برای مدیریت این اساتید رو پیشنهاد می دم:
جناب میلاد
جناب فایرنایت
جناب trian
روال کار رو که من از آقا احسان پرسیدم بدین صورته که درخواست ها به مدیرمحترم ورزش پی ام میشه ، مدیر پست های کاربران رو نگاه میکنه و مدتی پست ها زیر نظر میره بعد ، انتخاب صورت میگیره ، از کاربران میلاد ، فایرنایت آبتین هرکی انتخاب بشه ، برای ما قابل احترامه
آقا چرا همه خودشون رو کنار میکشن؟؟/
استاد آبتین عزیز خواهش میکنم به مدیر کمک کنید و پست معاونت قبول کنید
موساشی عزیز
راستش رو بخواید بنده فعالیتم در تاپیک بیشتر "دلی" هست تا چیز دیگه. هرچند همیشه هم سعی کردم حضورم مفید و کمک کننده باشه. در اینده هم اگر کمکی ازم بربیاد حتما انجام میدم ولی فکر می کنم دوستان دیگه ای هستن که بخوبی از عهده ی این مسئولیت ها بر میان.
استاد آبتین ، خوبه فعالیت شما به قول خودتون دلی هست و اینقدر فعال هستین و کلی هم چیز به ما یاد دادین .
نظر شخصی بنده، به ترتیب: 1- استاد فایرنایت، 2- استاد آبتین و 3- استاد میلاد.
نکته مهم دیگه ای که در انتخاب ادمین وجود داره اینه که باید فرد جامع الاطرافی باشه که خودش یا نظرش رو "حقیقت مطلق" ندونه و کمتر با دیگران به مجادله بپردازه و بیشتر حالت "مدیریتی" داشته باشه. جناب firenight666 بیشتر از همه در این مورد به خصوص، نظر بنده رو به خودشون جلب می کنند. در هر صورت فکر کنم نظر همه تقریبا همین سه نفر باشه.
با تشکر از شما
با تشکر از شما . خواهش میکنم شرمنده نفرمایید . بنده همیشه و همه جا عرض کردم که من خیلی چیزها از تک تک شما ها و به خصوص استاد میلاد یاد گرفتم و همینطور هم از استاد آبتین .
خواهش میکنم اینطور نفرمایید . من در مقابل این عزیزان هیچی نیستم . من حسابی شرمنده شدم . کلا قصد من از این که یک نفر به عنوان ادمین بخش هنرهای رزمی انتخاب بشه این بود که دسته بندی مطالب به خوبی صورت نگرفته است. همه درست کار میکنند . اما خیلی از مطالب سر جای خودش نیست . هر کس میاد به بخش هنر های رزمی ، کمی سر در گم میشه . ما داریم برای این بخش از وقت خودمون مایه میزاریم و ..... از طرفی سر و سامان دادن به این مطالب نیازمند وجود فردی است که از اول با این تاپیک بوده و همینطور سابقه زیادی در امر هنرهای رزمی داشته باشد و اخلاق و .....
همه شما در زمینه کاری خود استاد هستید . ولی از نظر من انتخاب استاد میلاد میتونه خیلی از مشکلات را برطرف کند . چون ایشون از قبل اینجا بوده و همینطور هیچ وقت نسبت به هیچ سبکی تعصب نداشته و هم اینکه ایشون در نزد مسئولین سایت شناخته شده تر است .
بعد از استاد میلاد انتخاب من جناب آبتین است . چون ایشون هم سابقه زیادی در هنرهای رزمی دارد و تعصب خاصی هم به هیچ سبکی ندارد .
البته عرض کردم همه شما در زمینه کاری خود استاد هستید . من از همه شما عزیزان درس یاد گرفته ام . ( شک نکنید )
سلام و درود
پیشنهاد دوستان در حال پیگیری هستش و جوابش چند روز آینده اعلام میشه
پاینده باشید .
سلام و درود
پیشنهاد دوستان در حال پیگیری هستش و جوابش چند روز آینده اعلام میشه
پاینده باشید .
دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده اگه امکانش هست راهنمایی بفرمائید:
بیشتر سبک ها و مکاتب رزمی یا شاید بهتر باشه بگیم همه ی سبک های رزمی اون سنت خودش رو از دست داده و تبدیل به تجارت شده بیشتر. یعنی قبلا یه استاد بود و یه شاگرد. یه چیزیو استاد یاد میداد شاگرد یاد میگرفت و همچنین اون چیزی که آموزش داده میشد جنگ آوریه خالصی بود. اما الان خودتون یه نگاه به اطراف کنید ببینید چه خبره؟ اصلا کسی هست دنبال هنر واقعی باشه؟ (البته لازم به ذکره که منظورم سبک خاصی نیست ، کلی گفتم)