• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر وبمسترهااا در مورد کمک کردن و به فنا رفتن چیه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دیگه نبودددددددد؟؟؟؟؟

webyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من به هر کسی هر نوع کمکی کردم رفتار صمیمیش بد شد و مدعی شد و تلبکار شد و بدون اینکه من حرفی بزنم و اون هیچ وقت به من کمک نکرد و دستم رو هم گاز گرفت.
در جایی با نصایح پدرم 30میلیون تومان از حقم رو بخشیدم ولی من رو از این کار به شدن پشیمان کردند و فهمیدم کارشان کلک و دروغ و تظاهر بوده فقط..
تو این دوره زمونه باید جوری دل سوزوند که راه بازگشتی هم وجود داشته باشه! مثلا اگه.... هیچی ولش کن..
در ضمن پول و اختیارتون رو دست کسی ندید تا در موردش تصمیم بگیره فقط و فقط میتونید از حرفهای افراد مورد اطمینان استفاده کنید و پس از آنالیز و فکر در مورد کار و با اطمینان کامل به خودتون کاری رو انجام بدید تا اگه نتیجه بدی هم داشت لااقل دیگران رو مقصر ندونید چون فراموش کردن و اصلاح کردن خطاهای خودمون راحت تره!
البته گفته اند به صورت ناشناس و بی چشم داشت کمک کنید و خوبی هایتان را فراموش کنید و بدی هایی که میبینید را هم فراموش کنید.. آدم باید خیلی رو خودش کار کنه که اینطوری باشه و هدف والاتری داشته باشه.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من به هر کسی هر نوع کمکی کردم رفتار صمیمیش بد شد و مدعی شد و تلبکار شد و بدون اینکه من حرفی بزنم و اون هیچ وقت به من کمک نکرد و دستم رو هم گاز گرفت.
در جایی با نصایح پدرم 30میلیون تومان از حقم رو بخشیدم ولی من رو از این کار به شدن پشیمان کردند و فهمیدم کارشان کلک و دروغ و تظاهر بوده فقط..
تو این دوره زمونه باید جوری دل سوزوند که راه بازگشتی هم وجود داشته باشه! مثلا اگه.... هیچی ولش کن..
در ضمن پول و اختیارتون رو دست کسی ندید تا در موردش تصمیم بگیره فقط و فقط میتونید از حرفهای افراد مورد اطمینان استفاده کنید و پس از آنالیز و فکر در مورد کار و با اطمینان کامل به خودتون کاری رو انجام بدید تا اگه نتیجه بدی هم داشت لااقل دیگران رو مقصر ندونید چون فراموش کردن و اصلاح کردن خطاهای خودمون راحت تره!
البته گفته اند به صورت ناشناس و بی چشم داشت کمک کنید و خوبی هایتان را فراموش کنید و بدی هایی که میبینید را هم فراموش کنید.. آدم باید خیلی رو خودش کار کنه که اینطوری باشه و هدف والاتری داشته باشه.
بسیار مفید بود انشالله دوستان استفاده کنند

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
اگه قرار بود همه با این شدت سختگیری به "کمک کردن" نگاه کنن که خیلی هامون به همینجایی که هستیم هم نمیرسیدیم!!

webyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درسته به هر حال دوره زمونه عوض شده..
گفته اند :
من نمي‌گويم سمندر باش يا پروانه باش ... چون به فكر سوختن افتاده‌اي‌ مردانه باش
پروانه بر آتش زند از بهر تو خود را ... ای شمع تو هم حرمت پروانه نگهدار

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
درسته به هر حال دوره زمونه عوض شده..
گفته اند :
من نمي‌گويم سمندر باش يا پروانه باش ... چون به فكر سوختن افتاده‌اي‌ مردانه باش
پروانه بر آتش زند از بهر تو خود را ... ای شمع تو هم حرمت پروانه نگهدار

