• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر وبمسترهااا در مورد کمک کردن و به فنا رفتن چیه

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بلی من هم با کمک کردن موافقم . اما با کمکی که به ضرر زندگی شخصی ضربه بزنه مخالفم
میتوانید در همین تاپیک نظر کاملتان را مطرح کنید
من هم با قسمتی که بولد کردم با نظر شما موافق هستم. کمک کردن ما نباید برای خودمان مشکل آفرین شود. در مورد کمک مادی یه فامیل داریم که میگه اگه به کسی قرض دادی باید دیگه چشم پوشی کنی و روی برگشت اون حساب باز نکنی. حالا اگر برگشت که هیچ خوبه ولی اگر برنگشت حداقل برای ما مشکلی به وجود نیاورد. نمونه اش همین کاربر @Mr.Ansari که خب چون خودش میدونست به اون 100 هزار تومن نیازی نداره به خیال راحت به دوست اش کمک کرد.
اما در سایر کمک ها مثل همین انجام کارهایی از قبیل برداشت وجه برای افراد سالمند و یا بی سواد که خودشون نمی تونند از دستگاه استفاده کنند نظری ندارم چون تا حالا برای خودم چنین موردی پیش نیومده. چندین بار شده که طرف گفته برام x ریال پول بردار که دیدم تو حساب اش نیست و بهش گفتم موجودی شما اینقدر هست یه گردش حساب هم براشون گرفتم که اگر شک هم به دل شون راه پیدا کرد اون رو به یه نفر دیگه هم نشون بدن ولی خب کار به اونجا هم تا حالا پیش نیومده که بکشه.
البته از حرف های من یه وقت این برداشت رو نکنید که منظورم این هست که هرکس اومد گفت یه پولی قرض بده من هم قرض بدم و یا کاری خواست براش کمک کنم. در انجام کمک باید به شخصی که ازمون کمک میخواد میخواد، خود کمک ، سابقه فرد و ... را در نظر گرفت که نهایتا مشکلی پیش نیاد ولی منکر این هم نمیشم که شده خودم از کمک کردن به عده ای بعدا پشیمون شدم! ولی با این حال درست نیست که به خاطر چند مورد کل قضیه رو رد کنیم.
این یه قسمت رو من فقط دقیق متوجه منظور شما نشدم :
"نگاهی به افراد موفق و ... بی اندازید!!!! حساب کار دست شما خواهد آمد"

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
کاملا با جنابِ @payam-nice موافقم...اصلا می خواستم بیام یه مطلب ارسال کنم دیدم هر حرفی می خواستم بزنم رو ایشون زده :D
-----

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
تجربه ای که من تو این زمینه بدست اوردم اینه که همیشه خودت رو باید بی پول نشون بدی . دوست , اشنا , فایل , پدر , مادر , هر کی بفهمه تو دستت به دهنت میرسه و همیشه پول تو جیبت هست , سواستفاده میکنه . من به رفیقم 50 تومن قرض دادم 1.5 سال پیش گفت 1 هفته دیه میدم نداد تازه چند ماه بعد اومد گفت احتیاج دارم و از این حرفا ما هم چون رفیقمونه بازم قرض دادیم . هنوزم نداده . میونید چرا نمیده چون میدونه احتیاجی ندارم . درسته احتیاج ندارم ولی چرا سواستفاده میکنی و خیلی از این قضایا ...
من نمیگم کمک نکنیم ولی بیاید کسی که میخواییم کمک کنیم رو خودمون انتخاب کنیم .

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
به قول بابام اگه میخوای یکی رو بدبخت کنی ، پولش رو از دستش بگیر ! بعدش تیکه تیکه بهش پس بده :eek:
پ.ن : اگه بخوام برم دم خودپرداز ( که به ندرت پیش میاد ) موقع خلوت میرم . کمک کسی نمیکنم چون اصولا میترسم مشکلی پیش بیاد ...
پ.ن : یه بار به یکی از بچه های فامیل گوشیمونو قرض دادیم ( گوشی دوم ) دیگه پس نداد و وقتی خواستم پس بگیرم کلا یه دعوایی پیش آمد ! همین چند روز پیش رفیق صمیمیم که 8 سال همکلاس بودیم با هم گوشی خواست بهش ندادم اصلا ...:confused:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
امروز یکی از دوستان بهم گفت 200 هزار تومان برایم میریزی . منم گفتم یکبار بهت 100 هزار تومان دادم . مرا نمودی و اخر سر هم ندادی!!
نه ندارم که بدم .اگر داشتم میدادم!!! داشتم ندادم!!! اینقدر وجدانم راحته که شب با اعصاب راحت میخوابم :p

