فقط خدا
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
واللا من با جاوا و سیمبین و اندروید و آی او اس کار کردم،از هیچکدومشون زیاد خوش نیومد،اندروید که خیلی چرت بود تو نگاه اول،بعد کار کردن متوجه شدم واقعا چرته
منظور از مزخرف یعنی اون احتیاجاتی که من داشتم رو برطرف نمیکرد ،مجبور بودین اندروید چهار (بدون تم) رو شبیه ویندوز درست کنین؟
الانم آی او اس هدارم ولی با این کلا نمیشه کار کرد،از بسته بودنش خوشم نمیاد،دوست دارم وقتی میزنم به یک کامپیوتر بتونم همونجا نرم افزار بریزم توش یا اهنگ کپی کنم توش و...
نمیدونم اندروید خوبه ولی هر چی به ما میرسه افتضاح میشه ای خدا بهترین دوست رو از من گرفتی؟////
مشکل کجاست؟؟؟
هر چی بازی مازی میریزم از این ای پی کا مانیا لامسبه و خرابه و اجرا نمیشه جدود 50 تا بازی
خخخخخخخخخخخخخخ
چه جالب
فقط ای او اس
از همه نظر
روونی،اجرای بازیها و نر افزار ها کیفیت برنامه ها راحتی نصب بازیای اچ دی ووو فقط محدود بودن و کلز سورس بودنش کمی رو مخ
بدون بزرگ نمایی میگم که داشتن یکی تز محصولات اپل حدتقل برای یه هفته یکی از 100 کارای دنیاست که قبل مردن باید تجربش کرد
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
اقا گلگسی اس4 دارن در مورد ایفون حرف میزنن خدا وکیلی لمس شناور با دست کش لمس کردن هشت هسته و سوپر امولد و کیفیت صدا و دوربین و همه چیز ما اکسپریا زدمون رو به اون ترجیع میدیم با این که بازی اچ دی اجرا نمیکنه
ا
داداشم ادم باید واقع بین باشه عزیز
چند بار قرار ازین تاچ شناور یا موشن هاییی که داره استفاده کنیم!؟
تنها نفطه قوت اس4 به نظر من صفحه نمتیششه
همین 8 هسته ایی که گفتی داداش بعضی جاها هنوزه که هنوز لگ میزنه
البته این نقطه ضعف اندروید رو نشون میده نه نقطه قوت سخت افزاری ایفون رو!
در کل دیوایس های اپل فعلا رقیب ندارن
البته این نظر منه نظر شمام محترم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
هر چی بازی مازی میریزم از این ای پی کا مانیا لامسبه و خرابه و اجرا نمیشه جدود 50 تا بازی