• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی لطفا همه شرکت کنید

سیستم پاپ اپ چطور باشه بهتره؟

• Total voters
    34
  • Poll closed .

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
یک نظرسنجی داشتم از همه وب مستران عزیز
به نظرتون اگر سیستم پاپ پاپ را فقط به صورت تکی کنیم که فقط سیستم ما باشه و غیر ما نباشه اما ثانیه را کاهش بدیم و قیمت هم افزایش بهتر هست یا همینطور اجازه استفاده هم زمان از وطن پاپ باشه به صورت دو پاپ اپ؟
لطفا همه در نظر سنجی شرکت کنید و رای بدید و نظرتون بگید که فقط کدام بهتر هست
چون از روی این نظر سنجی از 12 فردا شب تصمیمی گرفته خواهد شد و سایت دیگر نیز تحت تاثیر این قرار خواهد گرفت
با تشکر از همه

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من که همون اولی بهتره
و یه مورد دیگه
خواهشا این ثبت سایت رو غیر فعال کنین و اجازه بدین هر کی بعد ثبت نام بلافاصله شرو به کسب درآمد کنه
یا حد اقل هنگام تایید اگه پاپ آپ سایت دیگه ای رو سایتش بود تایید کنین و در زمان استفاده از سیستم شما سایت ها رو بررسی کنین
یکی از بزرگترین مشکلاتون بالا بودن زمان تایید یک سایت هس که در سایت های دیگه اغلب صفره یا 2 3 ساعت اما برا شما تا 2 3 روز هم من خودم داشتم

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
اولی بصورتی که :
تک پاپ باشه و قیمت جوری افزایش پیدا کنه که خلاء وطن احساس نشه و بطوری که همان مبلغ برگرده بدون کم شدن درامد .
حتی همون سیستم هم مثلا قیمت ها نامحدود تر باشه و مثلا بجای سه بار و یا دو بار باز شدن به تعداد نامحدود قابل تعریف باشه برای کاربر و از 4 به بعد رو هر آی پی رو مثلا 20 ریال بشماره .
مثلا : 60 50 40 30 20 20 20 20 ....
ولی اگه میدونید درامد کم میشه توصیه میکنم اصلا اینکار نشه چون کاربر زیادی فراری میشه .
یاعلی

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
به نظر من که همون اولی بهتره
و یه مورد دیگه
خواهشا این ثبت سایت رو غیر فعال کنین و اجازه بدین هر کی بعد ثبت نام بلافاصله شرو به کسب درآمد کنه
یا حد اقل هنگام تایید اگه پاپ آپ سایت دیگه ای رو سایتش بود تایید کنین و در زمان استفاده از سیستم شما سایت ها رو بررسی کنین
یکی از بزرگترین مشکلاتون بالا بودن زمان تایید یک سایت هس که در سایت های دیگه اغلب صفره یا 2 3 ساعت اما برا شما تا 2 3 روز هم من خودم داشتم
انتقاد به جایی بود و حتما ترتیب اثر میدهم
گفتن اینطور مشکلات به این سبک سازنده واقعا قابل تقدیر هست

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
اولی بصورتی که :
تک پاپ باشه و قیمت جوری افزایش پیدا کنه که خلاء وطن احساس نشه و بطوری که همان مبلغ برگرده بدون کم شدن درامد .
حتی همون سیستم هم مثلا قیمت ها نامحدود تر باشه و مثلا بجای سه بار و یا دو بار باز شدن به تعداد نامحدود قابل تعریف باشه برای کاربر و از 4 به بعد رو هر آی پی رو مثلا 20 ریال بشماره .
مثلا : 60 50 40 30 20 20 20 20 ....
ولی اگه میدونید درامد کم میشه توصیه میکنم اصلا اینکار نشه چون کاربر زیادی فراری میشه .
یاعلی
متاسفانه اینطوری درامد کاربرها کم میشه من تست کردم قبلا چون امار از ای پی سوم به بعد نسبتش 1به 20 هست
یعنی مثلا ای پی اول 200هزار ای پی باشه ای پی 4 که تعریف میشه 10هزار میشه و این یعنی ضرر یوزر و تبلیغ دهنده

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من الان متوجه نشدم گزینه 1 یا 2؟

من نظرسنجی رو ندیده بودم. ضمنا من نظر کلی خودمو گفتم. کاری به وطن پاپ ندارم نمیتونم در موردش نظر بدم. چون ازش استفاده نکردم. ولی من خودم هیچ موقع از تک پاپ استفاده نمیکنم. چون هرچقدرم سود رو بالا ببرن باز سودهیش به اندازه دو تا پاپ آپ نمیرسه

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
انتقاد به جایی بود و حتما ترتیب اثر میدهم
گفتن اینطور مشکلات به این سبک سازنده واقعا قابل تقدیر هست
حواهش
قبلا هم زیاد گفته بودم
حتی فک کنم براتون یه پیام هم تو سایت فرستادم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یکی از مشکلاتی که سیستم های شما داره اینه که به ایمیل زیر مجموعه ها دسترسی نمیشه داشت

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
خسته نباشید

اول ممنون که به نظرات کاربرانتون به طور مستقیم اهمیت و ترتیب اثر میدید .
دوم اینکه من با این نظر دوستمون به شدت موافقم :

سوم اینکه فکر می کنم تک پاپ آپ اصلا خوب نباشه . من بیشتر با گزینه ی 2 موافقم .

موفق باشید

masterbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من همینطوری بمونه و بشه با وطن پاپ آپ هم کار کرد بهتره چون درآمد به طور قابل توجهی زیاد میشه نمیدونم که چه قدر میخواید نرخ رو زیاد کنید ولی به نظر باید حداقل دوبرابر بشه تا بتونه نبود سیستم شماره 2 رو جبران کن فرضا من نوعی از سایتم به علاوه وطن پاپ آپ و سیستم شما 10000 تومن دربیارم نرخ سیتم شما به تنها بتونه اون 10 تومنو تامین کنه.بهنظرم گزینه 2 بهتره دوستان

amir1000000_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من از سیستم پاپ پاپ و وطن پاپ و بقیه استفاده کردم.

اگر قیمت بیشتر بشه و تک پاپ آپ باشه خیلی بهتره من یکی از 2 پاپ آپ همزمان نمیتونم استفاده کنم.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
منتظر سیستم پاپ آپ جدید شما هستیم
سایت جدیدی که می زنید با وینوکس هست دیگه؟
نرخ پاپ آپ رو چه قدر می خوای بزاری داداش؟

mohammad.taakpar

Registered User
لایک‌ها
12
فقط میدونم فعلا شمارش و قیمت افتضاحه .

اگه شمارش رو درست کنید ، حتی همین قیمتم خوبه.

بیشتر با 1 موافقم.

بالا