دوستان این بخش برای نظر و پیشنهاد همه هم رزمان در مورد بخش هنرهای رزمی بنا شده
همچنین مشکلات بخش
امیدوارم بتونه کمکی باشه
ممنون ار حسن توجه دوستان
همچنین مشکلات بخش
امیدوارم بتونه کمکی باشه
ممنون ار حسن توجه دوستان
دوستان این بخش برای نظر و پیشنهاد همه هم رزمان در مورد بخش هنرهای رزمی بنا شده
همچنین مشکلات بخش
امیدوارم بتونه کمکی باشه
ممنون ار حسن توجه دوستان
درود بر شما .
راستش از زمانی که زیر بخش ها به وجود آمده و همینطور آقا ساسان هم لطف کردن و مطالب مربوط به مسائل رزمی را انتقال دادند ، به نظر من اوضاع بهتر شده . اما هنوز کمی راه مونده که بهتر از این بشود . این قسمتش دیگه دست خودمونه . از بالا تر رفتن تعداد اعضای تاپیک گرفته تا دسته بندی مطالب و ......
درود منم موافقم با نظر شما
فک میکنم یکم فعالیت ها کم شده البته خودمم هستم
ولی هنوز اول راهیم باید بهتر بشه و بچه ها همه فعالیت کنن
ممنون
درود بر شما .
راستش از زمانی که زیر بخش ها به وجود آمده و همینطور آقا ساسان هم لطف کردن و مطالب مربوط به مسائل رزمی را انتقال دادند ، به نظر من اوضاع بهتر شده . اما هنوز کمی راه مونده که بهتر از این بشود . این قسمتش دیگه دست خودمونه . از بالا تر رفتن تعداد اعضای تاپیک گرفته تا دسته بندی مطالب و ......
سلام استاد. ایمیلو فرستادما... منتظر پاسخم![]()
همه چیز خوب است . اما باید خودمان دسته بندی مناسبی برای مطالب قرار دهیم . مثلا خیلی دوستان و اساتید مطالب مناسبی در http://forum.persiantools.com/t32117-page546.html مینویسند . اما با بالا رفتن تعداد صفحات دسترسی به مطالب قبلی سخت تر میشود . و همینطور وقتی یکی از اعضای تازه وارد اون مطلب مورد نظر را پیدا نمیکند پس مجبور میشود دوباره آن را بپرسد و بیان کند .
باید چاره ای برای این موضوع اندیشید .
بله حرف شما کاملا متین است
شما چه نظری دارید
انتخاب یک ادمین برای بخش هنرهای رزمی
آقا دیگه همه دوستان آگاه شدن،لطفا 3 تا اسم بدین که رای گیری رو شروع کنیم
1. آقا میلاد
2. آقا آبتین (هرچند خودشون مایل نیستند ولی مجبورن یعنی باید قبول کنن:lol
3. ؟
اینا نظر من بودن نفر سوم خیلی سخته
دوستان خواهشا سریع تر کار رو انجام بدین
اساتید با تجربه تاپیک مشخص اند دیگه نیازی نیست تحقیق کنیم واسه اینه که میگم عجله کنید
البته نامزدهای مدیریت میتونن تبلیغات کنند یا رای بخرن......![]()