• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر وبمسترهااا در مورد کمک کردن و به فنا رفتن چیه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یک موضوعی رو خیلی دوست داشتم عنوان کنم اما اینجا جاش نبود ممکن بود ریپورت کنند و پاکشه ......
برا همین اینجا نوشتم که امن باشه!!!
http://forum.werdsa.com/threads/مشکلات-از-بین-نمیروند-بلکه-تبدیل-میشوند.1617/
نمیدونم نظر شما چیه اما دوست دارم بدانید و درس بگیرید.
شاید خیلی شما ها مخالف باشید. اما بدانید من هم جز مخالف ها بودم تا اینکه خودم نیز تجربه کردم!!!
خواه خواستی پند بگیر خواه خواستی نگیر!!!

نگاهی به افراد موفق و ... بی اندازید!!!! حساب کار دست شما خواهد آمد
این شد موفقیت من....
البته اگر کسی نظری داشت باید ثبت نام بکنه و عنوان کنه و دلیلش رو بگه

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
برادر من تا اخرش خوندم !

شنیدی میگن مومن زیرک؟ بعدش شنیدی میگن از یک سوراخ دوبار نیش خوردن این حرف ها یا این که طرف از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه ؟!

خوب شما یک بار یکی این کار رو باهات کرده مگه تجربه برات نشد که راه به راه پول قرض میدی ؟

زیاد فلسفیش نکن ! هر که به درگاه مقرب تر است جام بلا بیش تر اش میدهیم و همچنین زندگی با سختی هاش معنی پیدا میکند . ..

دی :

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دقیقا حرفت درسته
دیگه درس عبرتی شد!!! البته امروز یکجا بودم از کسی پول گرفتم یک ساعت بعدی پسش دادم!!! چون نمیخواستم مشکل من بیش از حد رو دوش اون بنده خودا باشه!!!!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داش امیر جواب پیام خصوصی را بدهی . ممنونت می شوم

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
Man ye 10 khati az dastane zengim neveshtam ke che bala saram omad ersalam kardam ama nemidonam chi shodan :general208:
Hal nadaram dobare benevisam
:general107:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
Man ye 10 khati az dastane zengim neveshtam ke che bala saram omad ersalam kardam ama nemidonam chi shodan :general208:
Hal nadaram dobare benevisam
:general107:
تو وردسا بنویس پاک نمیشه و بنویس که درس عبرت دیگران بشود

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
تو وردسا!
چشم مینوسیم دوباره

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
اصلاً از این بلاها سر آدم نیاد مرد نمیشه که! ;)
حالا واسه یکی با یه بار رخ دادن باعث میشه طرف دوزاریش تا ته عمرش بیافته وسه یکی هم چندین و چند بار...
این یه نمونه اش که برا خودمه:

من کلاً اهل رفیق بازی نیستم. کلاً 2 تا ، ماکزیموم 3 تا رفیق صمیمی در آن واحد ممکنه داشته باشم. که این 2-3 تا هم انقدر مشغله دارم یه دفعه میبینی 2 ماه میشه نمی بینمشون! :general707:
یه بار یکیشون که مثلاً از همه باهاش صمیمی ترم زنگ زد من گفت امیر من دکترم میتونی 50 تومن بریزی به حسابم بی زحمت؟ منم گفتم خوب دکتره لابد دیگه... به 30 ثانیه نکشید پول حواله کردم به حسابش...
یه ماه بعدش سر سفر رفت و برگشتش به اهواز با هواپیما 300 دیگه بهش دادم. سر این سفرش کلی هم باهاش بحث کردم گفتم خوب دیوانه!!! تو که شیپیش تو جیبت آفتاب بالانس میزنه، با قطار برو! مگه مرض داری؟! تو کتش نرفت، حس شخصیت دیکاپریو تو فیلم wolf of wallstreet بهش دست داده بود میخواست مثلاً با پرستیژ بره!!! قرار بود کلاً یه مدت اهواز بمونه کار کنه پول دربیاره، نگو آقا رفته اهواز سه سوت هوای غربت گرفتش 2 روز نشده برگشت!!!

