• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام سایت دانلود بنده رو ببینید

بانک نرم افزار ایران سیتی | دانلود موبایل,نرم افزار,بازی,مهندسی

چند بار در مورد سئو صحبت کردم ولی نتیجه نگرفتم - 7-8 ماه قبل هم دادم سئو کردن .. سایت با بیش از 3000 مطالب و دو سال از قدمتش ورودی گوگلش بالاتر از 2500 نمیره .. مطالب هم بیشتر اختصاصی ، ترجمه شده و کلا تغییر داده شده هستند .سایت های دیگه با نصف مطالب بنده و قدمت کمتر بیش از 10 هزار ورودی گوگل دارند
یکی از دوستان گفت مشکل از قالب سایت دانلود هست که داری - یعنی قالب کنونی دانلود ها که رو سایتم هست -
اگه واقعا مشکل از اینه می خوام یه قالب خوب معرفی کنید

ریپ شده هم باشه موردی نداره

کسانی که انجام میدن قالب + سئو کردنش - هزینش رو یگن
کار تضمین شده می خوام

street design

Registered User
لایک‌ها
555
سلام

دنباله یه سئو کارم که طراحی وب هم بلد باشه ..
با حقوق ثابت بالای یک میلیون ...
کار حضوری در تهران هست و سمت صادقیه ..

فقط حرفه ای ها تو یاهو پی ام بدن صحبت میکنیم ...

[email protected]

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
غیر حضوری خواستی در خدمتم

seotech

Registered User
لایک‌ها
8

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
با سلام به همه
وقتی از این همه لطف و ارادت در مورد میهن سئو تعریف و تمجید شد نتونستم شاهکارهایی که آقای معیری مدیریت میهن سئو برای اینجانب انجام داده نگم
ایشون برای من یک سایت ورد پرسی با هاست 20.000 تومان نصب کردند و مبلغ رو همون اول کار دریافت کردند . و چون قرار شده بود سئو هم انجام بشه به ایشون اطلاع دادم که سئو سایت منو فعلا انجام ندهند و از بابت سئو هم 400.000تومان دریافت کرده بودند .به قول برادر عزیزمون ورد پرس سئو کردن نمیخواد . من هم مبتدی بودم و چندان سر در نمیاوردم یه روز زنگ میزد میخوام بک لینک بدم سایتت بالا بیاد و آمارت بره بالا میگفتم چشم بده بیاد 50.000 تومان .
بالاخره بعد چند ماهی که مشکلات کاری دیگه ای داشتم به میهن سئو زنگ زدم که آقای معیری پولی که بابت سئو خدمتتون دادم بهم برگردونید منصرف شدم که ایشون با کمال متانت گفتند نمیتونم برگردونم چون هم پولی نمونده .از 400.000 تومان ایشون 70.000 تومان برام حساب در آورد که اونم اگه ساییتون رو میخواهید سئو کنید 300.000 تومان هم انتقال بدید تا بقیه پولتون اونجا حساب بشه . منم دیگه از خیر سئو گذشتم و گفتم آقای معیری یا میهن سئو زهرمارتون بشه .
این آقا هم اینجا مطلب تعریف و تمجید نوشته شاید خود آقای معیری هست که این کارها رو در میاره .

با تشکر .

با اینکه از میهن سئو بد زیاد شنیدیم اما فک نمیکنم دیگه این مورد صحت داشته باشه یجورایی داستان تخیلی هست این نوشته

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام دوستان
همانطور که متوجه هستید اکثر سایت ها دچار افت رنک شدند و دیگر سایتی برای ایجاد بک لینک نمانده
برای برخی پروژه های سئو به تعدادی سایت رنک بالا که ترجیحاً 4 و 5 باشند نیاز دارم. اگر شما سایت فارسی رو میشناسید که قیمت خوبی بابت درج لینک دارن معرفی کنید که همه بهرمند بشن و به کار همه بیاد
مرسی:cool:

niazha

Registered User
لایک‌ها
123
سلام دوستان
همانطور که متوجه هستید اکثر سایت ها دچار افت رنک شدند و دیگر سایتی برای ایجاد بک لینک نمانده
برای برخی پروژه های سئو به تعدادی سایت رنک بالا که ترجیحاً 4 و 5 باشند نیاز دارم. اگر شما سایت فارسی رو میشناسید که قیمت خوبی بابت درج لینک دارن معرفی کنید که همه بهرمند بشن و به کار همه بیاد
مرسی:cool:

شما نمی دانید ، دلیل افت رنک سایتها چیست ؟

perper

Registered User
لایک‌ها
9
kkkkkkkkkkkk

Last edited:

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
الان اینجا بحث سر معرفی سایت هایی برای بک لینکه
افت رنک دلایل زیادی میتونه داشته باشه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بک لینک پیدا کردید و تعداد بالا فروختید از رنک ها 4-5 من هم هستم !!! چون میخوام تعداد رو از یک نفر بخرم و خیالم راحت بشه

morteza0919

Registered User
لایک‌ها
14
سئو و بهینه سایت های شما به صورت تضمینی و واقعی بازدید های سایت خود را روزانه به بالای 10.000 ای پی ورودی برسانید توجه داشته باشید سو هایی که ماانجام میدهیم واقعی و تضمینی هستند وهر روز به افزایش ورودی های سایت خود دقت کنید جهت اطلاعات بیشتر در همین تاپیک اعلام کنید
[email protected]
09390113784

بالا