اقا چه خبره يه خورده فكر كنيد و بعدا روش تصميم بگيريد. وگرنه كه از اين جور كتاب خونه ها و ebook توي اينترنت پره و فقط كافي ما لينكش رو بزاريم.
منظور من از اين كار اين بود كه يه چيز درست و حسابي باشه و نه اينكه هول هولكي بدوييم و كتاب خونه درست كنيم.
بعد هم ظاهرا يه چيزي رو ناديده گرفتيد كه اون هم مقدار ترانسفر اطلاعات سايت هست كه بستگي خيلي زيادي به تعداد مشتري هاي سايت داره و اگر قرار باشه مفتكي بخواهيم يه چيز عظيمي رو راه بندازيم حتما شكست مي خوريم.
بعد هم بايد كلي بشينيم و بحث كنيم كه حالا كتاب خونه بر روي چه محوري و بر روي چه موضوعاتي كار بكنه و ....
خلاصه كلي جاي بحث داره نه اينكه هيتي بلند شيم و يكي بگه من هاست ميدم و اون يكي بگه من تو اپلود كمك مي كنم.
البته براي راه اندازي و نگه داري اين كتاب خونه بايد گروهي كار كرد ولي اميدوارم كه همه توجه بكنند كه از اين كتاب خونه ها زياد هستند ولي اگه ما بخواهيم يه چيز قابل اعتماد و درست و حسابي راه بندازيم يه شبه راه نميشه
بعد هم يكي از دليلي كه گفتم سايت هاي ديگه رو دخيل بكنيم اين بود كه از تجربه همگي براي اين كار استفاده بكنيم و با كمك هم به پيش بريم كه شكست نخوريم.
راستي احسان اين جا رو نديده؟