• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهی : فارسی یا پارسی ؟

برای ترجمه یک متن کدام یک را ترجیح می دهید؟

• فارسی (که به صروت عمومی و عرف مورد استفاده قرار می گیرد)

Votes: 7 24.1%
  • پارسی (که عاری از کلمات غیر ایرانی بوده و کلمه ها ریشه ایرانی دارند)

Votes: 22 75.9%

• Total voters
    29

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
خدایش مشکلمون فقط زبانه ؟!!!!!
فرقی نمیکنه پارسی باشه یا فارسی یا زبان اشاره زبان فقط وسیله ارتباط هست
مهم اینه که الان بخاطر بی عرضه گیمون هیچ جای دنیا رومون نمیشه بگیم فارسی هستیم یا پارسی !!!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
خدایش مشکلمون فقط زبانه ؟!!!!!
فرقی نمیکنه پارسی باشه یا فارسی یا زبان اشاره زبان فقط وسیله ارتباط هست
مهم اینه که الان بخاطر بی عرضه گیمون هیچ جای دنیا رومون نمیشه بگیم فارسی هستیم یا پارسی !!!

نه مشکلمون این نیست
هدف اینه که بفهمم اکثریت کدوم رو می پسندن
واسه طرح بعدی که مد نظرمه نیازه

پ.ن: یاهو پی ام ندادیا

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
متاسفانه دست هایی تو کار هست که ذهن های ایرانی ها رو تحریف کرده و طبق خواسته خودش برده جلو ! ما از تاریخ گذشته خودمون فقط بلدیم به زبان پارسیش افتحخار کنیم و بگیم کوروش کبیر . هیچ کس نیومده به ما بگه عزیز من قدر هوش خودت رو بدون چون که سر این هوش و ذکاوت تو 77 هزار ایرانی زمان کوروش به قتل رسیدن . بله ما توی زمان کوروش به خاطر یک دسیسه کوروش رو مست کردن و باعث نسل کشی ما ایرانی ها شدن. مسایل خیلی مهم تری هست اون وقت ما یاد گرفتیم که فقط به زبان خودمون افتخار کنیم . خیلی چیزهایی فرا تر از این حرف ها هست که عمدا ما رو به چیز های جزیی سوق دادن.
فکر می کنید عدد 13 چرا برای ما نحس هست ، جالبه از نظر اسلام نحس نیست. چرا روز 13 فروردین از خونه های خودمون میریم بیرون ؟!! تا حالا پرسیدید از خودتون ؟
به این دلیل که ما در روز 13 فروردین نیاکان ما مورد حمله در خونه های خودشون قرار گرفتن و نسل کشی شدیم . به این دلیل می ریم بیرون !
متاسفانه متاسفانه ما یاد گرفتیم به جای اینکه از اصول و شرف خودمون دفاع کنیم ، تمرکز خودمون رو روی چیز هایی معطوف می کنیم که لازم نیست !
اشتباه نگیرید من نمی گم که نباید از زبان خودمون دفاع کنیم یا مهم نیست ، من می خوام بگم که برید ببینید چه کسانی باعث شدن ماها از تاریخچه کهن خودمون فقط چیزهایی رو بلد باشیم که اونا می خوان.

دوست عزیز شما بهتره بری اطلاعات خودت رو درست کُنی و از این مزخرفات نگی ! ( ببخشید البته ! ) . کی گفته زمان کوروش 77 هزار ایرانی کُشته شُدن ؟! :eek: . اگر منظور شما موضوع پوریم هست که اون هم دَرش بحث فراوان هست و اصلاً موضوع کشتار پوریم به نظر بنده کذب محضه که افرادی مثل شما این نظریه ها رو پرورش داده اید و دوست دارید که اینجوری فکر کُنید ! ( نمیدونم چرا ! شاید چون اسلام رو زیادی دوست دارید و با یهودی ها بد هستین ! به همین خاطر میخواین به خودتون بقبولونین که بله آقا یهودی ها مثل الآن که دارن فلسطینی ها رو قتل عام رو میکُنن ، قبلاً ما رو هم در زمان خشایارشا قتل عام کردن ! )

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز شما بهتره بری اطلاعات خودت رو درست کُنی و از این مزخرفات نگی ! ( ببخشید البته ! ) . کی گفته زمان کوروش 77 هزار ایرانی کُشته شُدن ؟!
mellowsmiley.gif
. اگر منظور شما موضوع پوریم هست که اون هم دَرش بحث فراوان هست و اصلاً موضوع کشتار پوریم به نظر بنده کذب محضه که افرادی مثل شما این نظریه ها رو پرورش داده اید و دوست دارید که اینجوری فکر کُنید ! ( نمیدونم چرا ! شاید چون اسلام رو زیادی دوست دارید و با یهودی ها بد هستین ! به همین خاطر میخواین به خودتون بقبولونین که بله آقا یهودی ها مثل الآن که دارن فلسطینی ها رو قتل عام رو میکُنن ، قبلاً ما رو هم در زمان خشایارشا قتل عام کردن ! )
محض رضای خدا چهار تا کتاب بخونید بد نیست ! بله بنده مزخرف می گم شما درست می گید!
خوش باشید

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
محض رضای خدا چهار تا کتاب بخونید بد نیست ! بله بنده مزخرف می گم شما درست می گید!
خوش باشید

دوست عزیز توضیح بده . نمیشه بگی بری ! منبع بیار در زمان کوروش 77 هزار نفر کشته شده اند ! منتظرم :eek:

حرف الکی و از روی باد هوا میزنید حداقل پاش وایستین بگین اشتباه کردم ! نه اینکه دیگران رو به بیشتر کتاب خواندن دعوت کُنید !! عجیبه به خدا . شما با این رفتارت بهتره همون " فارسی " رو استعمال کُنی ! من حاضرم با شما در مورد هر مسئله ی تاریخی بحث کُنم تا مشخص بشه کی باید بره کتاب بخونه !