هیچی دیگه ... 2 ماه پیش روز مقرر ما برای برگردوندن این پول به من بود که هنوزم برنگشته!!!
رفیقه دیگه... چیزیم نمیشه بهش بگی... 350 تومنم احتمالاً هیچ وقت بهم بر نمی گرده... :general602: (فدای یه تار موم :) )
الانم سر و مر و گنده، بیکار و بی ار تو خونه و خیابون میچرخه، هر از چندی هم پول شارژ موبایل از مامانش میگیره یکی دو تا اس ام اس بهم میده! :cool:

به نظر من این آدما که مثل رفیق منن هیچ وقت تو زندگیشون با این رویه موفق نمیشن! خدا شاهده من بچه بودم، حدوداً 16 سالم بود! 100 تومن از بابام قرض کرده بودم گفته بودم تا فلان موقع پس میدم، نزدیک وقت موعود که رسید دیدم ای دل غافل! زاییدم! اونم دو قلو! برنامه ام درست پیش نرفته بود و سود که تو سرم بخوره! اون 100 تومنم درنیاورده بودم. هیچی دیگه، رفتم سه هفته کار یدی و کارگری و طی کشی کردم پولو درآوردم تا سر موقع تحویل بدم به بابام و سر حرفم بمونم. تازه این بابام بود که باهاش راحتم! کس دیگه باشه که حاضرم دهنم سرویس بشه ولی به هیچ قیمتی حرفم و زیر پا نذارم... کلاً دوست ندارم زیر بلیط کس دیگه باشم!

الان میبینی طرف 25 سالشه، داره کلاً تو دنیای فانتزی و توهم سیر می کنه طرف!!! :rolleyes: فکر می کنه آسمون سوراخ شده ایشون از طبقه هشتم افتاده پایین و فرداش بهش زنگ میزنن میگن بیا از فردا بشو مدیر این شرکت!
این آدما هنوز بچه هستن... مونده تا بفهمن واقعیت چیه و پول درآوردن چقدر همت و زحمت میخواد...
و همین بچه ها هستن که حالیشون نیست واسه اون پولی که از این و اون قرض کردن چقدر زحمت کشیده شده... واسه همین بدقولی می کنن....

Last edited:

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
امیرجان تاپیک خوبی باز کردی . من خودم بارها ضرر دیدم ولی بازم دلم نیومده کمک کردم . ولی تعداد کمک ها رو کم کردم و سعی میکنم از خاطرات دوستان کمال استفاده رو کنم . مثلا همین کارت عابر بانک : جریان به نظرت ساده هست ولی بیچاره اتون میکنن . یا تصادفی ها (البته خدا قسمت هیچ مخلوقی نکنه) اینا هم واقعا سخته .
فکر میکنم علتش فقط یه چیز : قوانینمون در این موارد خیلی ضعیفه همیشه سعی میکنن یه مقصر پیدا کنن زود پرونده رو ببندن کاری ندارن که اون بنده خدا فقط میخواسته کمک کنه .

این روزا کمک کردن هم سخت شده :D . دوست منم بخاطر یه کارت عابر بانک کلی رفت کلانتری . آخرش هم معلوم شد حقوق پیرمرده رو واریز نکرده بودن دروغکی میگفته تو کش رفتی . بیچاره دوستم .
تصادفی ها رو زیاد شنیدم که برخی از همین جوانمردان عزیز بخاطر کمک کردن مقصر شناخته شدن عذر میخوام در موردی حتی شنیدم به یکی از این جوانمردان برگشتن گفتن تو غلط کردی کمک کردی . :cool:

بله اینطوریاست .

با این مورد به این شکل کاملا موافقم : کمک کردن بعضی وقت ها یعنی برداشتن مشکل از درخواست کننده کمک و به دوش کشیدن اون مشکل توسط کمک کننده . البته نه همیشه . بعضی وقتها آدمهای منظقی هم ممکنه به پستت بخورنن البته نه همیشه .:D

قانون بقای مشکلات : مشکلات از بین نمیروند بلکه از فردی به فرد دیگر منتقل میشوند .

Last edited:

