• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی لطفا همه شرکت کنید

سیستم پاپ اپ چطور باشه بهتره؟

• Total voters
    34
  • Poll closed .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به جای این کارا چارتا محصول جدید بیارید بفروشید. یعنی چی همه دارن محصولات یکسان رو میفروشن. همه پاپ آپ ها شبیه هم شده تبلیغاتشون. بزنید تو کار سی دی. سود خوبی داره.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
آقا آخه این نظر سنجیتون منطقی نیس!!
شما اگه واقعا دنبال این هستین که میخواین نظرسنجی برگزار کنین خب تو همون سایت نظر سنجی بزارین که همه ببینین
شما دیروز نظر سنجی و گزاشتین و با آراء کمتر از 50 نفر تصمیم گرفتین!!
آخه این که درست نیس.دو پاپ آپه هم واسه شما بهتره هم واسه ما ها چون تک پاپ آپ اصلا در آمد خوبی نداره.
من هم کد وطن و برداشتم اما تا الان هیچ تفاوتی با دبشب از نظر قیمت نداشته!!
((یه وقت فک نکنین قصد تخریب دارم که اینا رو نوشتم فقط انتقاد بود))
poptimes=3 قرار بدید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
خدا شاهده اصلا از اولم ديگه بد تر شد
كلا من كه برداشتم تا برگردونيد به حالت قبل
خواهش ميكنم برگردونيد .براي شما چ فرقي داره اخه؟
فقط ما اينطوري كمتر در مياريم
زمانی که تصمیمی میگیریم بر نمیگرده بهترین حالت این هست poptimes=3 قرار بدید
در این حالت درامد فرق خواهد داشت

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من تقریبآ حدود 6 سیستم پاپ آپ را تست کردم که شمارش شما در پایینترین حد بوده یعنی برای 15 هزار آی پی سایت به زور 3هزار تا ثبت میکرد.حال اگر بخواهیم در کمترین میزان تخمین شما یعنی 15 هزار آی پی بفرستیم فکر کنم سایت باید بیش از 50هزار آی پی داشته باشد.و این افراد هم انگشت شمارند و اگر هم باشند سایتهای بزرگی هستند و چنین جاهایی را اصلآ نگاه هم نمیکنن.گزینه آخرتون هم بماند 50هزار آی پی یعنی سایت باید بیش از 200هزار آی پی داشته باشد.که فکر کنم بزرگترین سایت ایران شاید چنین آی پی داشته باشد.بنابراین عملآ این افزایش ها زیاد کاربردی ندارد و شاید چند نفر ازش بی نصیب نمانند.
دقت کنید نوشتم اکانت شما هستند همین الان کسانی که در پلن 50000 هستند چون 6 سایت یا 5 سایت ثبت کردند
برای ما ملاک اکانت شما هست که ممکن هست هر کسی چند سایت داشته باشه
زمانی هم ما میتونیم به اون شخص بیشتر بدیم که ای پی مناسبی و چند سایت گذاشته باشه که به حداقل ما برسه
در ضمن الان هم از بین سایت های مشابه خودمان توی وینوکس بالاترین قیمت را ما داریم میدیم

masterbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به جای این کارا چارتا محصول جدید بیارید بفروشید. یعنی چی همه دارن محصولات یکسان رو میفروشن. همه پاپ آپ ها شبیه هم شده تبلیغاتشون. بزنید تو کار سی دی. سود خوبی داره.
دوست من پاپ آپ ساده ترین روش برای کسب درامد است.من روش های دیگه رو انکار نمی کنم ولی برای ما وبمسترایی که بازدید هامون خیلی کمه همین مقدار دو سیستمی هم خوبه .از موقعی که قانون تک سیستمی اجرا شده درامدم کم شده.درضمن بازدیدمم هم کاهش یافته نمی دونم شاید ورودی های گوگلم بهش ارتباط داشته باشه ولی تعداد پاپ اپ 3 هم جواب نمیده یا تعدادشو 6 عدد کنید که خلال سیستم وطن پاپ آپ جبران شه و یا وطن پاپ آپ هم فعال کنید .به نظرم یه نظرسنجی بهتر باید گذاشته بشه دوستانی هم که رای دادن احتمالا الان با قانون جدید مخالف باشن:(