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
امروز یکی از دوستان بهم گفت 200 هزار تومان برایم میریزی . منم گفتم یکبار بهت 100 هزار تومان دادم . مرا نمودی و اخر سر هم ندادی!!
نه ندارم که بدم .اگر داشتم میدادم!!! داشتم ندادم!!! اینقدر وجدانم راحته که شب با اعصاب راحت میخوابم :p
بسیار هم کار خوبی است ...
اما واقعا بعضی مواقع نمیشه ، مثلا سال قبل از بنده خدایی دو ملیونی قرض کرده بودیم و اتفاقا سر موقع پس دادیم . همین دیروز هم مبلغی خواست و بهش دادم .
اما خیالم راحته آدم درست و حسابیه و زیر قولش نمیزنه .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
یک موضوعی رو خیلی دوست داشتم عنوان کنم اما اینجا جاش نبود ممکن بود ریپورت کنند و پاکشه ......
برا همین اینجا نوشتم که امن باشه!!!
http://forum.werdsa.com/threads/مشکلات-از-بین-نمیروند-بلکه-تبدیل-میشوند.1617/
نمیدونم نظر شما چیه اما دوست دارم بدانید و درس بگیرید.
شاید خیلی شما ها مخالف باشید. اما بدانید من هم جز مخالف ها بودم تا اینکه خودم نیز تجربه کردم!!!
خواه خواستی پند بگیر خواه خواستی نگیر!!!

نگاهی به افراد موفق و ... بی اندازید!!!! حساب کار دست شما خواهد آمد
این شد موفقیت من....
البته اگر کسی نظری داشت باید ثبت نام بکنه و عنوان کنه و دلیلش رو بگه

سلام ایران امیر عزیز
مطلب خوبی بود :) هر چی هم بگم شاید بگی حرفت شعاره یا داری یه چیزی میگی.
به هرحال عصبانی هستی از این زندگی که عده ای میان و از به اصطلاح مرام سوء استفاده میکنند ! دقیقاً هم همینه عده ای حل مشکلشون رو در این میدونن که به هر صورتی شده اون مشکل رو به دوش کس دیگه منتقل کنن و هر طور که شده خودشون رو فقط از شر اون مشکل خلاص کنند و برای این کار به آب و آتیش میزنن ، به قول شما از دین مایه میذارن از انسانیت حرف میزنن به اخلاق به زیباترین و زشت ترین و متوسط ترین :D چیز های دنیا چنگ میزنن تا بتونن مشکل صد هزار تومنی رو از دوش خودشون به دوش یک انسان دیگه منتقل کنند.
امیر جان حتی افرادی هستند که به خاطر هر هزار تومن سود یا انتقال ضررشون به دیگر انسان ها حاضرند معادل میلیون ها تومن به انسان های دیگه ضرر بزنن! باز خدا حفظ کنه اون کسی که برای صد هزار تومن سود صد هزار تومن به شما ضرر زده.
ولی گاهاً اخلاق خیلی متعالی اینه که بدونی و انجام بدی که البته این اخلاق و احسانه. شما میتونی خیلی عادلانه و درست رفتار کنی و بگی پول من مال منه ، پول تو مال تو. :) حالا شاید بگی من شعار میدم!
ولی در کل ارزش داره گاهاً با اینکه میدونی ، پوله رو بدی. البته من اگه بدهکار باشم مثل باری که شما چکت به خاطر رفیقت برگشت خورد ، خیلی بعیده که به کسی پول قرض بدم!
پیروز باشی
ولی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
عالی! منم خیلی از بد حسابی بدم میاد و به آدم بد حساب هزار تومن هم نمیدم مگه اینکه بخوام بهش ببخشم و دیگه فکرشم نکنم به قول شاعر ، که حق خود طلبیدن کم از گدایی نیست ...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
عالی! منم خیلی از بد حسابی بدم میاد و به آدم بد حساب هزار تومن هم نمیدم مگه اینکه بخوام بهش ببخشم و دیگه فکرشم نکنم به قول شاعر ، که حق خود طلبیدن کم از گدایی نیست ...
مطالبی که گفتی خوب و کامل بود. شاید بصورت حرفی و نوشتاری نتوانستم اون بیان ممکنه را برسانم.ولی اکثرا فهمیده اند منظور من چیست و حق کلام ادا شد