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
اینو قبول دارم که کمک کردن به بعضیا آدمو مثل سگ پشیمون میکنه,ولی کمک کردن به نظر من چند تا قانون نانوشته داره
1- اعتماد بالای 60 70 درصد به طرف
2- یک بودجه اضافی (چه از لحاظ زمانی چه مادی) برای کمک داشته باشی که اگر ازش مایه گذاشتی باعث نشه خودت دچار مشکل شی
3- کمک نباید از سر جو گیری باشه,بعضیا رفاقتشون گل میکنه کل دار و ندارشونو میریزن پای یه نفر و آخر هم...
4-کمک به بعضی آدمارو نباید قرض دونست,به بعضیا که واقعا محتاج کمک هستن باید بدون اینکه طلبکار بشی کمک کنی
5-همیشه میتونیم بخشی از یک کمک رو به گردن بگیریم,بگیم من میتونم مثلا 20 درصد مشکل تورو حل کنم,یه جوری که نه خودمون دچار مشکل شیم,نه از اینکه کمکمون جبران نشده احساس بدی داشته باشیم.
ولی این رو قبول دارم که به کسایی که نمیشناسید یا کمک نکنید یا خیلی محتاطانه کمک کنید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ما هم بیاییم. بگویم تجربه هایمان را.
کمک کردن که می کنیم هنوزم می کنیم. ولی نه به افراد به موسسات خیریه که بدانم که حداقل به کسی می رسد که واقعا نیاز دارد.
تا الان به هر کسی پول دادم از خانواده بوده . حالا چه داده باشه بهم چه نداده باشه بهم برایم فرقی نمی کند. چون خانواده ام بوده.
ولی به افرد دیگر نه.
ولی خودم اگر از هر کسی چه پدر و چه اقوام و چه دوستان بگیرم. اگر قول بدم مثلا یک هفته این ساعت پولو می ریزم.
حتما می ریزم. و تا الان خدا را شکر بد قولی نکردم.
کلا در همین زمینه اینترنتم کسانی من را می شناسند. برایم اول اخلاق کاری مهم است. تا پول
شده چون طرف بهم حال داده و سر ساعتی که بهش گفتم پول بریزه چون کار داشتم و اونم ریخته سر دفعه ی بعد 70 هزار تومانم بهش تخفیف دادم.
کلا ادم باید چه پولی را به کسی می دهد و چه پولی را می دهد. هر دو طرف روی حرفشان بیستند. خود بنده این گونه هستم.
در مورد حرف های امیر 9891 واقعا موافقم. ادم هست ایشون می گه 25 سال ادم هست بیشتر . ولی واقعا اصلا به فکر زندگی و کار نیست
دوست داره همیشه پول از یک جایی برسه.
بنده دهه 70 هستم. از 13 سالگی در نت دارم کار می کنم. خدا را شکر بیش از 7.5 سال که تجربه کار دارم. در این زمینه و بیش از 22 زمینه
از 13 سالگی همیشه پول چیز های را که خودم می خواستم و دوست داشتم بهشان برسم. را خودم با زحمت و رنج به دست اوردم.
شده بود کتاب 400 صفحه ای را در نت دانلود می کردم. انگلیسی. با مترجم گوگل خط به خط ترجمه می کردم . تا بفهم جریان چیه
وقتی بلند می شدم چشمام قرمز شده بود. کلا ادم برای اینکه به جای برسه باید زحمت بکشه.
مثلا بچه قوم ها می ایند می گویند. به ما هم کسب درامد را از اینترنت را یادمان بده. می گوییم می توانید به طور متوسط اونم با عشق و علاقه در 7.5 سال بالای 6 ساعت در نت باشید. بخوانید. عمل بکنید. شکست بخورید. و موفق بشوید و به این درامد ها برسید
همه شان از کنارم پراکنده می شوند.
خخدا را شکرم تا الان به هر کس کمک کردیم . نتیجه اش را دیدم.

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
من خودم قربانی این اعتمادم هستم :)
یک سایت رو قرار بر فروش بود و الکی اعتماد کردم و اطلاعات رو دادم و بعد گفت حالا بیا بگیر و منم که دیدم پررو هست دنبالش بودم و اسم باباش و محل سکونتشو اس ام اس کردم براش (شمارشم یعنی گیر آوردم) و طرف ..خم رفت و برگردوند اما سایت بطور کامل بعد از دو هفته نابود شده بود .
اعتماد به هاستینگ
اعتماد به شخص در مورد دامینش که سایتی که ازش خریدم 11 هزار ایران بود و بعد از ماه اول رسید 2 هزار و ...
کلا اعتماد زیاد بوده و الانم که قالب میفروشیم طرف میاد و میخره و بعدش میگه که مثلا پشیمونم و میگیم چرا میگه طراحیش خوب نیست و بک بده و ما هم حذف میکنیم و در صورتی که شات هست (کامل) دمو آنلاین هم اکثرا هست و ...
البته تو مورد آخر ما تو شرایط خرید درج کردیم و عمرا دیگه اعتماد کنیم و زیر بار حرف بریم .
در کل امیر آقا هرکس ارزش اعتماد ندارد اینو بخودت یاد بده (ما که نتونستیم)
یاعلی

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
شاید اون پول قسمت همون فرد بود و شما یه واسطه بودین که اون پول رو بهش برسونین
فرض کنین شما موتور رو میخریدین خدای نکرده و با اون موتور برای شما حادثه ای پیش میومد و الان در این دنیا نبودین
شاید به واسطه همون قرض بلاهای زیادی از شما رفع شده باشه

در حال حاظر کم پیش میاد فردی خوش قول باشه،از این بلاها سر خودم هم اومده
بهترین راه اینه که موقع قرض دادن یه ضمانتی چیزی گرفت که در صورت نیاز بشه نقدش کرد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
درود
حس می کنم شما چون بد شانس بودید دارید یکم با نگاه خودتون این مطلب رو می نویسید نه یه نگاهظی بی طرف...
خب حالا که داستان گفتید بزارید منم یه داستان بگم :
دقیقا همین 5 ماه پیش بود که یکی از رفقام یه گوشی خرید بالای یه تومن....مدلش یادم نیست ولی برندش Huawi بود
بابای این بنده خدا خیلی بهش گفت گوشی نخر بدردت نمی خوره ولی خب ایشون خریدن...