ممنونم از شما

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اگه قرار بود همه با این شدت سختگیری به "کمک کردن" نگاه کنن که خیلی هامون به همینجایی که هستیم هم نمیرسیدیم!!
ما هم با کمک کردن مخالف نیستیم . بگذارید بهتر بگویم !!!
1- اگر فردی درخواست کمک نداشته باشد و شما به او کمک کردی میشه داوطلبانه و اینو من موافقم!!
2- اگر فردی از شما درخواست کمک داشته باشد این میشه غیر داوطلبانه و من با این مخالفم ، در صورتی موافق میشم که نکات ایمنی رو رعایت کرده باشم!! عین بانک!!!! o_O:general707:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دوباره کمک کردم به فنا رفتمممممممممم :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
اینبار برای یکی خیلی زحمت کشیدم جای تشکر گفت :general403::general707:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
یه سری آدما هستن فقط توقع دارن..که دستشون رو بیگیری بیاری تو کار-براشون فلان کارو انجام بدی.- لقمه براش آماده کنی و ...
ولی حاضر نیستن یه گام برای خودشون بردارن..
برای کسی که حاضر نیست برای خودش کاری کنه, نباید کاری کرد.
این همه خواستیم بدرد بخوریم یه خدمتی کرده باشیم ..هیچ به هیچ!!

نتیجه : مدام به فکر پیشرفت خودتون باشید و فقط در دو حالت کمک کنید.
- بقول استارتر کمک داوطلبانه : با رعایت حداکثر جوانب احتمالی
- کمک به کسی که خودش ازتون کمک خواسته

پ ن : کاش حداقل 50% از اون وقت و انرژِی رو صرف پیشرفت خودمون میکردیم..

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
کمک کردن درست اشکال نداره
من خودم به آدم ها کمک میکنم و به حیوون ها بیشتر
چون دوسشون دارم و توقعی ازشون ندارم
در کتاب های راز و موفقیت جایی خوندم نوشته باید شما اول به فکر خودتون باشید و خیال فداکاری بی منطق نکنید
شما اول باید به این فکر باشی که خودت مشکلی واست پیش نیاد بعد به بقیه کمک کنی ( اونم آدم حسابی )

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
متاسفانه شش ماه پیش دست کسی رو گرفتم که هیچ چیزی نداشت. براش خیلی کارا کردم و برایش وقت و زمان نیز گذاشتم. اخر سر به من پیام داده دیگه طرف من نیا!!!! چرا ؟؟ چون به داییش هم کمک کردم حسودیش شده!!!!!

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
متاسفانه شش ماه پیش دست کسی رو گرفتم که هیچ چیزی نداشت. براش خیلی کارا کردم و برایش وقت و زمان نیز گذاشتم. اخر سر به من پیام داده دیگه طرف من نیا!!!! چرا ؟؟ چون به داییش هم کمک کردم حسودیش شده!!!!!
برای منم اتفاق افتاد ولی طرف فقط قدر ندونسته و رفاقتو ارزشی براش قائل نبود
کمک کردن درست اشکال نداره
من خودم به آدم ها کمک میکنم و به حیوون ها بیشتر
چون دوسشون دارم و توقعی ازشون ندارم
در کتاب های راز و موفقیت جایی خوندم نوشته باید شما اول به فکر خودتون باشید و خیال فداکاری بی منطق نکنید
شما اول باید به این فکر باشی که خودت مشکلی واست پیش نیاد بعد به بقیه کمک کنی ( اونم آدم حسابی )
حیوانات ارزش محبتو بیشتر میدونند ! شاید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تا حالا جایی نگفتم : ( من کلا روی کسی رو زمین نمیزنم مگه واقعا نداشته باشم )

3 سال پیش محمد سعید طیبی فرزند محمود صاحب سایت smscamp.ir بعد از اینکه سایت رو ازش خریدم 750 طرح رفاقت ریخت و ماه رمضون بود گفت پول ندارم برا مهمون دارم 100 بده قرضم . من خدا شاهده پول رنگزنی یه خونه رو تازه گرفته بودم دادمش ، یه ساعت بعد گفت کمه اگه میشه 50 دیگه بده . بازم دادمش. .. البته به هرکی دیگه پول قرض دادم برگشته.

آقا این رفت و دامنه رو هم به نام ما نزد الان دامنه رو هم زده برای فروش، از این میسوختم یارو عکس شیر و خورشید آواتارش بود ، ادعای انجمن حجتیه ای بودن هم میکرد من پولو دادم بهش.

ادعایی نیست ولی من آدرس خونشم در آوردم . اصلا میزارم همینجا ، ولی دو هفته بعد اینکه پولمو خورد رفتم خدمت و بعدش هم تو خدمت ازدواج و درگیر زندگی شدم دنبالش نرفتم.

من آدرس ، تلفن ثابت و ... دارم . ولی دلم میگه یه روز یه جایی میبینمش و وای به حالش اون روز.

Last edited by a moderator:
بالا