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
من نمی خواستم جوابت رو بدم چون از همون طرز صحبتت و گفتن مزخرفی که گفتی ارزشی برات قائل نمی خواستم بشم چون اولین چیز توی پژوهش ، مودبانه صحبت کردن هست یا الانش هم شما اینقدر زبان و ادب فارسی رو منفجر کردی که فارسی رو می گی استعمال کن .
به هر حال کسی اگر در این زمینه سوالی داشت می تونه پژوهش های انجام شده در این مورد رو از طریق سایت http://masafportal.com دریافت کنه. شما هم mili_k اگر دلت خواست چشمات رو باز کنی می تونی درخواست کنی توی این سایت. البته باید یه پیشینه ای از خودت بدی که بفهمن حداقل چیزی حالیت هست .
من به خاطر احترام به نویسنده موضوع پاسخی نمی دم :)

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
من نمی خواستم جوابت رو بدم چون از همون طرز صحبتت و گفتن مزخرفی که گفتی ارزشی برات قائل نمی خواستم بشم چون اولین چیز توی پژوهش ، مودبانه صحبت کردن هست یا الانش هم شما اینقدر زبان و ادب فارسی رو منفجر کردی که فارسی رو می گی استعمال کن .
به هر حال کسی اگر در این زمینه سوالی داشت می تونه پژوهش های انجام شده در این مورد رو از طریق سایت :: جنبش مصاف :: دریافت کنه. شما هم mili_k اگر دلت خواست چشمات رو باز کنی می تونی درخواست کنی توی این سایت. البته باید یه پیشینه ای از خودت بدی که بفهمن حداقل چیزی حالیت هست .
من به خاطر احترام به نویسنده موضوع پاسخی نمی دم :)

اتفاقاً شما خیلی پررویی . من هم برای تهی مغز هایی مثل تو ارزشی قائل نیستم . سواد تاریخی ـت رو هم دیدیم که تا چه حده ! پوریم رو به دوره ی کوروش وصل کردی بی سواد ! اون چیزی که ازش صحبت کردی مربوط به دوری خشایارشا هست ( نه کوروش ! ) ، که دَرش بحث فراوون هست ؛ بعد از من خُرده میگیری و مزخرفاتتو تکرار میکُنی ؟ !

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوستان عزیز بنده این تاپیک رو واسه جنگ و جدل و رو کم کنی نزدم
صرفاً می خواستم ببینم اکثریت با کدوم موافقن تا بتونم در رابطه با هدفی که دارم بهتر تصمیم گیری کنم
ممنون میشم به خاطر من ادامه ندید

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان عزیز بنده این تاپیک رو واسه جنگ و جدل و رو کم کنی نزدم
صرفاً می خواستم ببینم اکثریت با کدوم موافقن تا بتونم در رابطه با هدفی که دارم بهتر تصمیم گیری کنم
ممنون میشم به خاطر من ادامه ندید

دوست عزیز این آقا داره مزخرف میگه کوتاه هم نمیاد ! هیچی نمیدونه میاد حرف مفت میزنه و همه هم باید تأییدش کُنن گویا ! هیچی بارش نیست حرف مفت میزنه راه و روش هم واسه دیگران میخواد تایین کُنه !

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوست عزیز این آقا داره مزخرف میگه کوتاه هم نمیاد ! هیچی نمیدونه میاد حرف مفت میزنه و همه هم باید تأییدش کُنن گویا ! هیچی بارش نیست حرف مفت میزنه راه و روش هم واسه دیگران میخواد تایین کُنه !

دوست عزیز من در مقامی نیستم که تشخیص بدم حرف کدوم طرف صحت داره
صرفاً یه نظر خواهی کردم که به اینجا منتج شد
ممنون میشم تو این تاپیک ادامه اش ندید

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
با پوزش از استارتر . واقعاً نمیتونم جلوی خودمو بگیرم ...

تو رو خدا دوستان برین تو سایتش ببینید دارم با چه روانی بحث می کُنم ! فقط عنوان سایتشو ببینید : :: جنبش مصاف :: !

vahid216 @
بهتره به این سایت هم یه سر بزنی : irantarikh.com شاید تو مغز سمی ـت اثر کرد و به خرد رو آوردی ! شاید !

هرچند کسی که عنوان سایت ـش رسماً مبارزه با اومانیسمه ( انسان گرایی ) ! بعید میدونم راه نجاتی برات باشه . برو به جهنم . مرتیکه ...

بالا