payam-nice
Registered User
من هم با قسمتی که بولد کردم با نظر شما موافق هستم. کمک کردن ما نباید برای خودمان مشکل آفرین شود. در مورد کمک مادی یه فامیل داریم که میگه اگه به کسی قرض دادی باید دیگه چشم پوشی کنی و روی برگشت اون حساب باز نکنی. حالا اگر برگشت که هیچ خوبه ولی اگر برنگشت حداقل برای ما مشکلی به وجود نیاورد. نمونه اش همین کاربر @Mr.Ansari که خب چون خودش میدونست به اون 100 هزار تومن نیازی نداره به خیال راحت به دوست اش کمک کرد.بلی من هم با کمک کردن موافقم . اما با کمکی که به ضرر زندگی شخصی ضربه بزنه مخالفم
میتوانید در همین تاپیک نظر کاملتان را مطرح کنید
اما در سایر کمک ها مثل همین انجام کارهایی از قبیل برداشت وجه برای افراد سالمند و یا بی سواد که خودشون نمی تونند از دستگاه استفاده کنند نظری ندارم چون تا حالا برای خودم چنین موردی پیش نیومده. چندین بار شده که طرف گفته برام x ریال پول بردار که دیدم تو حساب اش نیست و بهش گفتم موجودی شما اینقدر هست یه گردش حساب هم براشون گرفتم که اگر شک هم به دل شون راه پیدا کرد اون رو به یه نفر دیگه هم نشون بدن ولی خب کار به اونجا هم تا حالا پیش نیومده که بکشه.
البته از حرف های من یه وقت این برداشت رو نکنید که منظورم این هست که هرکس اومد گفت یه پولی قرض بده من هم قرض بدم و یا کاری خواست براش کمک کنم. در انجام کمک باید به شخصی که ازمون کمک میخواد میخواد، خود کمک ، سابقه فرد و ... را در نظر گرفت که نهایتا مشکلی پیش نیاد ولی منکر این هم نمیشم که شده خودم از کمک کردن به عده ای بعدا پشیمون شدم! ولی با این حال درست نیست که به خاطر چند مورد کل قضیه رو رد کنیم.
این یه قسمت رو من فقط دقیق متوجه منظور شما نشدم :
"نگاهی به افراد موفق و ... بی اندازید!!!! حساب کار دست شما خواهد آمد"