سالی که نکوست از بهارش پیداست. دوست عزیزچه 24 ساعت و چه 48 ساعت کلا تعرفه ها اینطوری شده درامد منم نصف شدهبزارید 24 ساعت از اجرای طرح جدیدشون بگذره
سالی که نکوست از بهارش پیداست. دوست عزیزچه 24 ساعت و چه 48 ساعت کلا تعرفه ها اینطوری شده درامد منم نصف شدهبزارید 24 ساعت از اجرای طرح جدیدشون بگذره
poptimes=3 قرار بدیدآقا آخه این نظر سنجیتون منطقی نیس!!
شما اگه واقعا دنبال این هستین که میخواین نظرسنجی برگزار کنین خب تو همون سایت نظر سنجی بزارین که همه ببینین
شما دیروز نظر سنجی و گزاشتین و با آراء کمتر از 50 نفر تصمیم گرفتین!!
آخه این که درست نیس.دو پاپ آپه هم واسه شما بهتره هم واسه ما ها چون تک پاپ آپ اصلا در آمد خوبی نداره.
من هم کد وطن و برداشتم اما تا الان هیچ تفاوتی با دبشب از نظر قیمت نداشته!!
((یه وقت فک نکنین قصد تخریب دارم که اینا رو نوشتم فقط انتقاد بود))
زمانی که تصمیمی میگیریم بر نمیگرده بهترین حالت این هست poptimes=3 قرار بدیدخدا شاهده اصلا از اولم ديگه بد تر شد
كلا من كه برداشتم تا برگردونيد به حالت قبل
خواهش ميكنم برگردونيد .براي شما چ فرقي داره اخه؟
فقط ما اينطوري كمتر در مياريم
دقت کنید نوشتم اکانت شما هستند همین الان کسانی که در پلن 50000 هستند چون 6 سایت یا 5 سایت ثبت کردندمن تقریبآ حدود 6 سیستم پاپ آپ را تست کردم که شمارش شما در پایینترین حد بوده یعنی برای 15 هزار آی پی سایت به زور 3هزار تا ثبت میکرد.حال اگر بخواهیم در کمترین میزان تخمین شما یعنی 15 هزار آی پی بفرستیم فکر کنم سایت باید بیش از 50هزار آی پی داشته باشد.و این افراد هم انگشت شمارند و اگر هم باشند سایتهای بزرگی هستند و چنین جاهایی را اصلآ نگاه هم نمیکنن.گزینه آخرتون هم بماند 50هزار آی پی یعنی سایت باید بیش از 200هزار آی پی داشته باشد.که فکر کنم بزرگترین سایت ایران شاید چنین آی پی داشته باشد.بنابراین عملآ این افزایش ها زیاد کاربردی ندارد و شاید چند نفر ازش بی نصیب نمانند.
دوست من پاپ آپ ساده ترین روش برای کسب درامد است.من روش های دیگه رو انکار نمی کنم ولی برای ما وبمسترایی که بازدید هامون خیلی کمه همین مقدار دو سیستمی هم خوبه .از موقعی که قانون تک سیستمی اجرا شده درامدم کم شده.درضمن بازدیدمم هم کاهش یافته نمی دونم شاید ورودی های گوگلم بهش ارتباط داشته باشه ولی تعداد پاپ اپ 3 هم جواب نمیده یا تعدادشو 6 عدد کنید که خلال سیستم وطن پاپ آپ جبران شه و یا وطن پاپ آپ هم فعال کنید .به نظرم یه نظرسنجی بهتر باید گذاشته بشه دوستانی هم که رای دادن احتمالا الان با قانون جدید مخالف باشنبه جای این کارا چارتا محصول جدید بیارید بفروشید. یعنی چی همه دارن محصولات یکسان رو میفروشن. همه پاپ آپ ها شبیه هم شده تبلیغاتشون. بزنید تو کار سی دی. سود خوبی داره.
خب دوست عزیز شما داری نظرت رو تحمیل میکنیسالی که نکوست از بهارش پیداست. دوست عزیزچه 24 ساعت و چه 48 ساعت کلا تعرفه ها اینطوری شده درامد منم نصف شده
دوست عزیز من کی نظرم رو تحمیل کردم؟!!!خب دوست عزیز شما داری نظرت رو تحمیل میکنی
نظر سنجی هم واسه همین بود الان شمارش خیلی بهتر شده درآمد هم خوبه ما که بهترین درآمدمون رو از این سایت داریم
دیگه 6 تا پاپ آپ انصافاً اعصاب کاربرو به گاج میده !!!دوست من پاپ آپ ساده ترین روش برای کسب درامد است.من روش های دیگه رو انکار نمی کنم ولی برای ما وبمسترایی که بازدید هامون خیلی کمه همین مقدار دو سیستمی هم خوبه .از موقعی که قانون تک سیستمی اجرا شده درامدم کم شده.درضمن بازدیدمم هم کاهش یافته نمی دونم شاید ورودی های گوگلم بهش ارتباط داشته باشه ولی تعداد پاپ اپ 3 هم جواب نمیده یا تعدادشو 6 عدد کنید که خلال سیستم وطن پاپ آپ جبران شه و یا وطن پاپ آپ هم فعال کنید .به نظرم یه نظرسنجی بهتر باید گذاشته بشه دوستانی هم که رای دادن احتمالا الان با قانون جدید مخالف باشن![]()
از همون موقعی که اطلاع دادین که واسه افزایش در آمد مقدار پاپ آپ رو از 2 به 3 تغییر بدین من هم تغییر دادم.poptimes=3 قرار بدید
وطن پاپ 13 پاپ برای من هست چطور؟من فقط زیرمجموعه گیرم و بس
راسی داشی مگه وطن پاپ مال خودتون نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سایت هایی که اسکریپت وینوکس دارن رو حس می کنم همش مال خودته
وطن پاپ/پاپ پاپ/13 پاپ و ...