عمل و آموزش بشه کاری کرد که فقط در سایتهای معتبر و عاقلانه عضوگیری بشه ( :blink: )
--
لطفا برداشت سوء نکنید فقط جهت همکاری بود

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه برای هر بخش یه مدیر نظم، یه آموزش تعیین میشد خوب بود

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از sascovach :
اگه برای هر بخش یه مدیر نظم، یه آموزش تعیین میشد خوب بود
74.gif
76.gif
73.gif
73.gif
73.gif
73.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چرا پست من پاک شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از vbigdeli :
مثله اینکه اول باید مشکلمون رو با مدیران بخش حل کنیم تا با اسپمر ها!!!

فک کنم مطالبی که ما اونا اسپم می دونیم،برای مدیران این بخش کاملا آموزنده هستش و از این جور تاپیک ها فیض می برن.

هر وقت مشکل فرم حل شد،من هستم،ولی اگر نشد،من هم مثله davidmors ya atasgari دیگه نمیام.
کی گفته من نمیام؟
من فقط سکوت کردم وگرنه همیشه هستم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
باریکلا....
نکنه زبل خانی ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا