پیام عمومی برای همه دیروز ایمیل کردیم این صفحه راداداش شما باید بین کاربرای سایت نظر سنجی بزاری ، خیلی از کاربرای سایت تو pt عضو نیستن و نمی تونن تو نظر سنجی شرکت کنن.
گفته بودم نظرسنجی نه تخریب و ....سلام
.
آقا شمارش خیلی بده :| در حدی که تصمیم به حذف کد شما رو گرفتیم.
.
وی ای پی برای کاربرانی که روزانه بالای 10000 ای پی میدهند 10ریال افزایشmamnon jaye test dare rasti dar morede karbarane VIP TOZIH NADADIN
من تقریبآ حدود 6 سیستم پاپ آپ را تست کردم که شمارش شما در پایینترین حد بوده یعنی برای 15 هزار آی پی سایت به زور 3هزار تا ثبت میکرد.حال اگر بخواهیم در کمترین میزان تخمین شما یعنی 15 هزار آی پی بفرستیم فکر کنم سایت باید بیش از 50هزار آی پی داشته باشد.و این افراد هم انگشت شمارند و اگر هم باشند سایتهای بزرگی هستند و چنین جاهایی را اصلآ نگاه هم نمیکنن.گزینه آخرتون هم بماند 50هزار آی پی یعنی سایت باید بیش از 200هزار آی پی داشته باشد.که فکر کنم بزرگترین سایت ایران شاید چنین آی پی داشته باشد.بنابراین عملآ این افزایش ها زیاد کاربردی ندارد و شاید چند نفر ازش بی نصیب نمانند.وی ای پی برای کاربرانی که روزانه بالای 10000 ای پی میدهند 10ریال افزایش
15000ای پی 15 ریال افزایش
20000 ای پی 20 ریال افزایش
30000 ای پی 30 ریال افزایش درامد
40000 ای پی 40ریال افزایش درامد
50000 ای پی 50ریال افزایش درامد خواهد بود
این مجموعه ای پی ارسالی شما توسط اکانت شما میباشد و مهم نیست یک سایت هست یا چند سایت و فقط اکانت بررسی میشود