بعد از گذشته تقریبا 10 روز از خرید اون گوشی،یه امتحانی داشتیم دانشگاه اگه اشتباه نکنم میان ترمِ فیزیک بود که این دوستمون وسط امتحان گوشی شو در آورد که ساعت رو نگاه کنه ولی از دستش افتاد و مستقیم روی تیزی صندلی فرود اومد و بعدشم خورد زمین...شانس آورد که لیبل گوشیش 8 لایه بود و ضدِ خش و ... این چرت و پرتا وگرنه تاچ گوشیش آسیب میدید...
فقط لیبیلش شکست که قیمت همون لیبل 60 تومن بودش....این بنده خدا خیلی ناراحت بود پولم نداشت گفت اگه بابام ببینه پدرمو در میاره و.... از این حرفا....چون باباش خیلی مخالف بود با این گوشی
اصلا هم پول نداشت و اینجا ( قم ) هم اون لیبل رو نداشتند برا همین مجبور بود بره تهران بگیره
من بهش گفتم بهت پول میدم چون فعلا نیاز ندارم و برو گوشی تو درست کن تا بابات ندیده...
بهش 100 تومن پول دادم 60 برا لیبل و 40 هم هزینه سفرش بره و بیاد....
راستش اون موقع هم پول نیاز نداشتم و ایشون هم رفتند و گوشی شو درست کردند و اومدند...
بهش گفته بودم به پول نیازی ندارم فعلا ولی گفت هر جور شده یه هفته ای بهت میدم که دقیقا بعد از یه هفته بهم برگردوند
حالا نتیجه چی شد ؟من تونستم مشکلِ کسی رو حل کنم بدونِ این که مشکلش رو دوشِ من بیوفته...
نمونه های دیگری هم هست...
---------
هدفم فقز از نقل اون ماجرای بالا این بود که همیشه اینی که شما میگید درست نیست...بعضی موقع ها واقعا از بین می رند...
ولی در کل با حرفتون موافقم
موفق باشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
درود

حالا نتیجه چی شد ؟من تونستم مشکلِ کسی رو حل کنم بدونِ این که مشکلش رو دوشِ من بیوفته...
نمونه های دیگری هم هست...

ولی در کل با حرفتون موافقم
موفق باشید
درسته در این یک هفته ای مشکل ایشان روی دوش شما بود!!! بعدش دوباره منتقل شد به خودش!! ضرر 100 هزار تومانی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
از ارسال های دوستان کمال تشکر را دارم.
نسخه تاپیک اول رو در وردسا ویرایش میکنم لطفا نگاه کنید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
به نظرم بهتر بود تاپیک رو تو همین فروم میزدید تا افراد این فروم هم شرکت کنند. من تو انجمنی که لینک دادید عضو نیستم ولی جوصله عضویت هم ندارم :دی الان هم یه 30 سطر در مورد همین تاپیک شما نوشته بودم ولی خب چون دیدم اصلا محتوا اونجا هست دیگه درست ندیدم که اینجا ارسال کنم برای همین خلاصه وارد اگه بخوام نظر شخصی خودم رو بگم این هست که کمک کردن یکی از صفات موجودات هست و نمیشه اون رو حذف کرد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
به نظرم بهتر بود تاپیک رو تو همین فروم میزدید تا افراد این فروم هم شرکت کنند. من تو انجمنی که لینک دادید عضو نیستم ولی جوصله عضویت هم ندارم :دی الان هم یه 30 سطر در مورد همین تاپیک شما نوشته بودم ولی خب چون دیدم اصلا محتوا اونجا هست دیگه درست ندیدم که اینجا ارسال کنم برای همین خلاصه وارد اگه بخوام نظر شخصی خودم رو بگم این هست که کمک کردن یکی از صفات موجودات هست و نمیشه اون رو حذف کرد.
بلی من هم با کمک کردن موافقم . اما با کمکی که به ضرر زندگی شخصی ضربه بزنه مخالفم
میتوانید در همین تاپیک نظر کاملتان را مطرح کنید

بالا