خیر اصلا اینطور نیست.بیشتر جنبه ی بازدید انجمن رو داره تا چیز دیگه.
بسیار مفید بود انشالله دوستان استفاده کنندمن به هر کسی هر نوع کمکی کردم رفتار صمیمیش بد شد و مدعی شد و تلبکار شد و بدون اینکه من حرفی بزنم و اون هیچ وقت به من کمک نکرد و دستم رو هم گاز گرفت.
در جایی با نصایح پدرم 30میلیون تومان از حقم رو بخشیدم ولی من رو از این کار به شدن پشیمان کردند و فهمیدم کارشان کلک و دروغ و تظاهر بوده فقط..
تو این دوره زمونه باید جوری دل سوزوند که راه بازگشتی هم وجود داشته باشه! مثلا اگه.... هیچی ولش کن..
در ضمن پول و اختیارتون رو دست کسی ندید تا در موردش تصمیم بگیره فقط و فقط میتونید از حرفهای افراد مورد اطمینان استفاده کنید و پس از آنالیز و فکر در مورد کار و با اطمینان کامل به خودتون کاری رو انجام بدید تا اگه نتیجه بدی هم داشت لااقل دیگران رو مقصر ندونید چون فراموش کردن و اصلاح کردن خطاهای خودمون راحت تره!
البته گفته اند به صورت ناشناس و بی چشم داشت کمک کنید و خوبی هایتان را فراموش کنید و بدی هایی که میبینید را هم فراموش کنید.. آدم باید خیلی رو خودش کار کنه که اینطوری باشه و هدف والاتری داشته باشه.
من با این جمله ات موافقم و .....بنظر شما چی باعث میشه که ما در امر فرهنگ سازی جامعه از خودمون شروع نمی کنیم؟
گاهی باشعور بودن در بین افراد بی شعور, توهین به شعور خودته...
درسته به هر حال دوره زمونه عوض شده..
گفته اند :
من نميگويم سمندر باش يا پروانه باش ... چون به فكر سوختن افتادهاي مردانه باش
پروانه بر آتش زند از بهر تو خود را ... ای شمع تو هم حرمت پروانه نگهدار
ما هم با کمک کردن مخالف نیستیم . بگذارید بهتر بگویم !!!اگه قرار بود همه با این شدت سختگیری به "کمک کردن" نگاه کنن که خیلی هامون به همینجایی که هستیم هم نمیرسیدیم!!
برای منم اتفاق افتاد ولی طرف فقط قدر ندونسته و رفاقتو ارزشی براش قائل نبودمتاسفانه شش ماه پیش دست کسی رو گرفتم که هیچ چیزی نداشت. براش خیلی کارا کردم و برایش وقت و زمان نیز گذاشتم. اخر سر به من پیام داده دیگه طرف من نیا!!!! چرا ؟؟ چون به داییش هم کمک کردم حسودیش شده!!!!!
حیوانات ارزش محبتو بیشتر میدونند ! شایدکمک کردن درست اشکال نداره
من خودم به آدم ها کمک میکنم و به حیوون ها بیشتر
چون دوسشون دارم و توقعی ازشون ندارم
در کتاب های راز و موفقیت جایی خوندم نوشته باید شما اول به فکر خودتون باشید و خیال فداکاری بی منطق نکنید
شما اول باید به این فکر باشی که خودت مشکلی واست پیش نیاد بعد به بقیه کمک کنی ( اونم آدم حسابی )