aliasghar29
Registered User
- نوشتهها
- 2,378
- لایکها
- 165
ملت بی خودی خودتونو خسته نکنید درسته منم از آندرویید استفاده میکنم ولی در کل آی او اس بهترینه
دقیقا.
ملت بی خودی خودتونو خسته نکنید درسته منم از آندرویید استفاده میکنم ولی در کل آی او اس بهترینه
اندروید نسخه 4 به بالا...
قبل از جیلی بین میگفتم ios ولی الان با یقین میگم اندروید.
بینید دلیل قاطعی نمیشه آورد اما موارد زیر رو در نظر بگیرید:
1. اپل ید طولانی در ساخت سیستم عامل داره ولی گوگل اصلا اینطور نیست
2. اندروید هسته مستقلی نداره و از لینوکس گرفته شده
3. همواره گوگل پیروی اپل بوده و سعی کرده از اپل کپی کنه
4. بدافزار و حفره های امنیتی اندروید قابل مقایسه با iOS نیست! همین که جاوا بخش بزرگی از سیستم عامل رو تشکیل میده ضربه بزرگی به امنیت اندروید زده
5. نرم افزارهای با کیفیت برای اندروید نسبت به iOS خیلی کمتره
6. فروشگاه اندروید خیلی بی در و پیکره و هر چیزی توش پیدا میشه
و و و
اندروید رو بیشتر می پسندم چرا که شما به راحتی میتونید روش نرم افزار نصب کنید و دستگاهی که نصب نرم افزار روش مشکل داشتهب اشه به نظر من اصلا نمیارزه من هم IOS دارم روی ایپد و هم اندروید روی گوشی . رو ایپد همیشه باید منتظر جیبرک برای سیستم عامل جدید باشم
اگر سیستم عاملم خراب بشه جیبرک رو از دست می دم چون نمی تونم ورژنی جز اخرین ورژن نصب کنم ولی رو اندروید همه چی برات فراهم هست الان یک کینگ نسخه 34 پرند گرفتم کلی برنامه باحال اندروید رو بدون دردسر روی گوشیم نصب کردم در حالی که توی همین دیسک
نرم افزارهای ios هم هست ولی چون دستگاه ایپد من جیبرک نیست نمی تونم نصبش کنم و چون سیستم عاملش 6.1.3 هست اصلا جیبرک نداره
تعصب روی این چیزا حماقتی بیش نیست.
ببینید چی نیازهای روزمره تون رو برآورده می کنه همون رو استفاده کنید.
این دنیا هم به ios نیاز داره هم اندروید هم ویندوز و سیمبین
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
اندروید ارزون و قدرتمند نمونه نکسوز 4 و اس3 با ایفون 5 مقایسه کنید درسته اون بهتره ولی کلا این ا قدرتمند تر و ارزون ترند حدود یک میلیون
کی گفته آیفون 5 از نکسوز 4 و اس 3 بهتره؟