• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام دوستان کسی میدونه درصد سئو این چت روم چقدر هستش؟ http:/chatgroup.ir ممنون میشم کسی سایتی و یا چیزی معرفی کنه بتونم درصد سئو رو چک کنم

Check My SEO and Free SEO Tools
درصد سئو ارزش زیادی نداره
هر کس متد مخصوص خودش رو داره
اکثرا هم مربوط به صفحه اول سایت میشه

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
سلام
نزدیک یه ساله سایتم بالاست الان 3 هزار مطلب داره که 1500 تاش کاملا اختصاصی هستن تا حالا 700 تومن خرج سئوش کردم ! (به سئو کار آشنا و معروفی هم دادم ولی خودشم مونده بود چرا اینطوریه و بالا نمیاد !) اما توی این یکسال هنوز ورودی گوگلش روزی 300 تاست !
دیگه خسته شدم پول هاستشم در نمیاد @ لطفا هر کی میتونه سئو کنه بگه البته فعلا دیگه پولی واسم نمونده ولی اگه بتونه ورودی گوگلش رو چند برابر کنه از درآمد سایت هر چقدر که خواست دستمزد سئوشو میدم تبلیغم خواست تو سایت میزارم .
اینم آدرس سایتم :
سايت سرگرمی , تفريحی و آموزشی نبينين

دقیقا این مشکل منم هست
با اونهمه مطلب اختصاصی و تاپ
روزی 300-400 تا ورودی گوگل
البته مال ما سه ساله.
اگه برای سایت ما هم کسی میتونه کاری کنه پ.خ کنه شرایطش رو ببینیم چجوریاست.
سایت امضا
ممنون.

alireza940

Registered User
لایک‌ها
58

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
کسی لینک رو از صفحه دو میتونه بیاره نتیجه اول پیج یک پ.خ بده تا مشخصات رو براش بفرستم

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سئو کار با نمونه کار - تضمینی میخوام!

mihan-media

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
بنده در خدمتم
mizbanseo.com
نمونه کارا هم تو سایت هست
موفق باشید

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
برای بالا آوردن چند کلمه در گوگل نیازمند یه سئو کار حرفه ای با سابقه ی کار بالا هستم !

این دفعه ی آخری هست که بهتون تذکر میدم...
نذارید آبروتون تو این فروم بره!
بدهی تون رو بپردازید

Last edited:

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان یک سایتم به نام نبینین همین که توی امضامه یک ساله با موضوع سرگرمی دارم توش مطلب میزارم دو سه بار دادمش به سئوکارا! اما هیچ فرقی نکرد حتی یه بارم یه عالمه بک لینک بمدت سه ماهه خریدم از طریق یکی از همین سئوکارا اما بازم نتیجه نداد ! الان با کلمه سایت سرگرمی در صفحه اول گوگل هستش - الان ورودی گوگلش کمتر از سیصد تا در روزه !

میخواستم بپرسم که به نظر شما کدوم راه بهتره ؟
1- ول کردن این سایت و زدن یه سایت سرگرمی با دامنه جدید و کار کردن روی اون .
2- یه دامنه جدید بگیرم بعدش روی همین پارکش کنم و بعد از طریق گوگل وبمستر به گوگل بگم که آدرس سایت تغییر کرده که ایندکسای مطالب قبلی بیاد روی دامنه جدید .
3- وایسم تا ببینم گوگل در این آپدیت پیج رنک که ممکنه تا مهر اتفاق بیفته ممکنه اتفاق نیفته بعدش اگر خوب شد ورودی که هیچی ، اگرم خوب نشد راه اول رو انتخاب کنم .

ممنون از راهنمایی های شما

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
برای بالا آوردن چند کلمه در گوگل نیازمند یه سئو کار حرفه ای با سابقه ی کار بالا هستم !

ساشی کلماتتو رو واسم پخ کن و سایتی که میخوایی بالا بیاری تا بررسی کنم

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان یک سایتم به نام نبینین همین که توی امضامه یک ساله با موضوع سرگرمی دارم توش مطلب میزارم دو سه بار دادمش به سئوکارا! اما هیچ فرقی نکرد حتی یه بارم یه عالمه بک لینک بمدت سه ماهه خریدم از طریق یکی از همین سئوکارا اما بازم نتیجه نداد ! الان با کلمه سایت سرگرمی در صفحه اول گوگل هستش - الان ورودی گوگلش کمتر از سیصد تا در روزه !

2- یه دامنه جدید بگیرم بعدش روی همین پارکش کنم و بعد از طریق گوگل وبمستر به گوگل بگم که آدرس سایت تغییر کرده که ایندکسای مطالب قبلی بیاد روی دامنه جدید .
3- وایسم تا ببینم گوگل در این آپدیت پیج رنک که ممکنه تا مهر اتفاق بیفته ممکنه اتفاق نیفته بعدش اگر خوب شد ورودی که هیچی ، اگرم خوب نشد راه اول رو انتخاب کنم .

اگه تا حالا واسه این دامنه فعلی اخطاری از گوگل دریافت نکردید خوب رو همین کار کنید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

لازم نیست به سیستم کنونی دست بزنی ولی بنظر نمیاد که محتوای سایت شما اختصاصی باشه. اگر به فکر تولید محتوای اختصاصی باشید نتیجه بهتری برای شما داره تا خرید بک لینک

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
اگه تا حالا واسه این دامنه فعلی اخطاری از گوگل دریافت نکردید خوب رو همین کار کنید
بله توی این یکسال تا الان هیچ اخطاری نگرفتم خوب الان دارم روش کار میکنم و یک ماهه که دارم شدید روش خوب کار میکنم ولی بازم نتیجه ورودی گوگل همون زیر سیصد تاست متاسفانه :( موندم چیکار کنم دیگه

tibalink

Registered User
لایک‌ها
57
لازم نیست به سیستم کنونی دست بزنی ولی بنظر نمیاد که محتوای سایت شما اختصاصی باشه. اگر به فکر تولید محتوای اختصاصی باشید نتیجه بهتری برای شما داره تا خرید بک لینک
بله اختصاصی نیستش نیمه اختصاصی است ولی یه سایت دیگه هم دارم که روی اون بیش از 5000 هزار مطلب کاملا ترجمه شده اختصاصیه بیش از 5 میلیون فقط هزینه ترجمه نویسندهاش شده کاملا مطالب اختصاصی و ترجمه شده از سایتای خارجی که اونم الان یکسالش شده ورودی گوگلش زیر 1000 تاست بین 800-1000 متغیره !!!! اینو چی میگین؟!؟!؟!؟

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
جزئیاتش رو بفرست درخدمتم ... .

ahmad251

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
به دلیل دستکاری یک نفر تو سایت ما که تنظیمات سئو رو بهم ریخت رتبه ی سایت ما از 2000 سقوط کرد ، الان یکی و میخوام که بتونه تنظیمات و درست کنه به طوری که رتبه ی الکسامون درست بشه.با تشکر
nikruz.com

بالا