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اصلاً از این بلاها سر آدم نیاد مرد نمیشه که! ;)
الان میبینی طرف 25 سالشه، داره کلاً تو دنیای فانتزی و توهم سیر می کنه طرف!!! :rolleyes: فکر می کنه آسمون سوراخ شده ایشون از طبقه هشتم افتاده پایین و فرداش بهش زنگ میزنن میگن بیا از فردا بشو مدیر این شرکت!
این آدما هنوز بچه هستن... مونده تا بفهمن واقعیت چیه و پول درآوردن چقدر همت و زحمت میخواد...
و همین بچه ها هستن که حالیشون نیست واسه اون پولی که از این و اون قرض کردن چقدر زحمت کشیده شده... واسه همین بدقولی می کنن....

دمت گرم امیر جون . خیلی قشنگ توضیح دادی داداش. مخصوصا خط های اخر:D:general406:

afshar44

Registered User
لایک‌ها
113
مشکل این آدما اینه که فکر میکنن زرنگن در حالی که فکر میکنن زرنگن

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مطالب شما رو خوندم .ولی اصلا هم اینطور نیست . شما وقت کمک کردن از کل دارائیتون دادید نه پس انداز و پول اضافه تون واسه همینم هست که به مشکل برخوردید . چون پولی که تو جیبتون هست و برای خودتون هست رو بذل و بخشش میکنید . اکثر کسایی که کمک می کنند می دونن که یه موس از خرس کم بشه هیچی نمیشه . ولی شما کلا خرس رو دادی رفته . این زمان اصلا زمان کمک کردن نیست . یه مثل جالبی هم بلدم تعریف کنم . میگه یه روز یه نفر میره پیش حاجی میگه حاجی قرض میخوام میگه برو زیر پتوئه بردار . میره برمیداره میاره میذاره سرجاش . بار دوم هم میاد باز حاجی میگه برو زیر پتوئه باز برمیگردذونه میذاره سرجاش . بار سوم میاد میگیره ولی نمیذاره سر جاش . دفعه بعد که میاد میگه حاجی پول قرض بده حاجی میگه برو زیر پتوئه بردار . میره میبینه هیچی نیست . یارو میاد میگه حاجی هیچ پولی اونجا نبود اخه . حاجی میگه اگه میذاشتی سر جاش الان اونجا بود . الان تو هم پولتو گرفتن ندادن دفعه باز کارش افتاد بگو سرجاش میذاشتی الان باز اونجا بود . به هرحال منم یکبار به صمیمی ترین دوستم در زمان نداریش کمک کردم الان همون طرف صدبار پووول دستش اومد رفت پول منو اصلا نداد و الان بالای یکسالم گذشته ولی نمیده منم چون دوست صمیمیه هیچی نمیگم ولی دفعه بعد که اومد بهش میگم که همون که دادم رو خرج کن تا بعد .... ( دوسه بارم اومد پول خواست ندادم)

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خوب شما باید پولتون را رفته حساب کنید وقتی بدون ضمانت به کسی قرض می دید, یا طرف باید خیلی نزدیک باشه که شما در موردش مطمین باشید یا مبلغ باید خیلی کم باشه که اصلا راجبش فکر نکنید