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
سالی که نکوست از بهارش پیداست. دوست عزیزچه 24 ساعت و چه 48 ساعت کلا تعرفه ها اینطوری شده درامد منم نصف شده
خب دوست عزیز شما داری نظرت رو تحمیل میکنی
نظر سنجی هم واسه همین بود الان شمارش خیلی بهتر شده درآمد هم خوبه ما که بهترین درآمدمون رو از این سایت داریم

masterbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب دوست عزیز شما داری نظرت رو تحمیل میکنی
نظر سنجی هم واسه همین بود الان شمارش خیلی بهتر شده درآمد هم خوبه ما که بهترین درآمدمون رو از این سایت داریم
دوست عزیز من کی نظرم رو تحمیل کردم؟!!!
من نظرمو گفتم درضمن من نمیدونم درامد شما چطوری زیاد شده مسلما با تک سیستمی شدن درآمد نصف میشه دوستان دیگه هم با نظر من موافقن .درضمن بنده و دیگر دوستانی که گزینه دو رو انتخاب کردیم .این طرح تا این ساعت درآمد منو به یک پنجم کاهش داده اینو طبق آمار و مقابسه با دیروز تا این لحظه دارم میگم بهتر بود این طرح رو واسه عزیزانی که به گزینه 1 رای دادن میگذاشتند.درضمن بنده دیگه بحثی ندارم اینم قانونی هست که راه افتاده اگه ببینم به صرفم نیست به سیستم دیگه ای میرم و یا ترجیح میدم که سایتم بدون پاپ اپ باشه.;)

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
دوست من پاپ آپ ساده ترین روش برای کسب درامد است.من روش های دیگه رو انکار نمی کنم ولی برای ما وبمسترایی که بازدید هامون خیلی کمه همین مقدار دو سیستمی هم خوبه .از موقعی که قانون تک سیستمی اجرا شده درامدم کم شده.درضمن بازدیدمم هم کاهش یافته نمی دونم شاید ورودی های گوگلم بهش ارتباط داشته باشه ولی تعداد پاپ اپ 3 هم جواب نمیده یا تعدادشو 6 عدد کنید که خلال سیستم وطن پاپ آپ جبران شه و یا وطن پاپ آپ هم فعال کنید .به نظرم یه نظرسنجی بهتر باید گذاشته بشه دوستانی هم که رای دادن احتمالا الان با قانون جدید مخالف باشن:(
دیگه 6 تا پاپ آپ انصافاً اعصاب کاربرو به گاج میده !!!

linuxx2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
واسه من هم کم شده و عین دیروز شمرده حداقل اون وطن پاپ بود یه در آمدی هم از اون داشتم
منم از poptime=3 استفاده میکنم.
خواهشا برگردونید به حالت قبل و گرنه منم به محض رسیدن به 15 هزار تومان کد بر میدارم.
با تشکر

tallla

Registered User
لایک‌ها
22
poptimes=3 قرار بدید
از همون موقعی که اطلاع دادین که واسه افزایش در آمد مقدار پاپ آپ رو از 2 به 3 تغییر بدین من هم تغییر دادم.
خواهشا درستش کنین.
حداقل دو قسمت کنین در سایتتون واسه اونایی که میخوان تک پاپ بزارن و اونایی که میخوان از دو پاپ آپه استفاده کنن.

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
من فقط زیرمجموعه گیرم و بس;)
راسی داشی مگه وطن پاپ مال خودتون نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سایت هایی که اسکریپت وینوکس دارن رو حس می کنم همش مال خودته
وطن پاپ/پاپ پاپ/13 پاپ و ...

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من فقط زیرمجموعه گیرم و بس;)
راسی داشی مگه وطن پاپ مال خودتون نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سایت هایی که اسکریپت وینوکس دارن رو حس می کنم همش مال خودته
وطن پاپ/پاپ پاپ/13 پاپ و ...
وطن پاپ 13 پاپ برای من هست چطور؟
13پاپ که یکماه خریدم اما وطن پاپ از 6ماه قبل بوده
جطور مشکلی داری شما؟نکنه باید از شما اجازه میگرفتم؟

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
تاپیک بسته بشه تصمیم گیری انجام شد و طبق این روال ادامه خواهیم داد که تک پاپ اپ و 24 ساعت امروزم بعضی ها گذاشتن از فردا هر سایت که تک پاپ اپ نگذاشته باشه مسدود خواهد شد
درامد نیز مسدود خواهد شد پس دقت کنید

alijonlover

Registered User
لایک‌ها
23
تک پاپ خوبه به شرطی که شمارش خوب باشه ...سایتای وینوککسم که شمارشون عالیه:)

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام
من جمعه 18ام درخواست واریزی دادم که هنوز به حسابم مبلغی واریز نشده .
می خواستم بدونم کی واریز میشه ؟
تو خود سایت هم ازتون پرسیدم که جواب ندادین :(

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من قبلا از این سایت استفاده میکردم درآمدم 5500 میشد یهو 4000 هزار میشد خیلی بالا پایین داشت بخاطر همین رفتم از روی این سیستم روی سیستم پاپ آپ دیگه
اونجا روزانه 6800 میگیرم اما امروز گفتم برای تست دوباره اینجا بزارم ساعت 4.30 دقیقه گذاشتم و تا الان 4700 حساب کرده یعنی اگر یه 24 ساعت بزارم فکر کنم به 8 هزار یا شایدم بیشتر برسه
اگر همینجوری بشه و نوسان نداشته باشه خیلی عالیه

Fun30T

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی واریز داشته ؟
من 8 روزه درخواست واریز دادم
انجام نشده

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17