• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

clicktools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام برای مشاهده وضعیت سئوی سایت خودتون یه سری هم به سایت کلیک تولز بزنید ، ارزیابی آنلاین انجام می ده و نتیجه گزارش هم به فارسی هست و رایگان !
www.clicktools.ir

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
سایت خوبی دارین منتهی بعد از پرداخت حق عضویت ريال و تومن جابجا میشه...
12 تومن یا 120 تومن؟!

.تراکنش با موفقیت به پایان رسید .

مبلغ پرداختی: 120000تومان (تومان)

تاریخ پرداخت: 1393/5/4 (تومان)

clicktools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با تشکر از توجه شما . مورد اعلامی بررسی خواهد شد .

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
کسی نیاز به تــــــایــــــــپــــــــــــیــــــــــــــــســـــــــــــــــــت نداره

Drgrafhic

Registered User
لایک‌ها
35
یوزر mhm007_007 یه ادم کلاه برداره که بعد از این که من شدم اومده تو تاپیک هام اسپم کرده و کاملا کلاه برداره مراقبش باشید و حتما قبل کار

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سئو چیزی نیست که سابقه ملاکش باشه.ده سال پیش سئو کاری نداشت.4 سال پیش هم بد نبود.2010 مشکل تر شد.2012 وحشتناک تغییر کرد.2013 چند برابر این ده سال.2014 هم چند برابر قبلش.(گوگل فقط)
اما نمونه کار در سال های اخیر بخصوص نمونه کار سایت صفر و تازه تاسیس با موضوع رقابتی ترجیحا 2013 و 2014 رو میشه ملاک قرار داد.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
سئو چیزی نیست که سابقه ملاکش باشه.ده سال پیش سئو کاری نداشت.4 سال پیش هم بد نبود.2010 مشکل تر شد.2012 وحشتناک تغییر کرد.2013 چند برابر این ده سال.2014 هم چند برابر قبلش.(گوگل فقط)
اما نمونه کار در سال های اخیر بخصوص نمونه کار سایت صفر و تازه تاسیس با موضوع رقابتی ترجیحا 2013 و 2014 رو میشه ملاک قرار داد.
شما گفتید که فقط گوگل هر روز کار سئو رو سخت تر میکنه - من که هیچ بازدیدی از سایر متور های جستجو ندارم چی کار کنم؟ گوگل هم هفته ای یک نفر ورودی برای مسخره کردن خودش میده - فقط یک نفر!

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
شما گفتید که فقط گوگل هر روز کار سئو رو سخت تر میکنه - من که هیچ بازدیدی از سایر متور های جستجو ندارم چی کار کنم؟ گوگل هم هفته ای یک نفر ورودی برای مسخره کردن خودش میده - فقط یک نفر!

سایر موتور های جستجو در اکثر کشور ها بخصوص ایران اصلا فایده نداره روش وقت گذاشتن.چرا که 95 درصد از گوگل استفاده می کنن در ایران.
گوگل تضمین نکرده تا سایت درست کنی از من ورودی می گیری.اطلاعات بیشتر بفرستید تا بهتون بگم مشکل چیه.(عمومی نه البته چون از موضوع تاپیک خارجه)

Last edited:

profile

Registered User
لایک‌ها
78
سلام.
از دوستان کسی هست سایت ما رو ،روی کلمه خرید*** بیاره بالا؟!؟!تغییر آدرس هم اوکی کنه که آدرس جدید جایگزین شه...
نمونه کار در همین زمینه داشته باشه...
مسئله تغییر آدرس بعد شیلترینگ و در نظر داشته باشه...
دوستان قیمت پرت ندن.
قیمت +نمونه کار مرتبط
=================================

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
سلام

یک سایت دارم...فقط 2 تا محصول هست
تخصصی توی همین زمینه

خیلی سایت رقیبی هم ندارم ، توی نتایج گوگل 2 ، 3 تا سایت اول هستن که
اونا هم کارشون اینه بقیه بی مرتبط میشن

میخواستم ببینم هزینه سئو چند میشه ؟
چقدر زمان میبره ؟

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام خسته نباشی مشکلی با هزینش نداری ما انجام دادیم

avamarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام خدمت دوستان واقعا متاسفم برای کسانی که اسم خودشون رو سئو کار میزارن و هیچ رزومه و یا اصلا از سئو سر در نمیارن من نمیدونم چرا برای کلمات سخت قیمت صد هزار تومان میدین اگر فکر میکنین سئو فقط یه افزونه نصب کردن و چهار تا لینکه بخدا در کلمات سخت و فوق رقابتی جواب نمیده من از دوستان حرفه ایی واقعا خواهش میکنم دست به دست هم بدیم اینگونه افراد نتونن سر دیگران رو کلاه بزارن باز هم از عزیزان معذرت خواهی میکنم چون واقعا یک سئو کار زحمت کشیده رسیده به اینجا
طراحی سایت | سئو متریل | خرید پنل اس ام اس

mn_issar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام

یک سایت دارم...فقط 2 تا محصول هست
تخصصی توی همین زمینه

خیلی سایت رقیبی هم ندارم ، توی نتایج گوگل 2 ، 3 تا سایت اول هستن که
اونا هم کارشون اینه بقیه بی مرتبط میشن

میخواستم ببینم هزینه سئو چند میشه ؟
چقدر زمان میبره ؟