از این دو حالت خارج باشه باید ضمانت گرفت, که اگر طرف بدقولی کرد و شما هم به پول نیاز داشتید بتونید با اون ضمانت به پولتون برسید...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
مطالب شما رو خوندم .ولی اصلا هم اینطور نیست . شما وقت کمک کردن از کل دارائیتون دادید نه پس انداز و پول اضافه تون واسه همینم هست که به مشکل برخوردید
باید حق الناس ادا بشه . نمیدونم چرا اینا ادا نمیکنند!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خوب شما باید پولتون را رفته حساب کنید وقتی بدون ضمانت به کسی قرض می دید, یا طرف باید خیلی نزدیک باشه که شما در موردش مطمین باشید یا مبلغ باید خیلی کم باشه که اصلا راجبش فکر نکنید
نه من میخوام زنده اش کنم!!! تا زنده اش نکنم اعصابم راحت نمیشه!!!!:general312:
ولی یه نکته !!!
پول دادن به کسی که عاشقشی هم حال میده هااااا حتی اگر پس نده و یا آبم روش بخوره!!!!!! خیلی ازم قرض گرفته پس نداده !!!:general607:

kharidari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اصلا قبول ندارم
به نظر من مشکلات شما ریشه در اعتقادات نادرستتون داره.

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
واقعا چرا ؟؟؟
دقیقا یک سال پیش یه دوستی داشتم با هم زندگی میکردیم به خاطر مهریه توی دادگاه گرفتنش 10 ملیون بود یا چند نفر جور کردیم
داشت میرفت زندان گفت دوتا افتاب غروب کنه مارو فراموش کردید رو همین حرفش دلم سوخت 800 تومن از پول رو هم من دادم. بعد که برگشت اون نفر دیگه پولشو گرفت من گفتم الان دستش تنگه میگیرم
بزار یکم کار کنه. چند بار گفتم گفت باشه جور میکنم . گفتم زیادی بگم فک میکنه منته
الان هم با همین نام نشون دقیقا یک ساله پولمو نداده . حرفیم بزنی ناراحت میشن
به نظر من اونی که اصلا کمک نمیکنه ادم خوبه میشه
ما که کمک کردیم بعدم پولمون میخوایم میشیم ادم بده و باهامون قهر میکنن !!!!
ولی نکته مثبتش اینه که یادمیگیری خیلی راحت بگی ندارم حتی اگه طرف داره سگ کُش میشه :D

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اصلا قبول ندارم
به نظر من مشکلات شما ریشه در اعتقادات نادرستتون داره.
با سلام اعتقادات نادرست؟ منم با شما موافقم از بس که به خاطر خدا این کارو انجام دادم خدا زد تو سرم که ای احمق هواست باشه من هوای تو رو زمانی دارم که احمق نباشی!!!
اتفاقا از زمانی که عاقل شدم و اعتقاداتم درست شد و الان مشکلی ندارم !!!:general406:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
واقعا چرا ؟؟؟
دقیقا یک سال پیش یه دوستی داشتم با هم زندگی میکردیم به خاطر مهریه توی دادگاه گرفتنش 10 ملیون بود یا چند نفر جور کردیم
داشت میرفت زندان گفت دوتا افتاب غروب کنه مارو فراموش کردید رو همین حرفش دلم سوخت 800 تومن از پول رو هم من دادم. بعد که برگشت اون نفر دیگه پولشو گرفت من گفتم الان دستش تنگه میگیرم
بزار یکم کار کنه. چند بار گفتم گفت باشه جور میکنم . گفتم زیادی بگم فک میکنه منته
الان هم با همین نام نشون دقیقا یک ساله پولمو نداده . حرفیم بزنی ناراحت میشن
به نظر من اونی که اصلا کمک نمیکنه ادم خوبه میشه
ما که کمک کردیم بعدم پولمون میخوایم میشیم ادم بده و باهامون قهر میکنن !!!!
ولی نکته مثبتش اینه که یادمیگیری خیلی راحت بگی ندارم حتی اگه طرف داره سگ کُش میشه :D

درسته . من با کمکی که بر میل باشه و پس دادنی نباشه موافقم.
مثل کمک به یک بچه یتیم. مثل کمک به یک نیازمندی که نون شب نداره .
ولی با قرض دادن مخالفم!! مگر اینکه طرف خیلی به من قبلا لطف داشته باشه و خیلی کار برام انجام داده باشه که طبیعتا بهش کمک میکنم حتی اگر پس نده

بالا